- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kurt Hectic #238 üzenetére
összes funkció tervezés + implementálás nem venne igénybe túl sok időt. Igazából erősen a céges bürokrácia az, ami hátráltatja a fejlődést.
Látszik hogy soha nem dolgoztál fejlesztésben. A Q+A ami rengeteg sok idő. Tesztelés, dokumentáció, support. Az eddigi dokumentációk átírása.
-
válasz
Kurt Hectic #232 üzenetére
Mindket alkalommal ertetlenul neztem magam ele, "en majd megszokom" alapon, a tobbiek meg lazadnak. En megszoktam, ok meg az orruk alatt dormogve szinten ezt tettek.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Kurt Hectic #230 üzenetére
Hát én félek nem lesz változás.
Az alábbiak pl. nekem hiányoznak
-teljes képernyős böngésző vagy választható alapértelmezett
-T9 dialer vagy választható teljesért értékű alapértelmezett
-rendes hangprofilok
-állítható alarm hangerő emelkedő hangerővel ébresztés
-idővezérelt állapotállítási lehetőség, pl. adott idő között a telefon repülő üzemmódba kapcsol, de a minimum az legyen legalább némítás cortana nélkül adott időintervallumban
-valamiféle állapotjelzés a glance screen helyett -
válasz
Kurt Hectic #226 üzenetére
Ott azert tudtak, hogy a nep lazadni fog, mert ismeretlen nekik. De itt nem ismeretlen, hanem ertelmetlen a valtozasok nagy resze, mert nem elore hanem hatralepes.
-
angelus8925
tag
válasz
Kurt Hectic #204 üzenetére
Igazad van, elvégre a többi platformról akarják elcsábítani az embereket Ugyanakkor, szerintem, ha sokan olyan visszajelzést küldenek, hogy ez meg az nem tetszik nekik (a kulcsszó a sokan), akkor kénytelenek lesznek változtatni. Kétlem, hogy teljesen mást csinálnának ilyen esetben, de azért eszközölnének valamilyen módostást.
Nem hiszem, hogy nehezükre esne pl. a böngészőben alulra rakni a sávot, ami korábban is ott volt vagy az, hogy mondjuk oldalról behúzható legyen az, ami amúgy is onnan jönne elő, csak rákattintva mondjuk egy "hamburger" ikonra. Szerintem kompromisszumokról szól ez is, mint szinte minden az életben. (jobban szeretem az egyedi megoldásokat, hogy ne legyen ugyan olyan, mint a többi, sok mindenben jobb a valami más, még ha csak kicsit is és hiszek benne, hogy lehet ezeken a dolgokon változtatni..és a Mikulásban is)
-
válasz
Kurt Hectic #204 üzenetére
Szóval, MS eléggé eltökélt ezügyben, úgy gondolja, ez az egyik módja új felhasználók szerzésének.
Próbálják meg. Én megyek iOS-re ha ez ebbe az irányba mozdul el.
-
azopi74
addikt
válasz
Kurt Hectic #131 üzenetére
Én is ezt mondom. Windows XP (whistler) pl valahogy így nézett ki az RTM előtt fél évvel:
-
no1r
őstag
válasz
Kurt Hectic #90 üzenetére
ez még annyira nem is gáz
DE AZbár az eredeti ebből is sokkal jobban nézett ki -
kolosanyi
veterán
válasz
Kurt Hectic #90 üzenetére
Ott is a hamburger. Ezen már csak röhögni tudok. Jó, akkor most eldöntöm, hogy szeretni fogom, tetszeni fog a Win 10, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest