-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
kraven54 #5265 üzenetére
A division closed beta-t végigtoltam és kb minden fellelhető infót megnéztem / elolvastam. A Watch dogs óta 2 dolgot rendeltem elő. Witcher 3 és ez. A W3 nagyon bejött és rossz ez sem lesz.
A 'nincsenek elvárásaid' szerintem kicsit erős lett
Inkább úgy mondanám, hogy nincsenek irreálisan magasan az elvárásaim.Egyébként olyan dolgokra is vetemedek néha, hogy ismeretlen étteremben egyek egy ismeretlen fogást vagy új helyre menjek nyaralni. És megesik, hogy putri a kiszolgálás, nem ízlik az étel és nem jó a szállás. De az átlag még mindig pozitív. Uff
-
duvi
nagyúr
válasz
kraven54 #5265 üzenetére
"Csak egyszer történne meg az, hogy kijön egy agyon hype-olt játék (kevés tartalommal) és senki nem venné"
- Nemrég jelent meg a Heroes VII. Pont ez történt vele. A megjelenés után egyből elkezdett zuhanni az ára és még így se nagyon tudják eladni. Itt kaptunk egy open bétát (ami manapság már nem divat), ami sokaknak segített a döntésben. Enélkül tényleg félrevezető lett volna az E3-as bemutató. Így viszont korrekt üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HMD Skyline - jó szerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest