- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
a hiba: szaggat, dadog az egér. semmi grafikai beállítást nem mókoltam. nem is játszottam már vele lassan 1 éve. fel-fel nézek, kifutok a rejtekhelyről és ennyi...
a netet már feltúrtam, ott azt mondják ez az új pecs átka... próbáltam az egeret megberhelni a szoftverében, újratettem a gémet, ráolvastam és feláldoztam egy szüzet is... de semmi. olyanokat ugrik az egér, agyfa.zötlet?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sebestyen01 #9077 üzenetére
áá, sokat csipáztam. ( MOH, BF3. ) a csipa alap. csak olyan scope kell rá, ami az adott környezethez való
nem szabad lemondani róla -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sebestyen01 #9075 üzenetére
egy effélét nem a háton illik vinni
-
- = Zk = -
félisten
pedig de, én is csak átmásoltam a gémeket HDD-ről SSD-re...
W_D, Siege....ha jól emlékszem, úgy, hogy átmásoltam, eredeti helyéről töröltem a játékot. uplay ki volt kapcsolva.
elindítottam a uplay-t, megadtam neki hova mentsen, kis gondolkodás után frissített és ott volt a játék...ha ez nem jó, akkor lehet a "steames átmásolgatást" kipróbálni
-
- = Zk = -
félisten
maga gém nekem átjött.
de a dark zone eléggé érdekes....
egyedül lófact nem érek, erre rájöttembár fogok még próbálkozni...
ez az evakuálósdi is frankó, de hogy lelőnek engem a faszba, na az vicces....szokni kell...hogy emelem fel a kezeimet, megadás címen...?! valahol láttam videoban...
-
- = Zk = -
félisten
remélem, ha már előrendeltem/megvettem a SAE-t, ezeket belepakolják nekem is
-
- = Zk = -
félisten
ha lesz benne G3A3, sose lépek ki a gémből
-
- = Zk = -
félisten
nah, hát nem bírtam várni... pf
sleeper agent előrendelve a Ubiról/tól.... amazon olcsóbb lett volna, de.. ők nem adtak jozzá könyvet, asszem... -
- = Zk = -
félisten
válasz
elektrotank #125 üzenetére
én most cseréltem platformot.. idén a VGA is cserélve lesz... nem aggódom
de mivel Ubi, így igenis fogok aggódni... főleg a Sleeper Agent Ed miatt, ami 100 font felett volt ugye.... hm -
- = Zk = -
félisten
válasz
realmdrude #81 üzenetére
én a GTX980-ae szavaztok magam részéről
-
- = Zk = -
félisten
" Hatalmas hidegzuhanyként ért minket a hír, hogy a The Division megjelenés újra el lett halasztva.
Ha van Ubisoft-játék, aminek tényleg minden tekintetben tökéletesnek kell lennie, az a The Division, és ezt láthatóan a Ubisoft is tudja.
Nagyon sokat vállaltak ezzel, többet is, mint amenyit elsőre gondoltak, ezért nem meglepő, hogy már sokadjára halasztják el, ahogy az sem, hogy nemrég egy negyedik csapat, a Ubisoft Annecy is beszállt a fejlesztésbe. Nem is éltük bele magunkat a 2015 végi megjelenésbe, és ez volt a helyes döntés: a Ubisoft pénzügyi jelentése szerint a vadonatúj Tom Clancy-játék csak a negyedik pénzügyi negyedévben, azaz 2016. januárja és márciusa között jelenik meg, továbbra is PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várhatóan az E3-on azért újra megmutatja magát, ideje lenne. " -
- = Zk = -
félisten
jól olvasom, 2016-ra csúszik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest