- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulu1701
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47599 üzenetére
Köszi,
Találtam viszonylag jó áron az amazon.de Gold ed. -re 30EUR és gondolkodom rajt, hogy megrendeljem.
PC-n elég jól elvoltam vele, de jelenleg még elég béna vagyok kontrollerrel így ezért tartok kicsit a megrendeléstől.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Ha csak a PvE játékmód érdekel (Xbox) akkor a Season Pass ad valami extra tartalmat?
Köszi!
-
sulu1701
aktív tag
Szisztok!
Találtam ma jó árban kulcsot és úgy döntöttem, hogy a Beta után végre csatlakozom a játékhoz. Egy olyan kérdésem van, vegyem azonnal meg az SP-t vagy ráér később is?
Köszi.
-
sulu1701
aktív tag
Kérdeztem a konzolvilágtól , hogy náluk is elérhető lesz e a Gold változat és azt válaszolták hogy európàban nem lesz ilyen csak digitálisan. Aki az 576-ban előrendelte az kérdezte esetleg hogy abban is lesz magyar felirat?
-
sulu1701
aktív tag
Arra gondoltam ha ti is úgy látjátok akkor a játékos listát kibővithetnénk egy "megveszed?" Oszloppa.
-
sulu1701
aktív tag
köszönöm
Nem gondoltam volna ,hogy ez a játék ennyire leköt és tetszeni fog.
Mire megjelenik a játék biztos ,hogy megoldom hogy tudjak beszélni és csapatban nyomulni persze ha vevők lesztek rám
Mondjuk most is lehetne csak nem hiszem ,hogy sokan kíváncsiak TV-ből jövő háttérzajra -
sulu1701
aktív tag
DZ-ban a 12. szint a legmagasabb?
Mert onnan nem lép tovább nekem. -
sulu1701
aktív tag
Your Dark Zone Stash is full, ekkor mit és hol kell csinálni valamit?
-
sulu1701
aktív tag
Az összeszedett alkatrészekkel és a szerszámokkal mit kell csinálni?
-
sulu1701
aktív tag
Éppen szerettem volna kérni egy kis felzárkóztatást DZ-ból.
Tehát:
1. Bent vannak NPC ellenfelek amik az első számú célpontok ők dobnak tokent és a kimenekítési zónában pedig lesz belőle loot. ( mondjuk én alig találkoztam velük azért is volt egy kicsit furcsa)
2. "szemét" leszek és le orgyilkolok mindenkit ha tudok.DZ-ben a pirossal jelölt ügynökök a már kiugrottak ha jól sejtem.
Az egyik esetben elég sokan voltunk a kimenekítési zónában és többen is kiugrottak, kérdés: a többiek honnét tudják ,hogy én kit lövök mert engem kb lemészároltak holott nem is őket lőttem.Találkoztam már olyannal ,hogy jeleztek nekem az ügynökök hogyan tudok visszajelezni hogy BÉKE?
-
sulu1701
aktív tag
Vannak hírek hogyan bírják a tojásos dobozos terhelést az UBI serverei??
-
sulu1701
aktív tag
Azt lehet tudni , hogyan alakul majd a dlc dolog?
Gondolok itt arra , hogy pár nagyobb dolog lesz ami pályarészleteket old föl vagy sok kicsi pár €-s ruha vagy fegyver vagy kitudja mi nem.Arról van hír hogy az S.P. mennyibe fog kerülni itthon?
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valkinek egy UPlayes 20%-os kuponja és megszabadulna tőle akkor az kérem keressen meg privátban.
Őö kérdés , beváltható az akciós Gold edisönre vagy hogyan is nevezik.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
sulu1701
aktív tag
Ha minden igaz akkor szerdán lecserélem az öreg HD6970-t egy 970-re.
Remélem megérdemli a játék, na meg többi. -
sulu1701
aktív tag
A uplay is tud olyat , hogy egy másik gépen előtöltöm majd a betát, és az adatokat átmásolom arra a gépre amin játszani fogok?
A tanyanet miatt kell ezt választanom
mert van egy letöltő gép ami amúgy is megy 24-be.
Köszi.
-
sulu1701
aktív tag
válasz
he7edik. #1315 üzenetére
Igen én is valami hasonlóra gondoltam,
Köszönöm mindenkinek.
Mindenképpen megvárom a Beta hogyan zárul, de mindjárt tetszett a bemutatáskor a játék.
ReménykedemMég egy kérdés: található "kulcs" vásárlós oldalon Beta kulcs ezekkel bekerülhetek még a jövő héten kezdődő tesztelők közé?
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy vad kérdésem a fórumtagokhoz.
Esetleg lesz olyan aki a Bétát bepróbálja egy HD6970-el?
Egyenlőre ez a Gpu van a masinában és baromira tetszik a játék de eléggé lutri így.
A többi alkatrész megfelel az ajánlott gépigénynek.Szerintetek?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest