- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Vulpolone #21236 üzenetére
Akkor gyakoribb, úgy néz ki. Ha nincs bent a mad skills akkor oké, 4 ultival el lehet lenni ott, madskillsel esélytelen, nem tudsz annyira feltartani ennyi mobot és kibírni a lövéseket 1 ultival és 1 skillel, mert ott fent szétszaladnak közéd, nincs fedezék, esélytelen 4 ulti nélkül az.
Én max röhögök egyet rajta, ez nem olyan ami a mi hibánk, mint egyszer hogy a falconon már az utolsó bomba felrakása után haltunk meg mind, mert balfaszkodtunk
Max az zavar ha mi bénázunk, ilyen nem tud felhúzni. -
arnikusz
veterán
válasz
Vulpolone #21119 üzenetére
Igen ez az ajánlott, mert ahogy írod sokaknak adja így.
Én is így csinálom és rögtön amit beadja a ládát átöltözök 246-ba+ mivel türelmetlen és kíváncsi is vagyok még ott a pályán bontok is.Még egy ami szerintem nem jelent semmit -Blind cuccom van 4 db 268 és azokat veszem fel, hiába van más 268 is.
Egyet megbántam hogy az első hullámos X45 229-es pisztolyt véletlenül betörtem pedig az jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest