- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
sixpak #35892 üzenetére
Mégis meddig akar játszani egy játékkal, 10 évig??
2011. október 25-én jött ki a BF3! Azóta is sokan játszanak vele mert jó! Pedig oda már nem nagyon fejlesztenek semmit!
A Divisionben lenne még potenciál, nem kevés! Story line folytatás, map bővítés, új frakciók, új PvP módok, ANTICHEAT?! stb stb stb...
Olyan dologokat harangoznak be amiknek a megjelenés óta benne kellene lennie.(loadout)
Ezek nem újítások lesznek csak nesze semmi fogd meg jól... -
vegitossj7
addikt
válasz
sixpak #35559 üzenetére
Én azt hittem, normalizálják Last Stand-re a geareket, de az ezek szerint PTS only volt. Az én véleményem, aki csak a PvP miatt játszik Division-t, azzal valami baj van. Mert megjelenés óta olyan glitchek vannak bent és olyannyira nem balance-olt, hogy az már csalással ér fel más játéknál. Legalább leszoktak a PvP only lootról PvE-hez. Én még remélem lesz értelmes PvP a játékban, akár DZ, akár bármi más, védelemmel, külön konzol és PC balance-al, stb-stb...
Valszeg lesz valamiféle PvE DZ is, Community eventekkel, anti-cheat még előzetesen 2. DLC-re volt időzítve bár ebben én sem hiszek, EAC lenne, mert nagy a kavarodás ott, az 1.5-re érkezett volna a loadout a besúgók szerint, újfajta technikák fegyvereknél Electronics és Toughness alapján stunnol/sebez, új skillek és pályarészek, új BOO még mindig ott lebeg az éterben, a Bratva is néhány Rioter kapta meg a modelljüket, az elején bugosak voltak, mert oroszul beszéltek, stb-stb. Ma több kiderül, ami ma elhangzik, az tuti jön, amiket meg én mondom meg 40%-ban igazak átlagban. Persze ez a Massive-on múlik, mit tart be. Amiket mondtam, de nem jöttek, jönnek, csak nem tudni mikor.
-
arnikusz
veterán
válasz
sixpak #34960 üzenetére
Mi is toltunk 4 kört Fórumtárssal 2:2 az aràny.
Aki ott sniper használt az SVD volt és még M44, valamint M700.
Az elektronika kevés és több életerő kell.
Én arany/exotic szettben voltam Könnyű M4 és MP7 volt használatban, a többi fegyver is próba, de még mindig az AR szedett többet.
Emellett 4-es csapatban ajànlott bemenni. Az érdekes volt, hogy 1-4 szintű Agentek az egyik oldalon, míg a másik oldalon volt egyszer 2db 10-es, egyszer pedig 2db 11-es.
A loot mind eladásra került, a Last Stand ládák 4 darabos cuccai is.
El lehet vele szórakozni, mint anno az UG-vel, de semmi extra. -
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #34875 üzenetére
PS4 Pro kapta a grafikai tuningot.
(#34878) 5150head: csak PvE-ben van jelentösége, a játék aggro mechanikája lenne, hogy ha csapatban mentek, akkor mondjuk a healer hangtompítót használ, a pajzsos csávó meg hangos csőszájféket (nálam angol a játék igy nem tudom hogy pontosan ez-e a neve) és akkor a mobok a pajzsosra mennek inkább, a healert meg békén hagyják. Kb ez lenne az értelme a dolgonak, nem tudom mennyire müködik a gyakorlatban.
-
Harambee
tag
válasz
sixpak #33980 üzenetére
Ha a siege-t nézzük akkor mivel a road map ott és itt is YEAR1 néven volt promózva igy én ne mcsodálkoznék ha lenne itt is YEAR 2 season pass, jelzem szerintem jogosan ugyanis bőőőven elkél még pvp tartalom a játékba ahozz hogy több játékost nyerjen vissza. És mivel nagy a valószínűsége hogy a division team nagyrésze már az uj részen dolgozik igy valószinüleg életben akarják tartani a játékot ezen az éven is tartalmakkal
Persze ez csak személyes véleményem. De én szivesen látnék még ingyenes esetleg fizetős tartalmat is
-
LÁZ
addikt
válasz
sixpak #33797 üzenetére
itt egy térkép survival Dz-hez, meg a kinti részhez ,sztem az összefoglalóban van leírás is. lényeg, hogy mindent össze kell szedni/lecserélt cuccokat szétszedni, és pulse craft mielőbb, hogy lássad az enemy-t, meg a lootot, meg a dz-be jutáshoz vírus szűrő is kell, utána 'már csak' division tech kell a jelzőpisztolyhoz, és lehet hívni a helit.
persze ott majd rádjön egy Hunter, de arany fegyóval már vagy lila lmg-vel meg lehet oldani azt is. közbe meg enni-inni-gyógyítani, amit a szervezet éppen megkíván
+ dz-be menés előtt érdemes minden alapanyagból arany-at kraftolni, amennyit lehet, mert bent már elvileg nem lehet, igaz a benti ládák csak aranyat adnak, de jobb az ha már eleve van valamennyi az embernek.
-
myckey
veterán
válasz
sixpak #33795 üzenetére
El a DZ -be.
Ott kimentési ponton keresztül, kijutni. ( milyen meglepő )De az út odáig rögös, megpróbáltatásokkal teli, pláne ha PvP be mész, mer olyankor még Supermannal is találkozhatsz, bár lehet éppen szásának hívják majd.
De a sikerért járó jutalom, busás ( na persze ) .
Komolyra fordítva.
Mindent le kell craftolni, össze szedni, folyamat terjed a vírus, ha meg nem állítod, kihűlsz, lelőnek, kifosztanak, végén szuper ügynök is betámad stb....mókás, igazi idő gyilkos.(#33797) sixpak
Ajánlott a régi CRT monitor, erre az eshetőségre.
Azt még ököllel is csépeltem.A régi szép idők.....
-
vaakuum
addikt
válasz
sixpak #33780 üzenetére
Ahogy jönnek az új kontentek, a playerek száma kezd megoszlani a különböző játékmódok között.
Erőteljesen szükséges lenne, ha a PVE survivornél max. 3 percet várna, és indítaná a játékot. Inkább rakjon be olyankor több járőrt meg mobot, de lehessen játszani azt a módot másoktól függetlenül is. A PVP survivornak nyilván nincs értelme elegendő player nélkül, de legalább a PVE menjen gyorsan... -
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #33696 üzenetére
Szerintem biztosan lesz a jövőben pályabövités, minimum az anyahajó meg central park: https://youtu.be/FiwUGHXA5iI
1.6ban amúgy a DZ játékterület elmondásuk szerint közel a duplájára fog nőni a DZ 7-9-el.
Ha jól emlékszem bunfi linkelt egy angol cikket ide nem olyan rég amiben meg arról volt szó hogy nem lesz több fizetős pályabövités UBI játéknál, a pályabövités ingyenes frissítés lesz.
-
myckey
veterán
válasz
sixpak #33689 üzenetére
Hi!
Fenn az összefoglalóban az új frissítés. 1.6 ( és egy csomó info. )
Ez hoz terület növekedést.A Survival egy teljesen eltérő feeling.
Továbbá az Underground egy random generált világ ( barlang, metro, csatorna meg mit tudom még mi )
Valamint most jön a PvP () DLC....ez nem lesz rossz, ha....
Összességében megéri a szezonális hozzáférés, sztm.
De keress majd eksönt, 40 jurót nem adnék a szezonért....önmagában.
Szubjektív vélemény. -
válasz
sixpak #32921 üzenetére
Igen, én is ezért vagyok úgy vele mostanában, hogy előbb lövök (ha nem néz ki nagyon neccesnek a szitu
) aztán kérdezek. Mondjuk magányos játékosra nem szokásom lőni ha csak nem rogue vagyok és ő jön oda (mondjuk legutóbb elküldtünk egy srácot mert rendes volt csapattárssal korábban és felhúzta) vagy éppenséggel büntetés van (pl. szedtük a supply dropot, odaállt egy 2 fős csapat csapattárs mögé aki lőtte az npc-ket majd közvetlen közelről lelőtték majd elfutottak).
Csak egy példa az ilyen bátor játékosokról a múlt hétről: volt egy négyes csapat akikkel oda-vissza lőttük egymást (mondjuk ők többször buktak mint mi) és a végén már 3 flame turrettel jöttek a hősök, de még így is meglettek csapva 1x vagy 2xSzóval annyira bátrak voltak, hogy később amikor összefutottam velük (épp mentem a többiek után a checkpointba mivel kicsit szétszóródtunk egy elhalálozás után) akkor megvárták míg beérek a folyosó közepére, kidobták az egyik flame turretet majd elkezdtek hátba-lőni, de még így is kiértem és csak akkor estem össze amikor mind a hárman körbevettek és lőttek.
-
válasz
sixpak #32906 üzenetére
Hát ahogy Anonymus is írta, ha loot nélkül érkezel kimentésre akkor bizony le leszel lőve mert aki loot nélkül érkezik az nem segíteni akar hanem balhézni (ezt mutatja ugyanis a statisztika), de azok is gyanúsak akik cuccal érkeznek (álca) így jó eséllyel ők is le lesznek lőve.
A chat-ben meg hiába irogatsz azt az esetek 99%-ban senki nem látja mert szinte ahhoz, hogy folyamatosan látni lehessen ahhoz maximalizálni kéne az ablakát ami viszont így útban van. -
Anonymus23
veterán
válasz
sixpak #32912 üzenetére
Senkit nem érdekel, hogy mit írogatsz, akinek írogatod, az már 50x (vagy többször) járt úgy, hogy integettek neki és mondták is hogy "ííízi áj em frendlii, ríííli", és amikor megfordult, akkor hátba lőtték.
Loot nélkül mit keresel egy kimentésen? A többiek tudják, hogy én viszonylag pacifista vagyok (de tényleg), de a DZ-ben ha kimentünk és odajön egy csóka, egyedül (vagy többen) loot nélkül, akkor lelőjük, mert semmi keresnivalója ott, vagy maximum balhét akar, és többnyire ez az indok.
Rossz felfogással játszol. Csapatban kell menni, és ha nem akarsz balhét, akkor ne menj a másik kimentésére, vagy útközben csatlakozz be más pléjerekhez.
Ha esik valami jó cucc, akkor azért érdemes bevállalni, hogy rugó leszel alkalomadtán, mert XP/DZ credit/kulcs az visszajön bőven, de a jó loot az a fehér holló kategória.Ha meg játszani akarsz, és lövöldözni, és kell a kihívás, akkor menj egyedül UG 3 fázis 5 nehezítéssel. Na az kihívás, a DZ csak szivatópálya ahhoz képest.
(#32915) bunfi
#nyusziruha
MUST HAVEEz mekkora trollkodás lesz már, nyuszivadászat a DZ-ben!
Már csak egy kérdés, hogy mikor lehet már kapni?Ez mekkora igazság:
"For solo player that get ganked a lot we created a bunny outfit so that so really look like a prey for a hunter" -
VTom
veterán
válasz
sixpak #32912 üzenetére
Nem szabad senkiben sem megbízni a DZ-ben
Az igazság az, hogy ritka az önzetlen játékos a DZ-ben.
Mert ha helikoptert hívok, és odajön egy játékos. Ha van rajta loot, akkor biztos fel akarja akasztani, de akkor a miénk nem fér fel, ezt hogy képzeli? Lelőjük. Ha nincs rajta loot, akkor meg mit is keres itt? Lelőjük.
Hasonló a szitu, mikor manhuntokat vadászunk idegen játékosokkal, lövöm a manhuntot, beugrik elém valaki, egyből rouge leszek 19 másodperces számlálóval, amiért semmi jutalom nem jár, és puff, már le is lőttek hátulról azok, akikkel eddig a manhuntokat lőttük.
De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi.
Ilyen ez a popszakma
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #32906 üzenetére
én múlt héten ítam egy szösszenetet ide, hogy alig találkoztam csalóval, van aki csak sián jól játszik, erre azóta midnen nap legalább eggyel összefutok. Úgy látszik ezt kapom, mert védtem a játékot
Próbáld meg a másik szempontból is nézni a dolgokat.
A DZ-ben nálunk alap, hogy csak akkor megyünk oda kimentéshez, ha úgy érezzük, hogy azt nekünk hívták.
Ha megjelenik egy játékos a kimentésünkön, szó nélkül lelőjük.Ez nem (csak) azért van, mert gyökerek vagyunk, hanem mert nagyon sokszor futottunk már bele abba a hibába, hogy megjelent egy játékos, gondoltuk hadd szaladgaljon ott, elfér, aztán megjöttek a haverjai, és halomra lőttek minket, a lootunkat meg kivitték.
Azóta inkább lövünk egyből.Kivéve ha magyar, és beköszön, vagy látjuk a nevén.
-
vegitossj7
addikt
válasz
sixpak #32482 üzenetére
Nem irritál senkit, ha van egyértelmű kontextusa. Te például nem vagy veterán, nem ugyanazt mutatod, mint mindenki más. Egy sapka nem öl meg senkit szerintem. Ezzel nincs semmi baj. Mellesleg jó széles az a monitor, hirtelen az Order: 1886 ugrott be.
Dobál skineket, csak később, az appareance vendornál lesz később Security wing-nél fejlesztés. Endgame HVT-k is adnak skineket jobbra-balra. Lesz egy csomód.
(#32483) akoska07:
Sok ember van, aki betárazott a Power Plant glitchből, 50-50-50 cache-t elrakva, gondolom kinyitogatták. Engem az Eir érdekel, az nekem csak legendary missionből esett, meg a Damascus (256-os).
-
törölt tag
válasz
sixpak #31462 üzenetére
Ha mindenhol olyan lenne mint az első épeden, akkor ok. De a másodikon látni amiről én beszélek. persze nem muszáj megérteni, de szerintem túl homályos néhol , mint baloldalt a második képen a police st fölött baloldalt
(#31463) TTomax ne legyetek már ilyenek
videóban látni a különbséget a moddal és nélküle. Érdekes ott én is látom ugyan azon a monitoron.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
sixpak #30393 üzenetére
Segítek kicsit feltornázni a szintedet. Vegyél fel. A nick FiglarGeza
Amúgy, ma bementem a dark zónába egyedül. Sikerült is három kimentés. De a szenya ruszkik szivattak párszor..
Az utolsó kimentésre vissza mentem és kölcsön kenyér vissza jár. Nem értettem mit mondanak de nagyon idegesek lettek. A rohadékok csapatban mászkálnak és lopnak.
-
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30393 üzenetére
Hát igen, azért nem egy BF1, de szerintem nincs is a frostbite engine-nek per pillanat ellenfele.
De utána jöhet ez a grafika.Én konkrétan a Mafia III és a Watch Dogs 2 csalódás után (mindkettő kidobott pénz, még sosem fordult elő h 2 játékot ennyire benézzek) vettem elő újra.
Amit nagyon szeretek benne (egyrészt mondjuk NYC-t imádom) az a "flow" élmény, ahogy mászkálok, fedezékbe vonulok, ide oda "bukfencezek". meg se reccen, fullos grafikán. Egyszerűen ott vagyok és működik a dolog. Pedig baromira nem vagyok egy shooter fan.
+++ BF1 + ez az a grafikai ami alatt nem vagyok már hajlandó leülni játszani. nekem ez 2016 konklúziója.
(bocs ha a vége kicsit OFF lett)
u.i. és várom nagyon a ghost recon-t, remélem hozza ezt a szintet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30373 üzenetére
Még annyit hogy egymáshoz amikor csatlakoztok, annak a játék állását viszitek tovább aki a "group leader", de amiket együtt megcsináltok küldetéseket a te játék állásod is elmenti.
Annak a szintjéhez skálázódnak a mobok akihez csatlakoztatok. Ha mindannyian megvagytok lvl 30 ez nem lesz gond, viszont előtte gond lehet, pár szintkülönbséggel is jóval erősebbek a mobok, például ha becsatlakozol egy lvl 20-ashoz amikor te csak lvl 13 vagy, akkor nálad jóval erősebbek lesznek a mobok. Próbálgatni kell, ha nagyon erősek a mobok akkor kiléptek mindannyian és ahhoz csatlakoztok be a csapatból aki kisebb szinten van
Ha máshoz csatlakozva csináltok meg küldetést, azt nálad is ugy veszi hogy megcsináltad, tehát ha mondjuk becsatlakozol egy lvl 30-as játékoshoz aki végigviszi veled az összes küldetést, akkor majd amikor egyedül folytatod a saját játékodat akkor ugy látja hogy minden küldetést megcsináltál.
Amugy van egy jó matchmaking a játékban ha nem akarod egyedül csinálni a küldetéseket, kerit neked 3 másik játékost, a mobok skálázódása akkor nem tudom pontosan hogy megy mert lvl 30 elött kevés matchmaking-et csináltam és nem figyeltem, de szerintem veled azonos szintü játékosokkal rak össze a játék és igy senkinek nem lesznek tul erősek a mobok
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30364 üzenetére
Szerves része a játéknak a coop/multi, ha összecsatlakoztok akkor együtt tudtok kóborolni, küldetéseket együtt tudjátok csinálni (mindenkinek külön loot esik, a másikét nem látod, de sokszor ami neked esett meg tudod osztani a társaiddal).
Van egy dark zone nevezetü PvP aréna a játékban, oda is be tudtok menni együtt, van bent rengeteg mob is meg ládák, szóval igazából PvE-zni is lehet vagy ládákat szedni. Alapból nem ellenségek a többi játékosok, de a csapatodon kivüliekre tudtok löni, ez esetben rouge (rugó) agent leszel/lesztek ha nem rouge agent-re löttök, és ha sok playert megöltök akkor pedig manhunt indul ellenetek. Nagyon hangulatos egyedül is, csapatban meg föleg
A küldiket meg tudod egyedül is csinálni, ha csapatban mentek akkor a mobok erösebbek lesznek, minél többen vagytok.
(#30369) cain69
-
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30364 üzenetére
hm. igen az kérdéses kicsit. de szerintem nem lesz gond.
4 es co-op a fő story, de egyedül is végig lehet tolni,
akkor kevesebb és gyengébb az ellenfél, ez azért fontos mert én pl. annyira béna voltam,
h nem mentem neki egyedül a fő küldetéseknek, mert azt hittem kell a 3 társ.)multi:
van egy leválasztott rész a Dark Zone, ott kb multi és külön szabályok is vonatkoznak rá, de majd a többiek kijavítanak ha hülyeséget írok, mert én eddig kb 5 percet voltam bent. és level 25 vagyok, szóval én főként NYC és a grafika miatt tolom. és nézelődök sokat.. -
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Szia,
Az egyik kérdésedre tudok reagálni: az adatlapomon látod a konfigom. (kb mint a tiéd)
Full HD-n nekem maxra húzva (de tényleg minden maxon) hozza a fix 60fps-t.
(Tv-n nyomom vsyncel)
Nálam az utóbbi időben ez az egyik legjobban optimalizált game benyomását kelti BF1 után,
szerintem nem fogod megbánni. -
RazoR
veterán
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Hali!
A konfigoddal simán meglesz a 60fps kisebb kompromiszummal.
Támogatja a játék a 21:9-es képarányt.
Teljesen nem rejthető el a HUD de menüben elég sokminden állítható ezzel kapcsolatban, térkép méret, elhelyezkedés, HUD elrejtés és gombbal előhívás, chat ablak helyzete, mérete, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest