- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
vegitossj7 #35548 üzenetére
Ez nagyon jó hír, különösen az a része, hogy a PvE kap nagyobb hangsúlyt.
Számomra a multi része teljesen felejtős és ennek kapcsán meg is osztanám a személyes véleményemet: annak ellenére, hogy 90%-ban online multiplayer játékokkal tolom, itt kerülöm mint a büdös sz@rt.
Ennek több oka is van, az egyik, hogy a PvP összecsapások szinte kizárólag az adott játékos által alkalmazott fegyverek és felszerelések erősségetől függ, kisebb részben az okosan megválasztott csapattól, de a skill vagy taktika szinte teljesen háttérbe szorul.
Tisztában vagyok vele, hogy a megfelelő, ütőképes szett összegyűjtése sok időbe kerül és nem árt a szerencse sem hozzá.
Viszont ezzel elveszik a jó multiplayer varázsa.
A másik a rengeteg retardált kis pöcs, mondjuk DZ-ban....de ennek nem állok neki ismét, már néhányszor leírtam.
Szóval, nekem a Division szigorúan az egyedül vagy coop-ban mászkálásról szól, de a PvP helyzeteket messze elkerülve.
És ha így nézzük, akkor az egyik legjobb, ha nem a legjobb ilyen játék.
Én bármennyit kifizetek a későbbiekben érkező tartalmakért, ha tényleg nem PvP-re lesz kihegyezve. -
sixpak
nagyúr
Hát ez a Stolen Signal nem nagyon megy...már vagy 20x nekiálltam, de mindig megdöglünk.
-
sixpak
nagyúr
arnikusz, micafighter: köszönöm a válaszokat/segítséget.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Habib[HUN] #33785 üzenetére
Aha...az valami baszóskardozós?
Én nem próbáltam. -
sixpak
nagyúr
Survival ennyire kihalt lenne?
Tegnap este 5 próbálkozásból 1x sikerült elindítani, de azt is 5 perc várakozás után.
Vagy az Ubi nem volt a helyzet magaslatán? -
sixpak
nagyúr
Megvettem az előbb a SP-t, minjárt rámegyek.
A survival mit takar?
Azt is lehet egyedül és coop-ban is? -
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #33702 üzenetére
Nagyszerű, köszi.
-
sixpak
nagyúr
Hi.
Ha megveszem a szizönpesszt, az jár terület növekedéssel? Esetleg alsó Manhattan vagy a másik irányba a Central Park felé?
40 euro Steam-en a SP, néhány új játékmódért nem szívesen adok ki ennyi pénzt, de ha vannak új helyszínek, akkor bármikor.
Köszi. -
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Én csalóval még nem találkoztam...vagy nem vettem észte.
Számomra sokkal bosszantóbb, hogy nézelődök dz-ban, legyalázok néhány mobot, ha kimentés van, akkor általában odamegyek segíteni, majd megyek a dolgomra.
Zsákmány ritkán van nálam, ha van is, akkor értéktelen szarok (sapka, ilyesmi).
A kedvencem, amikor jelzem valakinek, hogy semmi gáz, ne fogok támadni, de lelő a gyökere.
Ilyenkor visszamegyek és írok megint, hogy ne lőjetek, nincs nálam semmi, de ezt látják is. Persze általában lelőnek, van olyan amikor megvárják amíg együtt legyőzzük az ellent, majd amikor elfogytak, akkor lelőnek engem is, általában négyen vannak az ilyen csicskák.
Értem én, hogy a fater molesztálta őket kiskorukban, de ez nem megoldás, ezt le is szoktam írni a sokadik ilyen után, akkor jönnek a válaszok, hogy én nem értem a dz lényegét.
De értem, négyen egy ellen szórakozásból, úgy hogy semmi nincs nálam, nincs mit elvenni.
Na mindegy, nem nagy dolog ez, csak gondoltam leírom....valaki így éli ki a fater által esténként belopott lompos miatti frusztációját, van ilyen.
Magyarral még nem találkoztam amúgy, az ilyen hulladékok közt.
És általában esténként, délelőtt sokkal jobb a helyzet, ebből a szempontból.RazoR: valóban kiváló írás...
-
sixpak
nagyúr
Üdv.
Nekem nem indul a játék, az Ubisoft szolgáltatás nem elérhető...Steam-es a játék, ha ez számít valamit.
Nálam van a hiba vagy globális?
Köszi, előre is.(#32600) swagger55: nekem sem...köszi.
-
sixpak
nagyúr
akoska07, TommyS_27, vegitossj7: köszi srácok, ez jó hír.
Szerk:. (#32496) RazoR: frankó...
-
sixpak
nagyúr
válasz
TommyS_27 #32475 üzenetére
Sajnos én az itt elhangzott beszélgetéseknek a 90%-át nem értem, pedig eleinte próbálkoztam.
Talán azért, mert nem úgy játszok mint a többség. Engem az első perctől lenyűgöz a játék szépsége, kidolgozottsága, ezért a játékidőm nagy része bámészkodással telik. Értem én, hogy ilyen fegyver, meg olyan felszerelés/kiegészítő, de engem ez annyira nem hoz lázba....bezzeg a pompom-os sapkák....
Persze ez az én baromságom, de ezután megpróbálom nullára redukálni a sapkás képek beszúrását, mert el tudom képzelni, hogy valakit ez irritál, bár nem értem miért....Kérdés: fegyver skineket nem dob a játék, azt csak az ubi store-ba beváltott pontokból lehet szerezni?
-
sixpak
nagyúr
Innen az utolsó megvan valakinek?
Ha igen, hogy néz ki?
Most egy zöldet hordok, de a lila és a fehér nagyon kéne.Nekem csak 5 van meg, hol érdemes keresgetni a többit?
-
sixpak
nagyúr
Én most tervezem, hogy bemegyek a DZ-ba, megvan a 30-as szint. Viszont nem tudok írni a játékban. Átállítottam a chat gombot egy nekem kényelmesre, írni tudok is, de amikor rányomok az enterre, akkor valami érvénytelen parancsot ír és nem is látszik az irományom a chat box-ban.
Ez tegnap kellemetlen volt, mert mellém szegődött egy illető, valami százcsillió szinten volt és folyamatosan dobálta le elém a cuccokat. 110ezer dsp fegyvereket....ehhez hozzátenném, hogy én a 30-as szintet ilyen 20ezer dsp fegyverekkel értem el, nem volt egyszerű menet.
Szóval még megköszönni sem tudtam, biztos gondolta, hogy jó nagy paraszt vagyok..... -
sixpak
nagyúr
válasz
#81556480 #31460 üzenetére
Miért lenne gond?
Én is csak a saját véleményemet osztottam meg.
Nekem a kevésbé színes dolgok jobban átadnák a hangulatot a játékban, valami ilyesmire gondolok:De nem vagyunk egyformák, ezt nyilván tiszteletben tartom.
Elnézést, ha kicsit pongyolán fogalmaztam az imént.Akoska: akkor már ketten vagyunk.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #31365 üzenetére
Én rank 27 vagyok, közel 50 óra után....igaz, rengeteget bámészkodok.
Kicsit félek, hogy ha megvan a lvl 30, utána már nem lesz annyira jó a játék.... -
sixpak
nagyúr
Van egy side quest, miszerint menjek vissza Flatiron menedékbe, de nem tudok mit csinálni.
Észrevettem, hogy némely esetben ilyenkor nem a szivarral kell beszélni, hanem szekrényt nyitni, de itt az sem segített....én nézek be valamit? -
sixpak
nagyúr
válasz
vegitossj7 #31195 üzenetére
Mi az a GW2?
(#31203) vegitossj7: Huuuu, azt hittem Garden Warfare 2, mert akkor én sem vagyok százas.
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #31179 üzenetére
Én még csak rank 23 vagyok, de tegnap az egyik vault-ban láttam 256-os feliratot 3 fickó feje felett...az micsoda?
Sorry, ha n00b a kérdés.... -
sixpak
nagyúr
(#30999) micafighter & (#31000) Anonymus23:
köszi, akkor marad ez a verzió. -
sixpak
nagyúr
Aloha.
Brooklyn-ba vissza lehet menni valahogy?
Nem igazán néztem körül, megtenném ha lehetséges.Másik: ezt a helyszínt megtalálom a játékban vagy ez csak promo kép?
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30907 üzenetére
Tudom, de akkor még nem gondoltam, hogy ennyire rápörgök....elb@sztam, ez van.
Még egy pár hétig nem fontos, 18 szinten vagyok, később meg biztos lesz valami sale... -
sixpak
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #30903 üzenetére
Köszi, ezt jól benyaltam akkor, 40 euro Steam-en.
-
sixpak
nagyúr
Hi.
Ha Steam-es az alapjáték, akkor csak ott vehetek SP-t vagy mindegy? -
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Mellékküldetésre nem tudok behívni random embereket?
3 napja szopok egy vízszivattyú helyreállítása küldetéssel, de nem megy egyedül.
Szóval az adott safe house-ban csak csatlakozni tudok csoportokhoz, de meghívni valakiket nem?
Vagy hogy megy ez? -
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30702 üzenetére
De, lerakta.
A térképen megtaláltam, már megyek is.
Thx. -
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30702 üzenetére
Az nem az en videom, csak kinomban rakerestem yt-on.
Ok, csekkolom, köszi. -
sixpak
nagyúr
Persze, vágom....de az eddig végigvitt többrészes küldetéseknél, az adott résznél feloldotta a következőt.
Most viszont nem volt part 2 unlocked és a gps sem jelez semmit.(#30700) micafighter: pont ez a bajom, hogy nem volt part 2 unlocked...na mindegy, nekiugrok még egyszer.
-
sixpak
nagyúr
Na, megvolt a harmadik olyan, hogy nem tudom folytatni a küldetést.
Most konkrétan ezzel szívok, nekem nem adja be a második részt, akármit is csinálok.
Ez bug vagy én nézek be valamit?
Előtte 2x az volt, hogy beszélni kell egy nővel, de hiába megyek oda, nem történik semmi.
Ez így nem fasza, amilyen jól indult, úgy kezd most elmenni a kedvem tőle, az ilyenek miatt....Szerk.: az érdemi rész 4 perctől kezdődik...
-
sixpak
nagyúr
Nos, megvolt az első 2 órám.
A játék valóban nagyon szép, azért nem egy BF1, de mindenképp a legszebbek közt van.
A félelmeim alaptalanok voltak, a lehető legmagasabb beállítások mellett sem esett be 60fps alá, vsync on nyilván.
Egyelőre egyedül tolom, így senki nem látja, ha bénázom (gránátot pl. keptelen vagyok használni, pedig át is állítottam egyedi gombra).
4 szintet sikerült lépnem, eddig nagyon tetszik.Szerk.: ez OFF??....legyen az...
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30375 üzenetére
Köszönöm.
Ha valami nem tiszta, akkor elképzelhető, hogy lesz pár kérdésem. -
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30371 üzenetére
Köszi, este belevetem magam.
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Stemen 25 euro a játék, elgondolkodtam a beszerzésén.
Semmit nem tudok a játékról, ma reggel néztem meg az első gameplay-t.
Néhány kérdés:
- egy 4690k-1070-16giga ram kombóval elérhető a 60 fps, max grafikán?
- 2560x1080 felbontást támogatja a játék?
- a hud elrejthető, mert elég sok világító biszbasz van a képernyőn, ahogy néztem...esetleg alternatív megoldásként van benne photo mode, mint mondjuk a Mad Max-ben vagy az Arkham Knightban?
Asszem ennyi egyelőre, köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest