- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szatyor1972 #52650 üzenetére
Ez az UFO fejű minek szól bele mindenbe?
-
törölt tag
válasz
qukesz #51874 üzenetére
Rendszeres olvasóként látom mennyit szívtok a cerkaf@szúak miatt. Pixel kollégát meg gondolom tisztességesen viszonylag kevesen csomagolják össze. Ezért írtam, hogy x-es vagyok.
Rugóként -10% damage amit kapsz. Igen, tudom. 2700 óra alatt tanultam egy-két dolgot. Bár igaz, hogy 5000 pont elérése óta alig játszom vele.
(Azt hiszem maradok inkább csak read only.
)
-
-
törölt tag
Predator újra jó DZ-ben, illetve csináltam 3 Banshee/2 Predator/Ninja Bike zsákosat, 7000/6000, két házzal, PVE - pusztító/ragadozó, PVP - halálos/fogékony, egyenlőre nagyon adja. D3 közelről, forogva, hamar megvan, ha nem tud távolságot tartani, nem sokat ér. Nomád meg még mindig, ha él a nomád talent.
(jöhetne már a 2.
)
-
törölt tag
Sziasztok, a Ubisoft Clubos app. Sam kérdésével adott nektek valamit? Elvileg ma lesz aktív, de nem találom sehol. Tudnátok segíteni?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50301 üzenetére
Szánalmas kisgyerek. Ahelyett, hogy kérdezne, vagy segítséget kérne a szettjéhez, rögtön lecsalóz.
Múltkori GE alatt Lexin kérdezte tőlem egy srác, hogy Cronusmax? Boxon vagyok, Megállító volt, PVE 7/6-os lila módosítós strikerben. Írtam neki, hogy nem. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49959 üzenetére
+ (#49963) Gubu0101
köszönöm, csak tegnap több playa mondogatta, h ezen a hétvégén. Nekem is korainak tűnt.
-
törölt tag
Új GE-ről van esetleg már hír, hogy mikor lesz?
-
törölt tag
válasz
flexomaci #49881 üzenetére
Meg még sokan mások. DZ az DZ. Így jó ahogy van. Kevert PVE - PVP terület. Most, hogy a divtech ömlik PVE oldalról, meg napi feladatokból, küldikből, nem kell farmolni DZ-ben, ahol nevezetes pontokként kapsz 1db-ot. DZ inspirál, hogy fejlődj, felszerelésben, mozgásban, taktikában. Plusz izgalom, hogy kimegy-e a kimentés vagy jönnek a rugók? Ha rajtam múlt volna, sokkal sötétebbre és sokkal keményebbre csináltam volna, tele hunterrel, feltápolt bossokkal, csapdákkal, aknamezőkkel, stb.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49700 üzenetére
Köszönöm,próbálkozunk még, pont meglenne 4K bravúrpont.
-
törölt tag
Segítséget szeretnék kérni. Tudom, hogy már kb. fél éve mindenki letudta, de hátha valaki emlékszik, vagy mostanában csinálta. A Titkos Küldetésről van szó. Valamiért nem engedte a 2. fázist. Az ajtó felett égett a lámpa, az első simán ment, kb. egy perc alatt a helyünkön voltunk. 4-ből kettőnknek volt meg minden telefon és ellenállás szint, az ajtónyitónak és egy másikunknak. Van esetleg ötlet, hogy milyen hibák szoktak lenni, ami miatt nem engedi a 2. kört?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49593 üzenetére
Mai napom a videójátékokkal kapcsolatos hírek, fórumok és videók böngészésével fogom tölteni kettőig. Ha már be kellett jönni szombaton dolgozni.
-
törölt tag
Electronics Mod
The Cavern
267 ELE $ 168,044
3,322 Skill PowerKötelező vétel!!!
-
törölt tag
15 óra telt el bejegyzés nélkül. Haldoklik a fórum. Mindenki minden szettet begyűjtött, kimaxolt, van 8-10 Ház, 2000+ óra beletéve a játékba. Gondolom nem csak én érzem úgy már, hogy nem hív minden este a Division fantasztikus világa. Holnap frissítést megnézzük, nyári eventeket kipörgetjük, és várjuk a D2-t, márciusban. R.I.P. lassan...
-
törölt tag
válasz
arnikusz #49324 üzenetére
Pontosan, teljesen igazad van. Ritka az olyan játék, ami 2000 óra szórakozást ad, de a CF gearek kimaxolása után kevés a kihívás, ami visszacsábítja a játék elé az embert. GTA 5 hihetetlen mennyiségű támogatást, fejlesztést és frissítést kap a mai napig. Rendben, hogy az 100 millió példányban kelt el, de a demizson 20 millája se rossz. Kéne pld 4 új CF gear set, pld., 2-2 GE mellé, Central Parkot feloldani, DZ-be hunterek, stb., stb... Lenne még lehetőség ebben a játékban. A 2. meg még kb. egy év.
-
törölt tag
Viccelni próbáltam, úgy látszik nem sikerült, elnézést.
-
törölt tag
Köszönöm a sok negatív választ.
Azért a boxosok kóboroljanak lent egy kicsit.Jaj Anyám, semmi rasszista utalás nem akart lenni, MicroSoft Konzolosokra gondoltam...
-
törölt tag
A Division Távirati Iroda jelenti:
Tegnap két Ház-stop-underground-stop-kihívás fokozaton-stop-Boss adta-stop.
u.i.: Ház és Big Al ügyben tessék a föld alá süllyedni...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #48089 üzenetére
Ezt mindenki vegye meg! ☺️
-
törölt tag
válasz
MikaVejneGI #48053 üzenetére
+ #arnikusz
köszönöm szépen. PVP-re kellett volna volna, meg szeretek rambózni is.
YT-n még futok egy kört, csak nem vagyok meggyőződve az ottani videók hitelességéről,
meg úgy látom, hogy ez az ország legaktívabb és legkompetensebb Division fóruma.Good Luck Agents!
-
törölt tag
Utóbbi napokban kaptam jónéhány közel fullos Alpha felszerelést. Gondoltam összedobok egy szettet. Használja valaki rendszeresen a nomád/striker/predi helyett? Tapasztalat? Ezt az egyenlő értékekre történő állítást a max 10mp miatt tényleg tartani kell, vagy 5/5/5 helyett egy 7/6/3 is jó? Mennyire jó egyáltalán ez a 6. talent? Bocs a sok kérdésért, 1.6 környékén nagyon jó volt az Alpha, használnám most is szívesen, nem baj ha kicsit gyengébb, mint a többi gear, csak azt sem tudom, hogy van-e értelme...
-
törölt tag
Konzolon szerintem nem nagyon van cheat, de titeket PC-seket nagyon sajnállak, hogy így tönkre tudják tenni a kis nyomi csalók időnként a játékotokat.
#arnikusz: na ez már döfi lenne:
https://division-builds.com/build/359-pred-for-skirmishls(bár csak 43% a CHC a Házon)
u.i.: dob még ilyen 20,5%-os CHD-s cuccokat a progi, vagy ezeket csak 1.6 előtti időkben?
#Mindenki: Hallott esetleg valaki valamit, hogy a GE részeket újra lehet játszani majd???
-
törölt tag
Sokat nomádozunk, valamiért olyan érzésünk van, hogy 500.000 életerő alatt, sokkal nagyobbak a bejövő sebzések, mint ha csak kicsit felette vagyunk, pld. 510-520k körül. Ugye az ajánlott 8/5/3 elég jól bejön szinte mindenkinek, de inkább kicsivel 8 alá és 5 fölé kalibráljuk. És igen GE óta.
#vzarmo : laggol Boxon is a mocsok, meg sok a bug. Opera pld. ezer éve üres 70%-ban, Lexin nem jön lift, illetve két napja Ellenálláson nem sebződtek a Hunterek, ládájukat kilőttük, 1 striker, 1 nomád, 1 reclaimer, de meg se moccant a páncélcsík.
(remélem nem kezdték el leépíteni a szervereket még jobban, van még ebben a játékban...)
-
törölt tag
válasz
arnikusz #47977 üzenetére
Köszönöm, én is így használom. Valami Arnikusz írt róla PH fórumon.
De DZ-ben Mobok ellen, isteni, kihozza a vámpír énemet.
LS/skirmishben szoktam MP7-t is. Elég az a 44-es tár, 1000-es fordulaton.Próbáltam bullfrogot is,
magas rpm miatt, de nálam nem mindig jött be, de ha igen, akkor, nagyon. Viszont egyre több strikernél
látom L-M4/LVOA-C helyett, mellett. Big Al se vált be. Aug-ot meg Vectort letesztelem még, bár szerintem a Házat nem veri semmi. Hála Istennek már van 5. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47975 üzenetére
Bazzzz.
Oké, köszönöm, de a vérzést critnek veszi? Mert ott az igazi nagy sebzés. -
törölt tag
válasz
arnikusz #47971 üzenetére
Kérdés: a self-preserved talent hozza rendesen a 3% healt, crit találatonként?
Mert akkor elvileg egy 60+ tárból, 50% CHD körül 30db x 3%, azaz közel 100%-ot visszahealel.
Oké, tudom, hogy PVP és nem állnak, mint némely nagydarab Mob, de kis sorozatokkal, ügyesen (persze figyelni a 10 bevitt találatra is), azért szépen tölthet. A 6% + a kill-ért meg hab a tortán.
Szerinetm is legjobb páros talent most predire, esetleg a sustained helyett egy swift még elmegy...
Másik kérdés is eszembe jutott, a 9000 stamina kell, teszteltük a lőtéren, dz-ben rugóként egymáson, nagyon nagyot kritel, nincs mese, itt tényleg kell, strikernél nem érezni a heal töltést annyira. Ja, a kérdés: Neked is nagyon hamar leviszik ezt a kilenc K életet? Az rendben, hogy béna vagyok, meg egy felstackelt, impulzos, ultis striker **szott nagyot sebez, de mégis fura. 1.8 elvileg a stamina jegyében telik, mégis egy 5K körüli nomádban ezerszer jobb a biztonságérzetem. köszönöm. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #47501 üzenetére
Ne panaszkodjon, 4db Divtech, az egy pörgetés 8%-a.
Amúgy ajánlom UG-t, valami hihetetlen módon ömlik most a loot, tegnap Ház/Big Al + egyebek.
DZ meg durván elvadult, utoljára nagyanyám régi heverőjében láttam ennyi rugót. -
törölt tag
válasz
#14121216 #47375 üzenetére
De a fő kérdés még mindig az: mi a THE BEST PVP CF BUILD???
Ilyen, nincs. Nomád, Striker, Predator. Kinek mi jön be.
Az ajánlott értékeket érdemes beállítani.
Nomád 8000/5000/3000
Striker 7000/6000/3000
Predator 4000/9000/3000Fegyvernek Ház/L-M4 vagy Ház//LVOA-C.
(Strikernél sokan shoti + Ház, a gyorsabb felstackelés miatt)
Magas CHC, CHD.Alpha tesztelés alatt, lehet, hogy kitaláljnak rá valami OP összeállítást.
Meg sok gyakorlás. Skirmish helyett szerintem Last stand, könnyebb 1 VS 1-be kerülni.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #47338 üzenetére
Ezért gondolnám PVE-re. De Még egy hete sincs kint a szett, PTS alatt meg gondolom nem sokan tesztelték. Majd kiderül. Viszonylag jó elemeket kaptam, próbálgatom majd. Bár taktikusban utaztam sokat, mivel elektronikás szettekről van szó, gondolom túl nagy különbség nincs egy gear hangolásnál.
(és az avas szalonna skill már nincs meg?
)
-
törölt tag
válasz
5150head #47334 üzenetére
Az a skill a lelőtt ellenfélre szól. Tehát lövöd, fekszik, 10mp, robbanik.
A 25% esély meg az első lőszerre szól a tárból. Tehát MDR esetén mindegyikre, Sniper esetén mindegyikre, vagy shoti esetén is(ha nem Megállítóval mész). Míg egy nagyobb RPM esetén az elsőre igen a többire nem. ha már ég, akkor a nagyobb sebzés miatt az oké, de tartom, hogy PVE szett elsősorban. meg az a +15% sebzés (az égőkre), annyira nem sok. Annyit ad az Alpha, vagy a Ragadozó is...
-
törölt tag
válasz
5150head #47332 üzenetére
Elvileg igen. De nagyon gyatrán adja, bár csak mobra próbáltuk, egy komplett Lexi alatt 1x adta be.
#Krissz1983
Elektronika elég a 8000. A Ház helyett egy sniper. Fegyverre: Intense talent / ha nem akarsz tüzes lőszert mindig kiválasztani
Sticky helyett esetleg tüzes seeker. Skill haste, elektro modok. Szerintem főleg PVE...
-
törölt tag
válasz
Krissz1983 #47201 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
S. O. S.!!!
Kedves Ragadozó használók, PVP-re van értelme 7000/6000/3000 összeállításnak, vagy kizárólag a 4000/9000/3000 verziót szabad, a +120% vérzés miatt??? Fontos lenne, köszönöm, F. -
törölt tag
18 láda, úgy néz ki Firecrest lesz meg először, 5db van. Felégetem a világot!!!
Adott 1 Házat, Warlord, 3 Alpha, 3 Taktikus. Lexi farmot megszakítottuk időnként. DZ elég ritkás volt, UG-ben nem találtunk 4-ik playert
. HVT jó ötlet volt, köszönet, 2 nap múlva még egyszer lehúzzuk. GL 4 all!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46774 üzenetére
Vele se találkoznék DZ-ban egyedül...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46598 üzenetére
Köszönet. Arnikusznak is.
Farm indul. -
törölt tag
Sziasztok, CF elem hol van legtöbb/leggyakrabban? Havert kéne ellátni, új agent. Kövi GE-re kellene egy jó PVE farm gear. S.O.S. Köszönet
-
törölt tag
válasz
MikaVejneGI #46510 üzenetére
Nomád: Ház/ Könnyű M4 vagy Ház/LVOA-C
-
törölt tag
válasz
arnikusz #46486 üzenetére
A vérzésellenállás nem működik a CF Predi ellen, az okés, de az egzotikus, az elvileg a golyó ütötte sebzésen kívül minden más ellen véd. (Exotic Damage Resilience mitigate damage from burning, bleed, fire, shock, electric, explosion damage.)
Meg azt hiszem Marco valamelyik videójában is telepakolta magát edr-rel.
Vagy ez sem jó rá? Valakinek ki kellene próbálni DZ-ben.itt is van:
https://www.youtube.com/watch?v=8LX08gqOkwY -
törölt tag
válasz
arnikusz #46482 üzenetére
Ja nem, Tűzerő közel 8000, csak ez a hülye szintezés...
Egzotikuson én is gondolkodtam vérzés ellen, a Vicious nekem ad +10% CHC-t, 60% fölé is tudnék menni, de ugye az a limit, így marad lehetőség, kicsit lehet játszani.
Végső CF 70% körüli egzotikus ellenállása szerintem is jó, de egy 4000 Tűzerős kimaxolt Ház 20-22K körül is lehet a Ragadózónál, 30% vérzést így is kapnánk, végsőnél meg nincs semmi ami plusz sebzést adna, így az alap 40% edr + maszk, mellény,térdvédő 30% kb. de vagy a páncél vagy a tűzerő lesz gyenge. Szvsz. -
törölt tag
Na akkor indul a farmolás. BTW ITT írta valaki, hogy fönix kredites ládából is eshetnek. Onnan kaptam The Houset. UG meg 3db Big Alejandrot adott. Viszont CF szerelékbe alig futok bele. Amúgy valamelyik nap volt UG egy kis köcsög, fázis közötti liftben már hárman bent álltunk, ö még kint, elég messze, lerakott egy exotic cuccot, majd hátralép. Öcsém, ez korrekt. Mi hárman sprint, már majdnem ott vagyunk, erre fölveszi. Khm. OK. Vissza a liftbe. Barátunk megint leteszi, egy srác odafut, elötte felveszi gyorsan. Persze kiraktuk. De ezt miért kell???
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46009 üzenetére
Az Úr adta, a Nomád elvette.
BÚÉK minden Agentnek! -
törölt tag
Sziasztok Agentek,
DZ farmra (egyedül) milyen szett ajánlott? (tip., értékek, fegyv.)
Jó ideje megvan a játék, de DZ meg Survival szinte teljesen kimaradt eddig.Thx, előre is.
-
törölt tag
Hát a f@szom a lootgenerátorba! 80+ láda, se teljes Predator, se egy db House. Álomszettet raktam össze farmra, maxos L-M4 (öngyógyítókkal: self-preserved, sustained, predatory), 9000 staminás strikerrel, Lexi igazi sétagalopp volt. Sok volt ez a 4 fajta gear, 3 vagy inkább 2 jobb lett volna. PVP gyakorlatilag esélytelen The House-ok ellen. Este 9 körül 8db ládabontás után, ami gyakorlatilag semmit nem adott, olyan hányinger fogott el, hogy kikapcsoltam a pics@ba a gépet. Btw grat mindenkinek, akinek összejött, amit szeretett volna. Majd csinálok 4 nomád, meg 5 banshee szettet, biztos jó lesz...
-
törölt tag
1200 óra után most esett Bullfrog először. Bár most kettő is.
De a múltkori GE-hez képest ez maga volta kánaán. Igaz, hogy 75 ládát nyitottam ki, de mindhárom készlet (csomó item duplikálva), Bullfrog, Warlord, MDR, szóval rengeteg exo esett, jó néhányszor harmadik tárgy is bónuszként. Amúgy 90%-ban LS-t játszom, ott 1.7 óta gyakorlatilag nem esett exo vagy classi láda. PVE bossokból se. Gondolom holnaptól megint csak a garantáltatk.
-
törölt tag
Frici papa kórházban. Telefonon nem lehet nyomni a Demizsont?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #42384 üzenetére
Megvan! Átraktam angolra. Gear set item kellett a drágának.
Nem fogadta el. De azért köszi. Xbox-on nyomom nem PC-n. Bár elvileg ennek nem lenne szabad, hogy különbség legyen...
-
törölt tag
HELP! Aranykezű bravúrhoz mit kell legyártani? Próbáltam mindent, de nem adja be. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #42216 üzenetére
(arnikusz) Köszi.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #42085 üzenetére
Jogos, este megy vissza.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #42080 üzenetére
Aranyhoz raktam én is, de fegyvertokon kívül térdvédőt és maszkot is cseréltem Classified felszerelésre, így végső, DE, magányos 1-1db, MC Skull kesztyű 16% bónusza is megmarad, a szett sokkal erősebb, az arany/exo elveszett tulajdonságok elviselhetők. Mondjuk a maszkon sokat filóztam, lehet az visszakerül.
Este LS kör után írta a game, hogy a jutalombeváltónál ajándékok várnak, amiket a Játékmestertől kapok. Nem is tudtam, hogy van Játékmester...
-
törölt tag
Bocs a duplázásért, kezdő fórumozó vagyok.
-
törölt tag
A hétvégén volt egy kis időm, így nagytakarítást csináltam, miután nálam se, meg a ládában se volt már hely. A felszereléssel kezdtem. Amikor először hallottam a Ninja Bike backpack új skilljéről, nagyon örültem, rakosgattam össze fejeben a különböző kombinációkat. Viszont nekem nagy csalódás volt. Csináltam egy maxos 3 predator/2 striker kombót NB-vel, de a Skulls MC kesztyű 16%-a gyakorlatilag verhetetlen, ha a másik 5 helyre megfelelő arany/exo cuccokat rakunk. (Szerintem.) Így aztán a Classified cuccokon kívül minden zöldet betörtem.
Ezután jöttek a fegyverek. Kb. 9000/3000/3000 beállítással, 400 körüli DPS, 330 stamina, 110 képzettséggel.
Második lett a versenyben egy LVOA-C/Light M4 páros, az első viszont nagy meglepetésemre egy közel maxos Vector páros (halálos/fogékony/gonosz tálentekkel). Lenyomta a Navy MP5-öt, az AUG Para és MP7 párosokat is. Nem értem, de örülök, LS-ben 20 körüli ölésszámot tud.PUBG nálam első napos vétel, ha lesz majd XBox-ra, csomó videót néztem, engem megvett kilóra.
-
törölt tag
A hétvégén volt egy kis időm, így nagytakarítást csináltam, miután nálam se, meg a ládában se volt már hely. A felszereléssel kezdtem. Amikor először hallottam a Ninja Bike backpack új skilljéről, nagyon örültem, rakosgattam össze fejeben a különböző kombinációkat. Viszont nekem nagy csalódás volt. Csináltam egy maxos 3 predator/2 striker kombót NB-vel, de a Skulls MC kesztyű 16%-a gyakorlatilag verhetetlen, ha a másik 5 helyre megfelelő arany/exo cuccokat rakunk. (Szerintem.) Így aztán a GE-n kívül minden zöldet betörtem.
Ezután jöttek a fegyverek. Kb. 9000/3000/3000 beállítással, 400 körüli DPS, 330 stamina, 110 képzettséggel.
Második lett a versenyben egy LVOA-C/Light M4 páros, az első viszont nagy meglepetésemre egy közel maxos Vector páros (halálos/fogékony/gonosz tálentekkel). Lenyomta a Navy MP5-öt, az AUG Para és MP7 párosokat is. Nem értem, de örülök, LS-ben 20 körüli ölésszámot tud.PUBG nálam első napos vétel, ha lesz majd XBox-ra, csomó videót néztem, engem megvett kilóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest