- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #50773 üzenetére
Hello!
Ezt nezni is szornyu es kiabrandito volt
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Srácok uplayben a frissítés kb mikor elérhető? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #42017 üzenetére
Helló!
Én is többször jeleztem már itt, hogy néha-néha megakad a játék kb 1-1,5 másodpercre és leesik a GPU kihasználtság 0-ra és utána megy minden rendben akár órákon át de volt h 5-10-15-20 stb perceként ismétlődött a dolog...
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nekem egy időben volt olyan, hogy megakadt a játék kb 1-1,5 másodpercre és közben leesett a GPU kihasználtság nullára és utána megint ment hiba nélkül 5-10-25 vagy akár 60 percig is, teljesen random volt és nem is tudtam mire vélni a dolgot (Kb. a windows 10 creators frissítés után jött elő, de hogy volt-e hozzá köze?). Aztán hála az égnek ahogy jöttek ki az újabb driverek akkor ez megszünt egészen mostanáig, a napokban felraktam a legfrissebb augusztusi drivert és megint néha-néha előjött a dolog.....
-
Gtaati
őstag
válasz
Snip3r_HUN #41466 üzenetére
Helló!
Ezt gyorsan sikerült összeszedni
Nekem az a bajom hogy ameddig ez a 3 szett van csak benne addig ez a része engem nem nagyon érdekel
-
Gtaati
őstag
válasz
simonl #41395 üzenetére
Helló!
Nem hülye vagyok, csak viccelődni próbáltam (szándékosan az ellenkezőjét írtam) azon hogy olyan országokban (távolkelet) ahol 100szor többen játszanak ott, a kolléga leírása szerint normálisan megy a játék, míg itt ahol töredéke ennek és problémák vannak. Ezért is írtam h még viccnek is rossz volt....
-
Gtaati
őstag
válasz
arnikusz #41389 üzenetére
Tudod vannak az egyenlők és az egyenlőbbek.... Lehet ott többet kapnak ezért a játékét mint mi holott mi is ugyanúgy kifizettük....
Jó nézem a pozitív oldalát a dolognak, biztos itt többen játszunk és jobban le terheljük a szervereket mint ott
Jó ez viccnek is rossz volt sajnos
-
Gtaati
őstag
Helló!
Az 1.7 várhatóan ma mikor lesz tölthető?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Valaki találkozott már olyannal, hogy SLI esetén a játékban csak az első kártya megy a második meg nem? Ez mitől lehet? Néztem neten videókat stb. és elméletileg minden jól van beállítva.... Valaki már találkozott ilyen problémával?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Hello!
Erdeklodni szeretnek hogy nalatok is tapasztalhato az a jelenseg az uplaybe hogy eltunt az osszes barat? Senki nem latszik akikkel korabban felvettuk egymast baratnak..... Mitol lehet?
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #39713 üzenetére
Ez jó
-
Gtaati
őstag
válasz
persil #39705 üzenetére
Helló!
Úgy kell csinálni, hogy először megcsinálod a 20ezer pontot a túlélésben aztán ad egy exoticot utána az összes hetit és az is ad egyet. Én úgy már jártam h először az összes hetit megcsináltam és nem adott exoticot és utána a túlélést ami adott. Szóval azóta én mindig először megcsinálom a túlélést és utána többit
-
Gtaati
őstag
Hello!
Szerintetek mobozni van ertelme egy fegyveren onfentarto, tartos es ragadozo talenteknek, hogy minnel jobban toltson eleterovel? Mibol latszik ha pl a tartos es az onfentarto talant el? Mert a hud alatt pl a ragadozo ikonja megjelenik de a tobbibol semmit nem latok es nem is veszek eszre...
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
válasz
Lifer092 #39200 üzenetére
Sajnos mi is át tudjuk érezni a leírtakat, de ezzel nem tudunk mit kezdeni, vagy kilépni LS-ből és újra be, hátha nem terminátorokkal rak újra össze, DZ-ben meg szerver váltás és reménykedni ismét. Elég gáz ez, de vagy elfogadjuk ezt vagy nem játszunk a játékkal vagy csak pve módban. Az a baj h belőlünk is egyre többször indulatot vált ki a dolog és csak elmegy kedvünk a játéktól, én sokszor már csak nevetek az egészen....
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #39197 üzenetére
Tegnap mi is 3-an lőttünk egy gyereket LS-ben, de meg sem mozdult az élet ereje, elég vicces volt, aztán hipp-hopp feküdtem
-
Gtaati
őstag
válasz
Snip3r_HUN #39183 üzenetére
Lattam fentebb, hogy korabban masnak sem ment, de ez ugye korabban volt es kivancsi voltam, hogy van-e valtozas.....vagy esetleg nalam van valami gond.
-
Gtaati
őstag
Hello!
Nalatok sem lehet meg az uplay-be se belepni?
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
Hello!
En is pc-vel jatszok de nincs monitorom, mert a lakas elrendezese nem igazan teszi lehetove, igy egy 55´´-os 4k tv-n jatszok a kanaperol kb 2,5 meter tavolsagbol es egy vezetek nelkuli xbox one controllerel, szoval azert van lehetoseg vegyiteni a konzol es a pc elonyeit, de ugye ez izles es megszokas kerdese is, hogy kinek mi a jobb
.
-
Gtaati
őstag
válasz
Krissz1983 #39016 üzenetére
Helló Pityu!
Na ez szép lett, grat! Nem voltak csalók? Milyen szettben nyomtad?
-
Gtaati
őstag
válasz
Snip3r_HUN #38959 üzenetére
Helló!
Én hétvégén többször végignyomtam az összes boss-t, utána DZ-ben is szedtünk ki egy csomo bosst stb és csak ipari hulladék volt minden
megcsináltam azokat a küldetéseket amik egzotikus cuccokat is adnak és ott Blitz ezredes fegyvertokja stb.-t dobott, semmi értelmest
De sajnos van ilyen....
-
Gtaati
őstag
-
Gtaati
őstag
válasz
#35434496 #38760 üzenetére
Ez jó volt
Viccet félre téve egyszer szintén Dz.-be egyedül megyek összefutok egy angol sráccal, dob egy meghívót és együtt mentünk és játszottunk tovább és egész jól ment. Egy másik alkalommal megint szintén ezzel a sráccal Dz-be csapatunk, összefutunk egy másik angol csapattal megállnak, dumálnak én meg addig mondom kiszaladok a szobából és ahogy felkeltem a kanapéról lelöktem a controllert és pont úgy eset h el kezdtem lőni a másik csapatból valaki és rugók lettünk, és persze halomra aprítottak minket. Tudom ez elég hihetetlen balfa@zság, de így volt, de legalább a szegényes angol tudásommal közöltem, hogy mi történt.... és elnézést kértem, mondjuk azóta nem játszottunk együtt
-
Gtaati
őstag
válasz
Snip3r_HUN #38754 üzenetére
Helló!
Ez teljesen igaz és érthető. De annak pl mi értelme van, hogy kb 2 hete bemegyünk dz-be 3-an, ebből egyikünk "kezdő" játékos és őt próbáltuk húzni és farmolni neki. Összetalálkozunk egy 4 fős másik magyar csapattal, látszólag békés szándékkal dumálni kezdünk, Mi "megörülünk" nekik, hogy normális Magyarok eztán az egyik mondja a társunknak, hogy állítson a mikrofonján mert nagyon nem jó és zavaró..... eltelik pár másodperc és Ők halomra lőnek minket, próbálunk védekezni elnyomok egy kék ultit, hogy hátha túlélnénk, de persze nem. Oké ez a DZ. benne van így jártunk, hozzá teszem, ha én Magyarral találkozok akkor én barátkoznék és inkább mennénk együtt... igaz ez én vagyok és nem vagyunk egyformák, de ezzel sincs baj, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy miközben agyonlőnek túlerőben minket közben megy a dumálás, hogy nézd a gyereket kékbe nyomja, meg mi van tudni kéne set-t összerakni stb.. stb... Erre mi szükség? Nem mindenki játszik a játékkal kezdetek óta és nem ismerhet mindent és ebből kifolyólag nem lehet mindenből fullos vagy jónak mondható cuccai stb.... Na mindegy így jártunk
-
Gtaati
őstag
válasz
#35434496 #37916 üzenetére
Helló!
Tegnap mi is ezt tapasztaltuk DZ-ben. SirNOOB és társai úgy mentek mindenkin át mint a tank, nem sebződött és gondolkodás nélkül rohant be 3-k közé és persze mindenki feküdt. Mi meg őt csak simogattuk 2-en 450ezres DPS-el, másik játékosunk meg majd 9ezres elektronikával küldte rá a golyót stb Szóval vicces volt
Én is csak nevettem rajta.....
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #37753 üzenetére
Helló!
Oké, értem! Igazatok van én fogalmaztam rosszul. Nem a tulajdonunk csak "használati" jogunk van rá...... A többivel meg sajnos egyet értek....
-
Gtaati
őstag
Helló!
Lehet volt már, de megkérdezném, hogy mikor jön az új update? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
Bocy18 #37692 üzenetére
Hello!
Ez most komoly? Mit tudtal mondani amiert ezt csinaltak? Eleg hihetetlen.... Te fizettel az o "termekukert", mi jogon fosztanak meg a tulajdonodtol??? A csalokkal szemben persze semmit nem csinalnak, de ha mi kiakadunk rajtuk akkor minket ba**nak ki a jatekbol..... Hat szep gtatulalni tudok hozza... Azert ha van kedved oszd meg velunk a konkret storyt koszi!
-
Gtaati
őstag
válasz
LedyGyuszi #37587 üzenetére
Ajjajj ott elméletileg nincsenek csalók nem? Én azt hittem h ez pc-n volt....
-
Gtaati
őstag
válasz
LedyGyuszi #37583 üzenetére
Hát szörnyű ilyet látni, ez elég kiábrándító
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Az lenne a kerdesem, hogy konnyu M4-el melyik a jobb illetve mi a fontos, kritikus talalat eselye(42%), kritikus sebzes(100%), de csak 23ezres sebzes vagy masik szettekkel 28ezres sebzes de joval alacsonyabb kritikus talalat esely?
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Korábban írtam már ide a problémám kapcsán, ami az volt hogy kb. a creator frissítés óta(de nem biztos h ez áll a dolog mögött) van h 5-10 percenként megakad a játék, de van hogy fél órán keresztül hibátlanul fut. Amikor megakad, akkor a gpu(Gtx 1080) terhelése leesik 0%-ra majd hirtelen fel 100%-ra és ez után normalizálódik a dolog. Ez az akadás kb 1,5-2 másodpercig tart. Próbáltam a korábbi drivert visszatenni, ddu-val lepucoltam mindent, bezártam az összes futtó alkalmazást amire nem volt szükség stb. Töröltem a state.cfg-t stb. Aztán nem igazán hozott semmi megoldást.
Pár napja meg azt vettem észre, hogy nem minden hang hallatszik a játék közben, ami meg igen az van h késik stb. Pl.: DZ kimentésnél nem volt a helikopternek hangja, sokszor eltűnik az aláfestő "zene" hangja, meghalnak a mobok és másodpercekkel később jön a hangjuk, ha a játék dob valamit annak a hangja is másodpercekkel később jön stb...
Valaki találkozott hasonló problémákkal?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
feltamadas #37305 üzenetére
Hello!
Koszonom, de nvidia kartyarol van szo. Aki Amd-t hasznal annak jol johet
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Valaki talalkozott mar olyan jelenseggel, h kb 1-1,5 masodpercre megakad a jatek? Ekkor a Gpu kihasznaltsag leesik 0% -ra majd hirtelen fel 100% -ra es ezt kovetoen megy minden normalisan. Van h 5-10 percenket elojon van h ey oran at meg semmi gond..... A legujabb nvidia driver van fent, de probaltam az elozovel is es a jelenseg megmaradt. Win 10 uj frissitesnek lehet koze hozza? Kb. azota tapasztalom ezt a problemat ami eleg zavarao. Valakinek esetleg barmi otlete?
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
Hello!
Valaki masnak is dobal a jatek delta-c-t? Eleg bosszanto h kidobott minket kuldetes kozben tobbszor is.... A honap eleji utanpotlast megcsinaltuk es nem adott semmit szoval vannnak bajok.... Valaki talalkozott ilyenekkel?Koszonom!
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #36677 üzenetére
Hello!
Sajnos igaz a dolog. Kikapcsolta a fedoreteget, az msi ab-t, toroltem a state.cfg-t sajnos egyik sem hozott megoldast
ma pl 5szor inditottam el a jatekot de egyszer sem indult el normalisan.....
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Pc-s jatek kapcsan szeretnek erdeklodni, hogy valaki hasonloval talalkozott-e mar? A problemam az h miota R9 390-rol valtottam Gtx 1080-ra a jatek olyat csinal, hogy elinditom uplaybol, elindul bejon a kezdo kepernyo ahol mindenfel figyelmeztettes van , majd ezt kovetoen az ubisoftos logo. Idaig mindig eljutok, de ezt kovetoen bejon az a kor alaku valami es kiirja h kapcsolodas Gtaati, korozget egy darabig es megall de ugy h az msi Ab altal kijelzett ertekek is. Ezutan a jatek kirakja magat ablakba es bezarodik. Ez mitol lehet? A driverek le lettek takaritva es legujabb nvidia driver kerult fel. A jatek fileokat ellenoriztettem, semmi gond. Konkretan a gep nem fagy meg csak ilyenkor vissza kilep windowsba es barmit tudok csinalni. Nem melegszik tul semmi, nincs huzva a karya stb...
Van h 4-5 elinditom egymas utan es mindig ez van. Van hogy eljutok szinten ez a kor alaku valamiig ahol kiirja h kapcsolodas Gtaati es megakad eltelik par masodperc es tovabb megy, tudom hasznalni a jatekot akar orakon at. Eleg fusztralo tud lenne h sokadjara indul el a jatek ha elindul...
Pl.: Wildlands problema nelkul elindul,megy es ott semmi problema nem jelentkezik...Hatha valaki talalkozott mar ilyennel, koszonom!
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #33237 üzenetére
Helló!
Köszi a választ, akkor megnézem ezeket is, Lexington nekem még eleinte adta a dolgokat, de mostanság kb semmi. A videót én is megnézem mert nekem egyedül többszörösébe tellik
Köszi!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Hát elég érdekesen kezeli a játék azt h mikor és mit ad az biztos, 5-s világszinten 256-os cuccokkal rohangálok, Lexingtont én is naponta többször csinálom, de odáig jutottam vele, hogy a legvégén barret megölésekor kapok 3 cuccot ami nem sok mindenre használható, és legtöbbször semmi mást nem dob az egész küldetés közben!!! Tehát farmolni nekem kb egyáltalán nem éri már meg, ha ad is valamit akkor legtöbbször lila cuccokat ami elég vicces
Akkor sem változik a dolog ha csapatban csináljuk, a többiek aránylag kapnak cuccokat de ebben az esetben is a legtöbbször a legvégén kapok 3 cuccot és jó napot
(
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valószínűleg amatőr kérdés lesz, de megkérdezném, hogy akiknek ugye megvan a SeasonPass azok kapnak cuccokat minden hónap elején és közepén, de ezeket hol találom meg? Az ajándékboltosnál azonnal megjelenik, vagy a térképen valahogy jelölve van és össze kell szedni?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #31875 üzenetére
Helló!
Ezt sajnos én is tapasztaltam, hogy tier 5-ben lila és volt h kék cuccokat is dobott a játék
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ha valakinek esetleg még szüksége van 30%-os kuponra: HNY17-OSBF-FFNX-VWV5-X??M
A két kérdőjel helyére: 2x15=??
Valaki használja egészséggel
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #31291 üzenetére
Az köszi! Azért ez elég gáz, hogy ilyet engednek..... Kár hogy a játékban nem hoznak létre egy külön olyan DZ részt ahol csak a mobokat lehet kinyírni és játékostársat nem....
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ha van valakinek kedve csapatban játszani, illetve tud nekem is segíteni a cuccok összeszedésében azt megköszönném! Nevem Gtaati, fő történetet megcsináltam így átléptem a lv30-at. Próbáltam egyedül DZ-t(lv25) és egyéb küldetéseket csinálni ami 30-as szint után van, de így azért már elég nehéz, és fejlesztenem kellene a fegyvereket és felszerelést is, de nem nagyon haladok és nem is dob a játék jó cuccokat.
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
xPraetoriaNx #30680 üzenetére
Helló!
Hát nálam is jelentkezik néha ez a probléma, elég vicces, hogy futok aztán egyszer csak ledobja elém 2-3 méterre az ellenfeleket...... pedig nem hiszem, hogy a géppel probléma lenne: I7 6700 4000Mhz, 16giga Ram 3000Mhz, R9 390 8GB(1100/1600Mhz) és a játék egy samsung M.2 SM951-es ssdről fut.
-
-
Gtaati
őstag
válasz
Snip3r_HUN #30280 üzenetére
Koszonom! Ajjaj...
csak bosszanto h pont egy hosszu.kuldetes vegen es kezdhetem teljesen elorol...
dehat ez van
-
Gtaati
őstag
Hello!
Valak talalkozott mar a delta c-0-1243 hibaval? Mi okozhatja? Ma tobbszor kuldetes kozben ezzel a hibaval leallt a jatek...
Koszonom!!
-
Gtaati
őstag
válasz
#86659932 #30227 üzenetére
Hello!
Megneztem, de ez sem nyert, mivel alapbol ki volt kapcsolva a teljesitmeny hatekonysag. Szerintem R9 390 ennyit tud bizonyos palyareszeken... Az az erdekes h egyedul megyek csak a kornyezet vesz korbe, meg a furcsa h monitorozas szerint ahol 60-rol leesik 5x-4x fps-re ott 100%-on megy a vga ami normalis is, de megis darabosnak tunik a jatek es egybol eszreveszi a szemem, pedig 30fps korul kellene nem folyamatosnak lennie a kepnek....
Tapasztalataim szerint kozepes beallitassal mar nincs jelen ez a jelenseg de magas es ultranal igen es mindig ugyanazon a helyeken palyareszeken jon elo , csak vicces h akkor milyen gepet kell ala tenni?Azert koszonom az otletet es a segitseget!!
-
Gtaati
őstag
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki! Eloszor is boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!!
Olyan kerdessel, problemaval fordulok hozzatok, hogy mar tobbszor eszrevettem es zavar az, hogy a jatekban neha leesik 60fps-rol 48-50fps kornyekere ami csak az fps szamot tekintve nem szornyu szam, de ennek elenere megis zavaroan darabos a jatek... Monitoroztam a vga-t ami egy R9 390 1100/1600Mhz, cpu I7 6700 4Ghz-n vagy 4,5Ghz-n igazabol mindegy... Van hogy vsync mellett is 100%-on megy a vga de nem jellemzo... A jatek egy M.2-es Samsung sm951-rol fut es 16giga 3000mhz-s ram van a gepben. Korabban itt irta valaki h erdemes kikapcsolni a lapozofile-t ezt is megprobaltam de nem hozott valtozast. Probaltam ki-be-auto modban vsyn-t az sem hozott eredmenyt. Probaltam a grafikat(DX12) ultra-rol magasra visszavenni de ez sem hozott valtozast... Nem lenne eleg ez a gep a jateknak magas beallitasok mellett sem? Driverekbol biosbol mindenbol a legujabb legfrissebb van fent.
Ha valakinek esetleg van otlete vagy tanacsa azt szivesen fogadnam, vagy ha valaki R9 390-t hasznal es megtudna osztani azt a beallitasat amivel stabilan 60fps-el megy a jatek megkoszonnem!
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest