- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15180 üzenetére
Division Teen Team
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15178 üzenetére
40
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15171 üzenetére
okos fedezék buffot ?
hogyan ?
lerakod, és mögüle lősz ?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #14927 üzenetére
Egy Rainbow Six Siege - Gold Edition-el esetleg tudnák kicsit enyhíteni a csalódottságom.
De mivel pont leszarják az én kedély/mentális állapotom, erre sok esélyt nem látok.
ada19: Micsoda óriási büntetés. Visszajön, és folytatja tovább. Vagy ha nem, már akkor is "megérte" neki vélhetőleg.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14927 üzenetére
Meglatjuk, igazabol azert postoltam, hogy aki tenyleg ennyire sertve erzi magat, talan jo alkalom arra, hogy kapjon nemi visszateritest.
en azert remelem, hogy nem fog tovabb lepni. nagyon bizom benne, hogy nem hagyjak a csavaban a nepet.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14896 üzenetére
valami itt nem koser... szerintem a challenge / hard missionoket nem jol meri. csak lincolnon tobbet futottam le, mint amit itt ir.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14768 üzenetére
IGazabol ha kellokeppen utokepes csapat all ossze (es ahogy latom egesz jol alakul, szerintem en vagyok a leggyengebb lancszem) akar challenge is mehet felolem, ha azt terveznetek. Ellenben csak melo utan 8-9fele erek ra.
sith7:
ha oszinte akarok lenni, imadom amikor sirsz. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #14764 üzenetére
&[hun] warhea
Próbáljatok így elviselni !
....
Én örömmel hallgatom, amikor hátulról beszűrődnek a zajok, mint nálad aranyos volt, ahogy a fiad kérdezgette a játékot,
Azt hittem zavaró .,.. mondjuk én annyira nem tudtam így a játékra figyelni 100% - ban ... a legjobb az volt, amikor kb. 70 fokban maga fele fordította a monitort, hogy jobban lásson
... na akkor mondtam neki, hogy menjen szépen játszani
Bár ha őrá gondolok - kidobóember, nem is olyan messze lakik tőlem-, még meg sem köszöntem neki, hogy odaadhattam a lootomat
Szerencsés ember vagy, hogy még nincs gipszben a kezed
-
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #14764 üzenetére
Az sem volt rossz, amikor a minap mentünk Baluékkal DZ-ben, erre szembejön egy másik négy fős csapat és Ti voltatok azok!
Balu mondta is, hogy valószínűleg ezt a @&#˘°^@& játékot már csak magyarok játszák! -
válasz
Anonymus23 #14757 üzenetére
Esti falconba en is benne lennek, ha szabad...
9tol vagyok
-
[hun] warhea
tag
válasz
van meg hely?
-
sith7
félisten
válasz
Igazad van, közben már rájöttem, ... csak sok a meló, nem volt időm a modker - be linkelgetni a hozzászólásaimat, hogy töröljék ki
Oké mester, ott leszek
... csak előtte visszaállítom a gear - emet
-
vendingo
veterán
válasz
Anonymus23 #14713 üzenetére
"ha sok embert kivágnak, akkor meg sokan nem fogják később megvenni a játékot"
Miért, az jobb, ha sokan meg a sok csiter miatt nem vesznek majd ubis játékot?Nekem ez volt az utolsó játék tőlük
-
warcat
veterán
válasz
Anonymus23 #14651 üzenetére
Hacsak nem maxoltál ki minden létező statot és talentet a 204es fegyóidon,ne vedd meg.
A max tárméret 105%-ra növekszik vele és valamennyit a sebzős statok is növekednek, rate of fire talán 30.5%-ig.
De ugyanúgy dobhatsz 90%-os értéket pl, és 4 divtech/craftért ezt elég luxus próbálgatni. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #14648 üzenetére
DZ5 vendor. Arra készülj fel lelkiekben, hogy 150k dz creditben és 4 divison tech/craft.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14558 üzenetére
ha win10 alol vagy nyomj egy win+g -t es klikk a recordra.
vagy fraps
vagy shadowplay (nv)
vagy google (how to record in-game video)
vagy google (in-game video recording softwares)ne egye meg a gepet = masik vinyora ments mint amelyiken a jatek van. ez sokszor segit.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #14558 üzenetére
Ha jól látom NV tulaj vagy, ezért az ingyenes Shadowplayt ajánlanám neked.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #14357 üzenetére
Igen vannak gondok a játékkal LOL. Én nem felejtem el, 20 ezret fizettem érte, hangoztatni is fogom, hogy ezért egy kész játékot vár az ember. Lehet élvezni a játékot, de ez az igényeken is alapszik. Én nagyon szeretném, hogy senki se felejtse el, ha ezt így hagyjuk, szó nélkül lenyomják a torkunkon az ilyen befejezetlen "játékokat". Akinek ez megfelel, és mindenféle glitch és csalás velejárója mellett ajánlja a játékot, arra már tényleg sanda szemmel nézek.
Jó játéknak jó játék, de nem szabad elfeledkezni mennyire semmibe veszi a játékosokat a fejlesztőbrigád, nap mint nap. Amíg tényleges változtatás nem eszközölnek, addig én sem változtatok a stílusomon. LOL
Persze ez megváltozik mihelyt csinálnak valamit, nem pedig tördelik a játékot. -
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14357 üzenetére
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14302 üzenetére
Koszi, oksa. En benne vagyok barmikor estenkent ellenben challenge-hez azt mondanam hetvegi jatek kellene, mert nagyon sok idot fel tud emeszteni. Elso nekifutasra (marmint a sikeresre) nekunk 7.5 ora kellett. Lattam csapatokat 1.5 ora alatt is futni. szoval tapasztalat es osszeszokottsag fuggo erosen, de bele kell olni az idot es energiat ellenben nagyon szorakoztato (vagy epp hajtepos
). este tudom elfogadni, aztan beszelunk rola
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #14174 üzenetére
értem, ... hát a képzettség nekem is
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #14167 üzenetére
Tegnap végre meglett a zöld kesztyű is, és elég jót is dobott, viszont a 4db-os setnek annyira nem érzem az előnyét, mármint effektív használat közben.
Először is GG, másodszor pedig nekem is meglett, és szerintem elég jól darál a 4. skill, így aug - gal végre van elég lőszer, és közelharcban a vége fele már volt , hogy 80-90 k - s sebzések is röpködtek
Hol esett ?
Falconban ?
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13884 üzenetére
"Megnéztem a hozzászólásokat, 2 elküldte melegebb éghajlatra, a többi meg kérdezte, hogy honnan lehetne letölteni a programot."
És utána meg sírnak, hogy szar a játék. Már sportot űznek abból, hogy minél több csalási lehetőséget találjanak/posztoljanak a Divisionél. Erre bezzeg van energiájuk. Minek játszanak az ilyen eberek?
(#13894) Fényvadász
"Én inkább ha van egy kis szabadidőm össze ülök azzal a pár emberrel akikkel szoktam és élvezem a játékot."
Abszolúte egyetértek -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #13843 üzenetére
Bementem Demmerékkel egy fél órára kipróbálni, nem rossz, de nem annyira jó, mint az MP5.
Mi nem tetszik benne ?
Kevés a lőszer ? Jobban rángat, mint az MP5 ? -
CSiPet2
tag
válasz
Anonymus23 #13685 üzenetére
Például azért nem csinálják mert 32biten maximum 2.147.483.647 számot tudsz tárolni, ennél több hp-ja nem lehet és akkor még ki tudja hogy ők maguk milyen limiteket pakoltak be ami ezt tovább csökkenti (valószínűleg ennek töredékét tudják a designerek beállítani egy objektumra). És mivel midnenfajta glitch nélkül tudsz 1millió fölött sebezni, ez hamar oda vezet amit most látunk. Lehet hogy már most fel van húzva az apc hp-je oda amit a game engine tud...
Az hogy "kapcsolják ki valaminek a sebződését, kivéve ezt meg ezt", lehet hogy egyszerűen nincs ilyen feature a dmg modellben, mert mondjuk úgy tervezték hogy a legkisebb pisztoly is tudja sebezni a legnagyobb tankot is, csak lepkefing hatékonyásggal. Volt már ilyen a játéktörténelemben, és lehet hogy nagyon komoly munka lenne belerakni egy ilyen dmg modellt. Így utólag látjuk hogy jó lett volna egy ilyen opció, de most már ezt ők is belátták, csak ők valszeg azt is látják hogy mennyi munka lenne berakni.
Sok baromságot benéznek a devek, de próbáljuk már belátni hogy nem vérpistikék ücsörögnek ott, hanem programozók, akik legrosszabb esetben is csak kezdők, de nem hülyék. -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #13685 üzenetére
A napi küldetések rotációját sem tudják megcsinálni még mindig. Szerinted?
(#13687) [hun] warhea direkt... [link]
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #13586 üzenetére
Hm, en azt hittem haluzok. de ezekszerint rendben van az elmem
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #13100 üzenetére
nekem már ez elég nagy életerő
az néztük, hogy 54ezr health-el ugyanúgy 1 headshot vagy snipernek mint 91-el, illetve shotis is ugyanannyit vesz le
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #13083 üzenetére
319k
az igen ...
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #13085 üzenetére
Pedig erdemes, legalabb a szepseg kedveert
Amugy DZ ontja magabol a sarga fegyvermodositasokat. Tegnap masfel ora alatt legalabb 10 az volt.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #13083 üzenetére
Ne ronditana be az a par lila modositas a fegyvereknel
-
warcat
veterán
válasz
Anonymus23 #12837 üzenetére
Kell rá a balanced talent de egyébként meg assault rifle nem hosszú sorozatokra való, 3-4es rövid sorozatok megszakítva,így működnek az igaz assault rifle-k is a valóságban.
Szerk.: 450es sor belogolásnál,izzanak a szerverek a sok incursion miatt?
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #12837 üzenetére
Kb. 20 próbálkozás után jött össze ez az AK: 11,8K sebzés+brutál+halálos+ragadozó kombó. Én nem szeretem a közelharcot, ezért választottam az AK+sniper (felváltva: sárga M44 és lila FW M1A) párost. Vectorból még nem sikerült értelmeset gyártani, másrészt nagyon kicsi a hatótávolsága. MP5 bp-et még nem vettem meg, de lehet hogy kipróbálom és nagyobb szerencsém lesz vele, mint a Vectorral. A lőszertartalék miatt úgyis minden fegyverből hordok magammal egy felszerelt verziót
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #12613 üzenetére
Valaki linkelt itt egy oldalt ahol tesztelték. De valamit ki kell próbálnom mert nekem DZ ben nem esik semmi extra. Csak az arany ami fix ugye. Nyitottam már vagy 7-8 droppot is de még csak arany sem jött belőlük nem hogy zöld. Named boszok sem dobtak még zöldet dz ben. Csak egyszer lexington végén a nő. Mások meg már szinte a komplet szettet kivitték DZ ből.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #11947 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #11731 üzenetére
Remélem ezt is javítják kedden....
-
demmer123
őstag
válasz
Azt az értéket kell nézni ami a legtöbbször van.Sokszor buggol mindenkinek a karakterén valami,pl hátizsák,mellény.Nekem az állandó dps még mindig 269 ezer 4 napja.Ritkán ugrál pl amikor meghalok dark zoneba és éledek akkor be esik 190-re is.
-
kovsol
titán
válasz
Armor változás nem volt semmi?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #11523 üzenetére
értem, sajnálom
... én most kezdek bemelegedni
ilyen AK nekem is kell
-
válasz
Anonymus23 #11447 üzenetére
kesztyűt kifejezetten undorító kraftolni.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #11419 üzenetére
Hogy magamat idézzem: "Ha belépsz a DZ kapun akkor ezt el kell fogadnod, hogy ilyen lehet."
Kommunikáció challange módba? Néha kuruttyolnak franciául, oroszul aztán haladás van. 2x20perc volt tegnap, kétszer letoltam. Mindenki tette a dolgát. Shotisok pillanatok alatt olvadtak el. Már nekem is elég talán egy fél tár vector beléjük. Hp-m van face2face se instant killel egy shotis.
Perzse szenvedtem én is néha, de nagyon ritka. Eleinte volt segítségem innen. De egyedül is szerencsésnek mondhatom magamat a random csapatokkal. Ráadásul eleinte én csak healeltem, ezért óvatosan játszottam. Most meg? Kérdezd meg Recskát, nem tudom komolyan venni. Leállok a Heavy gunners-ben 1v1-be pakeszkodni. Aztán sokszor ő az erősebb.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #11403 üzenetére
Csak mikor az ember lenyomta kb 40-szer probléma nélkül azt a részt akkor kicsit értetlenül áll ez előtt, hogy miért kell 3szor wipolni. Mikor simán meg lehet csinálni alap taktikával is.
(#11406) baker_ Szedtek majd magatokra egy kis DPS-t meg húst (HP-t) és nevetve fogjátok nyomni.
Addig meg kábító sticky és/vagy smartcover (blokkolni a shotisokat), és Healer. -
válasz
Anonymus23 #11403 üzenetére
simán oda lehet érni. bedobjátok a gázt, aztán usgyi! menet közben meg lőni a snipert, hogy fedezékben maradjon. ha már ott vagytok, akár puskatussal is agyon lehet verni.
szvsz ami jó ma a vendornál, az ez. last callnál lehet kapni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Anonymus23 #11281 üzenetére
Ha gyorsgombot (R2 vagy Tab) nyomvatartva mesz oda (teleport), akkor berakhat egy csoportba (gondolom, mert masok nagy valoszinuseggel ezt csinalhatjak), en csak fast travellel megyek oda es amikor megjelenik h teleport, csak siman varok mig mas csatlakozik ram, az en groupomba.
-
SCHwat'
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #11200 üzenetére
Nekem a tegnapi tunnel volt a kedvencem.
Beestem a textura ala, hurra, visszatertem mint Arnold.
Aztan pont akkor pukkant el a felszedotasim amikor keltem volna, na onnantol TWD. Felszedni nem tudtak de leloni sem, probaltam negykezlab lokodni az ellent a tobbiek puskacsove ele, a boss meg sorozott kitartoan, nem hallott meg a reszegek vedoszentjerol
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #11207 üzenetére
Ebből egy árva szót nem értettem.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #11194 üzenetére
DZ-ben nyom egy kilépést a játékból, akkor elindul egy timer. Ha jól emlékszem, 15 másodpercig nem szabad semmit csinálni és akkor kilépteti a program. Egyszer DZ6-ban én is így "szöktem meg" két 31-es NPC group elől.
(#11196) marilllyo
Az egyik fél mindenképpen veszít XP-t, pénzt és kulcsot (mondjuk az utóbbi kettő nem nagy ügy) ezért haverral oda-vissza lelövöldözni egymást nem túl értelmes dolog. Elvileg a rugó kill többet ad, mint amit rendes ügynökként elbuksz, de aki ezen nekiáll matekozni az meg is érdemli -
válasz
Anonymus23 #11194 üzenetére
alt+f4?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #10967 üzenetére
Szuper !
Minél többen vagyunk, annál jobb
-
func93
senior tag
válasz
Anonymus23 #10967 üzenetére
Anonymus23-Sith7: Én is most lettem 30-as, ha gondoljátok beszálnék szivesen a buliba.
uid:bencegm
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #10954 üzenetére
Nálunk ugyanez volt éjszaka, 3-an be mentünk DZ-be, amikor már volt elég cucc elindultunk kimentési pontra, hóvihar volt alig lehetett látni valamit, csak azt vettem észre hogy össze esett a karakterem egy lövéstől és akkor mutatta hogy pár méterrel előttem ott egy rogue. Mondom ok vissza megyek, nem figyeltem, ez van, na most el kommandóztam odáig bele nyomtam egy tárat vectorból, HP-ja meg se mozdult, rám fordult egy lövés meghaltam. Komolyan ez mi? Nagyon sokat nyomtam dz-t kisebb szinten, de ilyet még nem láttam, ez vicc. Van 120k dps-em, 70k Hp-m, 4k armor és nem sebeztem, de ő egy lövéssel le fektetett.
-
marilllyo
veterán
válasz
Anonymus23 #10954 üzenetére
Golyót nem számolja? Én azt csinálom, hogy beléjük lövök egyet sniperrel és utána kapnak egy golyszlit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #10902 üzenetére
Na csak sikerült a skill kill - 50 enemies.
Érdekes, hogy a statisztika szerint már 200 fölött járok, mégis csak a lövegtoronyt és a tapadós bombás killeket számolta. Tegnap elindultam egy küldetésre, csak ezeket vittem magammal, és kb a 8. killnél beadta a kihívást. Előtte csak a tapadós bombát használtam, tornyot sosem.Tegnap DZ-ztünk, és számomra még mindig furcsa, ahogy egyesek gyakorlatilag 1 lövéssel lelőnek elég távolról pl SMG-vel. De volt olyan, aki így sebzett, és gyakorlatilag nem lehetett lelőni, mivel ahogy kb 10%-ra esett a HP-ja abban a pillanatban visszatöltött 100-ra, én még ilyet nem láttam.
Olyat igen, hogy nehezen sebződök npc-k által, pl DZ3-ason megyünk és hiába mentem be 3-4-5 npc közzé, gyakorlatilag nem sebződtem, mármint jöttek a lövések, de nem volt valós sebződés, azonnal visszatöltött.
Még olyan helyzetben is, ahol 6-8 npc-vel harcoltunk, csak akkor volt sebződés (egy fél csík). Ezért csodálkoztam, amikor ugyanezzel a gear-el meg 1 lövés középtávolról (tehát nem shoti) a rugótól és feküdtem... -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10913 üzenetére
Ha beszámolja akkor engem se fog...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10907 üzenetére
Egyedül próbáltam vagy 4x de nem adta be, tegnap haverral is aktiváltuk, neki beszámolta, nekem nem és a térkép is jelzi nálam még mindíg, nála nem. Lehet hogy egy ez bug, de ha nem akkor feature!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10905 üzenetére
Én az echoról beszéltem....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10901 üzenetére
Nekem sem adja be, tegnap haverral tolruk együtt az ő térképén, neki beszámolta, nekem nem...
-
Preda
aktív tag
válasz
Anonymus23 #10733 üzenetére
Kedvencem amikor elkezdesz harcolni egy csoporttal és harc közben folyamat spawnolnak be minden mellék utcából meg kereszt utcából.Mini bossok meg 32-esek.Végén már nem tudsz úgy helyezkedni, hogy ne lőjenek hátba.
-
válasz
Anonymus23 #10663 üzenetére
áhh, én is lőttem már le valakit véletlenül.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Anonymus23 #10563 üzenetére
Xboxon se kafa minden. Napi küldi betöltése közben hiba, visszadobott a karakterválasztó képernyőre. Majd felajánlotta, hogy kezdjek új játékot a karakterem sehol!
Újraindítás, percekig tartó "gondolkodás" majd megjelent a lvl 30-as karim. Napi izgalomnak jó volt! Levert a víz!
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #10513 üzenetére
biztos nem okés valami, mert a harmadik karakterem 13-as, és majdnem ekkora értékek rémlenek nekem, de lehet totál nem emlékszem...
-
stvnppp
senior tag
válasz
Anonymus23 #10510 üzenetére
Statok alatt mit értesz?
Dps: 7243; életerő: 6574; képzettség: 2690
-
demmer123
őstag
válasz
Anonymus23 #10260 üzenetére
-
ada19
senior tag
válasz
Anonymus23 #9891 üzenetére
Írok privátot, mi 3-an 9 után kezdünk.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #9861 üzenetére
Mi a mai challange?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Anonymus23 #9786 üzenetére
Most mar igen, koszonom
-
ada19
senior tag
válasz
Anonymus23 #9592 üzenetére
Ezzel kapcsolatban meglepően pozitív tapasztaltaim vannak, már többször toltuk Matchmaking-et Challenge módban, és szinte mindenki tudta mikor honnan jönnek ki rizikós pakkok, és egyből vagy shock vagy flash grenade ment rájuk.. A tűz is ki tudja őket akasztani.
-
Edem05
őstag
válasz
Anonymus23 #9317 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #9303 üzenetére
-
kisfer
aktív tag
válasz
Azért gond mert én megöltem mindegyikőjüket még régebben.
Szóval nekem már nem fogja beadni csak ha olyanhoz csatlakozok akinél még élnek a társai.
-
storm3
senior tag
válasz
Jah, én is lepírottam a társait,most nincs Division "loot cave" lehetőség
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #9214 üzenetére
" (45 perc alatt 58 lila cucc / 60-70 főnix / ~200-250e kredit.)."
WHAT THE FUCK?!Nem tudom mennyi időt töltöttem el Dark Zone-ban, de most 32-es vagyok ott, és összesen dobott nekem eddig kb. 3-4 lila cuccot. Neked hogy szórja ennyire?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23 #9099 üzenetére
Képet! Hátha a talentjei is vadállatok.
Grat hozzá amúgy.
-
válasz
Anonymus23 #9086 üzenetére
bizonyos korlátok között tudsz változtatni. ez azt jelenti, hogy statot (pl. firearms) statra tudsz cserélni, de statot mondjuk %health on killre már nem. a kis köcsög viszont nem mindig adja ki a teljes listát. ma scavagening%ot akartam az egyik cuccra, és csak harmadszorra adta meg.
ha kijelölöd, melyik bónuszt akarod megváltoztatni, a jobb oldalon megjeleníti, hogy mikre tudod azt lecserélni. ha viszont már változtattál, akkor a továbbiakban csak azt az egyetlen egy bónuszt tudod majd változtatni azon a tárgyon.
-
daveoff
veterán
válasz
Anonymus23 #9086 üzenetére
Igen, lehet más, random dobja, hogy melyikre/melyikekre kapod a pluszt.
-
Csabee86
senior tag
válasz
Anonymus23 #9059 üzenetére
Én csak kíváncsiságból kérdeztem.
-
válasz
Anonymus23 #8865 üzenetére
Ráadásul csak 1 aktív adottsaga van.
Én is 131e DPS-nél vok a kis AUG-ommal
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #8856 üzenetére
+1
Pontosan, tegnap én is ott farmoltam. Minden közel van és nem kell átvergődni magad a fél DZn hogy kimenekítsd a cuccokat.Illetve még egy észrevétel. Haverral tegnap DZn belül bementünk egy épületbe, ahol 18-as sárga pajzsos emberkék voltak az emeleten.Nálunk pár szinttel magasabban lévők. Akkor sebzéseket kaptunk, hogy 2 lövésből földre kerültünk. Esélyünk nem volt leszedni őket. Megoldásként azt csináltuk, hogy kicsalogattuk őket és egyesével már könnyebb volt kicsontozni őket. Csak ahhoz előtte fontos, hogy az épület környékét kicsit meg kell tisztítani, nehogy két-tűz közé keveredjen az ember.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Anonymus23 #8830 üzenetére
Hard kuldetest egyedul is siman lehet, halal nelkul! Kihivast meg nem is enged csak 4 embernek!
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #8745 üzenetére
új gear vagy új mod nem lett esetleg? Firearms, stamina és electronic skill számokat nem mindig írja megfelelően, pláne ha berakok egy modot egy gearre....simán kell neki logout és login, s ez bosszantó, pláne hogy a sárga fegyvereken a talentek ezek alapján aktiválódnak...
-
válasz
Anonymus23 #8729 üzenetére
a security wingben van egy canine unit (kutyás egység) nevű fejlesztés. ez ad egy perket, ami azt csinálja, hogy ha megcsinálod egy körzet összes mellékküldetését, akkor megjeleníti a térképen ezeket az inteles dolgokat.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #8718 üzenetére
Köszi!
És amikor megcsinálok egy új főküldit akkor majd újak jelennek meg vagy azokat a menedékházak adják? -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8715 üzenetére
Nézd, jelen formájában szerintem ha nem tudok beszélni, de van a csapatban legalább egy ember aki tud akkor működhet a dolog minden probléma nélkül szerintem. Csak a bétából vannak DZ tapasztalataim. De nekem mint healer karakternek mi mondandóm lehet? Hátul maradok, figyelem a csapattársaim életerejét, és healelem azt aki bajban van. Nekem a félelmem inkább arra irányul, hogy a jelenlegi gearem, hp-m lesz kevés. Lehet két lövés aztán "kampeca". És akkor nem tudok healelni se kb.
Jelenlegi gearem elég karcsú: [link]
Ez lehet a baj nem az, hogy nem tudok beszélni. -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8706 üzenetére
11év CS, nagyon sok év WoW, 800óra Dota2, és sok más multi játék után ezzel én tisztában vagyok. Fejhallgatóm is van természetesen (nem pár ezer forintos, hanem egy Sennheiser HD555 (moddolva 595-re). És mikrofonom is. Szóval nem hiszem, hogy engem kellene kioktatni a témában. Tudom, hogy fontos a kommunikáció, ezért is vannak aggályaim a DZ-t illetően.
Viszont van annyi játéktapasztalatom, hogy szó nélkül teszem a dolgom (healelek), mint ahogy azt mondjuk WoW-ban is szokás. Ott a raidek alatt nem nagyon ment a csevegés.
És nem azért nem tudok beszélni mert nincs meg hozzá a technika, vagy mert néma vagyok. Egyszerűen a kisfiam szobájába nagyon áthallatszik a beszéd, mikor alszik. Én nekem meg ő az első. Akkor inkább szenvedek, megyek egyedül ha úgy alakul. De az az első, hogy ő nyugodtan aludjon.
-
Hunner
senior tag
válasz
Anonymus23 #8706 üzenetére
A másik megoldás:890.- Hama asztali mikrofon
Borzalmasan szarul adja át a hangokat. Pont még érthető kategória, de cserébe nem kell lemondani a normális hangminőségről... -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8692 üzenetére
kulcsot? Van elég szép számú ubi pontom, gondoltam beváltom DZ kulcsra. Tényleg Dz kulcsot egyéb módon, hogy lehet szeretni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23 #8647 üzenetére
A rekalibrációnál az adott értéknél láthatod hogy mit kaphatsz a kalibrálás után. Legrosszabb esetben ugyanaz az érték jön ki, vagy esetleg kicsivel kevesebb. Ha van pénzed vagy phoenix credited érdemes lehet próbálkozni.
Mondok egy példát. Ha van egy maszkod, ami ad +1890 Health-et, a kalibrálási listán meg a bónusznál azt írja, hogy lehetséges bónusz +1500-1900 Health, akkor nem érdemes kalibrálni, hiszen csak 10-el kevesebb a mostanid, és az is lehet hogy csak +1500 körülit kapsz. (amit ugye kötelező már aktiválni a kalibrálás után)
Viszont ha alacsony a jelenlegi bónuszod, akkor simán érdemes kalibrálni, hiszen több mint valószínű, hogy nagyobb értéket kapsz.
A megadott FC értéket csak napi egyszer kapod meg, viszont nevesített bossok dobhatnak 1-5 creditet amúgy is.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Anonymus23 #8647 üzenetére
Random erteket dob, lehet jobb, de lehet rosszabb, viszont alltalaban ugyan annyi is!
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8645 üzenetére
100%, direkt arra mentem. Már csak azt kellene kifejlesztenem. De ha mindenki ilyen értetlenül áll a dolog előtt akkor ez tuti valami bug. Remélem a szerver nem számolta csak el, és ma ha hazaérek megkapom utólag a creditet érte.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8640 üzenetére
A problémám nem az a Víruskeresős küldetés. Hanem, hogy megcsináltam három küldetést amiből egyért kaptam csak meg a 60 pontot!! És a küldetések el is tűntek, nem tudom újra megcsinálni őket. Most majd mehetek tovább a safehouse küldetéssel, hogy megnyíljon egy másik területen is egészségügyes mellékküldetés.
Tegnap este meg lett volna a 200 credit (vagy mi..). Erre megcsinálom a küldit, és nézem nem adott pontot.
60x3 = 180pont (40-em meg volt alaból így lett volna 220). Ehelyett most van 100 nekem. :/
Más kérdés: Dz-ben ha meghalok elvesztem az összes nálam lévő DZ kulcsot? Csak akkor ha játékos öl meg, Npc-nél nem ugye? Gondolom nem érdemes sok kulcsal DZ-be menni.
-
sagem
addikt
válasz
Anonymus23 #8485 üzenetére
Az első két update ingyenes lesz (áprilisban ill májusban jön), szóval ráérős, aztán el tudod dönteni, hogy megveszed e a maradék 3 fizetős DLC-t. Én kivárok, 3 hónap múlva már tisztán látszódik majd a játék további sorsa
-
válasz
Anonymus23 #8482 üzenetére
Nyugodtan mehetsz DZ01-03-ba azzal, mi level 12-23 között voltunk egyelőre bent és felhúztuk magunkat DZ 20-as szintig, pedig még ilyen fegyverünk se volt.
Más: milyen dolog már munkaszüneti napra szerverleállást csinálni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23 #8482 üzenetére
DZ 5-6-ban azért nincs senki, mert ott ultra brutálisak a mobok, meg a bossok, és egyáltalán nem dobnak jobb itemeket (meg plusz xp-t), mint a DZ 2-3-ban.
"72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben?"
Próbálkozni lehet, max nem lesz sikerélményed.
(#8480) DummyBoy
Na igen, bár nem feltétlenül kell kommunikáció ahhoz sem. Én pl mentem már olyan amcsikkal, akiket nagyjából megértettem, de nem dumáltunk live-on. Jó buli volt.
(#8485) Anonymus23
Arra próbáltam utalni, hogy próbálj meg csapattal menni DZ-be és ne egyedül. Úgy simán lesz sikerélményed, és pár óra után talán még jobb cuccokat is kapsz a mostaninál.
Amúgy elsőként azt tanácsolom, hogy single-ben legyél 30-as, és fejleszd ki mindhárom wing-et 100%-ra.
-
daveoff
veterán
válasz
Anonymus23 #8334 üzenetére
Bugos, log out - log in után helyre áll, és mindenhol jól mutatja. Én se értettem, hogy mi van, emiatt el is csesztem már a gearem...
-
Hunner
senior tag
válasz
Anonymus23 #8334 üzenetére
Ezt én is pont ma vettem észre. Szerintem a fegyveren állva látod a valósat, az itemen állva pedig tippre valami bugos értéket mutat. Két táska között cserélgettem, az egyikkel 80k hp-m kellene hogy legyen, a másikkal 69. Ha kicserélem a táskát az itemeken állva ugyanazt a 69-et mutatja, mintha hozzá sem nyúltam volna. Ha átmegyek a fegyverekhez már látszik hogy 80.
(#8336) RazoR8402 Depth of Field - off
-
yama1979
csendes tag
válasz
Anonymus23 #7772 üzenetére
36 vagyok...
FLASHP0INTER néven fel tudsz venni...(az ó helyére nullát írj)
De én még az elején vagyok lvl7 sajnos csak meló után esténként tudok amperkedni... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Vannak 40 felettiek : Játékos lista
-
mk86
tag
válasz
Valahogy nem világos, hogy miért keresel 40 feletti játékosokat, vannak értelmes fiatalok is.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Anonymus23 #7751 üzenetére
A fegyver Moddolás számomra is rejtély... :/
Viszont a DZhez hozzászólva, mi imádtuk gyilkolni egymást. Nyilván a cucc nélkülieket nem öltük meg, de akit volt értelme igen. Aztán befoglaltunk egy kis zugot és azt védtük órahosszat
míg szépen lassan elhaltunk, mert elfogyott a nyammo
áhh hatalmas buli vilt az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest