-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
SCHwat' #16890 üzenetére
Dz élmény ... Bementünk friss 30-as cimborákkal, és akkor realizálódott bennem, hogy külön bracketbe kerültünk ...
Elindultam kifelé, erre valaki elkezdett lőni, Adrenalin be, ugrás be a fedezékbe ... De a HP-m nem fogyott. Ott állt egy srác, aki ezerrel pumpálta belém az ólmot ...
Kb. annyi lövés kellett bele mint egy piros lila 30-as mobba, és kaptam tőle ajándékba 4 HE performance modot
-
arnikusz
veterán
válasz
SCHwat' #16890 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Én az elmúlt egy hétben, csak a karakterépítgetése miatt jártam a DZ-be és sikerült is 10 szintet ugrani.
Amiket dobott pedig max. csak azokat mentettem ki ami valamivel emelte a szintemet, de ez 500-ból egy tárgy, vagy módosítás. Segíteni mindig segítek és fekszek, de visszamegyek. Egyébként meg sűrűn váltogatom a ki be lépéseket, de pl. hétfőn volt hogy két órán át csak a sok otthagyott szemetemet láttam.
Szerintem max. egy hónap mint a Falconnál és utána megint csend lesz, de majd meglátjuk.A hozzáértőket kérdezném előfordulhat, hogy a 2000-es fönixel a fegyverek ezer fölé mennek és lesz olyan mint egy hónapja, hogy 204-es Aug és Socom Ma1 lesz szombaton a bázis vendornál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest