- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCHwat'
csendes újonc
Szvsz ez az egesz vagas dolog arra mehet ki, hogy nagy a map es mindenki egyenlo sebesseggel fut, most vagy bevezetik a gorkorcsolyas interdictorokat akik elkapjak ez ellent egy haloval amig odaer a DPS, vagy probaljak ravenni a jatekosokat, hogy dekkoljanak a kimentesnel minnel tobbet
es vedjek azt a marek hulladekot amit ha valaki kerne ugyis odadnad neki ... de igy megvan az a remek erzese, hogy 3 baratjaval hatbalot es elvehette.
Mondjuk az egyetlen jopofa elmenyem DZ-ben eddig az volt, h valami kismokus kerdezgette, hogy nem vennem-e be a csapataba es amig megalltam es megnyitottam a group managementet, alamvagott egy granatot. Na ezen mar sirtam a nevetestol.
-
SCHwat'
csendes újonc
Azert ebben a jatekban elegge gyorsan "inflalodnak" a cuccok, max ideiglenes elonyt jelent egy bogar.
Oszinten szolva BK-t meg en is ledontottem parszor, de a Falcon robbantgatas mar sok volt az idegeimnek, mindezt ugy hogy fail (electronic) buildem van, ami ott es akkor elonyos volt -
SCHwat'
csendes újonc
Azert az EvE PvP-t nem erdemes belekeverni, az nagyon "retegjatek" - "Microsoft Excel the game", eleg sok PvP jatekmod van FPS/TPS-re, nekem teljesen megfelelne a pirosak utajlak a kekeket cimu. Itt hivhatnak 1. vs 2. hullamnak vagy aminek tetszik
Az mar reg rossz ha a predat a rougeoknak ugy kell becsalogatni a DZ-be, es nem azert megy be a jatekos mert jo (mint a WoT kis tierben anno)
-
SCHwat'
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #11200 üzenetére
Nekem a tegnapi tunnel volt a kedvencem.
Beestem a textura ala, hurra, visszatertem mint Arnold.
Aztan pont akkor pukkant el a felszedotasim amikor keltem volna, na onnantol TWD. Felszedni nem tudtak de leloni sem, probaltam negykezlab lokodni az ellent a tobbiek puskacsove ele, a boss meg sorozott kitartoan, nem hallott meg a reszegek vedoszentjerol
-
SCHwat'
csendes újonc
Nekem a DZ-rol es a "hosszu taktikus" csatakrol a South Park jut eszembe.
Diotorozzunk meg erte. Teljes erobol tokonruglak, utana te engem aki tovabb birja az nyer.
-
SCHwat'
csendes újonc
Megjavult a backpack bug
tegnap mar be tudtam lepni.
-
SCHwat'
csendes újonc
válasz
velizare #9779 üzenetére
En meg megnyugodtam, hogy bar craftoltam hatizsakot tegnap, be tudok lepni, csak eltunt (szurke volt a slot), beraktam egy masikat. Kar volt
[Connectivity] Infinite Loading / Crafting
We are aware of an issue that is preventing players from connecting. This is mostly linked to the crafting of certain high-end items. This is also often linked to MIKE 20250383. The team is looking into this.Akkor felretehetem a jatekot egy darabig ...
-
SCHwat'
csendes újonc
este 9 korul casual DZ01 LVL7-9 okorkodeshez van kedve valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 3
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest