-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
PC-ért vettem a tervrajzokat és szépen legyártottam őket. bázison van egy kettő meg a DZ06-ban a templomban nézz körül
(#9352) Anonymus23: nekem sem ez az elsődleges, de gondoltam ha már így kipottyant bullet kingből akkor felcuccolom megnézem mit tud. amúgy ha a talentjei aktívak akkor nem is olyan rossz
-
ada19
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Itt van, sajnos nem túl tápos, de még most próbálom összerakni a gold cuccokkal a többit, de azért szépen osztotta a fejeseket...:
Most végeztünk a Power Planttel, hát mit ne mondjak. Ketten + két külsős. Hiába mondtuk, hogy ne rusholjanak, mentek előre, majd kb a pálya felénél megunták a sok fekvést, és leléptek. Majd bejött másik 2 fazon vagy 10-15 perc múlva (annál a résznél, amikor a 3 szelepet kellett kinyitni) és azokkal végre sikerül megcsinálni. Nem semmi volt, szerintem kb 1,5 óra
(#9101) Sebestyen01
Igen, Socom M1A, ez ennyire ritka lenne?
-
warcat
veterán
Hát az bizony,viszont már 850 creditnél járok,capnél megyek vásárolni
Nem olvastam át a topikot mióta kirakta,lehet,hogy le van írva miért nincs,tippre már korábban megölted őket valamikor.
Annyi a jó benne,hogy válogatni lehet a fegyverek között ahogy potyognak,már kiszedtem pár elég komoly talentkombót,ha másra nem,tesztelni jó lesz.High-end cucc nem esik szerintem.
-
fuvi
senior tag
-
Anonymus23
veterán
A rekalibrácó mekkora lutri?
Azért jobb lesz tőle a cuccos fixen, vagy akár sokkal gyengébb is lehet tőle?Ezt a részét még nem próbáltam a játéknak, mármint fegyvert és kiegészítőt sem "gyártottam", illetve ezt a rekalibrációt sem csináltam még, elég kevés az FC.
Akik jobban benne vannak a napi küldetésekben:
Ha többször megcsinálom a napi küldetést, akkor mindig ad FC-t? Vagy csak először? -
-
-
-
-
Sebestyen01
őstag
Ugyan mar a 32-es mobokat olelgetni kell
Tegnap kivittem dz-bol egy ugyan csak lila m60-at, de alapban 70k a dps-e neki, a szokasos lmg bonuszokat adja, de mikor felszereltem es elerte a 100k dps-t es fedezekbol 160-as szekrenytarral elkezd az ember daralni
az elegge muhahaha
konkretan elolvad a csove
-
malacka87
őstag
Főleg ha a sok cheater bejön. Tegnap is volt egy csóka bedarált vagy 10embert falon át. Tetőről néztem közben lőttem a fejét de semmi. Nem szerveroldali a cheat probléma. Szóval nem tudom hogyan javítják majd ki ez. Elmúlt 2 napban megszaporodtak a videók ez miatt + a forumon is is sokat jelentenek.
-
Anonymus23
veterán
Akkor mivel érdemes? Kíváncsi vagyok rá, max nem fogom szeretni...
Vagy úgy leszek vele, mint az egyszeri vadász a medvével
Hol lehet jó stuffot szerezni? Vagy csináljam ismerőssel a napi/régebbi küldetéseket?Mondjuk ha ez ennyire durva, akkor ezt sokan a játékot később elkezdők fogják kifogásolni, mivel így a DZ csak a "időben" jól feltápolt playerek kiváltsága lesz. Vagy ide is kitalálnak valamilyen szinteket, vagy sokan fognak panaszkodni, akik CSAK játszani szeretnének, és ebbe a másik szívatása nem tartozik bele.
Másik:
Normál verziót vettem meg, de meg fogom venni az SP-t is.
Van jelenleg értelme az SP-nek? Vagy mikor lesz érdemes megvenni?
Azaz jelenleg ad hozzá bármilyen tartalmat, vagy küldetést, vagy csak később jönnek ki még a plusszok? -
Anonymus23
veterán
Rohadt érdekes ez a DZ amúgy, és ha nem fragelni megy az ember, akkor érdemes egyedül menni. Pl tegnap estig még direkt 29-esem hagytam a csókát, és úgy mentem be a DZ-be. 1-2 helyen voltak össz-vissz rougek, de többnyire normális gyűjtögető-halász-vadász emberek voltak.
Na mondom megnézem az fenti szinteket, 1-2 halált megér, hogy meglássam mi van ott.
Rohadt jó hangulata, főleg egyedül, igaz volt vagy 1-1,5 óra mire sikerült a 30 db cuccost kimenteni, de én élveztem az egészet. Viszont nem találkoztam a DZ5-ben egyetlen játékossal sem. Azt láttam, hogy kb a DZ3 vagy 4-ben volt egy csapat rogue, de id emár senki sem jött.Végre nem egy olyan játék, ahol bemegy az ember és mindenkit ledarál, hanem ha csak lőni akar, akkor arra is van rész, de ha kihívást és gondolkodást/tervezést akar kipróbálni az ember, akkor arra is van terület. Nekem nagyon bejön a AI is, mondjuk nem kicsit csal, pl sniperrel célzom, és persze mindig akkor mozog, amikor éppen leveszem róla a célkeresztet, bár lehet közben távcsővel néz
Most már 30-as a karakter, nem tudom mennyire merészkedjek be a DZ-be (ki volt az a szerencsétlen, aki ezt fekete zónának fordította?) egyedül? Nem is a normál ellenfelektől "félek" hanem a többi játékostól, mert itt gondolom már ezerrel megy a rouge? Nem?
72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben? -
DummyBoy
senior tag
A "Soha ne menj be egyedül" részhez még annyit hozzátennék, hogy ha nincs gond a kommunikációval, akkor lehet érdemes, de akkor hozzá kell csapódni valami társasághoz. Az esetek nagy többségében ez is működik...
Amikor az élesben először bementem haverommal, akkor pár percen belül hozzánkcsapódott még 2 emberke, akik csak jöttek velünk, mert nem öltük meg őket kapásból.
Bétában is egyszerű volt ez. Sajnos nekem gyakran nincs online cimborám (Időeltolódás ugye...) így valószínűleg ezt a taktikát fogom alkalmazni én is ... ha nem lesz csapat, max nem DZ-zek.
Viszont tény hogy cimborákkal sokkal jobb
-
Sebestyen01
őstag
Esett tegnap előtt egy midas, na mondom kiprobalni a lila augusztus helyett, ami felszerelés masodlagiskent 110k dps t tud képességeit tekintve meg 20%fejlovessebzest meg valami életet tölt vissza majd megnezem pontosan! Felszereltség bár sok cuccot nem lehet rá aggatni, toltam kicsit de nem jött át így raktam vissza az augot! Kinek mi!
a katonai scar - H viszont nagyon zorall 163%fejlovesbonus plusz képességgel ehhez még további 22%
egy arany mobnak egy fejes a fele páncélt lekapja ha olyan kritet ad
és ez még nem is bolt active csipa!
-
mettek
addikt
Lehet xboxon igy megy de Pc-n nem igy van. 36-os szinten vagyok DZ-ben. És EGYSZER SEM dobott arany cuccot. A gyüjtögetés 50%-on van. Amim van arany azt vagy vettem vagy napi küldiért kaptam. DZ-ből még nem hoztam ki arany cuccot. Pedig tegnap is négyen westlake-kel 2-3 órán át farmoltunk a legnehezebb részen. Ez a fos benne.
-
szallasi007
őstag
Van twitchen egy summit1g nevű arc aki a csapatával hajnali 2 körül nekiállt a konzulátust farmolni. Na mondom ezek mit össze fognak szopni. Nem hazudok átlagosan 10-12 perc volt nekik egy kör. A lényeg az volt hogy tudták hová kell állni és minden mob csapatra sokkoló gyújtó bomba gránát kell, és healer cucc azonnal. 4 sniperes aki alap zoomal lő, nem zoomolsz be csak célzol simán, közelharcra meg midas. 1 millió körüli kritjeik voltak brutális volt
-
Sebestyen01
őstag
Az ertelekelesek szerintem helytalloak, szerintem jo a game, a napi kuldetesek meg adjak a kihivast, ingyen nem jar fonix kredit, meg sarga cucc
oneal1:
Azt nem irta le a kollega hogy az rpm meg magasabb lett mint ami a recepten volt! Random ertekek kozt general a gyartas soran! -
Hunner
senior tag
Annyira nem kápráztatott el, bár nem is craftoltam belőle többet, az első ami elkészült használatba lett véve. Viszont a mai DZ kalandozás után esett egy lila AUG ami ugyanazokkal a kiegészítőkkel jobb nála, persze nem fair összehasonlítani a kettőt, a Vectornak tök más dolgok kellenek.
Csupaszon ezt tudja az enyém -
pohár
félisten
azt én is néztem, a mostani Vectorom lila, mindenféle gearrel, meg moddal vagyok 80k DPS-en vele, de mocskos hamar kifogy, pedig 41-es tára van a 66%-os mod miatt
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen DPS-sel operál csupaszon, még hiányzik vagy 60 PC a blueprintjéhez (vagy Black Market AK, az is 180 PC-be kerül, meg a Liberator is)
-
daveoff
veterán
Megvettem, kipróbáltam, a lila fegyverem tényleg jobb volt, szóval buktam egy rakat pénzt, meg még craftoltam hozzá egy gold tárat is, természetesen az is szarabb, úgyhogy ment a levesbe a phoenix credit is. Köszi a tippet.
Amúgy nem rossz fegyver, ha már megvettem, akkor inkább ezt használom...
-
-
-
-
Anonymus23
veterán
Nekem már beadta, pedig még messze vagyok a végétől. Valamelyik mellékküldetéskor adta be, hogy oda is be tudtam menni.
Vagy várjunk csak, lehet nem is.
Csatlakoztam Westlake-hez a játékba, és akkor tudtam megcsinálni, lehet azért adta be, mivel gondolom Ő már végigtolta, és ő volt a csatlakozásnál a csopvez.
Mondjuk utána nagyon hamar le is léptem tőle, az akkor még 14 lvl csávónak kicsit erősek voltak a 30-as ellenfelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest