- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
válasz
Csoffadalom #30147 üzenetére
Nálam az ilyen gondokat megoldja ha bezárom és újra megnyitom az uplayt.
-
malacka87
őstag
válasz
micafighter #29653 üzenetére
Ah köszi szépen. Fél év után van pár furcsa dolog! :-)
-
malacka87
őstag
Napi küldetéshez hol lehet szerezni ezt az itemet? 5-10-20 kell belőle.
-
malacka87
őstag
Főleg ha a sok cheater bejön. Tegnap is volt egy csóka bedarált vagy 10embert falon át. Tetőről néztem közben lőttem a fejét de semmi. Nem szerveroldali a cheat probléma. Szóval nem tudom hogyan javítják majd ki ez. Elmúlt 2 napban megszaporodtak a videók ez miatt + a forumon is is sokat jelentenek.
-
malacka87
őstag
Cuccszerzésen kívül semmi értelme meglőni a másikat dz-ben. Olyan brutális xp-t von le hogy az valami hihetetlen. De ha megölsz egyet az meg alig ad valamit. Párszor belefutottam már simán lennék 60felett.
-
malacka87
őstag
Na végre30/50megvan.
-
malacka87
őstag
Giga lagg majd dc. Most meg nem enged belépni. A fiókodat nem lehet elérni. Marha jó
-
malacka87
őstag
válasz
ScomComputer #7804 üzenetére
A chat az /c azzal tudsz írni.
-
malacka87
őstag
Bakker sehol se találok 30-as Groupot dz1-2be.
-
malacka87
őstag
Valaki DZ? Lvl 30/1 zóna. Egyedül kicsit nehéz.
-
malacka87
őstag
Tegnap Westel meg Luigival elég jót durvultunk dz-ben. Első részen voltunk azért elég kemények a mobok. Ma talán meglessük a másodikat, ott talán a loot is jobb.
-
malacka87
őstag
Hát ez a játék elég brutál lett egész nap le se tudtam cuppanni róla!
A kis 7870-em magas beállítások mellett se zuhan be 35 alá:-) pár driver meg 1-2 patch aztán talán lesz több is. Pár bug van azért 4*estem be az út alá aztán csak zuhanás.
-
malacka87
őstag
Mi a jó isten már ez 3órát játszok aztán kivág. Visszalépek és megint ez a fekete képernyő... PC. amd kártya
-
malacka87
őstag
Játék nagyon jó grafika is az én gépem 40fps-t tartja magas beállításon. Indításnál ez a fekete képernyő+kurzor kombó...
Alt tabra nem reagál se az altf4-re.
-
malacka87
őstag
Tuti csak szivatnak! :-) Na Uplay tölt yuhuuu.
-
malacka87
őstag
válasz
appleGjuice #6985 üzenetére
Hardon van.
-
malacka87
őstag
Nem játszottam még a játékkal csak a VR csatornán láttam ahol Jániék játszottak vele. De egyből megfogott. Kedden már nyomatom is. Remélem majd valaki jön partyba. Héten táppénzen leszek úgy is.
-
malacka87
őstag
Én is benne vagyok. partymaniac1987 az uplayem.
-
malacka87
őstag
Magyar felirat akkor lesz benne? G2a-n vagy steamen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest