- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. A kieg ezzel a hibakóddal dobál ki. 5 let? division c 1 198
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Toborozni szeretnék vállalkozó szellemű emberkéket, akinek lenne kedve DZben hentelni. Lvl 30 szint megvan. Konkrétan most kezdenénk spannal, szóval akinek lenne kedve csatlakozzon nyugodtan. Nibike21 Ubi nevem.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Gamesplaneten vettem a gamet, (gold edition), és kiszúrta a szemem ez : Preorder Key - NOT UPLAY: és itt áll 1 kód. Ezzel mit tudok csinálni?
-
kisbancsa
senior tag
Van kedve valakinek csapatni 1 picit?
Nibike21 néven megtalál ubin
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Megvettem a gamet gold editiont. Ha valaki szeretne csapatni holnap akkor "Nibike21" néven megtalál uplayen.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv, erősen gondolkozom hogy megvegyem e a gamet, viszont szigorúan a gold editiont szeretném venni. A kérdésem az lenne hogy ehhez minden kieg jár majd?
-
kisbancsa
senior tag
Dzn belül lesznek kimondott missionok? Én ezt hiányoltam a betabol.
-
kisbancsa
senior tag
nem tudom valakinek van e ilyen gondja mint nekem, de konkrétan víz hangzik az egész játék, mintha 1 fürdőszobában lennék. Teljesen lehúzom a hang csuszkát, és úgy is van hangom.... 3 játéknál teszteltem, és csak ennél az 1nél van. Valakinek valami 5 let? ( beállításokban TV speaker, és cinema van. )
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Nem szeretek kunyeralni de nincs valakinek felesleges béta kulcsa?
-
kisbancsa
senior tag
Érdemes megvenni a gamet?
(tudom hülye kérdés
)
-
kisbancsa
senior tag
Remélem azért írtok véleményt hogy milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest