-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #15650 üzenetére
Én 88K-val 1,5 shotis lövést élek túl. Ha mind betalál, akkor 1-et talán, de ekkor már ha a másik csak rám néz vagy felém fordul már fekszek is le szépen engedelmesen.
Szóval megint szokni kell, hogy nem lehet kirusholni, hanem bújkálva, szépen ahogy csiga megy a réten, bár még így sem megy, de csak meglesz előbb utóbb a taktik az adott csapatra.
Tegnap az új senior csapattal csináltuk (47 év átlagéletkor), de még a mi óvatosságunkkal és öreges megfontoltságunkkal sem bírtuk jobb belátásra bírni az ellent..
(#15651) .LnB
Az elmúlt 1,5 hétben nekem kb 5 db M1A-t dobott a DZ, ebből 1-et elloptak, de a többit ki tudtam hozni, és volt közte egy használható (18X-es) , ami 2 működő tálenttel is jobb mint az előző 163-as. Szerintem DZ-t kellene nyomatni, mert elég sokat dobál... -
[hun] warhea
tag
válasz
-=Jam=- #14783 üzenetére
Ne haragudj, de lattam es tudom, hogy van, ellenben rohadtul szerkesztettem am es leduplikalta valahogyan. en biztos, hogy nem irtam be ketszer
fogalmam sincs miert duplikalodott le. lehet lejart a szerkesztes kozben, mert el kellett mennem es amikor ranyomtam a modositasra siman nem szerkesztette hanem ujkent adta hozza? vagy csak szimplan kezd konvergalni a bugok szama ph-n a division-ehez. de most direkt ki fogom probalni, hogy nyitvahagyom
Szoval ha ez ujkent kerul be akkor a PH bugos, nem en
-
Hunner
senior tag
válasz
-=Jam=- #14328 üzenetére
A Gearscore annyira nem jelent semmit, hogy 175-ös GS-ban üldögél a kettes számú lvl30 karakterem, akire csak úgy random ráaggattam ami jött. 175!!! Ami azt jelenti hogy bőven a nagyobb DZ bracket határ fölött van. Mondom az értékeit: 60k dps, 39k hp 12k skillpower... És ez egy 175GS-os karakter... Erről ennyit.
-
GAbre
veterán
válasz
-=Jam=- #14168 üzenetére
Nem tudom milyen aktuális módokról beszélsz,mert semmi nincs az ak-n.
Mivel már szétszedtem nem tudom,hogy tök más fegyvernél beleszámol-e a craftolásba(de logikusan minek számolná bele?)
Hol van köze a tök más fegyveren használt módnak,ahhoz,hogy milyen lehet a fegyverből!?
De legyen igazad!
Levettem minden módot mindenről most,és akkor is 37 tárat ígér,miközben sose lesz az.
Akkor nem hazudik?utomi
Mondtad,h jelölsz,erre jött vmi meghívás,jó taboltam rá.
Töltés,és solóba vagyok,és ennyi.
Nem vágom mi volt az.
De elegem volt.
1 szaros 5 perces napi küldit nem lehet megcsinálni úgy látszik ma.
Tele van csíterekkelés,még az a ji**** vki is fenn volt,lehet,h ez a report rendszer nem ér semmit? -
bunfi
őstag
válasz
-=Jam=- #13703 üzenetére
Ameddig nem úgy nézed, hogy a geared forrása, addig kihívás, meg heroikus küzdelem. Egyébként ahogy olvasom az emberek arra panaszkodnak, hogy ultra agresszívak lettek a mobok, nincs egy lélegzetvételnyi szünet sem, a középen lévő alagutas rész már nem használható. Nem tudtam még kipróbálni, de ha tényleg így van, akkor nagy a baj.
-
válasz
-=Jam=- #12857 üzenetére
Persze. Senki nem olte le 2x bullet kinget. Valamint hornetet... Masrol sem szolt a topic, csakhogy kinek hany ora alatt mit dobott.
Minket nem megbuntetni kell...
Mikor rendorakademia farmra mentem, ledobni nem tudtak a covert...Most meg savanyu a szolo, hogy nem tud beugrani az ablakon... Nem olyan egyszeru az... Megszenved mindenki erte. Komolyan, mire beugrik 3 ember, lezsibbad az agyam... XD
-
[hun] warhea
tag
válasz
-=Jam=- #12675 üzenetére
Olyan emberekrol es magatartasukrol alkottok velemenyt akikkel nagy valoszinuseggel sosem fogsz talalkozni. Az o magatartasa nem (vagy csak keves esetben / dz rouge) rombolja a Te jatekelmenyedet, az o gearje nincs hatassal (azon a keves eseten kivul / dz rouge kill on sight) a te jatekodra igy igazabol tokmindegy, hogy kifarmolta a vilagot is, a sajat progressed a sajat progressed.
-
válasz
-=Jam=- #11313 üzenetére
Vazze, tényleg most, hogy írtad beugrott, hogy az elején tényleg volt olyan melléküldi, hogy megcsináltam és nem írt semmit végén, csak újra megjelent az M, hogy válasszak új küldetést. Akkor különösebben nem foglalkoztam vele, mert még ilyen 20-30 %-os állapotban voltak az egyes szárnyak, a fene gondolta, hogy a végén szopás is lehet emiatt.
Ez a betársulós, újra végigjátszós móka meg csak a főküldiknél lehetséges ugye, mert mellékküldiknél ott fel se ajánlja a társulást. -
Garsza
veterán
válasz
-=Jam=- #9800 üzenetére
És mennyiket dobnak?
Más: Ha lecraftolandó geereknél lehet előre tudni hogy mennyi kiegészítő hely lesz rajtuk? Vagy csak azután derül ki ha lecraftoltam. Vagy még fontosabb volna ha már a tervrajz megvétele előtt lehetne tudni.
Cheleng nehézséghez elkélne nekem pár tanács. Ma kipróbáltam a konzulátust de még egy ellent sem bírtam lelőni, kb 1 percig éltem csak max. Hardon meg egyedül sincs gondom halál nélkül végig viszem a pályákat.
-
válasz
-=Jam=- #9562 üzenetére
Köszi, a 3-as pontban leírt dolog lesz akkor a megoldás, mert a dobás előtti rövid G nyomás az elővételhez kimaradt, de jelzem a játékban lévő leírás se így szól.
Más, van ez a sötét zóna, ez mikortól, hányas szinttől lesz majd elérhető, mert ennek se találom nyomát még a térképen? -
daveoff
veterán
-
Frod
addikt
válasz
-=Jam=- #8702 üzenetére
Van még bárki kiskarival?? Jól megszívtam, hogy csak hétfőn tudtam elkezdeni, mindenki 30 így konkrétan nem találok társát, egyedül pedig veszett unalmas. Egyébként 9-es vagyok, wing-küldik mehetnének régiek/újak akár hardon is.
#szerk: természetesen nem válasznak szántam, bocs! -
.LnB
titán
válasz
-=Jam=- #7445 üzenetére
Nekem volt ez a problémám. Töröld le a Crimson-t a pics*ba! Az okozza. Régebbi drivert tegyél fel 15.7 vagy 15.11 (Nem Crimson-t hanem Catalyistet!) Nekem 15.11 van fent, ezzel annyi fps-em van mint a GTX 970-es tulajoknak.
Ja és a VGA-d is ugyan az a típus mint nekem.
Felejtsd el a Crimson-t, az összessel kipróbáltam mindegyikkel ugyan az a hiba.DDU driver uninstall, utána AMD Cleaner, és tegyél fel egy másik drivert. Ha Win10-ed van akkor DDU előtt húzd ki a netet is, és csak akkor csatlakozz vissza ha fent az új driver és újraindult a game.
-
NomadND1
senior tag
válasz
-=Jam=- #5314 üzenetére
Teljesen jogos amit írtál!
Most futtatom át a szöveget wordben. A héten javítva lesznek a helyesírási hibák.A piros arany nem is rossz ötlet, majd becsempészem az oldalra valahová
Igen, láttam a darz zone hibát. Egyelőre még keresem miért, mert a szerkesztőben teljesen jó.
Köszönöm az észrevételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest