- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalibrálás 101
- a kalibrációs állomás a phoenix credites vendor melletti asztal a boo-n;
- pénzbe (sima credit) kerül mindegyik próbálkozás, és ugyanannak a tárgynak az újbóli kalibrációja többe fog kerülni, mint az előző;
- egy (értsd: egyetlen egy) statot, skill/major/minor bónuszt kalibrálhatsz újra, de azt annyiszor, ahányszor kifizeted az árát;
- az első kalibráció után a többi statot lockolja, és nem kínálja fel kalibrációra;
- csak a poolban lévő elemeket fogja kidobni, keresztbe kalibrálni nem lehetséges.pl. + turret damage helyett soha nem lesz + critical hit damage;folyamat:
1, odamész az állomáshoz, és használod;
2, kiválasztod a tárgyat, amit kalibrálni akarsz. itt alul látod xxx/yyy formában, hogy mennyi pénzed van (xxx), és mennyibe fog fájni a kalibráció (yyy).
3, kiválasztod a statot a tárgyon, amit kalibrálni akarsz. itt a jobb oldalon látod, hogy milyen elemek jöhetnek (FELTÉTELES MÓD!!!) be helyette, és milyen értékekkel.
4, feláldozod a kecskét, és elindítod a kalibrációt. amint végigfut a folyamat, ami egyébként megszakítható, mint a craftolásnál, a játék levonja a pénzt, emeli a tárgynak a következő kalibrációs költségét, te pedig a kapott eredmények közül kiválasztod a szimpatikusat.
megj.:
- az eredmények közül mindig kiválasztható a mostani, kalibrációra kijelölt, tehát nem kell feltétlenül újat választanod. viszont a pénzt mindenképpen buktad, és a következő próbálkozás is többe fog kerülni;
- legalább 4 lehetőséget fogsz kapni, ha a stat pool ennél kisebb (pl. firearms/stamina/electro csak 3), akkor lesz legalább egy, amiből többet is kiad;
- ha a stat pool nagy, nem (értsd: NEM) fog szerepelni mindegyik eleme.
remélem tudtam segíteni. -
A felszereléseken 1 tulajdonságot át tudsz kalibrálni sima kreditért egy másikra vagy jobb értékre. Utána már csak azt az egy tulajdonságot tudod újrakalibrálni, de egyre több pénzbe kerül.
Így meg tudsz változtani egy elektronikát tűzerőre vagy egyebet pajzsra esetleg +1 slotra, stb. Érdemes azt a tulajdonságot kalibrálni, amit szeretnél vagy amiből többet szeretnél, esetleg a leggyengébb jelenleg.
-
Anonymus23
veterán
-
Üdv!
Amennyiben, a "szerintem lefordítom" megjegyzéssel esetleg a fordítás hasznossága iránti kételyeidnek akartál hangot adni, akkor én mindenképpen megerősíteném ezt a szándékod, amit előre is köszönök.
Lehet, hogy kissé önző vagyok, de sajna nekünk úgy 45-50 évvel ezelőtt még az orosz lőn a kötelező az oskolában. -
Spancho
senior tag
Ha futás közben megnyomod az x-et ,akkor fut magától
Ennyivel hozzá tudok járulni a dolgokhozDarkZone-hoz van Interaktív térkép is, ha valaki nem tudná még centire pontosan ,hogy mi hol van.
-
Anonymus23
veterán
Nos, felraktam drive-ra a fájlt, ezek vannak benne:
* Eszközök, fegyverek, itemek minden statjai, hatalmasaki elkészítette, én csak (számomra) nyomtatható verziót csináltam belőle
* DZ vendor lista (mit hol, nem teljes)
* Loot drop lista 1.2 patch után
* Falcon challenge waves (nem teljes, mivel otthon az asztalomon van, amire még kézzel ráírtam, hogy hol vannak még shotisok, este fogom javítani)
* set itemek, patch 1.1 utáni állapot
* DZ map, bossok, ládák, Divtech -
Brownage
tag
Én messze nem vagyok pr0, csak időm van sok, kitapasztalni a dolgokat, meg én is csak azt írom le, amit az okosabbaktól hallok/olvasok
Az igazi pr0-k falcon challenge-t szólózzák, nekem még falcon hard szólózásra se volt ingerenciám, mert nem érzem értelmét (meg aztán lehet, hogy meg se tudnám csinálni hiába is akarnám...
)
Hát ha bármi kérdés van, akár privátban is kérdezz nyugodtan. Amire tudok válaszolok, amire nem, arra meg rákeresünk és kitaláljuk. Hogy pontosan mit hogy akarsz összeállítani azt te tudod
-
Anonymus23
veterán
Ezt köszönettel vennénk mi is, a semmi-pro-k
Annyi kérésem lenne, hogy nemrég Brownage linkelt (most hirtelen nem találom, mert az otthoni gépen tettem a könyvjelzők közé) egy google megosztott excel táblát, amiben a különböző itemek, felszerelések stb tálentjeinek a megoszlása, és mindenféle adatok voltak benne.
Tudom, hogy rohadt sok meló, de azzal együtt már olyan tábla lenne, ami nekem még egy sört is megérne -
Brownage
tag
hát nagyjából ugyanúgy. azon vannak minden setből az erősek. Változó, hogy mit használok vele attól függően mi kell a csapatba. 225-228 gs attól függően hogy melyik setben vagyok. A szórás nagy 217 és 280k közötti dps, 340 és 415k közötti toughness illetve 13-tól 25k skill powerig attól függően, hogy a 3 stat közül melyik kell leginkább. Inkább lőnöm kell, inkább túlélnem, inkább supportolnom
-
??? Ezt most nekem irtad?
Smart cover a sebzesturesre es dpsre van hatassal ( ergo szivossagom es skillem ugyanekkora ha nem gugolok be, akkor is... Ahogy irtam, ez a full, amit a kari tud ( feltoltott taktikus szett ). Alapbol 132/403/24.
morfondőr : olyan felszerelesbe lehet tenni, amin van modosito hely. Ramesz a ruhara, es ott f-et nyomsz. De csak ha van slot rajta...
-
Raulblanco07
aktív tag
Viszonylag egyszerűen.
3000 firearms-om van, az nekem is vectorral 206.000 dps, de dps, olyan lényegtelen.
nyilván az extended magazine 100% feletti tárkapacitással és a fire rate 28%+ szépen növeli az értéket.
ha nagy dps-t akarsz pakold tele accuracy módosítókkal, de semmit nem érsz vele. dps mutató lényegtelen.74+% armor, mellé 80k+ hp, valahol 320k körül van a toughness-em. olyan 2600-2700 körül a stamina érték. Szinte minden ruhámon van plusz armor. Gear mod hely emiatt csak kettő van, az stamina + armor.
Az electonicsom csak 1100, a holsteren van mindhárom stat, illetve a maskon van 4000 skillpower, a backpacken 6000 skillpower, így 21k a skillpower, nem is adnám lejjebb.
A holsterem 214-es, a többi mind 240-es már. 1.2 sokat segített a gear szerzésben.
Illetve kesztyű 204-es, 3 striker 2 sentry savage kesztyűben tolom, de a 204-es HE kb 240-es szett erősség. -
Anonymus23
veterán
Aránylag egyszerű, sokat nyomják, és a nagy számok törvénye alapján előbb utóbb dob olyan itemet, amivel tud fejlődni, az már nagyon király, ha csak 1-2 tulajdonsága rossz, azt újrarolloja az ember.
Pl nekem tegnap dobott egy Kicsi-csillag 240-es (
) fegyvertokot, amin mind 3 alapérték jóval 600 feletti, tálentek majdnem ugyan az mint a jelenlegi, igaz bukni fogom vele a striker 4. talentet, de még így is több lesz mind 3 értékem... És még mindig tudok 1 értéket újrarollolni rajta.
Ez kb 50-60 zöldből az első amit mostanában kaptam, ez HVT küldetésből esett. -
Warzoz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Én el szoktam adni, 900k creditről már 3 M-nál tartok. 2 nap alatt.
Sárgát szétszedem, kék/lila cuccokat és zöld itemet meg eladom.Ruhából már halomra van az alapanyag. messze 500 felett...
Jobb lenne ha ilyen intenzitással az arany fegyver, meg a kiegészítők esnének a sárga itemekkel szemben (mármint craft alapanyagnak)(#18045) Raulblanco07
Tegnap dobott egy jó pár 240-est is, az egyik kifejezetten használhatónak tűnik, asszem egy 3 striker + 2 sentry + ez jó lesz, mert jobbnak tűnik, mint a jelenlegi Striker kesztyű. De majd meglátjuk
Mondjuk dobott egy jóféle predatort is, de abból még nincs sok... -
Raulblanco
aktív tag
A vectoron amit linkelt van egy accurate talent is, ami +40valamennyi % accuracy, ami ugye tudjuk hogy jót tesz a dps mutatónak, de ennyiben kb ki is merül a haszna, ne a dps mutatóval foglalkozz, lőtéren nézd meg mennyit lősz, pve küldikben, stb, ne a dps statisztikát nézd.
-
Brownage
tag
Illetve minél magasabb cuccok. 214-eshez képest a 240-eseken több stamina, több firearm, több armor van. Tehát több életed/damage-d lesz + könnyebben eléred a 75% armor cap-et is. Mikor kijött a kieg 191/214 cuccokkal voltam én is, minden socketben +stam/+armor modot kellett raknom. Mostmár így is több armorom van, így kényelmesebben tudok variálni, tudok használni crites vagy armoros modot is.
Egyébként szerintem nem feltétlenül kell lvl 32-es kiegészítő. Volt valahol egy táblázat, hogy milyen minimális a különbség a 31-es és 32-es modok között. Nagyon kevés.
31-es fegyvermagazin mondjuk max 103.5%-os lehet, míg a 32-es mondjuk 105%-os. Ha full maxosat rollolsz, akkor 1 golyót nyersz talán. Ugyanígy a többi értékkel is.
Rate of Fire esetén a 31-esen 29.5% míg a 32-esen 30.2% lehet a max. Ilyen minimális értékek esetén a sebzésed nagyon minimális %-át nyered azzal, ha egy erős 31-es kiegészítőt le tudsz cserélni egy még erősebb 32-esre.itt a teljes lista minden itemre . Felül kattanj a Weapon Mods-ra és ott látod mennyivel kapsz többet melyikből, ha a 32-est használod.
-
Spancho
senior tag
-
Brownage
tag
nekem a 219 gs-ben 3striker 2 sentry + savage glovesnál
260k dps mellett van 87k hp-m és 21k skill power. 64% körüli armorMásik karim olyan 215gs környéki 4tactical 2 sentry:
190k dps, 76k hp és 37k skill power szintén 64% armorral. Ha sticky bomb one shotra megyek, akkor kesztyű cserével 130k-ra esik a dps-em, a skill power meg 43k-ra, de ezt nem annyira szoktam használni. -
Raulblanco07
aktív tag
Nem érted.
Van egy karakter, tökmindegy milyen. Stash üres. Inventory úgy általában üres, rajtad lévő cuccnál csak gyengébb van bent max. A GS-ed 161+ akármennyi, lényeg. Ha az egyik cuccod kicseréled a nálad lévő gyengébbre, és azt az erősebbet ami eddig nálad volt, törlöd, akkor a GS-ed beesik 161 alá, mert a rajtad lévő cuccok csak GS 158 innentől és sehol nincs jobb. Ilyenkor átdob a 161 alatti bracketbe azonnal vagy ki kell menned és bemenni megint?Fordítva pedig, GS 158 vagy egy vacak pisztollyal, nincs sehol semmi jobbad, de supplydropból esik egy jó, ilyenkor mivel inventoryt is néz, elvileg nem lehetsz a 161 alattiban, mert az inventoridban lévő cucc miatt már a magasabb bracketben a helyed, átdob azonnal, vagy amíg ki nem mész, maradhatsz?
-
-
Brownage
tag
Javaslat:
4, 8, 9, 14. Azt hiszem ezek a nehezebb wave-k. Talán valamikor a 6 vagy 7-esben is jön shotgunos, de akkor csak 2db.
A kör elején, mikor incoming new hostiles van, akkor utána nyomjatok scant. Így nem ér meglepetésként, amikor ugrik a shotis, hisz látjátok szépen magatok felett, hogy merre sétálnak.Én úgy vettem észre, hogy rossz ötlet szétszóródni és két külön sarokban lenni, mivel az NPC-k nem fix helyen jönnek le, hanem alkalmazkodnak a játékosokhoz. Ha a verem bal oldalán és jobb oldalán is vannak játékosok, akkor ők is szétszóródnak a két szélre + ugranak középről is. Ha mondjuk csak a jobb oldali sarokban vagytok mind, akkor bal oldalra nem szoktak menni egyáltalán. Hátatok mögött fal van, onnan védve vagytok, látjátok szépen a piros pöttyöket, hogy épp veletek szemben fognak jönni a lépcsőn, vagy beugranak középre. 4 ember együtt pillanat alatt le tudja darálni őket.
De ha nagyon biztosra akartok menni, ne spóroljátok el a signature skilleket. Tök felesleges. 4-en vagytok, van 4 ulti. Aki a 4. wave-nél eltolja, annak a 8.-ra kb vissza is jön. akinek épp nincs signature skillje, jótanács, hogy minden egyes NPC killel töltődik, vagyis ha A játékos eltolja a spelljét, akkor utána amikor 4-en tolongtok egymást félretúrva a lépcsőn, hogy ki lövöldözzön épp, akkor esetleg lehet engedni azt öldösni, akinek vissza kell töltenie a skilljét. úgyse fértek el 4-en a lépcsőn, 1 nyugodtan pihenhet le, supportolhat kicsit, dobálhatja a healeket, stb.
Én a helyetekben fixen minden shotis wave-nél azt csinálnám, hogy pulse scan és előre megbeszélitek, hogy ne 3 ulti menjen el. Szoktam kérdezgetni: ki fogja tolni itt? XY te tolod ok?
Amint meglátjátok a legelső shotist, hogy ugrik / befordul a sarkon, nem kell megvárni míg baj lesz, míg 3 ember a földön fetreng már. rögtön az első shotisnál toljátok el a survival linket, van 15 másodpercetek, szépen bátran ilyenkor le lehet őket darálni és nincs több gond.Max ha baj van, akkor backupnak eltoltok mégegyet. Szerencsére a 9-es wave után nagyon sokáig nyugi van és nem jönnek shotisok. 9-es wave-re még ha az összeset el is toljátok, vissza kell jönni a 14-es wave-re. Az 4 teljes wave, mire jön a 14-esben az a pár shotis.
14-esben is még a 4-ből eltolhattok 2-őt kényelmesen. Teljesen elég az, ha 15. hullámra marad 2 ulti. Annyi se muszáj, de azért kényelmes az, mert akkor nem kell a 15-öst is végigöldösni.
15-ös menete: Nem kell parázni. szépen nyugodtan veremből le kell lőni a drónokat, mintha egy átlagos wave lenne. Ha drónok haltak, akkor a bal oldalt kell elkezdeni takarítani, amire ráláttok előrefele. Lesz ott 3-4 npc max. Ha a bal oldal viszonylag tisztának tűnik, akkor ha sikerült előtte lelőni a bombát cipelő embert, akkor nyert ügy van. 1 ultit el kell nyomni veremben és 1 valaki kirohan a bombáért, akinek van saját ultija. Felveszi a bombát, fut a bal oldalon a kisszobába. Megnyomja magának a gombot és figyeli mikor jár le az ulti róla. Amint lejárt, nyomja a sajátját. Felteszi a bombát, akár meg is halhat, lényeg, hogy a maradék 3 játékos élje túl.
Ha nagyon lehetetlen helyen van a bombás és nem tudjátok lelőni, akkor viszont az első ulti elnyomásakor egész egyszerűen ki kell rohannia 3 embernek, 1 másodpercig se fog tartani míg 3-an lenuke-oljátok és megvan a bomba. 2 ember mehet vissza pitbe, az ultival rendelkező, bombát felvevő pedig mehet pakolni.
-
Garsza
veterán
Ha van átlag 200k DPS akkor 4 DPS simán le kell hogy tolja. Kell puls imunitás láda és gyors heal. Minden kör elején nyomni egy pulst hogy lássátok milyen mobok jönnek és honnan. Shotgunosok ellen kell használni a surviver linket. Drónoknál pedig az imunitás ládát. A bomba felrakást két embernek kell megoldani egyik jobról másik balról lekapcsolni a tureteket és felrakni a bombát. Az utolsó körre kell tartalékolni két surviver linket a bomba felrakáshoz. Minél előbb megszerezni a bombát és ha nincsenek dronok akkor azonnal indulni felrakni egy embernek. Két linkkel simán meg lehet oldani.
-
Anonymus23
veterán
Inkább kérjetek 2 tapasztalt játékos segítségét, és velük simán le lehet tolni...
Egyébként 1 elektronik + 3 DPS kell ha nem túl gyakorlott a csapat. De négy DPS is simán letolja, shotis rohamoknál nyomtok 1-2 Signet max, ha rosszra fordul a dolog, és menni fog, állapothatás elleni láda kell a drónok és sniperek ellen, sniper+SMG combó mindenkinek + pulse vagy samrt cover, ha mobil fedezéket is visztek magatokkal, meg heal.Ja még egy, vannak tüzes/romboló golyók, ne felejtsétek el betölteni shotis roham előtt, meg valamelyik kaja is védelmet ad (kiváncsi lennék bárki használja-e pl a kaját/vizet/energiaszeletet stb-t egyáltalán)
-
.LnB
titán
315 rugó kill kell hozzá (mikor te vagy rugó). Vagyis megölsz egy embert és szaladsz míg le nem tellik a 90mp.
De ez még úgy is ha rögtön találnál mindig embert, szóval folyamatosan letelik->ölsz-letelik->ölsz. Még úgy is 7,5órádba tellne.
És akkor ez a legoptimálisabb eset, hogy sose halsz.
Szerk.: Jó.. valamivel kevesebb idő mert én a 58-on kapott 3579,8XP-vel számoltam. És minden kill ugye 7% XP-t ad a szintedből számolva. Szóval mondjuk 60-as szinten már 7537,25 XP-t kapsz.
-
vegitossj7
addikt
Addig nézzük a plafont.
Aztán utána is.
Addigra Overwatch is jön, mivel új küldik nem jönnek, ( kivéve egy lehetőleg nem horde mód mission megint) PvE-fanként halálra van ítélve a játék.
Minden update-el minimum 1-2 missionnel kellett volna jönniük, de ez már a "sírás" része. Túl sokat várt az ember...
A PvP meg olyan jó, mint a Destiny sztorija.
-
Anonymus23
veterán
Nekem egy régi videó jut eszembe, egy amerikai - asszem talán CS-, lan party-versenyen mutatja a kamera, hogy játszanak vagy 100-an, egyszer csak kiabálás, az egyik admin kiabál, hogy "Cheater, cheater...", villanyt felkapcsolják, majd a gyereket a gépével együtt szó szerint kivágják a parkolóba mint macskát szarni, a gép szanaszét törik (+akkor még CRT monitor volt), a gyerek meg ott szedegeti összefelé a gép darabjait...
Viszont legalább a bannolások óta én nem találkoztam talán összesen 1 csíterrel, az riportolva is lett...
-
amióta elolvasható ingame az új incursion leírása, azóta van ott a javasolt gear score, szóval ez a vicc csak az újszülötteknek lehet új.
hogy a 220as gs-t hogy teszik elérhetővé, arra meg a tippem az, hogy 1.2vel gs240es set bp-ket fog majd árul majd, és 204es fegyver bp-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest