-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #15268 üzenetére
Ja nem emlékeztem mikor jöttél be. De volt ilyen, aztán az afk után abba is hagytuk, akkor már nyomtuk jó ideje.
Hétvégén megvettem a 204-es S90 Shotgun blueprintet. Elkraftoltam az összes alapanyagomat 15-20 shotira. Nem jött össze túl értelmes egyszer se. Most crti-re healer tipusúval nyomom. Viszont alapból nagyon tetszik. Tegnap DZ-be jó pár ember feküdt tőle.(#15270) [hun] warhea: Nem tudom, alap, mert nem moddoltam azt. Csak crit sebzés és chance. Lassú, hát jó, hogy lassú ez mégis shotgun nem MP5.
Közel rohanok az emberkéhez aztán söréttel belövöm a frizuráját. Nagyon adja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #14873 üzenetére
Itt meg tudod nézni: dedike1985
12day = ~288 óra, és ezzel az idővel a top6%-ban vagy benne.A legtöbb most 739h. (51 nappal számolva) napi ~14,5 óra... Legalább ennyit be van kapcsolva a gép, de a statjaiból látszik, hogy játszik is rendesen.
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14870 üzenetére
Ebbe meg majd mindenki 150 orat tolt.
Jahj, 200+nal tartok :/ lehet ideje bevarni a tobbieket
meg a vegen kereshetek uj baratnot
szegyenlek is ranezni
mennyi minden masra fel lehetne hasznalni 200 orat, mint jatekra
State of the game kivonat:
semmi erdemleges. ezt fogunk, azt fogunk, mikor: majd.Jumping jack fix
Stacking fixCheat detection implementalva van, de meg dolgoznak rajta.
Kitiltasi hullam fog jonni.Javitjak a falconos bugokat.
Kiszedtek az autoaimota tobbire nem emlekszem, kozben elesitettem :/
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14841 üzenetére
Az szép ... egy gold M1A nekem is jó lenne már
Tegnap így, hogy visszaálltam 4 striker + 2 sentry - re, meglőttem a legnagyobb krittem a játékban.
Striker kb 85-90% - on lehetett - teljesen nem volt feltöltve - + pulse, így volt socom M1A - val egy 895k - s fejesem
Sajnos a fraps éppen nem futott, így kép nincs[hun] warhea
Érdekelni érdekel, csak nem tudom részt tudok - e venni rajt ... napközben az zűrös kicsit a 2 gyerek miatt + munkatársam is kb. péntek - szombatra éri el a lvl 30 -at, és megígértem neki, hogy támogatom az elindulásban gear -elésben. Napi küldetések, Főnix kredit gyűjtés, gold loot - om átadom neki stb.
Írj rám, aztán megmondom, hogy tudok - e menni vagy nem
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14826 üzenetére
Striker - t ne használd, mert nem jó, gyenge , f@s ... tegnap én is visszaállítottam a gear -em , hát a zokogásom csak fokozódott
[hun] warhea
Én már akkor zokogok, amikor az indító ikon -ra kattintok, amikor pedig játszom, akkor a feleségem a háttérből fokozza a drámai hangulatot, tegnap pl. Franz Kafkától Az átváltozást olvasta fel, hogy tuti legyen a melankóliám.
Hogy On is legyek, köszi mindenkinek a tegnap esti köröket, szokásos minőség, szokásos hangulat, 2 óra önfeledt játék volt, amiben többek között megtudtuk azt is, hogy az egyik férfitársunk elsajátította már azt a képességet, hogy amikot az asszony - játék közben
- a háttérben beszél, akkor ő nagyon komoly meggyőződéssel tud válaszolni, mintha tényleg érdekelné a téma: " ...ühüm ... aha ... hm ... ühüm ... aha ...
-
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14826 üzenetére
Ez mar csak igy megy a kesztyukkel
En tegnal pamlacsekkal kaptam dzben 1 nomad taskat + 1 nomad kesztyut. nyomtam is az x-et izibeMa este falconban segitek akinek kell.
Ovatosan az ilyen mondatokkal, a bokrokbol trollok lesnek.Ha nem lesztek meg invelj majd nyugodtan. 9 korul erek haza / illetve elobb de ekorul leszek mar olyan allapotban, hogy jatszani is tudjak.
Anonymous23: Kihagytad a laggoló szervereket
Meghagyom a sirast sith7-nek
o nativban sir tsen
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #14778 üzenetére
Jah, így már megvagy, csak mivel más ott a neved, így nem kapcsoltam össze.
Hétköznap este én is csak HARD-ra gondolok.Challenge még nem volt, de szerintem ki lehetne próbálni, mert eléggé vegyesek a vélemények.
Mondjuk így hétköznap este csak úgy mennék bele a challengbe, hogy előre eldöntjük, ha pl 2-3 óra alatt sincs meg, akkor leléphetünk, ne legyen sértődés belőle.
A hard tegnap kb fél óra alatt megvolt, de kínlódással is 50 perc körül szokott menni.
Most már mindig figyelünk arra, hogy wave elején mindig elnyomja valaki a pulse-t, ha nem emlékeznénk is látjuk kik és honnan jönnek, aztán nem fejetlen rohangálás van, hanem rendezetten aprítjuk őket. -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14723 üzenetére
Ne add fel
Edem05
Az lesz, amint belépek este a játékba, már állítom is vissza a strikertkovimester
Akkor a 4 strike set egy nulla nekem nem jött be.
A 4 set össze rakása után lévő final skill egy nagy nulla.
Maga a strike set jó de elég belőle 3 is mert nekem a negyedik final skill szart se ér.De azért mert szerinted jó a másikat nem kell lehurogni.
Ki hurrog le, kit ?
Ő annyit írt, a striker - nél gyengébb a nomád, te meg folyamatosan savazod a striker - t ... lehet kicsit pontosabban kellene lőni, nem ?
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA #14685 üzenetére
A brutál az oké, az kell SMG-re. A második, a full hp-s crit, nem tartom jónak, sokszor nem vagy full hp-n és ilyenkor mintha az nem is lenne, a tár újratöltést pedig teljesen értelmetlennek tartom. Szerintem ez csak 1,5 de inkább 1 használható talent, biztos nem cserélem le a brutal, deadly, armor destruction talentes 182-es vectoromat erre a vacakra.
Ameddig nem derül ki, hogy mi lesz az SMG-vel, úgysem látom értelmét újat venni, ezzel is boldogulok. Csak úgy repkednek a 150-200 közötti fejlövések pulse után így hogy strikerről sentry 4-re cseréltem tegnap, bossba pedig 225.493 sorozatban, így is bőven elég erős. -
.LnB
titán
válasz
RECSKA #14668 üzenetére
-Milyen VGA-t vegyek?
-Sok a cheater!
-Sok a glitch!
-Szar a loot system!
-Hülye Ubisoft!
-Idióta Massive!Válassz témát és engedd szabadjára a fantáziádat.
Bónusznak iwiw, myvip, discord, facebook, twitter The Division toborzó csoportok linkelése is jöhet.
ui: Te vagy az egyik legnagyobb DPS/DMG huszár.
-
D.Orion
veterán
válasz
RECSKA #14614 üzenetére
Tesztek alapján én is erre jutottam sajnos. Mindössze annyi bánt, hogy nem tudom már lecserélni végre valami jobbra DZ-ből.
Tényleg DZ csak 163GS-el rendelkező fegyvereket dobál?(#14615) warcat: Hétvégén költöttem el ~800PC-t zöld és egyéb cuccokra. AUG-on gondolkodom még egy kicsit, de nem tetszik. Igaz korábban volt egy normálisabb, de azt cseréltem Vectorra.
-
sith7
félisten
-
-=Jam=-
őstag
válasz
RECSKA #14320 üzenetére
Ez a gearscore semmit nem mond el egy adott játékosról egyébként. Tegnap mentem egy Lincolnt 2db 205-ös emberrel és estek-keltek, bénán játszottak. Barátaimmal olyan 182-es átlaggal meg megcsináltuk a challenge incursion-t. Nem volt egyszerű, de szépen összedolgozva, azért olyan nagyon nehéznek sem mondanám. Figyelni kell, meg tudni kell melyik hullámban jön a rush, amit ha sikerül megfogni, akkor a többi embert kilőni már viszonylag egyszerű egy kis odafigyeléssel. Most gyártjuk a többi karaktert, hogy a héten már több lootot tudjunk gyűjteni.
-
válasz
RECSKA #14320 üzenetére
ha nem ment még le se glitchel, se anélkül, akkor sokkal jobb nem lesz. optimális esetet feltételezve (ha a két heti küldiből megfelelő gear set jött, és ha 3 darab gs204es fegyvered van, és a maradék helyekre 192es gear set) van gs201ed.
ha több karid van, akkor persze ezen lehet javítani.de pl. egy ennél jóval reálisabb eséllyel kijövő kombó már így indul (182x3+214x2+192x4)/9~194.
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14318 üzenetére
en elvoltam challenge falconon 69k hpval is. termeszetesen estem en is, de annyira szvsz nem szamit dd-kent, hogy 1lovestol esek le 80k hp-n vagy 69en. legalabb is en igy vettem eszre. az sokkal fontosabb szerintem, hogy tudjon a csapat priorizalni, hogy a res vagy a "mobs first" -e a fontosabb.
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14310 üzenetére
Igen tudom, hogy 1 ember eleg ha tuleli. Challengen azert ez nem annyira egyszeru. Gratula, hogy sikerult
NAgy orom volt nekem is anno, igaz a stashben pihen a 240es gear amit kaptam. mindketto. ennyire jot sikerult kihoznom. betorni meg nincs lelkem
hatha behozzak az emerald craft matikat
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14291 üzenetére
szerintem annyira nem gazos checkolni. altalaban ugy oldjak meg (pont multkor beszeltem errol tsen vagy nem tudom hol), hogy van egy "shadow" ertek hexaban vagy enkodolva amit folyamatosan hasonlitanak a masikhoz. ha a ket ertek nem egyezik :
A) visszairja (non lethal solution) a shadow ertekere
B) you have been banned. -
nyamsas
aktív tag
válasz
RECSKA #14065 üzenetére
Én kivételnek számitok, mihelyst dob egy vectort, felajánlom, csapattársaknak, nagyon nem csipázom ezt a fegyót, az hogy mi trendi, magasról tojok rá...
DZ-ben úgy is ledarálnak a rugók, akármi van nálad, túlerő...én igy tolom: Black Market M60E6(craftolt) + midas(vagy M44, vagy aug, kedvemtől függ)..
33k tech mellé, jól jön az M60-as
Sajna a score-om, 160 körül mozog.. -
TTomax
félisten
válasz
RECSKA #13968 üzenetére
Persze,hogy tudsz ellene tenni.Mondjuk tudatosan vásárolni.Én speciel ezért nem vettem meg eddig csak az alapjátékot,mert meg akarom várni merre is tartunk.Nem,nem rossz játék a Division,nagyon is jó játék,de lehetne sokkal jobb is.A baj az,hogy látszólag nem nagyon figyelnek eddig a feedbackre.Ennek pedig az az oka,hogy nem érzik még a pénztárcájukon.A kapitalistát csak ez érdekli.Amint megérzik,figyelni fognak.
Egyébként pedig igen,ha addig tüzelöt vágtál volna otthon akkor még pénzt is termeltél volna.
-
TTomax
félisten
válasz
RECSKA #13955 üzenetére
Birom azt a forint/óra számolgatást,mindig jókat mosolygók rajta amikor így kit tudjátok számolni.Gondolom közben a mókus tekerte a generátort,és a gépet is ajándékba kaptad.
270óra tartalom nincs a játékban,ezt te is tudod meg én is,az hogy te 270óra után untad rá és indítasz újabb karaktert gyakorlatilag irreleváns hiszen ismét csak ugyanazt játszod.Vannak olyan emberek akiknek egyszer is elég végigtolni egy történetet,vannak akik ötször is megteszik és évezik is de ök vannak kevesebben.Nem azt mondom,hogy nem éri meg az árát,mert én is élveztem minden percét,de sajnos nem igazán mennek jó irányba a fejlesztök.A glitch keresők 90% azért teszi mert masszívan farmolni kell,hogy 30X lecraftolhasd ugyanazt,ezt eddig én speciel egyetlen egy mmoban sem láttam eddig,oda nagyon de nagyon nem kellene a randomgenerátor,több stabil cucc kellene fix stattal amiböl lehete épitekezni,aki többet akar farmoljon.
-
warcat
veterán
válasz
RECSKA #13866 üzenetére
Ha csak a gyors felszintezés a lényeg 30-as karakter(ek) segítségével csak pár óra a 30-as szint.
Lényege annyi,hogy becsatlakozik hozzád és te tudsz rá utazni egyből safehouseokat feloldani.
Átmentek a térkép jobboldalára és elkezditek a side missionöket csinálni,az első pár után lvl 12-15-re fogsz ugrani.
Ezt a lépést mindenképp ajánlom, mert 12> nagyon gyenge vagy,a fegyverkiegészítők is szarok és nagyon elmegy az idő rá.Ezen a ponton lehet tovább folytatni visszafelé,illetve lehet csinálgatni a küldetéseket hard módban.
Ha nagyon szervezett a dolog,akkor a kiskari csak üldögél valahol miközben három 30-as 3 különböző küldetést csinál,majd mindegyik szól a vége előtt,hogy csatlakozz be a bossra. -
Hzoltan969
tag
-
D.Orion
veterán
válasz
RECSKA #13747 üzenetére
Nem az én dolgom lenne a szerverek között válogatni, hogyha már nincs szerverkereső gyárilag. Talán elvárhatom, hogy legalább ez működjön, de úgy látszik mégse. Továbbra se rak olyan szerverre amin tudnék játszani, folyamatosan laggolok, utcahosszokat dobál a szerver.
Kezdek lassan azokhoz húzni akik fel szeretnék gyújtani az egész Ubisoft székházat úgy ahogy van.
Mára be is fejeztem a játékot, plusz egy post megy reddit fórumba, hátha az édes anyukájuk még jobban csuklik majd. -
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #13338 üzenetére
De itt nem 11% van az alapsebzésen henem +100% szinte. Még talán az lehet hogy feltöltött striker bónusz mellett lőtte a képet. Az ha jól tudom az alp sebzés növeli golyónként 1%.
Valaki akinek 200k körüli DPS -e van csinálna nekem egy videót a komplet geare -jéről vagy képeket. Mert én nem tudom hogy lehet olyan magas DPS -t összehozni. -
CSiPet2
tag
válasz
RECSKA #13108 üzenetére
Csak tippelek de szerintem az a zöld lézer valami area effect és nem ilyen lézer pontosságú mint ahogy az ember gondolná, mert valamelyik nap volt egy olyan eset, amikor ketten (két sniperrel) vártunk egy sniperre hogy kinézzen, és ahogy kinézett, egyszerre mondtuk be hogy vakít és lőttünk mellé...
Szal simán lehet hogy vakított de a lövés csak body-ra esett nem fejre. Szerintem ha tisztességes boss sniperrel fejlövést ad abba jelenlegi gearrel mindenki fekszik (max valami komoly hp tank buildről tudom elképzelni hogy nem). -
kovsol
titán
válasz
RECSKA #13099 üzenetére
320% fejlövési bónuszt hogy hoztál te össze aug-al?
Nekem vectorom van, azzal 51,5% crit, 188% crit dmg, és csak 24% fejlövés bónusz az is a fegyveren van rajta. Meg még rájön, hogy +13% crit teljes életerőn.
(#13106) Anonymus23 Nekem 66k életerőm van, és nekem is szokott maradni egy nagyon picike életem a sniper lövés után.
-
Edem05
őstag
válasz
RECSKA #13090 üzenetére
Elvileg, kéne neki. Gyakorlatilag, meg nem biztos. Tegnap este még megcsináltuk két haverral nekik nem volt meg egyszer sem a challenge, az egyik kapott 240-est a másik nem. Amikor felrobbant az apc nem írta ki neki, hogy kész a küldetés, így nem kapta meg. Úgy felhúzta ezen magát hogy alt + f4 lett a vége.
-
Sebestyen01
őstag
-
válasz
RECSKA #12858 üzenetére
Es amit meg sokan elfelejtenek :
Sajat magam szorakoztatasara jatszom. Elonyom szarmazik belole? Igen. Mit nyerek vele? Erosebb leszek. Artok ezzel valakinek? Bemegyek szettrollkodni a dz-t? Direkt a csirakat olom? Nem.Sok-sok embernek segitettem itt, es nekem is segitettek. Jo volt egyutt jatszani. Ez a lenyeg. Ki nem sz@rja le, hogy en 200as gearben csinalom, te meg 150esben? Reszemrol tema off. Peace.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest