- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
demmer123 #11260 üzenetére
Elég brutál ez így is, de valóban a páncélrombolással már tökéletes lenne.
Így, hogy nincs rajta horizontális visszarúgás csökkentés, nem nagyon "rángat" jobbra-balra?Mert nekem ez a baj a Vectorommal... AUG viszont egész jó, azt csak felfele megy el, de azt könnyű korrigálni.
(#11262) orichalcos: Én már vagy 50 AK-t craftoltam le, de nem adja nekem sem ezeket egyszerre, hogy szakadna meg
(#11263) [hun] warhea: Talenteket nem.
-
sith7
félisten
válasz
demmer123 #11235 üzenetére
Semmi gond, no offense, csak az irigység beszél belőlünk.
Teljesen természetes, hogy aki 3-4x annyi időt tölt el egy farmolós játékkal /pl. a Diablo is ilyen/, mint más, akkor annak sokkal jobb gear - je van, mint nagyrészünknek, aki örül, ha napi 1-2 órát tud játszani.
De ennek ellenére mi is örülnénk neki, ha ilyen, vagy hasonló cuccaink lennének.
Nyugodtan jelöljetek be.
Lesz most kb. 50 friend request - ed -
warcat
veterán
válasz
demmer123 #11004 üzenetére
Ha mindenhova 4-es partiban jársz és te vagy a dps akkor jó(rakják alád a pulset-t).
Ha nem így van,akkor nagy hiba ilyen kicsi skillpowerrel mászkálni.Hátizsák 5700 SP+ gemekkkel simán lehetne 20k is.A skillpower rövidíti a skillek cdjét és a hatásukat is erősíti.A cuccokon kapott skillbónuszok passzolnak hozzád? Mert ha nem,máris van min fejleszteni.
Amúgy itt van redditről egy elemzéssorozat cuccokra lebontva,hogy mi a jó,aki nem végezte el a háttérkutatást magától :
Min/Max Item of the Day Discussion - Backpack -
warcat
veterán
válasz
demmer123 #9266 üzenetére
Nos,Vectorral nem fogsz bezoomolva lövöldözni közelharcban,ezért teljesen attól függ milyen tulajdonságok vannak rajta.
Iron sight,lézeres optika néz ki jól rajta és vagy a fejlövés extra sebzés+ krit (inkább) vagy pontosság+critical hit való rá.Tárból olyan kell,ami a kritikus találatok sebzését növeli,nem ami az esélyt rá.Alapból van akár 25% vagy mennyi krit a submachine gunokon,erre rájön az optika, kéne lennie a kesztyűdön,a maszkon,lehet még a high end modokon,valamint csapatban buffok is vannak és 60%-on van a cap ezt elég könnyű elérni.
Ha nincs most alapanyagod hozzá,teljesen jó most egynek,de egyébként az tipikusan olyan tár amit az AK-ra pakolnék fel.
A lényeg,hogy a későbbi, végleges cél a 100%-os fegy feletti tárméret és mellé critical hit damage % legyen,ez 30%feletti érték lesz.@Recska: vagy már megölted,vagy nem csináltad meg a menedékház feletti miniküldetést,utána jelenik meg.
Viszont fontos,hogy van rá megoldás ha megölted: egy olyan embernek kell csapatba hívnia,akinek ott van.
Ezután a pontos metódust nem olvastam el mert nem volt szükségem rá de itt a videó: [link]Ez pedig a fegyvermodos videó,ahonnak szégyentelenül átvettem pár okos dolgot: What is initial bullet stability, accuracy, horizontal stability,and stability? The Division tips
-
-
pohár
félisten
válasz
demmer123 #8170 üzenetére
nekem dobott superior vestet az utolsó előtti nagyküldi, az orosz konzulátus végén a boss
visszatérvén az előző kérdésemhez a láda hollétét illetően, csináltam pár képet, így hátha ismerős lesz valakinek majd (a DZ06 jobb felső sarka felőli részen, a PVE részen van)
valahol lennie kell valami bejáratnak, az épület másik felében egy bank van (ott a nagy széf), de sehol egy törött ablak, egy mászható tárgy, se egy aktiválható ajtó, vagy bármi
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
demmer123 #8058 üzenetére
Azért kér 980ti-t meg tix-et maxon mert jelenleg azok az egy gpu-s csúcs kártyák. Úgy lett megírva, hogy azokon fusson teljesen kimaxolva normális sebesség mellett. Egyébként egy 980ti sem tartja a fix 60 fps-t fhd-n úgy ha kézzel minden maxra van húzva. Én 980-al ultra opcióval vagyok 50-75 között. Volt olyan hely amikor 40 is volt a minimum. Szituáció, napszak és időjárás függvénye. De még így is brutálisan szép a játék. Nem igazán van különbség az ultra meg a kézzel maximumra húzott grafika között. Nem értem miért elégedetlenkedsz még mindig. Jobb lett volna ha E3 szint marad de két tix kell a 30 fps-hez? Még így "butítva" is az egyik legszebb játék idén. Ha nem a legszebb. Még high beállítások mellett is gyönyörű. Ráadásul ott már azért a kellő sebesség is megvan.
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #7761 üzenetére
Dz-be csapatba érdemes menni mert egyedül konkrétan esélytelen vagy.
Mivel gondolom csinálod a sztorit így gyakorlatilag mindhárom állomást fejleszted, hogy melyikre fekszel rá az már a te dolgod.
Én mindhármat kimaxolom aztán ha megyek a többiekkel Dz-be (már ha behívnak
) akkor meg amit igényel a csapat azt fogom tolni. Az ideális felállás szerintem 2 healer az egyik intelligens fallal a heal mellé a másik meg turret heal kombóval, A másik két embernek meg atom dps kell szerintem nyomni.
-
VTom
veterán
válasz
demmer123 #7549 üzenetére
Én ultrával indítottam, ráment a HBAO+, a sharpening maxon, object detail asszem 85%, streaming ditance is 80% körül, árnyékok high, mást talán nem bántottam.
Meg a volumetric fog ultráról highra állítása nálam 20-25 fps..A fenti beállításokkal nálam nappal stabil 60fps, este 45-50-55, gondolom a köd miatt. 1080p
Ja, meg depth of field off, mert utálom.
-
sagem
addikt
válasz
demmer123 #7317 üzenetére
perpill még nincs több bejárható terület vagy ilyesmi, a goldosok is ugyanazt kapják, minta sima verziósok, a skineket leszámítva, csak nekik a jövőben nem kell külön megvenni az SP-t
szóval: ha bizonytalan vagy, akkor a sima is elég lehet, ha úgyis megvennéd az SP-t is, akkor gold.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
demmer123 #6606 üzenetére
Hali!
Lehet meglepődöl, de full low grafon 1280x1024 toltam a nyilt bétát, és még igy is pofás a game!
Nekem a hangok, játékélmény, tartalom, sokkal többet számit, mint a graf., elő is rendeltem egy standard kiadást..
Ezen a konfigon: FX 4300 proci, 8 gb 1600 Mhz ram, Sapphire Radeon R7 260x 2gb OC edition, 4:3 TFT monitor, rendszer win 8.1..
FPS: 25-61 között mozgott(dark zone ami lagolt picit, ott nem mindig volt 30 fps)Viszont a kérdésem felétek az lenne, standard kiadás mellé, melyik dlc-t kapom meg? (Police set, bejövős)
Standard kiadás vételénél, nem ir ajándék dlc-t, 576 Kbyte-tól rendeltem elő!Köszönöm a válaszotokat előre is!
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
demmer123 #5437 üzenetére
Azért nézzük meg az emberek hány százaélkának lesz fél év mulva 30-as legendarry full gear, vagy akár egy két fegyver.
Ez lesz itt az igazi endgame. Valamit farmolni fogunk, vagy DZ-t vagy Raid-et, vagy csóró utca NPC-ket, vagy a hard Missionoket.
A kérdés, hogy élvezetes lesz-e neki menni 1584 is ugyan annak a küldetésnek...
Eddig azt mondom igen, de biztosat majd tényleg csak fél év múlva látunk. -
cyberkind
félisten
válasz
demmer123 #5372 üzenetére
Nekem i7-em van, és pont a limit miatt cseréltem, nekem megérte a +40k-t, nem is veszek többet i5-öt, kevés játékra.
Akár 5GHz-re is húzhatnád a procit, a kihasználtság ugyanez lenne, a vga meg csak kolbászolna mellette.(#5374) Sebestyen01
Nekem meg csak 600-at, de ha nagyon akarom 800 is lehet. -
mettek
addikt
-
Sebestyen01
őstag
válasz
demmer123 #5142 üzenetére
Vedd le mediumra, az nv specifikus dolgokat meg felejtsd el meg zabálja a kartyadat! És utoljára írom le dekodoljad :
A 970 az egy valójában 3.5gb OS vga, a maradék fel GB RAM nagyon alacsony savszelen kapcsolódik, így érdemi haszna alig van. Így ha tetszik ha nem, nem nem fog menni high ultra beallitasokon
A 980 jobb ebből a szempontból és van köztük 20%is ami mint látod pont arra elég hogy jobban fusson, ennyi. -
Sebestyen01
őstag
válasz
demmer123 #5138 üzenetére
980 ti nem droppol minek ide a pascal, mint ha fetised lenne komolyan. 970 kozepkategoria aszerint kell kezelni. Nem tudom miért olyan hihetetlen ezt felfogni! Ha meg jobban megy a sw lehet azt játszani, igaz egy szégyen az a game de biztos megerte a pénzt küldeni rá
Jó volna végre megbekelni ezzel, persze lehet nyomni a kritikát de a rinya hogy a kozepkategorias kártyámon miért nem megy fullon a game már zsibbaszto.Montesantos :
Ezt mondom mióta de egyesek vagy nem tudnak olvasni vagy nincs fogalmuk arról mit írokmint ahogy a 8gb rendszer memóriát is felhasznalja szépen úgy hogy igen az is limitalhat.
-
törölt tag
válasz
demmer123 #5130 üzenetére
A 100k-s kartyadon droppolhat, a 970 nem a csucsok csucsa, jo kartya, de vannak limitjei (beallitas/felbontas kerdese). Aki meg a 200k-s kategoriaval jatszik az meg nem panaszkodik (en legalabbis). 1440p-en jatszok minden Ultra-n, vajsima.
Amikor csapatban probaltam, ott mar korabban is emlitett FPS beeses megjelent nekem 2x ha jol emlekszem, bar azt 980Ti-vel emlitettek ami szinten nem a 100k-s kategoria, azt reportolni kell hogy csinaljak meg.
A 2 beta alapjan lehet hogy a jatek nem tokeletes, am en es a csapatunk baromi jol szorakozott, par Gold edition bekerult a fiokba, paran meg tanakodnak, ez igy van rendben. Akinek nem tetszik, letorli es megkoszonjuk neki a reszvetelt, kell ide a kritika is am kulturalt formaban megfogalmazva, abbol meg sosem volt gond.
Mivel sem az Ubi sem Nv nem erdekelt a tulsagosan jo optimalizacioban (mert mar emlitettek fent hogy akkor nem vennel uj kartyat par honap mulva) szoval valami lesz, de sosem lesz tokeletes, ez egy ilyen sport.
Mivel en mar regota kovetem es varom a jatekot en nagyon elveztem a beta-kat, Gold edition marad, akik jatszani fognak tovabbra is nekik jo szorakozast, nalam az egyik GOTY iden a hibaival egyutt.
-
birorichard
őstag
-
Sebestyen01
őstag
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
demmer123 #3497 üzenetére
Eddig soha 1 normális játéknál se érte meg külön külön megvenni. Nem hiszem, hogy pont a Division lenne ez alól kivétel
Nyilván akkor megéri, ha van olyan DLC ami téged nem érdekel. De annyi infot még nem közöltek a tartalmakról szerintem, hogy ezt el lehessen dönteni.
-
Kicsimix
őstag
válasz
demmer123 #3399 üzenetére
Ember....Te olyan vagy ,hogy azt mondják ugorj a kútba akkor beleugrassz... Most mi vársz tőlünk? Itt van 100 ember aki mind várja a játékot te meg itt vergődsz meg dobálod be a topikba a negatív dolgokat...
Szerinted miért vagyunk itt ha nem ezzel akarunk játszani?Mindent elolvastál felvilágosítottad magad már a játékról, hogy milyen szar nem? .Akkor most mit keresel még itt? Kimaxolod magad akkor vége... Igen... Egyszer minden játék véget ér.. Na ne...
Most mit erőlteted ezt ha már eldöntötted ,hogy szar? Pisztolyt tartanak a fejedhez?
Sokan azt mondták erre ,hogy szar meg le van butítva meg ez meg az... Ezt tolták az emberek arcába minden egyes hírnél.. Most meg előrendelték a játékot... Most akkor kinek a véleménye számít mikor mindenki összevissza beszél?
Megnézed a videókat megnézed a híreket utána jársz dolgoknak..
Te döntesz.
Ilyen hozzáállással kérdezősködni egy játék topikjában, hogy melyik a szarabb meg, hogy miért ne vegyem meg azért elég necces nem? Nem érzed át?Ne vedd meg ha nincs értelme ennyi. Nekünk nem fog fájni hidd el, hogy NFS-ezel.. Meg nem offoljuk szét az NFS topikot mert minket nem érdekel az NFS..
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
demmer123 #3399 üzenetére
Nem azért mert védeném a kollegát, de sokan írjátok hogy ennyi meg annyi játékidő lesz benne, meg hogy felhúzni maxra egy karaktert nem 10-20 óra, oké, elfogadom. Korábban én is írtam hogy nagy a potenciál a játékban, izgalmas téma, viszonylag szép kivitelezés, jó atmoszféra, de pl engem nem az érdekelne hogy 100 órát is el lehet mozogni a játékban ahhoz hogy kimaxold a karaktert, hanem az hogy 100 órát tudjak eltölteni úgy a játékban hogy tartalmat, küldetéseket, izgalmakat, történetet kapjak és közben maxoljam ki a karaktert. Ez a megyek csak hogy erős legyek, de mi okból legyek erős dolog a kérdéses számomra...
Nekem az nem olyan izgalmas ha azért törekszem arra hogy minnél jobb legyek, hogy ... semmiért. Ha pl. azért kell elérni x szintet, y fegyvert, öltözéket stb, hogy megtudd csinálni majd a végén a küldetést, boss fightot vagy vmit, akkor az úgy oké.Szval még1x mondom a koncepció jó, a játék érdekesnek mutatkozik, csak legyen benne elég tartalom, kihívás.
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3381 üzenetére
Én nem rábeszélni akarlak, tőlem arra költöd a pénzed amire akarod. Diablo 3-at és társait próbáltad? A bétát próbáltad?
Ha ezekre nem a válasz akkor először Diablo 3 + a kiegészítőt vedd meg. Ha azzal el tudsz tölteni heti 8-10 órát hogy farmolsz és build-eket próbálsz ki illetve veszed a fáradtságot és utánaolvasol hogy hogyan működik a játék akkor ezek után ajánlom neked ezt a játékot.
Ha ezt nem teszed meg akkor vedd az NfS-t mert az való neked - nyomod a nyilakat és max gázon faltól falig mész 0 törésmodell mellett gépi ellenfelek ellen hogy meg tudd venni a következő festést az autóra és tök unalmas sztori (mi lesz a vége? te leszel a legügyesebb autóvezető a városba úgy hogy igazából valószínűleg még jogsid sincs vagy ha van van úgysincs fölös x millió forintod rommá tunningolt kocsikkal játszani a városba, mert akkor tuti fix hogy nem egy nfs elé fogsz leülni) végén valami de durva rap zene fog szólniHa meg az nem jön be akkor menjél CoD-ozni az mint már többen is megírták nagyon jó és alig vannak benne csalók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest