- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
SirRasor #94678 üzenetére
nekem nincs rossz tapasztalatom az orczy szervizzel.
beko- cuccot javitottak már. lefotoztam a gép adattábláját, , beszkennelve elküldtem a számlát, garancialevelet, volt hogy 20mp es videot csinaltam, a hibajelenségről ( nyilván arrol hogy folyik alol, arrol nem kell videó, az folyik és kész) mailt irtam nekik csatoltam a "bizonyitékot " . Válasz mailt is küldtek, majd hivott a szegeden megbizott szerelőjük, kijött megnézte, megrendelte az alkatrészt, amikor megvolt megint hivott és megcsinálta. -
tisn
addikt
válasz
SirRasor #94680 üzenetére
nezd mar meg okoskodas helyett
ilyenkor nem a tervezett helyre ver nagymennyisegu vizet es az kifolyik. persze lehet mas problema is, de ezt ket perc megnezni, 1 perc javitani.
nekem ezt szerelo mondta, 2x, sporolnek neked kis penzt.
itt egy hasonlo eset:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztartasi-gepek__8578860-mi-az-oka-hogy-folyik-a-mosogatogepbol-a-viz
ha nem latszik, hogy szet van nyilva, csinalj ket tesztmosogatast ugy, hogy feltvaltva veszed ki a ket kart, es ugy nezed, hogy folyik e.
-
Rawulf
őstag
válasz
SirRasor #94639 üzenetére
Ha az erőforrás kezeléssel van gondod az újabb verzióban, akkor a kulcsszó: debloater.
Rengeteg youtube videó található erről. A windows10 verziókból ráadásul egyedi telepítőket is tudsz készíteni, amiből minden számodra felesleges dolgot kigyomlálhatsz.
Youtube keresőben beírod, hogy "your own windows" és például NT lite segítséget is feldob. -
quailstorm
félisten
válasz
SirRasor #94636 üzenetére
Sajnos a teflon spray büdös, a cipzár meg gondolom ruhán van. Kerékpárzáram teflonnal van kenve, sokat segített rajta. Máshoz most nem rémlik, hogy használtam volna. Ellenben szilikonzsírral még a Nokia N95-öm csúszkáját is kentem anno, mikor kezdett már darabos lenni a mozgás
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #94522 üzenetére
Pedig valahonnan jön az a levegő... Nekünk a bejárati ajtó nem volt cserélve, ha minden csukva ott jön be a levegő. Nálunk volt panelprogram, konyhában olyan az ablak, amin van vágva lyuk ami nem zárható, meg a szobákban is van, az elvileg zárható de nem zárjuk...vagy soha nincs nyitva...nem tudom melyik állapotban van..
Ismerős télen: kertes ház, ablak becsukva, elszívó bekapcsol. Na hol jött be a levegő? Gázkazán kéményén vissza. Enyhe szénmonoxid mérgezést kaptak a gyerkőcök, csak kicsin múlt a tragédia. Ezért csak óvatosan a szellőzők eltakarásával.
tisn: igen én is úgy csinálom, bukóra az ablak így a légáramlás ablak-gáztűzhely-szagelszívó
fecus: ilyet keresel? [link] mert ma járt a kezemben a munkahelyen...megnézem kidobtam-, vagy bekerült a mindenes dobozba
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
SirRasor #94430 üzenetére
Tőlünk facebookon keresztül egy portugál nő akart szekrényt venni úgy, hogy előre kifizeti és ő küld egy holland futárcéget és lengyel címre kellett volna küldeni. Full átlagos szekrény, teljesen átlagos áron, bárhol megvehette volna Lengyelországban vagy Portugáliában is, szállítási költség nélkül ... Nem vártuk meg a végkifejletet, elköszöntünk tőle.
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #94314 üzenetére
Nekünk három emeletes van (három rácsos szint). És igen, macilacinak igaza van. 3-6XL-es ruhák nem férnek rá megfelelően, csak ha kettő-három rúdra teszem, de megoldjuk, mert ez fér el panelben és ez van kettő darab. Törölköző farmer ágynemű ajtókon fűtőtesten szárad, azokból van elég szerencsére..
. Fregoli lenne a legjobb.
Viszont kérlek részletezd, hogy akkor most jó ez gőzös cucc szerinted, vagy nem, mert igazából arra lennék kíváncsi, hogy van-e, és ha van, akkor milyen tapasztalatod van ezzel a ketyerével, próbáltad-e arra amire kell nekem, vagy soha kézbe se fogtál még ilyet.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #94281 üzenetére
nike vomero es asics nimbus
ezek turazasnal csusznak, bar nyilvan alkattol is fugg
szoval oda valami terepezost venneknem hideg, amig mozogsz. jol szellozik nem izzad be a labad, igy nem fog fazni. nekem belelt bakancsban is mindig lefagyott a labam 2-3 ora utan (mert beleizzad), annyit ebben is siman lehet. ha elazik (ho, eso, latyak) akkor is gyorsan szarad (illetve a terepesek vizalloak)
nyaron is ebben jarok, komfortosabb sokkal mint a szandal, kevesbbe izzad a labam
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #94270 üzenetére
Én ilyet vettem, bevált. Azért vettem egy másik ugyanilyet, mert az elsőt szétrúgtam, csúnya volt már utcai viseletnek. De nem szakadt el a bőr, sem a varrás, egyben volt, csak leverve az orra, a sarka... Aztán a rossz tárolás miatt bepenészedett, így ki kellett dobnom a régit. Az újabb a mai napig megvan és telente használom.
A BW ejtőernyős bakancsot arra találták ki, hogy az ugró elmegy vele a repülőig, majd a földetéréstől még sétál 3-4 km-t. Ne csodálkozz, ha hamar szétmegy. Cserébe kényelmes - állítólag. Amit javasoltam, az gyalogsági bakancs, napi 30 km-re...
Bécsben voltunk nyaralni, elmentem egy ottani military shopba és vettem egy 5.11 Tactical sivatagi bakancsot nyárra, átmeneti időszakra, illetve motorozni. 99€ volt, cserébe ez is rendes hadianyag, nem valami utángyártott utánzat. A hátizsákom ettől a márkától 4 éves elmúlt, két helyen vettem észre rajta a belső oldalán némi kopást, ahol gyűrődik az anyag, ezt leszámítva újszerű. A korábbi hátizsákjaim jó, ha 2 évet kibírtak, de volt, amit fél év aktív használat után dobtam el.
-
lorcsi
veterán
válasz
SirRasor #94270 üzenetére
Huh, meredek
nem tudok tanacsot adni
2000-ben vettem meg kozepsuliban egyet
Tramp markaju
a mai napig hibatlan
mellette egy daca-ban vett alacsony szaru merrellt hasznalok, olyan 8 eve. Ezen sincs semmi hiba
egy helly-t szeretnek mar evek ota, de a fenti ketto melle kar volna -
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #94267 üzenetére
Kicsit kijjebb a körút felé a military shopban. A Corman fekete bőr bakancsomat 8 évig használtam. Az orra keményített bőr, nem acélbetétes. Cipésznél tetettem bele parafa-filc betétet, mert télen fázott a talpam, de megoldotta. Volt, hogy lábszárig érő hóban a Mátyás térről a Tarján bisztróig elsétáltam benne gond nélkül, megfelelő karbantartás mellett vízálló. A gumitalp tud kopni, cipész megoldja.
-
válasz
SirRasor #94245 üzenetére
154k redőny és szúnyogháló nélkül a Gealan 8000 3 rétegű üveggel, 5 kamrával.
#94246 tisn 1300 HUF/m3.
#94247 martonx sokan elfelejtik, hogy a lakásárak nem fognak ám örökké emelkedni, főleg most lesz átrendeződés a piaconEz egy szigeteletlen, 70-es években épült társasház. A lakásvásárlók várhatóan az elkövetkező időszakban nem ezt fogják keresni, így nem valószínű, hogy be tudjuk építeni az eladási árba a beruházás értékét.
-
martonx
veterán
-
pulutodurumo
őstag
válasz
SirRasor #94138 üzenetére
Vélhetően rákkeltő. Rendes helyen először bebízonyítanak valamit, aztán tesznek lépéseket. De legyen, tiltsuk be.
Akkor majd nézünk nagyokat ha nem lesz termés, és egy kiló paradicsom 3000 Ft lesz, se búza, se kukorica, takarmánynak se.
Akkor mi a megoldás? A GMO-t "okosan" betiltottuk, az nem húz ki a bajból. Ennyi embert etetni nagyon nem egyszerű. Csak a korlátolt sötétzöldek hiszik el, hogy majd mindent meg lehet venni a helyi biogazdától. Az a mennyiség semmire nem elég. Az áráról nem is beszélve. -
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #94134 üzenetére
Köztudott, hogy az alkohol, dohány, cukor stb....igencsak sok problémát okoznak, többet dedikálnak nekik, mint más anyagoknak. Még sincs egyik sem betiltva. Mert gazdasági érdek.
És most kb ideírhatnék rengeteg vegyszert, mesterséges anyagot, akármit ami körülvesz bennünket, tudunk, vagy nem tudunk róla, hogy károsak. Hogy ezeknek milyen hatása van összeadódva, azt meg senki nem tudja megmondani. Viszont monokultúrás termesztésnél, ugye az jó, ha nincs sok gyomnövény? Vagy bármilyen növényi kultúránál. Bárki tud mondani valamit vegyszerek helyet-és most nem a kiskerti használatra, hanem 7 milliárd ember+haszonállat élelmezésére gondolok, mondjon megfizethető alternatívát. Nem igazán van.
Mivel a másik széles spektrumú gyomirtót a glufozinátot már betiltották (pedig az természetes anyag), legalábbis Európában, valószínűleg ezt is be fogják tiltani előbb utóbb, ha tényleg annyira káros. Bízni kell azokban, akik ezt megítélik, mármint szakemberekben kutatókban.
Greenpeace: bezáratta a németeknél az atomerőműveket. Mi van helyette? Barnaszén. Az jobb? Nem.
Ezen gyomirtók helyett lesz más, ami lehet sokkal veszélyesebb de kell valami. És azért ki vállalja a felelősséget, hogy egy kevésbé károsat betiltattak?
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #94110 üzenetére
Néha szoktam nézni a Szeged TV műsorát. Ott kaptam el, hogy az idén is szerveznek hullócsillag-vizslató partit, itt több infót kaphatsz:
[link]
[link]
Ahol szerencsénk volt kb öt éve (látom azt te is írtad): Tápé hulladékudvar (ott kis letérő van), illetve azon túl Mol Déli úton kifele. De akkor rengeteg szúnyog volt, és úgy tűnt a szúnyogriasztóra jönnek..
Zsombóhoz közel is van egy nagy mező, Újszentiván, Tiszasziget? De csak tipp...nem tudom mekkora a fényszennyezés arrafelé.. -
martonx
veterán
válasz
SirRasor #93761 üzenetére
Hardveraprón idén egészen baráti árakon vettem egy 6 és egy 8 TB-s vinyót a NAS-ba a 3 és 4 TB-sek helyére, pont ugyanez miatt, mint amit te is írtál. By the way, érdekel valakit olcsón, sokat futott 99%-os 3 és 4 TB-s vinyó? A 4 TB-sre azt hiszem a fiam lecsapott, és berakta a gémer gépébe
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #93761 üzenetére
Inkább az utóbbi. Jártam már úgy, hogy a frissen vett vinyó 3 hetesen pusztult el.
tisn: adatbiztonság, ha egyik percről a másik percre pusztul el, az adat visszanyerése drágább, mint egy új merevlemez.
Ha foglalkoznék ilyenekkel (lenne érzékeny adatom csak offline tárolva), akkor tuti 10k óránként cserélném az adott tárolót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PS Plus előfizetések
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest