Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
-Tsaba- #94428 üzenetére
Valami hasonló, de nagyon amatőr
Foxposton ELŐRE KIFIZETTE a terméket, úgyhogy adjam már fel. Bizonyítéknak betolt egy olyan linket, ami látszólag foxpostos, de köze sincs az igazihoz.Nyilván arra építenek, hogy lehet foxpost igénylést kérni egy termékre, de az nem így működik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-Tsaba- #94428 üzenetére
Könyveket hirdettem, gördülékenyen ment, minden tételre 1 hét alatt megvolt az érdeklődő és a zömével le is zongoráztuk, mire a 2. érdeklődő befutott.
Két elnyúlós eset volt, az egyik utánvéttel akart fizetni, oké, akkor csak a postaköltséget utalja el az esetleges visszaküldéssel együtt. Az utánvét összegét ehhez igazítottam.
A másik vevő igyekezett személyesen jönni, de hetek alatt nem jött neki össze, végül posta lett belőle felárral. Nem volt sürgős eladnom és nem volt más érdeklődő, így belefért.Mivel egy tematikus fb-csoportban hirdetett könyvekről volt szó, és jól lőttem be az árakat, senki sem alkudott, képben volt a portékát illetően. Máshol nem is hirdettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest