- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Teljesen zárt a rendszer
macilaci78 azt használtam nagyon sokáig, de az egyik frissítés után már nem jelent meg azonnal a kép, hanem csak fél másodperc múlva.
Nekem nagyon egyszerű elvárásom van: azonnal jelenjen meg a kép. (100 msec alatt)
Ezt a régi P3-as gépem is tudta egy 2.x-es Acd SEE-vel.dying_star thx megnézem; még nem ismerem. Ismeretlen programnál azonnal gugli: program neve + vs..cask hogy kiderüljön mivel van egy szinten és van-e nála jobb. Pölö most kidobott egy olyat, hogy faststone. Na ilyenről se hallottam még, úgyhogy mögyök guglizni, tesztelni
-
-
-
DarkByte
addikt
Szerintem nézz szét azbest blogjában, szokott eBay-es kínai tunereket tesztelni. A magyar árak töredékéért lehet onnan beszerezni, és alapvetően ugyanaz a chipset van bennük mint a nagy gyártók cuccaiban.
-
DarkByte
addikt
DVB-T-nél a tuner hasonlóan működik mint egy wifi kártya. Leszállítja a bistream-et (MPEG-TS) streamet a gépnek. A dekódolás már a gép dolga. Vagy tökéletes a stream vagy gyenge a vétel és kimaradnak packetek vagy egyáltalán nem tud semmit venni és akkor a gép se kap semmit.
Az analóg tunereknél még számított a tuner és capture IC. Jó, igazság szerint valószínűleg a DVB-T-nél se mindegy hogy a tuner mennyire érzékeny de a digitális adás hiba javítása ezeket a határokat is kitolja.
-
Polemius
senior tag
Nagyon remélem, hogy azonosítás (azonosító eszköz, jelszó) nélkül egyik bank sem ad ki / tesz elérhetővé ilyen adatot. Sem telefonon, sem csak úgy netes felületen.
Ha az enyémről ilyen kiderülne, azonnal otthagynám, de valószínűleg még be is jelenteném az illetékes szerveknek. -
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Én is azért kérdeztem, hogy az e vagy másik hely.
Amikor Krétán nyaraltunk, elmentünk egy faluba is. A helyi étterem kerítésére méteres pizza és hamburger volt festve a gyros, a sülthal meg a többi kaja mellett. Amikor rendeltünk volna akkor mondták, hogy olyat nem árultak soha, csak turista csalogató :-)
-
Természetesen megszokja az ember csak engem az hozott ki a sodromból de nem kicsit,hogy ma kellett volna küldenem egy fontos fotót egy PH társnak ami 224kB-ot foglalt "mindössze" és ezt az új még félkész oldal nem tudta csatolni (mondom se baj átalakulás van én megértek mindent) csak épp a PH társnak a mail címét sem találtam amin esetleg továbbítani tudtam volna azt a gigászi méretű fotót.
Mint utolsó lehetőség nem messze lakik egy galamb tenyésztő akitől megpróbálok lizingelni egy gyors röptű galambot ami talán el tudja juttatni a megadott postai címre a mikro SD kártyát. -
lorcsi
veterán
én is ezen agyalok már egy ideje, de arra jutottam hogy az adataimnál lévő konfigba bármi változtatás tök fölös..
majd tavasszal lesz új, addigra úgyis jön egy csomó mindenvga körül 20-ért lehet lőni 7770-et, ha nagyon szeretnél..ezt éri meg
ehhez a g2020 proci és szuper..de ki tudja meddig (tól gyakran jönnek ki új dolgok, aminek csak egy eredménye van: kizsebelni a türelmetlen pc imar rajongóit )
a ram árak meg nem oylan jók mostanságamd fronton nem nézelődtél ?
az 5770 ára pofátlanul magas
-
-
SirRasor
addikt
-
-
-
pmheros
őstag
persze, ebben maximálisan igazat adok neked.Nem szerencsés.
De az akkor sem volt igaz, hogy nem lehet/ lehetett találniSőt a második dologgal is egyet értek
, de:
1 nem nekem lesz
2 a tulaj nem akar rá többet költeni mint egy lap ára (tudod járulékos költségek: új proci, újabb ram -ok) -
lorcsi
veterán
érdemes megvizsgálni, hogy az ssd-nél mennyire számít a sata3...mert akkor még a végén tényleg konfig csere kell
különben én is kb. így vagyok mint te..de a jelenlegit nem érzem semmilyen téren kevésnek, ahhoz amit használok. úgyhogy addig marad amíg csak lehetja igen, vagy pedig a #34628-hsz-ben írt dolog
-
ST05
őstag
én elvagyok a 60 ason jó ideje, valóban a win felhuzása követöen
talán 20-25gb marad vagy mondom ugy , win+bf3 és vége
be lehet osztani, persze a hibernálás, lapozófájl ,ezeket érdemes kikapcsolni
vagy áthelyezni ,ezek sokat foglalnak, de ha ezen felül a játékok tegyük fel
más vinyóra mennek, akkor be lehet osztani a 60-at is, ami valójában 56Gb
jelenleg így állok ,program files-ba 7gb játék van
user mappákba pedig 5-7Gb
lapozofájl meghagyva pár giga ( ezt nem helyezem át, mert ugye akkor meglassul a rendszer)mindezt azért mutatom, hogy a 60-bol kivonsz 20 at,kábé 15gb fog maradni vagy 20
kétszerkettő néha öt esete -
-
-
macilaci78
nagyúr
A T-Home a modemet MAC-cím alapján azonosítja. Ezért nem kell már feltétlenül szerelő az áthelyezéshez, ha az új helyen ki van építve a végpont. Csak összedugod és műxik.
totya694: Nyilván a szolgáltató modemét használom, jó az nekem.
De nincs kedvem napokat várni egy működő szolgáltatásra egy esetleges modemhalálozás után. Ugyancsak nincs kedvem külön rakni a túlfeszvédős elosztóból a modemet, egy mozdulattal áramtalanítok mindent. A túlfeszvédőre meg nem bízom rá a villámvédelmet, elég baja van annak a feszültségtüskékkel, amikor apám hegeszt, vagy a 3 fázisú villanymotorral csapja le mindhárom fázist.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest