- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HaZse
őstag
válasz
Vesztor87 #61211 üzenetére
AZért azt ugye tudod, hogy aki viszi az embert autóval, akkor annak az autónak vannak bizonyos amortizációs költségek is.
(Gondolok itt: autógumi, olaj, kopó alkatrészek, műszaki stb.)
Nem azt mondom, hogy nem éri meg, de én nem csinálnám ezt az ingázós szállítgatást, mert nagyon hamar meg lehet unni. Főleg a Szeged-Pest pályaszakaszt. Annyi khvívás sincs benne, mint egy gyereket megtanítani csúnyán beszélni.
-
HaZse
őstag
válasz
Vesztor87 #61097 üzenetére
Ahogy Rick4 fórumtárs is megírta, visszagondolva az akkor életemre, mint amennyi most Te vagy (A nick névből kiindulva) én akkor teljesen más dolgot tartottam fontosnak és sok olyan dolgot csináltam, amit így 40 évesen már annyira feleslegesnek tartok, hogy ha lehetne, akkor máshogy sorolnám be a fontossági sorrendet.
De persze mindenki máshogy éli át az eddigi életét. Ismerek olyan embert (több, mint 36 éve ismerem), aki a mai napig nem tudott megkomolyodni. De pont ismerek olyat is, aki épp az ellenkezője az egésznek. Ő például már 23 évesen véget vetet a szórakozásnak. És mivel ő is 40 éves, így látom, hogy mennyire belassult hozzám képest, pedig én se vagyok egy nagy nulizós fajta. Sőt a kocsmákat ki nem állom. Sőt a dohányfüstöt ki nem állom. Mikor eg baráti társaságban vagyok, akkor szerencsére mindenki tudja az illemet és jó messzire elmegy a többiektől. De mikor visszajön, akkor én rendesen érzem azt a büdös dohányfüst szagot. (Figyelj Rick4! Jó a szaglásom.
)
Nálam pl. a sorozatnézés nagyon ritkán jön rám, de akkor az tart 1-2 napig, majd az egész elveszik valahol és vagy fél év után előtör. Szerencsére - vagy nem - de a munka teljesen leköti az erőforrásaimat, így néha jó lenne, ha a nap nem 24 órából állna, hanem 36-ból.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #61095 üzenetére
Az akkor a huszonéves koromban? Nem az e lényeg, hogy mivel foglalkoztam, inkább az, hogy 40 évesen mennyi dolgon vagyok túl, és mennyire nem szeretnék huszonéves fejjel gondolkodni. Akármit is csináltam akkor, mind mind elvesztegetett időnek tűnik a jelenlegi fejemmel. Bármit csinálhatsz, szerintem ezt mindenki átéli, a tapasztalat elég keményen felülír mindent, amit az ember másoktól hall..
Én ezt inkább általánosítanám, mégpedig úgy, hogy a nagy haveri körből kis baráti kör lesz, ami sokkal kézzelfoghatóbb előnyökkel jár, mint hogy minden kocsmában van egy ismerős, vagy minden sarkon ráköszönhetsz valamire. Ilyen korban az ember azért hamar átlát a szitán, sokkal könnyebb mozogni úgy, hogy kb ránézésre tudod, mit várhatsz a másiktól, és igyekszel kizárni az életedből azokat a dolgokat, amik nem visznek előre (ez volt nálam pl a sorozatnézés, régen meg tudtam nézni egy south parkot, ma már nem megy). Talán túl van az ember már pár csalódáson, tehát tudja, mit ér, és mit kér, és amije van, azt megbecsüli. Persze vannak, akik 40 éves korukra se lesznek komolyabbak, mint 15 évvel előtte, nem fejlődünk egyszerre. Én pl igyekszem az egészségromboló, önpusztító életmódtól távol tartani magam, előre tervezek meg dolgokat, és már igyekszem kímélni magam. Egyszerűen érzi az ember, hogy nem megy minden úgy, mint 20 évesen. És ez nem fizikai erő kérdése...
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #60781 üzenetére
Ezért is írtam, hogy van tapasztalatom, de ami tapasztalatom van, az az, hogy ami helyben van, az drága. Ja, legvégül vettem a soroksári norautóban 3 db 2 üléses szettet, összesen 15 rugóért. Olyan ó áron volt, hogy azóta meg is szűntek.
Petya: Aki érti, az látja, hogy nem hazudtak, aki meg nem érti, az rül ennek a szuper tulajdonságnak.
Hazse: a középső rostélyba dugd a hőmérőt, és kapcsold be a belső legevőkeringetést, a ventisebességet max 1-2-es fokozatra. 10-15 perc alatt le kell mennie 10°C környékére, és az már jó.
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #60779 üzenetére
Szerintem sehol, a neten 20 perc alatt eldönthető, hogy honnan, milyet és mennyiért, specifikus kereskedő nincs, ha valakinél van, ő is a gyártótól, vagy az importőrtől rendeli. Két éve akartam egy ilyen profi huzatot venni, helyben lett volna egy csóka, aki szintén gyártja, 6 ülésre 60K lett volna, illetve találtam egy másik gyártót valahol Szolnok környékén, ott még több is lett volna. Ha kell a szegedi névjegykártyája, előkereshetem.
De ezekhez képest vic cárban van minden más: [link]
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Vesztor87 #60764 üzenetére
Ez itt nem olyan család hál az égnek. Egy panelnél benne van hogy olyan társaság költözik a házba ami nem tesz jót az áraknak... Minél drágább a lakás annál kevesebb erre talán az esély. Első lakásnak akkor is úgy gondolom hogy jó választás a panel, sokat bukni annyira nem lehet vele. Mi úgy vettük hogy 5-10 éves távlatra jó, utána ha megtehetjük megyünk tovább. Majdcsak nem lesz gond az eladással/kiadással később.
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #60739 üzenetére
A szüleim az Űrhajósban laknak, a két szomszédos lépcsőhátban összesen 120 lakás van. Anyám nem az a mindenbe belenyugvós fajta, az aktuális közös képviselőtől kikérte, hogy ők mire mennyit, és miért annyit fizetnek, ebbe is, abba is belenézett, rákérdezett, számlát kért, aztán jöttek a bajok, mert hát ez is, meg az is olcsóbb volt számla nélkül, meg majd küldik a papírt, de az sose ért oda, meg a szokásos minden más, mikor nyilkvánvaló, hogy susmus volt, de elég gázosan adták elő, két keresztkérdésből nyilvánvaló volt, hogy kamuznak. Ekkor a vékes kft csinálta a közös képviseletet, na szépen lecserélték őket a blokk 2000-re, azért rájuk, mert több ismerős is egyöntetűen állította, hogy náluk vannak, mindenféle gond nélkül. Ezek társasház- képviselettel foglalkoznak, minden papíron, korrekten intéznek, gyorsak, sosem volt az elmúlt 5 évben gond velük, saját szakembereik vannak, akik egy telefon után nagyon rövid határidővel jönnek, és javítanak. Anyám összefogta a dolgokat, hogy legyen először is végrehajtás indítva az egyik népes számú család ellen, akik életükben nem fizettek még közös költséget, ezáltal a költségeket a többi lakónak kell kifizetni, mert ugye közüzemi, szemét, stb tartozás nem lehet. Mint kiderült a lakás, amit hitelre vettek, egy figying törlesztő nélkül 7 éve volt náluk, a bankot is feljelentették, mint a huzat, hogy 7 éve nem tesz semmit, és ezzel a társasház helyzetét is rontja. Na szépen 1 év alatt helyre kerültek a dolgok, elárverezték a lakást, felszereltek mindenhova hőmennyiségmérőt, alul felraktak egy elzáró csapot, amit kb 70%-os átfolyásra állítottak be, így kb 30%-kal csökkent a fűtésszámla. Igaz, most nem 26°C van télen, hanem csak 23, de elég mindenkinek, és kevesebbet kell fizetni.
Szóval simán keresztül lehet vinni akár 120 családon is egy ilyet, és ha nekem ajánlanom kellene, én is a blokkot ajánlanám. Itt is vannak ikv-s lakások, lényegtelen, a szavazati arány annyi, amennyi.
-
_Petya_
őstag
válasz
Vesztor87 #60739 üzenetére
IKV-ről mint közös képviselőről eddig csak rosszat hallottam. Velük biztos nem jársz jól. Mi náluk vagyunk, elégedett vagyok velük.
Igen az IKV átvette a hőszolgáltatást, de ugye elszámolás még nem volt, így ezekből a durván magas számlákból jó eséllyel visszajár majd a nyári elszámolás után.
-
-
-
r0by
addikt
-
kispéé
senior tag
válasz
Vesztor87 #56841 üzenetére
Attól függ milyen pozíció.
Kb. 3 éve voltam makón állásinterjúzni CAD tervezésre, kb. ennyit ajánlottak bruttóban kezdőként, csak nem jött össze a nem megfelelő idegen nyelv tudás miatt (német). Pedig volt egy pici protekcióm (haverom volt a vezető konstruktőr), de így se. -
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #56682 üzenetére
És ha hiszed, ha nem, sokkal előrébb tartana az ország, ha a hitelfelvevők nagy többsége magától beismertve volna ugyanezt a tényt, persze még mielőtt aláír.
Egyszerű példa, van egy cimborám, elég jól elvannak, Asszonykájával mindketten vállalkoznak, két gyerek, két autó, soha semmijük se volt hitelre véve, soha senkinek se tartoztak, a ház ugye ház, mindig lenne valamit csinálni, az amúgy jó kőkerítést, ami kb 15 éves, cserélték volna, mester számolt, 1.5milla, saroktelek átka. És ekkor döntötte el a család, hogy a kerítés jó így, nem nézik ki az utcából őket, de bizony ennyi pénzből inkább elmennek a következő 10 évben eggyel jobb helyre vagy eggyel több hétre nyaralni... Így is tettek, a kerítésnek semmi baja, de a gyerekek most nőnek, ők nem túlzottan értékelnék még a szép új kerítést.
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #56675 üzenetére
Várjál, most miről beszélünk? Ha 500-at keresel, rakj el 50-et, és legyen a törlesztőd 50. Ha 100-at keresel, rakj el 5 ezret, és legyen a törlesztőd 5 ezer. Ha duplázódik a törlesztő, már nem teszel félre, de ugyanúgy élsz, nem? Szerinted milyen törlesztő passzol egy 100K-s fizuhoz? 80K-s?
-
maláj
addikt
válasz
Vesztor87 #56619 üzenetére
azért mert te a bankkal kötöttél szerződést - nem a behajtócéggel
ergo csak a bank tudhatja az adataidat ...autóhiteleseknél (aki már nem fizeti) pl. a behajtó (ha már 1x tudja az adataidat eleve bűncselekmény) nem viheti el a kocsit ... ha ilyen van akkor rendőrt hívtok mind a ketten és a rendőr fogja elzavarni a halál nemiszervére a behajtót
-
válasz
Vesztor87 #56611 üzenetére
igen csak nem most kellene forintosítani mikor már 320 a chf ... jó ideig volt 180-200-220-240 ... tehát korábban kellett volna ébredni ...
de várhatóan jó ideig nem fog változni a chfhuf árfolyama... HUF gyenge ahhoz hogy erősödni tudjon ... esély max az, ha az EUR erősödik vissza 1.2-re a CHF-hez képest... a paritásról ... de pl a görög választás miatt még eshet is az EUR....
-
pmheros
őstag
válasz
Vesztor87 #56361 üzenetére
Erről a születési éves dologról haverom jut eszembe, aki nickjét a keresztnevéből és az életkorából képezte. Kérdeztem tőle hogy jövőre 24 évesen hogy fog élni a 23 -ra végződő felhasználónevével ? Megvonta a vállát és közölte, hogy addig tuti elfelejti a jelszavát, és újra regisztrál a 24 -es végződéssel. És tényleg, azóta már a 30-as végű is megvan.
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #55893 üzenetére
Az csak egy dolog, ha rád ragad valami nyavalya, de hogy kizsebelnek közben.. Olcsóbb biciklivel- kocsival járni, mint ilyen kockázatot bevállalni...
És vicc, de ezért mondom, hogy szeretek olyan helyekre járni, ahova az "ilyenek" már nem mennek be, legyen a kenyér 500Ft, a kifli 80ft, nem érdekel, de ne legyen már összefogdosva...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #55893 üzenetére
Nekem az a szimpi, amikor valaki a 4-6-on megáll az ajtóban, én meg szállnék le. Én meg direkt jól rámászok, ő jönne beljebb, mert hát nem szállna le, én viszont de. "Segítsek leszállni engedni a leszálló utasokat?"
És még akkor is csak azt lesi, hol tud megkerülni és nézelődik a hónom alatt... Akkor már léptem előre egyet és toltam magam előtt lefelé.
-
válasz
Vesztor87 #55593 üzenetére
De még milyen jó ötlet volt!
Mi is idén váltottunk műfenyőre, pedig eddig nagyon ellene voltam de ez is ugyanolyan szép, mint a hagyományos fenyő. Egyedül a fenyő illat hiányzik, de azt meg lehet esetleg pótolni illóolajokkal. Régebben hagyományos vágott fenyőt vettünk, aztán néhány évig termelőtől hoztunk cserépben élő fenyőt, amit azután vissza is vittek és újra elültették. Viszont azért azzal is sok a macera, mindig locsolgatni kell, meg az ötödik emeletre (lift nincs) felcipelni majd lehozni egy földlabdás fenyőt nem éppen kellemes. Nem mellesleg a műfenyő jóval olcsóbb, egy 120 cm-es Nordmann-fenyőre hasonlítót vettünk 3,5k ért, és nagyon szép sűrű, tömöttek az ágai.
-
-
válasz
Vesztor87 #55528 üzenetére
Látod még egy pont az állami szféra mellett. Az ritkán megy csődbe pl.
Egyébként a minimálbér 2x-esére vonatkozó állítását kezeld fenntartással, főleg minisztérium, valamennyire is vezető pozícióban. Esetleg úgy kezelném igaznak az állítást, hogy a bruttó minimálbér 2x-es összege nettóban. -
válasz
Vesztor87 #55525 üzenetére
Amennyiben ez igaz (fenntartással kezelem), akkor kérdezd meg tőle, miért nem megy a versenyszférában? Elhivatottságból támogatja az államot?
Amikor én voltam államiban: bér, nyelvvizsgapótlék, cafeteria, ruhapénz, 13. havi fizu, 14. havi fizu (rövid ideig), jutalom, illetve 30 éves koromban annyi fizetett szabi járt éves szinten, mint egy 45 éves normál munkavállalónak. Ezen felül a szervnél eltöltött idő után biztosan növekedett a fizetés, ahogy felsőbb kategóriába sorolták az embert.
Amennyire követtem a híreket, ezek egy részét azóta megszüntették, de csak aki dolgozott állami szférában, tudja hogy mennyiben más, mint a versenyszféra. Érdekes, ha annyira rossz lenne az állami, mint ahogy leírjátok, akkor onnan mindenki állandóan menekülne.
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #55516 üzenetére
Nálunk a minimális végzettség az érettségi. De még felsőfokú végzettséggel sem ajánlom magunkat.
A dolog egyszerű. Ha érettségid van, akkor tiszthelyettesnek vesznek fel, minimális fizetésért. Szó szerint a minimálbér környéke (ha van nyelvvizsga akkor azért jár a plusz pótlék).
Ha megfelelő (azaz szakirányú - jelenleg jogász, közgazdász és igazgatásszervező) a felsőfokú végzettséged akkor tisztként kezdhetsz, jobb fizetésért, de ezzel sem fogsz a plafonnak menni. Mivel a tiszti állomány létszámfüggő (ergo előre meghatározott arányban kell lennie a tiszteknek és a tiszthelyetteseknek) így gyakorlatilag sohasem kerül tiszt felvételre, mert nincs rájuk szükség. Így marad a minimálbér.
Törvényben rögzített beosztásokért jár a pénz, de ott is osztályvezetőtől éri meg igazán. Az meg olyan, mint a fehér holló...
Szerintem te most többet is keresel mint én.
Úgy, hogy nekem a cégen belül jónak mondható a fizetésem. Jelenleg olyan a felvételi rendszer nálunk, hogy lassan 1-2 havonta veszünk fel embereket, mert annyian mennek el. 20 emberből kb. 1 marad a végére, akit felvesznek, mivel amikor meghallják a fizetést, akkor egyszerűen felállnak és elmennek - és ezt úgy kell érteni, hogy se szó se beszéd tényleg felállnak és elmennek
valaki még röhögött is a múltkor
.
A rendőrségnél kicsit másabb, de azt Maláj meg tudná mondani.
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #55507 üzenetére
Anyám az űrhajósban a 2x60 lakás félig meddig közös képviseletét csinálja, ott lakik, ez okból intéz mindent, de persze pénzt nem kap érte..., Ott amikor körbeszigeteltek, télen 26 fokban ültek. Kaptak egyedi hőmennyiségméróket, eltekertették a lenti cső elzáró csapját 30°-kal, azóta csak 23°C van, viszont az éves fűtésdíj közel 25%-kal csökkent... Szóval ha az utcát is fűti valaki, az nem túl gazdaságos, és egy laza mozdulattal lehet ellene tenni, csak nem kell annyiban hagyni, hpgy jó ide a légköbméterre számítptt átalány.......
-
Frenky89
addikt
válasz
Vesztor87 #55507 üzenetére
Amikor Skype-oltam ismerősömmel - aki Szeged egyetlen hegyén lakik - arra lettem figyelmes, hogy milyen frankó madárcsicsergés hallatszik a háttérből, mint kiderült azért, mert "óh, télen mindig nyitva az ablak, különben megsülünk" (5./legfelső emelet).
Pláza melletti tízesben is hasonló a helyzet, csak mióta szigetelve lett a ház azóta nem kell az ablakokat nyitva hagyni elég csak elzárni a radiátorokat, mert a felfelé menő forróvíz befűti a lakást (3. emelet).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #55454 üzenetére
Amíg diák voltam, addig a kedvezményt adtam jattnak.
Azután meg 100-200Ft-ig kerekítettem fel, ahogy kényelmes visszaadni.
Beleköpni nem fog, meglátszik és ő sem hülye.BP-en ingyen van a kiszállítás bizonyos rendelési értékhatár felett. Ez 800-3000Ft között mozog, helye válogatja. De amikor a pizzéria saját akciójának keretén belül rendelt ajándék pizzát kértem, akkor kiszámláztak a 100Ft dobozköltséget. A beígért szállítási határidőt nem tudta tartani a futár, következő alkalommal ajándék desszert (150Ft-os malaceledel), de elfelejtette kihozni legközelebb és ugyancsak elkésett. Segond, legközelebb kettőt ígértek...
Mindemellett nincs meg az a gazdag választék, ami Szegeden megvolt. A szegedi sok feltétes pizzák itt vagy nem elérhetőek, vagy sokkal drágábban. Mindamellett zsíros, a tészta nehéz és szó szerint fosok tőle, mint a tojós galamb.Egy Happy Hot szögletes pizza, vagy egy Pizzafutár magyaros fokhagymás-tejfölös alappal, sajttal töltött széllel...
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #55458 üzenetére
Nem, régebb óta van szállítási díj (6 éve biztos). Csak eddig 200 ft körül volt, vagy volt olyan, ahol ingyenes volt. De mostmár mindenhol van. Ha meg "nincs" akkor annyival drágább a pizza...elég átlátszó trükk.
Nem úgy szívózók én se vele, hogy köcsögösködök, vagy trágár vagyok. Csak nem adok jattot.
Egyszer tudjam meg, hogy valamelyik beleköp ilyen miatt (lehet nem előbb, hanem csak utóbb derül ki)...
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #55454 üzenetére
Én régebben adtam, de amióta 300-400 forintot elkérnek a kiszállításért, azóta leszoktam róla (kb. fél éve).
Ha lehet online fizetek és akkor elkerülöm az egész szituációt. Gyakorlatilag kidugom a kezem és átveszem a pizzát és viszlát.
Lehet bunkóság, de szerintem nem normális, hogy 1500-1600 ft egy pizza. A másik eshetőség, hogy nem is rendelek, mert a teljes költség 30%-át elviszi a doboz és szállítási ktg.
Ráadásul Pesten kicsit nagyobban a távok, mint itt, így abszolút indokolatlan az egész.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #54859 üzenetére
Olyan 8-10 éve nem voltam ott. Korit tudtam bérelni (46-os lábra), 4-es villamos végállomása és a Pick székház között van a pálya. 74-es busz jár még arra a Dugonics téren keresztül Mars téri végállomással.
A JUGYU és az Ortutay Kollégium biztosan szokott koris esteket szervezni.
-
válasz
Vesztor87 #54255 üzenetére
Vegyel egy hasznalt Precisiont Dellektol, penztarcadnak megfelelo szeriabol, sok bajod nem lesz vele.
Alienware amugy is lolwut kategoria, gyakorlatilag a Dell hulyegyerekeknek szant elcsufitott Precision-je.
Thinkpadbol W520 pl, az is eleg hasznalhato gamelesre.
Nehany Elitebook is megkaphato mar hasznalhato kiepitessel ujconsumer arban.
Fost meg ne vegyel, inkabb gyujtogess meg. -
-
ShadowX
őstag
válasz
Vesztor87 #54135 üzenetére
Szerintem legyen csak kiírva. Nálunk két lakás is volt, akiknek 300K+ tartozása volt...és miattuk nem tudtunk sok mindent megcsinálni sajnos...persze minden másra volt pénz, csak a közös költségre nem. Egy-két-három havi tartozás nem sok még, előfordulhat, hogy a lista kinyomtatásakor már ki van egyenlítve a tartozás, csak még nincs elkönyvelve. De azért van egy határ, ami már a pofátlanságba csap át.
-
stopperos
senior tag
válasz
Vesztor87 #54122 üzenetére
Én használok mindkettőt. Egy Braun villany borotvám van, amelyik vízálló akkumulátoros. Volt is neki ára, de simán megérte a kényelem miatt. Illetve ilyen egyszer használatosakból is van itthon. Van amikor olyat csinálok, hogy este ledúrom a nagyját (pl ha már pár napja nem borotválkoztam) villannyal és reggel pedig a pengéssel befejezem.
-
_Petya_
őstag
válasz
Vesztor87 #53506 üzenetére
Hi, én csináltattam. Panel konyhába, L alakút. Méter árat sehol nem fogsz találni, de bemész ide (Az Anna-kútnál a Törpe kocsma és a Mignon között a sarkon), a hölgy korrektül megtervezi neked az igényeid szerint, aztán mond egy árat rá, ez semmibe nem kerül!
Nekem amúgy kb 100k/méter árra jött ki kompletten sütővel, főzőlappal, végig majdnem plafonig szekrényekkel
Én ajánlom őket, jól dolgoznak.
Petya
-
-
-
Digital
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vesztor87 #52355 üzenetére
Egy éve hűtő, tűzhely vásárlásakor kérdeztem rá futólag. Akkor úgy tájékoztattak, hogy az 1. éves kártyadíjat elengedik, a 2. éveset levonják, a 2. év leteltével ha máshogy nem rendelkezek, megszűnik a kártya.
Végül is olyan helyen vásároltuk meg a kívánt portékát, ahol Cetelemre nem volt lehetőség és így is jobban megérte összességében, így csak a pálya széléről vau-vau... -
LordVader80
őstag
válasz
Vesztor87 #52355 üzenetére
Elkezdtem kutatni cetelemes hitelkártya után az ismerősök között. Elsőként a szülőket kérdeztem. Anyukámnak volt, de nem használta jó rég óta. Egyszer csak kapott egy levelet, hogy ha nem használja, xy-kor lejár az érvényessége, és megszűnik. Nem használta, meg is szűnt. Na erre varrjál gombot
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest