- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
martonx #40436 üzenetére
en is butatelcsitt hasznalok meg, csak mar nagyon ego az ugyfeleknel
win8 es droid kozott nem tudok valasztani (androidot a gyerek samu tabjan hasznalom, nem estem hanyatt tole
win8 kicsit eselyesebb igy (meg akkor lesz minden platform itthon, amire esetleg szoftot kell irni)
-
ShadowX
őstag
válasz
martonx #40430 üzenetére
Teljesen egyetértek. Én már néha attól kikészülök, ha egy hétre fel kell mennem. Pedig lehetne akár jó hely is, csak sok odafigyeléssel. Bár az ismerôseim akik felköltöztek azt mondják meg lehet szokni. Jelenleg hogy néz ki a menetrend? Állandóra fentvagy, néha hazalátogatsz?
-
tisn
addikt
válasz
martonx #39964 üzenetére
erdekes, nekem a ronyon semmi rozsda eddig (210k km, 10.5 ev), meg ott sem, ahol az asszony lidl oszloppal talalkozott (meg a masik oldalon ugyanott, ahol valami idiota benyomta a parkoloban)
meg ott sem, ahol valaki kromofaggal lecsopogtette a motorhaztetot/tetejet + kavicsfelverodesek
mindegy, francia sz@r
-
zeg
őstag
válasz
martonx #39939 üzenetére
Pontosan erre az elhatározásra jutottam én is, mielőtt vettem bele új klímát és motorfelújítás címen gyűrűztettem összesen majd' 300e-ért. A választék szétrúgott és óratekert 30-50ezres olajcsere periódussal, fűszerezve a tulaj/eladó pofátlan aljas hazugságaival. 8 évesen valós 200ezer km felett minden autó egy időzített anyagi bomba, azt pedig egyetlen szerelő sem vállalja be nekem, hogy megjósolja mi fog szétmenni a következőfél-egy év alatt, és ez nekem mennyibe fog fájni. Lengéscsillapító, klíma, üzemanyagszívattyú, generátor, vagy a lambda szonda, esetleg kipufogódob sz@rja össze magát a legváratlanabb helyzetekben, még a legegyszerűbb taposóautónak gyártott tömegtípus-benzinesben is, a dízelesek még további sz@patással 'kedveskednek' a leendő csóró tulajnak, főleg ha valami használt elektronikával tömött, autómata váltós turbós, kettőstömegűs prémiumba=sz@póroller ülne a júzer abban a reményben, hogy olcsón sikerül kategóriát ugrania.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
martonx #38860 üzenetére
tényleg?
no most elszomorodtam
ilyet vettem, de sajnos ez nem csúcs szuper
no most akkor mi legyen?azért a beállításokat még ki fogom próbálni
update 2: komolyan? 20 ezer hangkártya kell az optikához?
akkor minek van rajta a lapon
azért az durva
mert a legnagyobb gondom az analoggal az hogy ha azon megy az erősítő akkor meg nem állítható a háttér hang meg a center
hogy a pék rakja telibe őket -
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
martonx #38441 üzenetére
attól függ milyen telcsi
de a népszerű telcsikre szinte minden mobilos boltban találni fogsz az tuti
nekem mindig ment a napfényparki tesconál a mobilos és laptopsnál eddig mindig volt mindenféle
az ár már egy másik kérdés, de egy ezres körül mindegyikhez lehet kapni
az hogy felrakja a neked a telcsidre azt nem tudom, én mindig magamnak csináltam otthon -
válasz
martonx #38423 üzenetére
Akinek minden mindegy, az persze más kérdés. Vannak ételekben is mindenevők, illetve vannak akik jobban válogatnak.
Azért is írtam, hogy valamennyire kütyümániásnak sorolom be magam, tehát elvileg fokozott érdeklődéssel kellene legyek az ilyen divájszok iránt. Ezek mellett sikerült a kipróbált múmiának letargikus unalmat kiváltani belőlem.
Ha a leendő tulajdonos ugyanúgy a minden mindegy kategóriába esik, akkor ugyanúgy jó választás lehet neki, mint neked. Ha az én kategóriámba inkább, akkor baj lesz belőle szerintem. -
-
lorcsi
veterán
válasz
martonx #37925 üzenetére
ez egész jól hangzik..és mennyiért mérték?
MOD:
az egész korekt ár érte..
jah, elég vacak..napközben pár órára van csak meleg1-2 hete a szuper hamburgeresben ettem a kálvária sgt.-n
éhes maradtam utánapedig szerintem nem volt olcsó sem a maga 800 forintjával..
enyniért a hobbiartban megvan egy jó kis laktatós menüvagy második
a debreceni topikban meg ezt olvasgattuk
elég jók -
-
Syl
nagyúr
válasz
martonx #37661 üzenetére
Napi szinten használom, ott tartom a PDF-eimet meg a walking dead képregényeket
.
Gyakran behúzom a böngészőbe a fájlt, és a skydrive nem veszi észre. Nyomni kell neki feltöltést, majd betallózni a fájlt.
De nagyobb fájdalmam, hogy mappát nem lehet weben feltölteni. Kézzel kell létrehozni a mappát, majd abba beledobálni a fájlokat. Amikor kb 20 mappában/almappában található 400 db PDF-et akartam egy szuszra feltolni, akkor kicsit néztem, hogy hoppácska, eztet ez nem tuggya...Szerk.
Na megmekkent a vindózápdét. Ugyanazt a három frissítést már háromszor egymás után felrakatta velem...Csak halkan jegyzem meg, hogy nincs is a gépen 2007-es ofisz...
-
pschio
őstag
-
zeg
őstag
válasz
martonx #37592 üzenetére
Jobb szeretném ha egy már összeállított konfigba tolhatnám a vinyókat, mert hiába a 3db pci satakártya , a 4db sata alaplapi port, a 2db pci exp sata kártya, ha a vinyókkal az egész szétdobva, kábelrengetegként heverne. Ehhez kell a a nagy ház, szerencsétlen noti helyett
Megj.: annyi szerencsém van, hogy a notihoz vannak dokkolók, így a két bővitőkártya kivételével egy mozdulattal felszabadítható a noti, és már mehet is a másik dokkolóba -
zeg
őstag
válasz
martonx #37588 üzenetére
Évek alatt halmozódtak fel, + a kolléga már írt a raidről. Eddig külső usb házban/dokkolóban voltak, csak egyrészt ez egy notebook, sok hdd usb3-as, meg elegem van a rengeteg tápegységből meg kábelrengetegből. Így is lóg a notin:szkenner, nyomtató, egér, billzet, notihűtő, külső hangkártya, aztán jön bele cardbus usb2.-0ás kártya + a mini pci express usb3.0 kártya, +7-es usb elosztó amin megint lóg elosztó, + egyik vinyó Esata-s szintén külsős, szóval hiába működik kifogástalanul a dolog, nagy a káosz, jobb lenne az egészet egy házba taposni. Persze az is megoldás lenne ha az 500-as vinyókat becserélve 3terásra, csökkenteném a számukat, de az megint lementés, meg egyenként árusítás, szóval megint csak a macera
-
-
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
martonx #36999 üzenetére
Némi fejszámolás is elég. Az IGP-d legjobb esetben is egy HD3850 teljesítményét hozza (kicsit lassabb, mivel rendszermemóriát használ). Ez pedig a legjobb esetben is kb fele annyit tud, mint sss kolléga jelenlegi HD4850-e (0.4 vs 1 Tflops)...
A játékokhoz GPU kell és nem CPU...
(#37004) sss: Nekem a húzott HD4830-ról kb +40%-ot hozott a HD5770 (Crysis) Nomeg DX11, meg az 1GB VRAM miatt nem hasalt el magasabb minőségi beállítások mellett.
Némi tuning mellett a jelenlegi CPU-d is elég lehet egy HD7750-hez is, ami kb hozza egy régebbi HD5770 teljesítményét a GCN architektúra minden előnyével együtt. Csakhát annál még egy HD7770 is jobban árazott újonnan. Fajlagosan a legrosszabb választás a HD7750.
-
Rawulf
őstag
válasz
martonx #37000 üzenetére
Végtelen határok
"A hiba nem az ön készülékében van.
Ne próbálja beállítani a képet.
Folyamatosan ellenőrizzük az adást.
Mi uraljuk mint horizontálisan, mint vertikálisan.
Eláraszthatjuk önt ezer csatornával,
Vagy kinagyíthatunk egyetlen
képet kristálytisztává. És ez még semmi.
Hozzáidomíthatjuk a látását bármihez
amit csak a képzeletünk felfoghat.
A következő órában mi irányítunk mindent
amit csak lát és hall.
Hamarosan átéli a bozongó ámulatot a
rejtély láttán, ami a lélek legbelső mélyétől
a legvégső határig terjed." -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
martonx #36995 üzenetére
Fiamnak is majdnem ilyen van, (SSD helyett HDD) és simán játszik vele 1680x1050-be.
Én (szintén 1680x1050) az E8400/Amd5770/3GbRam-mal tavaly a Witcher2-őt vagy a Skyrimet akadás nélkül vittem végig élvezhető beállításokkal. Szóval van élet 4 mag alatt is. Persze ha újat veszek, én se visszafelé akarok haladni
-
martonx
veterán
válasz
martonx #36428 üzenetére
Aha, kipróbáltam és kizárólag USA-ban működik a LEGO-s webáruház. Ahogy vártam.
Szóval a kérdés továbbra is áll, hogy lehet Magyarorszgáon hiányzó LEGO darabokat beszerezni?Hopsz bocsánat, elvileg itt is működik. Viszont a 66 Ft-nyi kettő darab alkatrészt 2.000 Ft házhoz hozatni. Ez esetben még várok amíg eltűnik pár más darab. 3 gyerek mellett ez csak kis idő kérdése.
-
ST05
őstag
válasz
martonx #35172 üzenetére
ha a dokk volt, akkor fel kellene hívni búvár kundot... tuggya e valaki a számát?
De úgy sejtem a sárkányhajó VB záróbulija lehetett ez,( a nyitón voltam )
egy darabka stégre tették a néhány tucat kiló-wattot..(lehető legrosszabb akusztika valoszinüleg bárhogy máshogy jobb lett volna, de nyilvan kellett a vele szembe levő terület, na mindegy megint egy más téma
40-50 ország 3000 induló(x ezer néző szurkoló)
A nyitóünnepély után nappal már ott táncoltak usa csapatból.
minden ország tök szipmatikus volt, bagyon érdekes volt közöttük járkálni
mindenki a hátán "honnét gyüttem jelzés, látni ki hogy néz ki
és hogyan viselkednek
Sportra és a turizmusra tekintettel ugy gondolom ,ezt a kis zenebonát el lehet tekinteni 2 alkalom nyit-csuk( ami még a sárgánál is szolt mind a disznó
úgy viszi a tisza)
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #35120 üzenetére
A múlt héten is voltam Pesten, előttem ment egy tanulókocsi, korrekten, dinamikusan, meg ami kell. Egyedül ült benne, valósínű csak az oktató. Poénból azért majdnem odamentem gratulálni, hogy menjen csak, biztosan fog a vizsga sikerülni, lám, az oktató is elengedi egyedül. :-))
A köcsög oktatók egyébként nem tudom itt mit képzelnek magukról. Petőfi sgt és a nagykörút kereszteződése előtt megyünk kifelé, oktató saját sávján belül kerüli a parkoló autókat, majd elkezd jobbra indexelni, mintha ő is le akarna állni, ezzel összhangban volt a sebessége is. Elkezdem előzni, erre nyomja tovább, hogy ő csak visszajelzett (nem tudom mit, sávba visszatérést szokás, de el se hagyta) erre dudálok, mivel már megkezdtem az előzősét, a köcsög oktató meg még mutogat.. a hosszabb lett volna a piros, odamentem volna....
-
pmheros
őstag
válasz
martonx #35030 üzenetére
+1 az N -es router mellett. Táblázatban a névleges távolságok
Mondjuk ha a valós adó teljesítmény és a vételi érzékenység is rendesen fel lenne tüntetve az egyes eszközökön, akkor lehetne kiválasztani az optimális hozzávalókat.
Ha csak 1-2 más router van, akkor a csatornákkal még lehet menteni valamennyit
(#35033) Syl mi, hogy a srác megbuggyant ?
-
Syl
nagyúr
válasz
martonx #34874 üzenetére
Egy fillhd androidos telefon fullhd tévére kötve is csak egy fullhd telefon marad. Ellenben ez az edge tévére/monitorra dugva desktop gépként viselkedik. És futtat minden megszokott desktop programot. (nyilván nem intel kóddal, újra kell majd forgatni az appokat)
(#34881) totya694
Androidnál elég könnyű dolga van az embernek. Pikk-pakk launchert cserélsz és kész.
Az enyém például ilyen egyszerű:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest