- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rawulf
őstag
-
-
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
Rawulf #36176 üzenetére
Az XFX sem gyári PCB-t használ. Kicsit olcsóbbat gondolom. AMD-nél szerintem max a Sapphire épít standard AMD PCB-re (ott sem mindegyik termék). Az NVida már sokkal szigorúbb, náluk azért gyakrabban látni átmatricázott referencia kártyákat.
Az AMD-nél azért volt példa olyan szörnyetegre, mint a Sapphire HD5850 Xtreme edition, ami HD5850GPU-t kapott, de a PCB egy áttervezett HD5870-hez rendszeresített darab volt. Alkalmi vétel volt 2 éve 32K-ért...
Vagy amit mostanában látni GDDR5-ös HD4850...egy az egyben selejtes HD4870-eket szórja ki a VTX...
A korábbi XFX HD4830-as karim tényleg butított darab volt, butított BIOS-szal stb...de ennek ellenére nagyon megérte a pénzét. Strapabíró alkatrészekkel sem bírnak ezek a VGA-k már 10 évet....
-
bolcsodal
addikt
válasz
Rawulf #36163 üzenetére
"Massive factory overclock" :90MHz...húha..
Szegény megboldogult HD4830-asom a maga +200MHz-ével forog a sírjában. Értem én, hogy jobb hűtés meg minden, meg minőségi tápellátás...idétlen fogantyú a végére grátiszban de ez azért masszív parasztvakítás...
Az a pattintós bigyó a hátára már érdekesebb..sehol nem írnak róla. Lehet azért ilyen drága.
"an also be extended with an additional power supply module which features two tantalum capacitors"
Ez lenne az? Valószínűleg akkor házilag durván meg lehet rángatni a GPU órajelet.
Már bocs, nem üzletrontani akartam.
-
-
Rawulf
őstag
válasz
Rawulf #36086 üzenetére
Most nézem, hogy az általam említett film paradicsom szintje 98%-on áll
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Rawulf #35976 üzenetére
Azt nem láttam, de a Tucker and Dale vs Evil-t igen. És a kedvenc jelenetem, amikor a srác véletlenül beleugrik a faaprítóba
Hááát... őőőőő... volnának ötleteim -
-
válasz
Rawulf #35900 üzenetére
De legalább holnap is a tükörbe tudok nézni úgy h nem akarom leköpni azt aki vissza néz.
tudom, hülye vagyok. De a vevő engem igazolt. Elvitte a passatot 1200 ojróért azokkal a hirdetésbe beleírt külsérelmi nyomokkal , amik voltak. Ment egy kört vele, majd közölte h most azonnal menjünk fel a lakásba és vegyem le a hirdetést a netről, mert ő most pízt ad nekem
-
-
-
-
válasz
Rawulf #35631 üzenetére
Nem, ez volt az első fok.
Bitpork: miért? Mert megvádolnak valakit, azonnal 5 dkg ólom? Büntetést csak akkor lehet kiszabni, ha jogerősen elítéltek valakit.
Ne felejtsd el, hogy ugyanebben az ügyben ártatlanul ült már pár ember majdnem egy évet, mikoris rájöttek, hogy nem ők az elkövetők (index cikkben is benne van). Ha a megvádolás alapján mondjuk - ahogy írod - kivégezték volna őket, akkor azért mi lenne a jóvátétel, vagy büntetés, mikor kiderült hogy ártatlanok az ügyben? Szóval azért jó, hogy ennek szabályai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest