- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Rhino666 #31725 üzenetére
Én is Lenovo-t használok
Nem hiszem, hogy 20 éven belül fenyeget a tömeges űrutazás veszélye, így valójában sem az űrben használható laptopoknak, sem az ilyen okostelefonoknak nem látom értelmét
És szerintem az űrben használható amúgy is csak a súlytalanságra értendő, nem a légüres térre, márpedig amikorra már civilek is mehetnek az űrbe, a nekik szánt űrhajókon nem lesz súlytalanság, max. heccből.
A fenti okokból parasztvakításnak és csak ügyes reklámfogásnak tartom ezt a használható az űrben dumát
-
Attix82
addikt
válasz
Rhino666 #31696 üzenetére
Én senkinek a rendelését nem szoktam befolyásolni, csak akkor ha már 2-szer tönkrement , nah akkor már inkább válasszon mást és árkülönbözettel elintézzük
.
Corsair 2x2 Gb Memória modul: első kitt 1 modul meghalt 1 nap alatt, ok csere. 3 nap után ismét 1 modul kampec. Csere, most ez már megy 2 hónapja
Pedig a Corsair jó memóriákat gyárt.
-
tixem
addikt
válasz
Rhino666 #31693 üzenetére
egy rakat giga cucc ment szét már nálam, volt köztük nem egy vga, alaplap, billentyűzet, egér, tápegység. Szóval nem. ASRock-kal dolgoztam idáig, meg abit-tal nekem is volt dolgom. Most asus alaplapom van, semmi baj nincs vele, és a mellé adott szolgáltatások is első osztályúak, még asrock-nál is.
(#31695) Attix82
általában egy-két hibás terméknél meg nem szokásom elítélni gyártókat. De, hogy sorozatosan tönkremennek a dolgai, ott már valami nem az igazi.
-
Agyasima
őstag
-
válasz
Rhino666 #31614 üzenetére
Tényleg, a civic. Egy barátomnak van egy, az ufo kiadás előtti változat, nekem nagyon tetszik. Teljesen odavan érte a gazdája, és tényleg nagyon jó kocsi. Megbízható, jól vezethető, kényelmes. De a Honda a japán autók között inkább drágább kategóriás szokott lenni. Talán az accord túl nagy.
-
Luighi
senior tag
válasz
Rhino666 #31614 üzenetére
Ha megengeded, az én szerény tapasztalatom civiccel: van egy a családban, egy '91-es (22 éves!) 175k kilóméterrel. A motorja hihetetlenül f@sza még most is, 2 éve kibontottam a műszerfalat, mert 1 ízzó kiégett és egy gram por nem volt benne.
Ha módodban áll, próbálj ki egy ilyen civicet, más vezetési élmény, mint az európai autók, lejjebb van a súlypont, jobban fekszik a kanyarban, pörgős motor jó áttételekkel, városban jobban szeretem használni mint a nagyobb autónkat.
Fogyasztása lehet gáz, mert nagyon nehéz vele lassan menni
5-9l/100km attól függ, hogy nyomod...
-
Syl
nagyúr
válasz
Rhino666 #31513 üzenetére
Részemről, arra költöd a pénzed, amire akarod. Csak nem árt tisztában lenni pár dologgal.
Nyilván nem volt még autód, különben tudnád, hogy a "járulékos költségek" végett, ha egy centit nem mozdul a gép, az havi kb 7-8 ezer forintodba kerül (biztosítás, helyi/teljesítmény adó, szerviz, vizsgáztatás stb.). És akkor még nem számoltuk a parkolás költségét, valamint az ez végett megevett ideget. -
-
válasz
Rhino666 #31480 üzenetére
hát suzuki helyett szerintem inkább fabia... töréstesztet próbáltam
40-50-nel álló autóba a motorház tető nem sérült az alváznak merevítéseknek semmi baja és még a hűtő is kibírta
...
amúgy a peugeot 307-es is nagyon korrekt kis gép. A fabianak 1 baja van az elektromos ablakemelő tehát ha fabia akkor ne legyen elektromos ablak. 7 év alatt szervizeken túl másra nem költöttem csak elektromos ablakra
... Legutóbbi kötelező szerviz megállt 30-ba és fékbetét / féktárcsa / szűrő / olaj csere volt...
-
-
-
válasz
Rhino666 #31468 üzenetére
Hát elég sok autót kapni 1 millió alatt
és nem 10 év körülieket hanem 7 év körülieket is már... Pl az én fabiam cirka 800e körül érhet ... 100e km még tuti bele fér... 90-nél 4,5 fogyasztás klímával sok város / autópálya (140-nel) 5,5 tankolás szerint. Amúgy a helyedben én is inkább valamit néznék 300 körül még ha kicsivel többet is fogyaszt ...
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31477 üzenetére
Mondom, vedd meg a Punto-mat, el lehet abban frankón férni, nagyobb belül mint egy Mondeo. Most frissen felújított motor, frissen cserélve trafók, gyertyák, kábelek, 3000km-rel ezelőtt felújított komplett hátsó fék, új első betét, új hátsó telók, fasza gumik, számlásan, egy éve töltött klíma, benne az LPG egy 44 liter nettós tartállyal, (tehát ha van kedved, kiugrasz a határ utáni első útra, és 210-ért teletolod, 9200Ft-ból elmész 630km-t) és most fog friss műszakit kapni, meg még egy kavics miatt új szélvédőt is. MP3-as magnó, első hertz komponens szett, hátsó oválok, gyári könyöklő, immos, elektromos cuccok, stb stb
Na erre nem kell költeni egy fillért sem..És hidd el, ha szigorú vagyok, talán ennyi hely van a Volvoban is, több biztos nincs..
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31473 üzenetére
Ebből kindulva igen, bár én kilóra tankolok, és földgázzal járok. Ennél olcsóbb ma magyarországon nincs, csak ha estéként máséból szívod ki.
Ha mindenképp a Volvo kell, akkor inkább vedd meg ezt: [link], és max költs rá 200-at, még mindig megáll 5 kilóból, a maradék 5 kilóból meg adj nekem 200-at.
...
Egyébként eladó lesz most már tényleg az LPG-s punto-m, az a városban megeszik 8 liter gázt, 8X 245= 1960Ft, azzal a 250km az még csak 4900Ft...
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31470 üzenetére
7000 Ft? Pestre felmegyek, ott szaladgálok, visszafelé 400km-nél áll a számláló, és akkor se tankolok 7 ezresért.
Egyébként városba felesleges biztonságról beszélni, kicsi a sebesség, nem jön elő annyira két autó között a különbség. De tény, városba tökéletes egy suzuki 300-ért..
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #31468 üzenetére
A nagyon alacsony fogyasztás az nálad literben mérendő, vagy 100km-re eső forintban számolod?
Először is a felébe kerül, másodszor jóval kevesebbért mész vele 100km-t: [link]. Ez még mindig jóval kevesebb, holott kényelmesebb, és még mindig kevesebből mész vele: [link]
Azt nem mondom, hogy vegyél Multiplát, mert az még ezeknél is kényelmesebb, és ezeknél is kevesebbet eszik, mert lehet téged a külső is érdekel, de én a jelenlegi mellé lehet veszek még egyet, nekem úgy bejött... -
CSorBA
őstag
válasz
Rhino666 #31462 üzenetére
Autogarden:
- Kipróbálni ki lehetett, az olajos utak egyikén, egyenesben
- Egy kulccsal kaptam az autót, mikor kértem, hogy írjuk rá az adásvételire, megkérdezték: "Minek?". Nagy nehezen, de ráírták tollal, bár ennyi erővel én is írhattam volna.
- Bealkudtam az árba egy vonóhorgot, mondtam legyen szépen bekötve meg minden. Persze oké. Bekötötték először egy műszerfalból kilógó pöcökre a visszajelzőt. Ami akkor is villogott, ha nem volt rajta futóKérdem, így mi értelme? Nem tudják. A szerelő 3szor járt nálam utána, végül be lett kötve a műszerfalra (mert még jelecske is volt neki külön). Elvileg akkor műszakiztatták le. Persze én kételkedem abban, mikor egy kereskedés műszakiztat. Szerintem nem is látják az autót a vizsgán
- Az autón fékeket cseréltettem, akkor átnézte a szerelőm, azt mondta elég rendben van a kocsi. Ez utóbbit én szerencsének tudom be. Még szélvédőt szeretnék cseréltetni, mert több karc van raja, mint egy 10 éves cédén. -
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
Rhino666 #30405 üzenetére
A Takarékszövetkezetről ne is beszéljünk...Párszor voltunk apámmal eddig a szőregi TKSZ-nél,és én valahogy mindig úgy távoztam eddig,hogy remélem lesz még pénzem mikor visszajövök legközelebb.Miért?Mert legutóbb is a kedves kolléganő nem volt ott,és a kolléganőtársa meg nem tudta azt megcsinálni,amit mi szerettünk volna (a nevemre egy számlát nyitni,amire berakhatom a pénzemet),jött a profi igazgató,aki azt javasolta,hogy várjuk meg,míg visszaér...Aztán megjött lassan az ebédszünetről a kollegina,akinek 2-odjára vagy 3-adjára sikerült már végre mindent jól legépelnie...
Első alkalommal,mikor kivettük volna a pénzemet,mert lejárt a 24 hónap,akkor szóltak,hogy ja bocs,de van 3500 Ft kezelési költség. (15%-os kamatot kaptam az 50.000 Ft-omra a 2 év után).Így a 7500 Ft-omból lett +4000 Ft,ami hát valljuk be,nem sok... -
-
-
-
-
sp3rhead
tag
válasz
Rhino666 #24953 üzenetére
bedugtam gépre, ujraindult, és azóta se kép se hang. szoftveres hibák kilőve, mindent, amit az interneten találtunk módszer, nem működött... Rákérdeztem egy itteni fórumtársra, ha jtag nem segítene, akkor talán még proci hibás lehet, de bevizsgálási díj, meg posta ide-oda.... annyit nem ér nekem a telefon. szóval a hiba: usb-re csatlakoztatom -> led nem világít (ha gépre, ha töltőre van kötve). spéci bill. kombinációk nem működnek, elindulni sem hajlandó a gép. usb port jó rajta
Mindenki másnak:
Eladó termékeim, nézz szét, hát ha érdekel valami
-
-
Frenky89
addikt
válasz
Rhino666 #24923 üzenetére
Szerintem ne vegyél kenyérsütőt. Nekünk van/volt, de nem vált be.
Helyette ezt a receptet alkalmazzuk. Sokkal finomabb, egyszerűbb, jobb állagú, kinézetű, mint bármelyik kenyérsütőgépes-kenyér, amit ettem.
Természetesen nem csak BL80-nal működik (de ezt írják a hozzászólásokban is), hanem más lisztekkel is. Csupán alakítani kell egy picit a sütési időn, nyilván ugyan ez vonatkozik a nagyobb/kisebb adagokra is.
Illetve a sütő edényzetet érdemes kibélelni valamivel (zsír, zsemlemorzsa, sütő-papír/szilikonlap), hogy ne legyen lutri kiszedni. -
r0by
addikt
válasz
Rhino666 #24923 üzenetére
Nekünk ilyen van: [link]
Ezt alapban az ALDI árulja, mi is ott vettük 5 év garival (ne kérdezd mire vonatkozik).
Eddig még nem rontott kenyeret, bár jóformán csak teljes kiőrlésű kenyér készül. Allergiám miatt csak ilyet ehetek nyáron.
Összehasonlítási alapom nincs, mert ez az első, de nyugodt szívvel megvenném újra. Július óta van meg, 4-5 naponta süt, addig elég 1 kg kenyér
Szerintem ami a kritikus pont lesz, az az üstön a bevonat, az van kitéve legjobban a folyamatoknak. -
válasz
Rhino666 #24925 üzenetére
Olyat vegyél (ha már kenyeret akarsz enni, bár ezt nem javaslom...), ami két keverős és a szimmeringek nem látszanak teljesen, hanem nagyrészt a fém alatt vannak. Amiben teljesen látszik a szimmering, az hamar megég és beregad, az egy keverős meg nem dolgozza el rendesen. Egyébként márka mindegy, ugyanaz mind (a 30k+ kategóriánál lejjeb legalábbis).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest