- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
martonx
veterán
válasz
mimi82 #42678 üzenetére
Jaja sikerült, bár ezt inkább 1-2 hónap múlva merem elmondani, amikor nem kapok tőlük több csekket.
Egyedül ez ért váratlanul, hogy azt hittem, hogy ha a Tré adott routert, mert egyben az volt a kábelmodem is, akkor biztos az Invitelnél is így van. Most meg rohanhatok routert intézni. -
SirRasor
addikt
válasz
mimi82 #42659 üzenetére
Ha nagyon nem veszik, akkor eladomakonyvem.hu
-
martonx
veterán
válasz
mimi82 #42572 üzenetére
Akkor most menjek vissza megint személyesen, és verjek ki belőlük egy papírt, amivel utána már csak a postára kell elmennem, hogy feladhassam a szarjaikat?
És mindezt pesten intézzem el, úgy hogy a papírt juttassam le Szegedre, hogy az asszony feladhassa Postán a cuccokat. Ó bakker. -
-
martonx
veterán
válasz
mimi82 #41976 üzenetére
Valami alap iptv volt 30/5-ös nettel, meg valami alap telefon előfizu (készülék be se lett kötve).
Ez volt eddig 7800 HUF havonta a Trénél.Most ugyanez (net 25/10-es, ami esetemben még jobb is) az Invitelnél 5500. Végülis csak 2300 Ft-ot spórolok ezzel havonta, de az is valami.
-
Syl
nagyúr
válasz
mimi82 #41966 üzenetére
Mivel ez a hóvége pontosan ugyanolyan, mint a másik 11, ugyanazt csinálom mint szoktam: filmezés a gépen, tíz után kutyasétáltatás, fürdés, alvás.
(#41976) mimi82
Az irodában 10/0,5 Mbit plusz valami alap telefon ~4500 forint. Ugyanennyiért itthon 50/5 megabit plusz telefon van a Tétől. Valóban olcsóbb az invitel -
DarkByte
addikt
válasz
mimi82 #41966 üzenetére
Már rendszeressé vált házibuli a kollégákkal. Éjfélkor kinézünk maximum a tűzijátékra. De így legalább nem kell nyomorogni sehol, zene is az szól amit mi szeretnénk. Társasjáték, dumálunk, projektor is lesz, split screen játékokat szoktunk játszani. Ilyesmi
BUÉK mindenkinek!
-
-
-
-
ST05
őstag
válasz
mimi82 #36073 üzenetére
na de csak úgy viccből elvontatni se lehet ok nélkül,
Te mit szolnál, egyszercsak nincs a házad előtt a kocsi?
ok M.o..n ezt eljátszhatod, de angoloknál nem divat a köcsögösködés egymással ,mint itthon
vagy ha igen ,kicsinál-és feljelent
3 nappal előtte? irta a cikk hogy hetekig vagy meddig ne mtalálták a gazgát...gyönyörü mintapéldája vagy a magyarnak, problémát szülnél és pénzkiadást , egy ilyen helyzetben ( elvontatás-kiváltás)
ők meg megoldották, gondolom hagytak egy cetlit, vagy levelet hogy kérem értesitsen minket,
amennyiben elállt a kocsijával ( de kérjük várja meg a 3 napos száradási időt)
hogy befejezhessük a munkát. és pont -
Rick4
félisten
válasz
mimi82 #29070 üzenetére
Mondom, nem az árral volt gondom, csak a hibára keretem megoldást.
Syl: ez csak egy pici darabka, mondhatni mindennapos történet, nemrég nyertem pert komoly behajtócég ellen, előtte elbaxtam, mert egy fizetési meghagyásra nem reagáltam időben és kicsúsztam a 15 napból, folyamatban van itt jópár hasonló történet, feljelentés csalás vétségének megállapítása kérésével, mert pl nem fizették ki az általam elküldött cuccokat, persze amiben nem vagyok biztos, azzal nyilván nem indulok el, ez azért elég tutinak néz ki...
Igazából pár éve ezek még szórakoztattak, mostmár azért unom néha.
-
Rick4
félisten
válasz
mimi82 #29063 üzenetére
Nem ismerem a használt készülékek árait, szimplán csak a sérülés mértékére és a lehetséges megoldásra korlátozódott a mondanivalóm. Igaz, jó fél éve a győri MM-ban vettem egy pio vsx 520k-t, és egy pio dvdlejátszót adtak ajándékba, ezért fizettem 50K-t, (a dvd még mindig a gyári dobozában van) Szegeden ugyanez a cég valószínű a határ túloldaláról érkező, és áfamentesen vásárló célközönségnek tartja fenn az intézményt, ugyanis az erősítő önmagában is 69.9K volt itt, meg hónapokkal utána is, gondolom azért, mert valakinek ennyiért is megérte megvenni. A hangfalszettemet a Kecskeméti MM-ban vettem, ott 49.9K volt, Szegeden 59.9K.... És érdekes, mindkét ár az árgép elején lett volna akkor, szóval drágának a MM csak itt drága.
-
Syl
nagyúr
válasz
mimi82 #27252 üzenetére
Ez az 1000-es meg 2000-es arány ugye valójában 1,0 és 2,0?
Én 1,5-ig vállalom. Ha régi a cucc és senkinek nem kell, akkor állítom 1,0-ra.
A sebesség 50/5. Hétfőn, csütörtökön, pénteken reggel csak úgy horpad a NAS oldalaMindhárom nap 5-6 tévésorozat "csordogál" rajta egyszerre.
-
-
-
ST05
őstag
válasz
mimi82 #25243 üzenetére
ezekhez a nagyobb procikhoz z77 vagy z68 lapot válassz, azokban tudod kihasználni a k-s procikat és a nem k-s prociknak is lehet feljebb emelni a szorzóját.
ki ajánj neked h77 lapot? ( sose az árat nézd minnél olcsóbb análl xarabb lesz)
de mindesetre én az asrocknak adok +1 et! -
-
tisn
addikt
válasz
mimi82 #25224 üzenetére
Zona adag?
Aranyos kis dog, mivel nem vagytok humoros kedvetekben, igy tenyleg kar lenne a konderba rakni.
(Ha nem kertes hazban laksz, akkor megkernelek, hogy a kedvenc pisios helyeire idonkent zuttyants egy vodor vizet, hogy a jobb szaglasu kornyekbeli lakok ne nyiffanjanak ki a pisiszagtol.
Kocce)
-
veze
őstag
válasz
mimi82 #25215 üzenetére
én nem adattam neki veszettség elleni oltast mert az majd most január 24 én jár le
ez a chip beültetés és regisztralas volt
de azt nem ezzel a dokival adattam tavaly mert sokat kért érte ( nem tommár mennyit)
meg egy másik is a vezsettségért meg a kombi oltásért 13ezret akart kérni ( nem tudom már ki volt meg se jegyeztem) ezért kerestem olat aki 8k ért beoltotta mind a kettövel
igez nem puccos rendelőben hanem a terepjároja lenyitott hátsó ajtaján sáros gumicsizmaban...
De ugyanúgy rendes vakcinával amit be is ragasztgatott a könyvébe.. Neki Dorozsman van rendelője a 48-as utcában de a Gogol utcaban lakik és elmentünk oda egy délutan... -
veze
őstag
válasz
mimi82 #25203 üzenetére
Alsóváros Sárkány utca 16
Dr Martinek Vilmos
ha ez utba esik..
az ár: 3500,- és fel is vitte egy nap alatt a kutya adatait az állatorvosi adatbázisba . petvetdata.hu nekem nemrég, dec 29 -én csinalta ennyiért.
máshol is lehet sajat magad által regisztralni a chipszám alapján a kutyádat ( pl a http://www.petmaxx.hu/) de az állatorvosok tuti nem ott nézik először, hanem a saját adatbázisukat -
-
Rhino666
addikt
válasz
mimi82 #23540 üzenetére
Ennyire erővel ajánlhattál volna FreeDOS-osat is.
(#23542) Agyasima: Nem fogsz találni, mert a mobil chipsetekben 4 portos USB vezérlő van gyárilag integrálva, amiből az egyiket a touchpad használja. De miért nem jó inkább egy filléres USB hub?
Legalább választékod is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest