- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ez hülyeség, ezt nem hiszem el, hogy valósan egy ember ennyire lent van nyelvtanban. Vannak szavak, amiket hihető, hogy egy nagyon buta ember elír, de az hogy a d helyett mindenhol t-t, a g helyett k-t ír azt már nem akarom elhinni. Aki ennyire buta, a számítógépet se tudná használni (bár ha igaz is, 2 hetente kellene friss OS a gépére.).
Egyik haverom 36éves korára tart még ott, hogy minden üzenetben (Skype, SMS, Origin stb. stb.) a nem szót nme-nek írja, de minden egyes alkalommal, kivétel nélkül. Már ezerszer rászóltam, hogy idegesítő amit csinál, erre csak annyit mond mindig, hogy "jóvanna, siettem az írással, úgy is érted mit akartam".
-
wolfman
veterán
lehet böviteni psziájexreszes video kártyával
Na itt vettem egy nagy levegőt. Ha meg is veszi valaki, remélhetőleg személyes átvétel kipróbálási lehetőséggel teszi, mert a nyelvtani hibák mellett általában még fel is van csinosítva a tudása az ilyeneknek (már amit ismer).
TaaT: Helyesbítenék! Főző tanfolyamra jár, de tanulnak mellette informatikát is!!!, mert kell majd a netről leszedniük maguknak receptet meg mittudomén. Az egeret, monitort, billentyűt ismeri, csak a funkcionalitásukat nem ismeri, utóbbit meg nem látja azon a mocsok netbookon. Ha tudta volna hogy ilyen pici kijelzőt is bámulnia kell, lehet nem érdekelte volna az egész, de már mindegy.
Szerencsére már ott a 32"-os Samu TV-jük amit rákötöttem a gépére, így már egészségesen tud böngészni.
A netbookot én sem értem, legalább egy 15"-os notebookot rakhattak volna eléjük egy-egy olcsó TESCO-s egérrel. Netbook az ördög műve. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hátte mit nem értesz.
Eladó PC:
AMD Athlon 64 X2 6000+
80gb háddédé
Ennyit hámoztam ki, többire lusta vagyok.
"futatya" lol.
-
shteer
titán
szerintem a régiekből nincs olyan, magas a tdp
én lőttem egy ilyet az ebayről nemrég, bár baromira nem használom, valszeg el is adom -
cbmfan
senior tag
ennél lassabb pénégy nincs
(bár ez s423-as.)
-
MR_Joe
senior tag
Blaster wormra gondolsz? Meg hát. Ha jól emlékszem abból irtottam ki a szomszéd gépéről valami tizen x ezer darabot.. bár lehet az más volt, fene se emlékszik már
Kár hogy anno nem csináltam ilyen esetekről screenshotot
Vicces, hogy minden ilyenről van egy wiki bejegyzés
-
ViZion
félisten
Adatlapon van. Otthoni gamer az FX-6300 + 16 GB RAM + HD7770, egyik céges 8 GB RAM + i5 ivy, IGP-vel, a másik cégnél meg 2013-as Mac van, szintén i5 + 8 GB RAM
SSD az van, az nagyon kell. Nemrég dobtam kérésre XP alá is, hát fiatalodott sokat a régi OS, tulajdonképpen meghazudtolta a korát
Persze az XP egy rossz ribi, fél év alatt sz@rt csinál magából, akkor is ha be sincs kapcsolva
SSD-t vegyél, megéri a régi vasra is, ennyi a lényeg. Jah. Jó éjjt mindenkinek. Alvás
-
azbest
félisten
Melóban
i5 Nehalem, 8GB, szutyok gigabyte g210-es kártya (öngyilkos sorozat, gyári oc, idővel beálló 4cm-es venti, borda fedi de nem érinti a ramokat, amik ettől idővel elromlanak).
De van még core2duo, 4GB integrált gpu-val (remek hp sff masina) és 2x4 magos Xeon Harpertown, 8Gb is a kezem alatt.Otthon
elsősorban egy Thinkpad T61 dokkolóban, T8300, 8GB, ssd. (Nemrég még T7300 és 4GB volt).
Alapból egy 23" fhd kijelzővel, de munka közben saját 1440x900 kijelzője is jól jön, most meg ideiglenesen egy második fhd van ehelyett rákötve. Elég jól használható még ma is.De van egy ritkábban használt desktop is 4 magosított phenom2-vel, 6GB és hd6670 kártyával.
Szoftvert fejlesztek leginkább, vagy tévét nézek. Nagyon ritkán a desktopon játszom.
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyszerűen azért, mert az az elérhető legjobb. Ha megnéz egy összehasonlító táblázatot, amivel tele van a MS oldala is, akkor ennél látja a legtöbb pipát és a több az mindig jobb. Különben a 4-8GB-os DDR-el szerelt VGA-k gyártói éhen haltak volna...
(#25104) MR_Joe: Sajnos mindenki hozzáértőnek hiszi magát, aki nem tud semmit, és ezen hitben jókora károkat is szoktak okozni. Örök érvényű tény, hogy minél többet tud az ember, annál inkább rádöbben, milyen keveset is tud, és ez persze fordítva is igaz. Mindig a leghülyébbek a legbiztosabbak az igazukban, és hitükben nem lehet megingatni őket.
(#25103) Peti78: Ez a hozzászólásod is off topic.
-
MR_Joe
senior tag
Azért, mert ahogy kollega is írta, Steve Blood azt látja, hogy 10-ből 8 találat ez, és biztos az a jó... persze a különbségről lövése sincs.
Amúgy a hiperszuper speedup progik használata nem csak fiatalkorú vérpistikékre korlátozódik, hanem a magát "hozzáértő" idősödő, géppel most ismerkedőknél is megjelent, mert ő olvasott róla egy cikket, hogy milyen jó... mutatták is, hogy itt leírják, milyen jó az xy progi, mert mi mindent csinál és azt szakértő írta le. persze azt nem vette észre, hogy a szakértői cikk a csodaprogi honlapján volt és olyan szakértői csoportra hivatkozott amire rákeresve csak a már említett honlapon találtam rá... -
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, kaptál-e már választ, de ahol engem okítottak egykor, ott ezeket találtam.
Igaz, kérdésed olvasásakor egyből ez a cég ugrott be ... -
Pötyi
őstag
Mi színkódot használtunk a rack-szekrényben, hogy már a derót színéből látszódjon, mi van az adott portra kötve: telefon-bilikék, számítógép-szürke. Ott vettük a különböző színű dobokat. Hívd fel őket, hátha van nekik ilyen elbaszott színválasztékuk raktáron. Egy hívást megér.
-
-
nyunyu
félisten
OEMnek regen az volt a feltetele, hogy legalabb egy alkatreszt vegyel melle.
Lehetett akar egy eger is ugyanazon a szamlan.Kb. az XPvel kezdve volt az a modi, hogy akarhanyszor aktivalhattad, ameddig ugyanaz az alaplap volt a gepben, hiaba csereltel huszonnyolcszor procit, VGAt.
Ha masik lapot latott, akkor nem fogadta el az aktivalast, aztan lehetett telefonon lemeccselni, hogy miert valtozott.Vegul komplett uj gep lett, most legozom ossze.
Mikor a boltban rakerdeztem a 8-rol 7-re downgradere, boltos nagy vigyorral elovett egy OEM 7 Homeot.
Fatert nem zavarta az ara, ugyhogy a problema konnyen megoldodott.Haswellre eleg maceras lett volna felrakni a regi XPt.
Holnap meg szivhatok a regi S754 gep eletrekeltesevel is.
-
-
törölt tag
"Tisztelt Ügyfelünk!
XY típusú, N szériaszámú laptopjának bevizsgálása során kiderült, hogy a meghibásodást az eszköz több külső csatlakozójának helytelen, nem rendeltetésszerű használata okozta. A hiba konkrét oka "USB" csatlakozófelületű eszköz használata a "HDMI" csatlakozóban. Mivel ez a két csatlakozófelület sem mechanikailag, sem elektronikailag nem felcserélhető, helytelen használatuk komoly meghibásodást eredményezhet.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy - mint ahogy az a garanciális feltételek között szerepel - a külső csatlakozók helytelen használatából adódó meghibásodások nem tartoznak a jótállás tárgykörébe, mivel jótállás csak rendeltetésszerű használatra vonatkozik.
Üdvözlettel:
Kovács János, szervizvezető szakmérnök"
-
Traxx
őstag
Tisztelt Intézményvezető Úr!
Az Önök által javításra beküldött Fujitsu Lifebook típusú notebook-ot "nem működik" hibajeggyel átvettük, és az előző napok folyamán a szervizes kollégák megvizsgálták. Megállapításra került, hogy a hibát fizikai sérülés okoztam amely az eszköz HDMI portját érinti. Ebbe a portba nem megfelelő csatlakozóval rendelkező eszköz (USB, nem pedig a csatlakozóba illő HDMI) került felhasználásra. Mivel ezen csatlakozók eltérő kialakításúak, ezért az USB csatlakozó bedugása csak jelentős fizikai erő alkalmazása árán volt lehetséges. Ez több, az alaplap alapvető működéséért felelős komponensének sérüléséhez vezetett, mivel ilyen típusú terhelést viszont sem maga a csatlakozó, sem a notebook egészében nem tudott elviselni.
És betenném Runo utolsó bekezdését is, mert az tökéletes
-
shteer
titán
Kérem a jövőben tartózkodjon a notebook HDMI kimeneti portjára történő, azzal nem kompatibilis USB-s eszköz csatlakoztatási kísérletétől!
Ezzel komoly és akár végzetes hibát okozhat az eszközökben, amely a termékek meghibásodásához, rosszabb esetben azok végleges tönkremeneteléhez vezethet.
Csatlakoztatás előtt bizonyosodjon meg az USB aljzat pontos helyéről és annak, illetve az USB csatlakozó megfelelő irányáról! Az USB eszközt gyenge nyomással helyezze az aljzatba, ne erőltesse - ha ellenállást tapasztal, próbálkozzon a csatlakozó 180°-os elfordításával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest