Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Alázógyíknál van a megfejtés a hiányzó kiegészítőre vonatkozóan.
-
Habib[HUN]
senior tag
Nero-t hál istennek nálam már évek óta leváltotta az ImgBurn. Már ha írok lemezt a céges laptopon. Az otthoni gépemben már optikai meghajtó sincs. Mert minek... A Daemon tools is nyugdíjba ment, mióta a win8 olvassa nélküle is a lemezkép fájlokat. Egyre jobban leszokom a warezról, úgyhogy nagyon gyakran szükség sincs rá.
Amin mostanság nagyot röhögtem. Haver összeszedett valami malware csodát. Na mondom gratulálok. Pedig elveben hozzáértő is a srác. Mondom na és valami víruskergető van a gépeden? Hát az nincs, csak a win8.1 sajátja. Na azt öcsém kenheted a hajadra, rakj fel valami értelmeset mellé. Erre mi az első reakciója, hogy fel az ncore-ra és leszed egy tört vírusirtót... Szerintem ez nagyon gáz. Egy tört vírustirtóra bízni a számítógép védelmét, elég nagy felelőtlenség. Olyan gyönyörű biztonsági rés van benne, ami vonzza a problémákat. Nem jószívűségből törték fel. Akkor már valami korrekt ingyenes variáció. Többet ér... Mondjuk a zsigerből mindent lewarezolunk szemléletet nagyon nehéz kiírtani kis hazánkban.
-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem a gigát már simán túllőtte a Nero14.
Vettem LG tv-t. Mondom, ha már van analóg csatornakínálat, beállítom. Naigen, csak nem vagyok mazohista, hogy az LG WebOS-es förtelmet használva átrendezzem a csatornákat. Van hozzá kis programocska is ám, több gyártó tv-jéhez is jó. Aszonta, hogy 3 giga kéne neki, hogy települjön. ... 'nyádpics' ?
-
-
tutatlan vagy...
wolfman
nem akarok nagy nyelvtannáci lenni, de ahogy olvastam (az eredeti írást, a "hirdetést",) egyből beugrott:
Zöngés-zöngétlen párok: b/p, d/t, g/k, v/f, z/sz, zs/s, gy/ty, dz/c, dzs/cs.
és bizony, ha valaki hallás után ír (magyarul a betűk képzésénél megáll a tudomány), akkor sajnos van ilyen.. mert egy b és egy p között elég kicsi a különbség.. de borzasztó, hogy ilyen még létezik.. :S -
-
ViZion
félisten
Spongyabob, Csigusz.
Amúgy durván nyomja, flash-ban, ha nincs ékezet a betűkészletben, akkor bizony ott nincs. Ennyi. Helyesírás, fogalmazás valahol a 0 alatt. Szégyen. Remélem csak valami hack tényleg, mert ilyen iskolás szintet sem elérő munkát bűn kirakni. Lesittelném olyan helyre, ahol nemhogy PC, de áram sincs. -
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest