Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Alázógyíknál van a megfejtés a hiányzó kiegészítőre vonatkozóan.
-
Habib[HUN]
senior tag
Nero-t hál istennek nálam már évek óta leváltotta az ImgBurn. Már ha írok lemezt a céges laptopon. Az otthoni gépemben már optikai meghajtó sincs. Mert minek... A Daemon tools is nyugdíjba ment, mióta a win8 olvassa nélküle is a lemezkép fájlokat. Egyre jobban leszokom a warezról, úgyhogy nagyon gyakran szükség sincs rá.
Amin mostanság nagyot röhögtem. Haver összeszedett valami malware csodát. Na mondom gratulálok. Pedig elveben hozzáértő is a srác. Mondom na és valami víruskergető van a gépeden? Hát az nincs, csak a win8.1 sajátja. Na azt öcsém kenheted a hajadra, rakj fel valami értelmeset mellé. Erre mi az első reakciója, hogy fel az ncore-ra és leszed egy tört vírusirtót... Szerintem ez nagyon gáz. Egy tört vírustirtóra bízni a számítógép védelmét, elég nagy felelőtlenség. Olyan gyönyörű biztonsági rés van benne, ami vonzza a problémákat. Nem jószívűségből törték fel. Akkor már valami korrekt ingyenes variáció. Többet ér... Mondjuk a zsigerből mindent lewarezolunk szemléletet nagyon nehéz kiírtani kis hazánkban.
-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem a gigát már simán túllőtte a Nero14.
Vettem LG tv-t. Mondom, ha már van analóg csatornakínálat, beállítom. Naigen, csak nem vagyok mazohista, hogy az LG WebOS-es förtelmet használva átrendezzem a csatornákat. Van hozzá kis programocska is ám, több gyártó tv-jéhez is jó. Aszonta, hogy 3 giga kéne neki, hogy települjön. ... 'nyádpics' ?
-
-
tutatlan vagy...
wolfman
nem akarok nagy nyelvtannáci lenni, de ahogy olvastam (az eredeti írást, a "hirdetést",) egyből beugrott:
Zöngés-zöngétlen párok: b/p, d/t, g/k, v/f, z/sz, zs/s, gy/ty, dz/c, dzs/cs.
és bizony, ha valaki hallás után ír (magyarul a betűk képzésénél megáll a tudomány), akkor sajnos van ilyen.. mert egy b és egy p között elég kicsi a különbség.. de borzasztó, hogy ilyen még létezik.. :S -
-
ViZion
félisten
Spongyabob, Csigusz.
Amúgy durván nyomja, flash-ban, ha nincs ékezet a betűkészletben, akkor bizony ott nincs. Ennyi. Helyesírás, fogalmazás valahol a 0 alatt. Szégyen. Remélem csak valami hack tényleg, mert ilyen iskolás szintet sem elérő munkát bűn kirakni. Lesittelném olyan helyre, ahol nemhogy PC, de áram sincs. -
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest