- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
domerator #43611 üzenetére
Persze nincs vele dolgom, de ez kisváros 1 elégedetlen ügyfél 100-at csinál tudod ez a vidéki élet hátránya. Tudom persze nem kell vele foglalkoznom én már így is többet tettem mint kellene, de szeretem ha rendben vannak a dolgok körülöttem. Ezt mondjuk valószínűleg nem fogom tudni megoldani, de megpróbáltam.
-
_Petya_
őstag
válasz
domerator #29268 üzenetére
Régebben is csak kevés helyen lehetett kapni fali (=tömör) kábelre valót. Most néztem, újabban olyanok is vannak már, amik mindkettőre jók, csak fali kábelre valót tényleg nem látok már, úgy néz ki felváltotta ez az univerzális megoldás.
Egyébként, nem tudom elképzelni azt a szabványos telepítést, ahol szükség lehet arra, hogy RJ45 csatit tegyél fali kábelre...
Petya
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
domerator #24326 üzenetére
Kb. 90-95%-a mentve van.
Az új sztorikhoz már nincs lelkierőm billentyűzetet koptatni.Kb. tegnap volt Sangháji
ferdeszemű sárga nigggggggerekkelkínaijómunkásemberekkel több, mint 2 órás esetem... Sikítok és kitépem a hajamat azonnal, ha eszembe jut és nincs egy liter viszki a kezem ügyében. Az ilyet már nem lehet leírni, csak stand-up comedy live-show-ban előadni hulla részegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest