- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Yutani #26454 üzenetére
"A kocsi meg a PC ilyen szinten nem összehasonlítható. Az ember úgy van velem, amire nem muszáj, arra nem költ."
A kocsi és a PC teljesen egyforma ilyen téren, amíg megy/döcög addig jóaz, amikor meg összekakilja magát valamelyik akkor aztán megy a fejvakarás.
A többszázer forintos autónál sok ember szerint nagyszervíznek számít egy olajcsere.
-
azbest
félisten
válasz
Yutani #25811 üzenetére
Érdekes, hogy az smd-k máshogy állnak a fake változaton, viszont látok ilyen kinézetűt aliexpressen, wikipedián is. Gondolom más reviziók lehetnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #25840 üzenetére
Nem nagyon értem hogy miért ment bele refundba, ha tudja hogy kamu cuccot árul. Így mindenkinek fizet aki rendel tőle és problémázik?
(#25844) TaaT
Jó hát biztos lesz aki benyeli, de azért az feltünő a józan ésszel rendelkezőknek nem, hogy egy játék mondjuk nem indul el, holott másnak hasonló típusú kártyával meg megy...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Yutani #25783 üzenetére
Szerintem az ebay topicban kérdezz rá erre mit javasolnak, szerintem ha pontokba szedve és képekkel dokumentálva jelzed, hogy a kártya hamis, a visszapostazas költsége aránytalanul nagy teher számodra és az az eladó igénye, akkor talán eltekintenek tőle.
Legjobb verzió, hogy kitiltjak a csalót és PayPal automatikusan visszautalja a zset. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest