Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
lehet böviteni psziájexreszes video kártyával
Na itt vettem egy nagy levegőt. Ha meg is veszi valaki, remélhetőleg személyes átvétel kipróbálási lehetőséggel teszi, mert a nyelvtani hibák mellett általában még fel is van csinosítva a tudása az ilyeneknek (már amit ismer).
TaaT: Helyesbítenék! Főző tanfolyamra jár, de tanulnak mellette informatikát is!!!, mert kell majd a netről leszedniük maguknak receptet meg mittudomén. Az egeret, monitort, billentyűt ismeri, csak a funkcionalitásukat nem ismeri, utóbbit meg nem látja azon a mocsok netbookon. Ha tudta volna hogy ilyen pici kijelzőt is bámulnia kell, lehet nem érdekelte volna az egész, de már mindegy.
Szerencsére már ott a 32"-os Samu TV-jük amit rákötöttem a gépére, így már egészségesen tud böngészni. 
A netbookot én sem értem, legalább egy 15"-os notebookot rakhattak volna eléjük egy-egy olcsó TESCO-s egérrel. Netbook az ördög műve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére már ott a 32"-os Samu TV-jük amit rákötöttem a gépére, így már egészségesen tud böngészni.