- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
virkir
üzenetére
Te egy lakóparkról (modern lakótelep) beszélsz szerintem. Na oda az építés során bemászott szolgáltatón kívül, aki kiépítette saját költségén a hálózatot más nem tudja betenni a lábát. Ismerősöm költözött ilyenbe, megmondták, hogy a közterület határa a lakópark határa, amelyik szolgáltató át akar jönni ezen a vonalon, az állapodjon meg az ott lakókkal,mert a lakópark egy társasháznak számít jogilag, a társasház (az építtető) megegyezett a kizárólagosságról és csak többséggel lehet feloldani, természetesen kifizetve a szerződésben foglalt kötbért.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
virkir
üzenetére
nem tudom.
gondolom van ilyen kötelezettségük is az állammal kötött koncessziós szerződésben. vagy éppen arra kellett húzni valamiért amúgy is, és akkor azt a területet lefedték egy úttal. vagy éppen ez a tömbházakhoz vezető beruházás első lépcsője.
nem ott dolgozom, nem ismerem minden lépésüknek a hátterét.
azt tudom megmagyarázni, hogy mi lehet (és valószínű, törvényszerű) annak a racionális oka, hogy a hecseki úti lakótelepen miért van digi, marinénénél meg miért nincs
-
-
-
-
localhost
Közösségépítő
-
-
eziskamu
addikt
válasz
virkir
üzenetére
Erről a Slot1-socket370 átalakítók jutottak az eszembe, amik, ha nem kellett rá feszsszabályzó, egyszerűek voltak, mint a faék, mégis így el lehetett b@ßni, hogy a csatlakozók ónozottak voltak és nem aranyozottak. Gyakran csontrafagytak ilyenek miatt a gépek és a kártya igazgatása után lehetett újra használni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
virkir
üzenetére
HI!
koszi:- )
akkor osszuk meg az infokat /en ma kaptam/: antec: ingram
xigma ki a tapasztalaldo szerint ki?
es akkor meg felmerul a glacialtechudv
neduddki
mod: Ferikem: hat azert ne feldyuk hogy oleg sokan oleg sokaig juzdottek ezert az infoert, de mostanra mar mindenutt felleheto, de a Kollegabol feltetelezem, hogy nem igy szerezte az infot, hanem intelektuelbol:- )
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)