- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tserrof77 #42454 üzenetére
- Itt is van a kábel, hozzá a program. 40k lesz, ajándék Wayteq készülékkel.
Meguntam már hülyékkel veszekedni. Volt olyan, akinek készlethiány miatt úgy adtam el egy kiegészítőt, hogy a termékkel együtt. Kb mintha valaki egy óraszíjat akarna csak venni, de megveszi a komplett órát a szakad szíjú órája mellé. -
fabko
tag
válasz
tserrof77 #39909 üzenetére
Mind Windows7. Néztem a frissítéseket, volt olyan ami utoljára 2016-ban frissült, néhánynál kikapcsolva, a többi naprakész. Néztem a víruskeresőket, volt NOD, Avast, MSE, olyan is hogy semmi. Volt eredeti és kevésbé eredeti OS is. Semmi összefüggést nem találtam.
Otthoni gépek és laptopok, egyik sem vállalati környezetből. -
ViZion
félisten
válasz
tserrof77 #38753 üzenetére
Én is azt mondtam, h 40-50 k az OK, sajnos alkatrészenként...
Még ha (jelentős) kompromisszumokkal is, de fHD-ra már nagyon alsó hangon: alaplap 20k, proci 20k, táp 12k, ramok 12k, VGA 30k. És ezzel még nem lesz boldog, de tud játszani. Ma már a 1050Ti is 50k-tól indul, szal. még macerásabb lenne játszós gépet jó áron összerakni, a beteg ram árakat nem is említve. -
*Ropi*
félisten
válasz
tserrof77 #38670 üzenetére
Online árajánlatkérésekkel nekünk kicsit könnyebb a helyzetünk, mert az árajánlatkérő form úgy kezdődik, hogy hiányosan kitöltött űrlapra nem tudunk válaszolni (első szűrő). A második szűrő a megszólítás: ha a nevünkön szólít, akkor vette a fáradtságot, hogy valóban megnézze a képeinket és tudatosan választ (bár kaptunk már olyan kezdetű levelet, hogy "Kedves István!" úgy, hogy engem sem úgy hívnak, a másik fél pedig lány
). Ha jobb esetben "Tisztelt hölgyem / uram!", rosszabb esetben "Tisztelt fotós!", még rosszabb esetben semmi, akkor gyaníthatóan 32 kollégának elküldött körlevél, aminek az eredményeit Excel táblába gyűjti és abból mazsolázza ki a legjobb ár / érték arányút / legolcsóbbat. A harmadik szűrő maga a levél: tartalom és stilisztika legyen egyben, ha pusztán formai és tárgyilagos akkor kap egy kedves "már van programunk aznapra" jellegű választ mert nem egymást keressük, ha viszont kedves hangvételű az extra piros pontot jelent.
Ha valami miatt érdekes a megkeresés akkor megkérjük, hogy hívjon fel telefonon, hogy a kérdéses részletet tisztázhassuk: ebből látható, hogy mennyire veszi komolyan. Stb...
Mindezt azért írtam, mert nálunk is előfordulnak olyan ajánlatkérések, amire miután válaszoltunk se kép se hang - ugye igyekszik az ember mindenkinek kedvesen és információ dúsan válaszolni - ez idő-, és energiapazarlás (hogy utánanézzen a dolgoknak). 1-2 eset még nem a világ vége, de a felpörgetett internetes kommunikáció korában már jelenség szintjén lehet beszélni róla: 10-ből csak 1-2 korrekt annyira, hogy válaszol abban az esetben is ha nemleges a válasza.
-
Pötyi
őstag
válasz
tserrof77 #38051 üzenetére
Én azért nem látom értelmét, mert létezik nagyfrekvenciás buzzer, amit rácsatlakoztatsz a kibobozandó tyúkbél egyik végére és a keresővel meg végig tudod követni az egész viperafészken keresztül.
Kiegészítés:
Jó, hát kicsit drága eszköz, de csak egyszer kell megvenni. Én kikönyörögtem a pénzügytől. Ha kapható ilyen technika, akkor használjuk.
-
pycur
tag
válasz
tserrof77 #33456 üzenetére
Én is találkoztam már anomáliával: az ányk nem indult el asztali ikonról, de a commanderből indítva a bat fájl pöccre ment. A commanderből kihúztam az ikont az asztalra parancsikonnak és nem ment.
Maradt az a megoldás, hogy tc indít, a felső ikonsorába behúztam a batot, azzal pöccre megy... -
Pötyi
őstag
válasz
tserrof77 #33456 üzenetére
Nem tudom, hogy segít-e, de azért leírom, nézd meg, hátha.
Nálunk fel van telepítve a géprekre Oracle kliens, mert a céges ügyviteli program SQL adatbázisba ír.
Nomármost a 9-es Oracle kliens tartalmaz egy beépített 1.4-es Java-t, ami bekerül a gépen a környezeti változóknál a PATH-ba. (Amúgy az Orawin\JRE\BIN útvonalon találhatók az állományok.)
A gépre fel van telepítve az 1.7-es Java, de az a böngészőhöz beépülő modulként kapcsolódik. Ha felmegyek a java.com\verify oldalra, akkor az újabb verziót írja. Szóval a böngésző működésére nem hat ki a régebbi verzió jelenléte.
Amikor elindítom egy ilyen gépen az ABEVJavát, akkor az jön fel hibaüzenetnek, hogy nem megfelelő verzió, jobb kell, mint az 1.4-es. (Unsupported major.minor version - nem támogatott verzió)
Ne tudd meg, milyen sokáig tartott, míg rájöttem erre. Amikor a "java -version" utasítással lekérdeztem, akkor a régebbi, 1.4-es verziót írta ki. De amikor a telepített programokat néztem, vagy a Vezérlőpultban kérdeztem le a telepített Java verziót, az 1.7-et mondott. Miért hivatkozott ez a szar-fos-húgy-szar gép az 1.4-esre?!? Úgy látszik, erősebben jut érvényre a PATH-ba írt dolog. Kitöröltem a PATH-ból, azóta ez a bibi megszűnt.
Majd' kihullott a hajam, míg rájöttem.
-
opr
nagyúr
válasz
tserrof77 #33418 üzenetére
Hát na, úgy volt vele, sose lehet tudni. Anno nálam az egyik csóka mindig "esős" cuccot keresett. Mire rájöttünk, mit akart...
Amíg nem jöttünk rá, azért volt ideges, hogy mit lehet ezen nem érteni, miután rájöttünk meg azért, mert elzavartuk a búsba.
A sose leeht tudni konkrétan az Ő érve volt, azóta mindenre ezt használom.Direkt nem írtam le, kíváncsi vagyok az itteni népnek, általam felfoghatatlan tapasztalattal leesik-e.
-
opr
nagyúr
válasz
tserrof77 #33414 üzenetére
Van már eladó használt ddr4 ram.
-
Mercutio_
félisten
-
Penge_4
veterán
válasz
tserrof77 #30151 üzenetére
"a weblapjuk szerint cserélhető ramos, de ramfedél nem volt."
Csak azt nem értem, hogy ilyenkor hol van a fogyasztóvédelem. Mert azt már megszokhattuk, hogy xy viszonteladó tévesen (és legfőképpen hiányosan) írja ki a specifikációkat, de mikor már a gyártó oldalán is rosszul van megadva ilyen lényegi információ...
-
-
Speed®
titán
válasz
tserrof77 #29220 üzenetére
Hasonló köröm volt nemrég, annyi eltéréssel, hogy ott 3 nap alatt padlózták a W7x64HPt. Ment a hiszti, de nem engedtem semmit, viszont feltettem egy Reflectet, csináltam vele partíciómentést és készítettem nekik egy rescue kulcstartót. Szépen elmagyaráztam nekik, mi a teendő, ha nagy a baj, ill. megkértem őket, hogy innentől felejtsenek el és menjenek máshoz 3Xos áron javíttatni, ha gondjuk van. Nem hiányoznak az ilyen fillérb@szó problémás ügyfelek.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
tserrof77 #29166 üzenetére
Biztosan lesz belőle eladó, elvégre ezért kaptam őket. Most vizsgálom be őket éppen. Használt gépeknél ez nem árt, mert nem mindig az van benne amit a lista ír... Nem most kezdtem a cégnél, de kb ez az első darab amire azt mondom, hogy ez kell nekem. Nagyon kinéztem egy példányt a nappaliba
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tserrof77 #28903 üzenetére
Januárban csak számtechboltos vásárol számtechboltostól. Mindenkét oldal szakember, nincsenek hülye kérdések, nincsenek irreális elvárások, nincs türelmetlenség, mármár unalomba fulladó hideg zökkenőmentes profizmus van
Vagy
Annyian cseréltetik vissza a karácsonyi számtech ajándékokat, hogy nincs idő ide írogatni. -
-
axioma
veterán
válasz
tserrof77 #19579 üzenetére
Haaat... azert nem fog orulni, ha rajon, hogy nem OTG-t adtal neki, nem mindegy a bill. rakotesekor, hogy ki a master ki a slave, ami azon mulik hogy osszekotik-e az 5-6 (talan) szalakat. Csatlakozok fizikailag ugyanazok, de mukodesileg nem. Bill-hez OTG kell, a micro a fonok, az anya usb vagy mini usb a rakotott eszkoz.
Persze lehet, csak hogy legyen egy csavar a tortenetben, hgoy a nagykerbol nem OTG-nek jott, de valojaban OTGLegalabbis ha nem mostanaban volt, es nem ment reklamalni. Meg ugy altalaban, usb anyas micro kabel mire masra lenne jo.
Bocsi, nem vagyok szamtech boltos, csak ezt veletlenul tudom mert ebay-en raakadtam egy olyanra, hogy usb eloszto amirol log plusz egy microusb vegzodes telefont tolteni, amit visszafele gondoltam micro OTG elosztosnak hasznalni, ezert olvastam utana, hogy ez igy nem megy. De itt is latszik, hogy nem is lehetne, mert honnan derulne ki, gep - hub - telo, hogy pl. egy kozepre bedugott bill kihez tartozna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest