- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
-
wolfman
veterán
válasz
Buster17 #33690 üzenetére
Nemrég volt ingyenes Originen, gondolom azért azzal promózzák.
(#33700) brd: De van. Kutyáknál előfordul, hogy ha kajásak és kellően neveletlenek vagy buták, hogy megrágjanak és le is nyeljenek dolgokat, ez még oké is lenne. Nálam akkor vált bizonyossá a dolog, mikor megnéztem a dátumokat. Lehetetlenség, hogy egy óra alatt eljussanak az aggódástól a műtétig vele, ráadásul este 11 után. Embert még csak csak megműtenek sürgősségiben este, de egy kutyáért (sajnos) az állatorvos nem fog lemászni a nejéről és bekocsikázni az állatkórházba. Tapasztalat.
De azért 5teve kommentje felröhögésre késztetett!
'etess meg vele 4GB ramot, aztán mehet rá a win10...' -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Buster17 #33690 üzenetére
Pedig ha az a gamer gép mai szemmel nézve gamer, akkor lehet, hogy percek alatt szétcsaptál volna egy pályán, annyira gáz volt az RA2 skálázódása
Ugye, az elején, amíg kevés egységed volt, villám sebes volt, de mikor már a gép is elköltötte kb Dáriusz vagyonát egységekre, akkor nagyon durván be tudott lassulni
-
macilaci78
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Buster17 #31586 üzenetére
Nem, de elég kevés van az is DVD kölcsönző, VHS meg néha a sarokban kb. Én még az anno normális Vateráról vettem sok kazit párszáz Ft-okért, a kedvenc filmeimről, csak úgy retróból. Meg egy Sharp VHS magnót mindenféle csoda technológiával, csak annyi baja van hogy persze táv nincs hozzá és tekerés gomb meg nincs a lejátszón. Szóval ha a felénél van a film el kell indítani, megvárni míg lejár és onnan magától tekeri vissza. Univerzális távok szarnak rá nagy ívben. De mindegy mert utoljára egy éve vettem elő kb.
Van egy Sony csodatechnológiás szintén, ezek anno egy vagyonba kerültek, csúcskategória volt mind, ezeket is használtan vettem 5-6 ezresért. Ennek az a baja, hogy a kazi ki-be mozgató motor tengelye már elforog a fogaskerékben, pillanatragasztó megoldaná simán csak hát amennyit használom még nem csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest