Hirdetés
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - One mobilszolgáltatások
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple Watch

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

kmisi99
addikt
 - 

wolfman
veterán
válasz

Buster17

üzenetére
						Nemrég volt ingyenes Originen, gondolom azért azzal promózzák.

(#33700) brd: De van. Kutyáknál előfordul, hogy ha kajásak és kellően neveletlenek vagy buták, hogy megrágjanak és le is nyeljenek dolgokat, ez még oké is lenne. Nálam akkor vált bizonyossá a dolog, mikor megnéztem a dátumokat. Lehetetlenség, hogy egy óra alatt eljussanak az aggódástól a műtétig vele, ráadásul este 11 után. Embert még csak csak megműtenek sürgősségiben este, de egy kutyáért (sajnos) az állatorvos nem fog lemászni a nejéről és bekocsikázni az állatkórházba. Tapasztalat.
De azért 5teve kommentje felröhögésre késztetett!

'etess meg vele 4GB ramot, aztán mehet rá a win10...' - 

-=RelakS=-
veterán
válasz

Buster17

üzenetére
						Pedig ha az a gamer gép mai szemmel nézve gamer, akkor lehet, hogy percek alatt szétcsaptál volna egy pályán, annyira gáz volt az RA2 skálázódása

Ugye, az elején, amíg kevés egységed volt, villám sebes volt, de mikor már a gép is elköltötte kb Dáriusz vagyonát egységekre, akkor nagyon durván be tudott lassulni

- 

- 

macilaci78
nagyúr
 - 

törölt tag
válasz

Buster17

üzenetére
						Nem, de elég kevés van az is DVD kölcsönző, VHS meg néha a sarokban kb. Én még az anno normális Vateráról vettem sok kazit párszáz Ft-okért, a kedvenc filmeimről, csak úgy retróból. Meg egy Sharp VHS magnót mindenféle csoda technológiával, csak annyi baja van hogy persze táv nincs hozzá és tekerés gomb meg nincs a lejátszón. Szóval ha a felénél van a film el kell indítani, megvárni míg lejár és onnan magától tekeri vissza. Univerzális távok szarnak rá nagy ívben. De mindegy mert utoljára egy éve vettem elő kb.
Van egy Sony csodatechnológiás szintén, ezek anno egy vagyonba kerültek, csúcskategória volt mind, ezeket is használtan vettem 5-6 ezresért. Ennek az a baja, hogy a kazi ki-be mozgató motor tengelye már elforog a fogaskerékben, pillanatragasztó megoldaná simán csak hát amennyit használom még nem csináltam meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - iPhone topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - BestBuy topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
 - Egyedi ékszerdobozka
 - LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
 - Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)