Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
*Ropi*
üzenetére
Túl sok volt a níídforszpííd...

-
*Ropi*
félisten
válasz
üzenetére
Ráadásul a k@nd@llofa.eu domainhez van regisztrálva.

Tehetséges, ha 4-5 mondatot nem tud saját fejből megírni...Ja nem.

Azon viszont már meglepődtem volna, ha a képek lopottak lennének - legalábbis ha ilyen képeket lop, akkor milyenek lehetnek a sajátjai, ha még ezeknél is gyengébbek?

-
-
*Ropi*
félisten
válasz
azbest
üzenetére
A szuperzöldről elsődlegesen ez ugrott be - amióta láttam, permanensen bele van égve a retinámba.

-
SP4C3
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen a zöld (már ha értitek mire gondolok) megnyugtatja az embert...

Ja meg a májkroszoft egy shegg.
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azt mondják, a zöld szín megnyugtatja az embert. Ha már elszállt a munkád, megpróbálják csillapítani a dühödet, hogy ne basszon meg az ideg...

-
-=RelakS=-
veterán
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Köszönöm, de kihagyom! Nem iszok alkoholt!

-
-
tserrof77
őstag
Minden kedves topiklakónak békés, boldog, idegbetegügyfél-mentes új évet kívánok!

-
iday
aktív tag
Laptop / tablet szervizbe vagyok.
Kinyitunk a héten. (de minek)
Ma 2 percenként csörgött a telefon.
Mint akik elvonón vannak. -
Vicoo
senior tag
beindult már a karácsonyi cuccok gariztatása?
-
Mercutio_
félisten
Asus support Level 1-2-3

-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem a napirajz témába vág

-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Elnézzük

-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Jézuskrisztus szupersztár...
Próbáltatok már segíteni valakinek Office 365 telepítésében? Esetleg megnézni a Microsoft weboldalán, hogy ezt mégis hogyan?
Azért kerestem fel az Office otthoni verzió telepítése PC-re részt, hogy megtudjam, hogy hogy számolja az 5 gépet/felhasználót.
Erre gyakorlatilag nem értem, mit ír, mert mintha géppel lenne fordítva

-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
A marketing jól teljesít!

-
válasz
Melack
üzenetére
Volt már... lehet nem itt, de szóba került. Árral sincs baj, legalábbis nem extrém. Pent adják, telepítették, etc. Volt már, akinek 3000 Ft-ért dugták be a mosógépet, de volt itt PC szervizes, aki 5k-ért megmondta, h nem javítható a gép (én előtte ingyen megmondtam ezt, nekem nem hittek, 5k-ért már hihető volt
) -
-
Melack
veterán
25 dollárért (itthon 7500 Ft) 8 Gb-os pendrivera telepített LXDE Linuxot egyedi skinnel? Nah, valaki, best buy evör!
Vajon mennyit adtak el már belőle?
-
tserrof77
őstag
Karácsonyi őrület vs. laptop bővítés ...

Ma adtam a gépnek még egy esélyt, kicsit kipihentebben. Rendszerfedeles gép, legalább nem kellett kitudjaHÁNYadszorra ripityre szedni, jobban megnézve a venti 4 pines csatlakozója picit ferdén állt. Ugye ott tekeredik mellette a LVDS kábel, eddig fel se tűnt. Venti lehúz, kislámpa, nagyító...OMG... az egyik szélső láb elhajolva.
Nagyító, tű, láb kiegyenesít. Venti vissza. És MÚKODIIIKKK!!!

...de azért kiborultam...

-
válasz
DeltaPower
üzenetére
Kollega nyugdij elott microkontrollerekkel automatizalt/ tavvezerelt dolgokat rakott ossze.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
-
-
Buster17
addikt
Voltam ma egy számtech boltban patront venni és egy idősebb, közel a nyugdíjhoz úr volt az eladó. Meglepetésemre nagyon vágta a dolgot és még ő mutatott meg mindent

Szóval respekt neki.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
ez k*rva jó!
ki kéne tenni falra 
-
bugizozi
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hát ez marha jó

-
-=RelakS=-
veterán
Egy kis segítség arra az esetre, ha a masinéria nem indulna
-
föccer
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Bocs, hogy tőlem kell megtudnod.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Venti forog rajta, egyéb kérdés?

-
cbmfan
senior tag
nyílt egy üzlet a közelben egy sufni méretű lyukban. kíváncsiságból bementem, bent két huszonéves srác csillogó szemekkel néz rám. egész normálisak, fölösleges lehúznom őket
árak viszont mókásak. brand C2D gépek 30+k, 9600GT 12k, GTX650 20k, valami gép 80k, hatalmas betűkkel mellette, hogy GTA5 fut rajta! (jáááj...) AMD egy darab sem, intel és nVidia kizárólag. fő helyre kirakva egy GTX970. akciós, csak most 10 ezer! kérdem miért ennyi: működik, csak nem ad képet. oké... ha jól sejtem ők sem húzzák sokáig. -
pycur
tag
Előbb hozta a jóképességű a gépét, hogy nincs feltelepítve a hang, nézzem már meg. Oké... bekapcs... indítóhang lejátszódik. Kérdezem hogy tán nem hallották ezt? De hallották. De nincs feltelepítve mert rákötötte az erősítőre és ott nem adott hangot. Beledugtam egy fülest, tökéletesen szólt.
Legközelebb ne a mikrofon lukba dugd be a kábelt.
-
wolfman
veterán
Azért az első fotón elgondolkodtam. Mi a tökömért van áramkör egy lefogatónak hagyott helyen? Az a rész arra szolgál, hogy ott szorító erő lesz kifejtve, oda lesz fogatva egy processzorhűtő vagy annak kerete. Miért fut alatta áramkör? Ez így logikátlan. nem is csodálom hogy megsérül.
Ezt még nem is figyeltem meg alaplapokon. -
-=RelakS=-
veterán
-
quailstorm
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
És bizonyos szálak bizonyos helyeken miért hullámosak?
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
na, akkor total outsiderkent nem is altam annyira messze a tippemmel a valosagtol

-
wolfman
veterán
Pár éve vettem egy 1150-es tokozású ASUS alaplapot használtan. Megjött, bontom ki, látom egy láb el van hajolva de nem kicsit. Rákérdeztem, hogy ez mi akar lenni. Erre mondja, hogy nem tudom miről beszélek, biztos nála még nem volt olyan, utána többet nem válaszolt. Nagyon nagy szerencséjére egy tűvel vissza tudtam hajtogatni azt az egy lábat és mai napig hibátlanul működik.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
De mééé?
Ezen felröhögtem így meló után.. -
-=RelakS=-
veterán
Szerintem most kerestek meg egy régi projecttel, miszerint egy eszköz a szerverünktől kap adatot. Ha a szerver ki van kapcsolva, akkor miért nem látni az eszköz kezelőpaneljén semmit?

Azért, gyökér, mert a kikapcsolt szerver nem fog adatot küldeni...

-
gozso
őstag
utolérhetetlen az az érzés, amikor reggel közlik hogy a 37 tanulói laptopból, 29-ben gombelemet kell cserélni..
hab a tortán, hogy darabokra kell hozzá szedni ezeket a mini sza***rokat
Alba***omp én így szeretlek
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Filmvilág
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)