- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apuc
őstag
Hát apa, a rossz hír az, hogy ha a megadott gyári értéknél sokkal jobbat produkál, mint a Tied is, de Te jobbra vágysz, ezt vagy Te állítgatod, vagy udvarolsz az órásnak..Csabi mester az Orientnél szereti a sört, javaslom, hogy vigyél pár dobozzal, rögtön lesz rád ideje.
Ilyen igényekkel és hozzáállással inkább vegyél egy gyárilag sokkal pontosabbat, (kronométer tanúsítványosat, horror pénzért) ami nyilván drágább, vagy egyszerűen add el a tiedet, és vegyél egy újat, addig vegyél egy újabbat, amíg nem találsz rá a legpontosabbra..Az én Orientem -2 mp-t tud, fixed, mindegy hogyan hordom, tartom, stb..
Gondolom ez a 200M-es Orient egy Mako vagy XL Mako lehet, az azokban lévő werk nem a legpontosabb, de pl.ha veszel egy Enforcertaz nekem még sosem volt 5-6 mp-nél pontatlanabb, de a 2-3 mp / NAP! a jellemző rájuk..10 db is volt nálam, mind pontos volt, alapból- mondjuk Made in Japan..
-
@mriya@
őstag
Sajnos így nem csodálom, hogy nem akarnak belepiszkálni.
Vagy megbarátkozol az órával így, ahogy van, vagy vállalva a garancia elvesztését, elviszed máshová szabályoztatni.
De szinte sehol nem fogják garantálni, hogy valóban pontosabb lesz az órád.
A 10 másodperc az nem sok, de lehet zavaró.
Főleg, ha sehogyan nem tudod kompenzálni.
Van még egy megoldás: veszel egy nagy levegőt, kinyitod az órádat, és magad próbálod beszabályozni.
Ha már elégedett vagy az eredménnyel, akkor csináltatsz egy nyomáspróbát.
Régebben volt egy Certinám, ami szintén 10"-et sietett úgy, hogy napi 24 órát volt a csuklómon.
Ismerősöm volt az órás, ahová a garancia szólt (Poen Chronometrie).
Elvittem hozzá az órámat, de annyit mondott, hogy másnak nem vállalná a beszabályozást, mert ez a 10" idővel csökkenni fog.
Három napot kért, mert ő is folyamatosan hordani akarta az órát.
A negyedik napon hívott, hogy mehetek érte.
Annyira sikerült beállítani a szerkezetet, hogy amíg birtokoltam, napi 1"-en belül volt a késése, amit néhanapján éjszakára lerakva visszasietett.
Az téli-nyári időszámítás között nem kellett csak a naptárat állítanom rajta.
Nagyon megbántam, hogy eladtam, de másra kellett a pénz.
Azóta egy 2824-est én lőttem be hasonlóan pontosra, egy másik pedig gyárilag tudta ezt a pontosságot. -
5-ös kezelő
senior tag
Lehet, be voltak havazva munkával. Vagy nem vittél doboz Rocher-t / üveg Unicumot, és nem mondtad, h léccí léccí léccí.
Fontos a jó belépő. Nekem és másoknak eddig csak jó tapasztalataim voltak Vékony Csaba mesterrel, bár ő sem rajong a pár mp-es pontosítgatásokért. De megcsinálni gyorsan, ha tudja az óra, egyszerűbb műszeren ellenőrizni, mint házilagosan. Nyilván az idő pénz, nem lehet elvárni, h ingyen vesződjön egy nem garanciális nem hibával, és egy olcsóbb automata óra sosem lehet teljesen pontos, de egy próbát megér.
-
von toth
tag
A haverom egyszer vett valami Roamer kvarcot. Lemerült az elem, elvitte hát a hivatalos kijelölt szervizbe. Nem türelmetlen ember, tehát három hónap múlva azért csak elment, hogy mi újság, mert minden héten azt mondták neki telefonon hogy majd jövő héten. Kiderült, hgy az óra szőrén-szálán eltűnt. Adtak neki egy Certina valami karstoppert kárpótlásul. Tökjat. Mondta jó. Aztán amikor abban is lemerült az elem, elvitte a szakszervizbe, hogyhát akkor tessék iparoskodni. AZt mondták erre, hogy elem, nyomáspróba 25 ezer. Akkor emberünk bevágta az órát a fiókba és vett egy rádiós fényevő Citizent. Azóta keine panik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Bluering Libra irodai forgószék
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest