- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok !
Régen jártam már erre és le is maradtam rendesen :/
Véleményetek szerint mennyire van egy szinten a Seiko 4R26 és az Orient F6922 ?
Esetleg pro/contra ?Egy SRP583 -mat gondoltam leváltani egy Mako III -ra . Nem tudom, hogy fogok e észrevenni nagy változást a szerkezetek közt. Igazából “átlagfelhasználóként” nem nagyon hiszem, de ha mégis
Beszerzések a TUTU - ra gondoltam.
Üdv: Rhcspsz
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #192800 üzenetére
Elállni szerintem nem fog
MP mutatót meg meranomnál tudnak cserélni, de nem tudom jó e rá az amphibiané., de biztos jól nézne ki némelyikkel
#192803 futizoli : Ja, most igy visszagondolva már emlékszem, hogy csináltad ezeket
Nagyon jó ötletnek tartom, sokkal jobban szeretem mint az amphibia autómatáját !
#192826 Sungoo : xD
Hát igen, ezt a jelzőt én is megkaptam régen
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #192796 üzenetére
Köszi
Ezzel már akkor is szemeztél, mikor én a Classicát megvettem
Szép óra nagyon, láttam róla videókat, azokon mégjobban mutat !
futizoli : Ja, értem
akkor úgy kérdezem, hogy mihhez vetted ?
-
törölt tag
válasz
futizoli #192790 üzenetére
Köszönöm ! Nekem nem volt még mesh szíjam, idegenkedtem is tőle picit, de kifejezetten kényelmesnek mondanám. Állítható, nem a levagdosós féle.
Milyet rendeltél ?Polarstar : köszönöm ! Nem megyek, sajnos elég messze lekom és 1 napom rámenne, amit jelenleg nem tudok rászánni.
Solaire : köszönöm ! Szivem szerint vennék még egyet más színben is
Sungoo : miért haragszol a meshre ennyire ?
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #187632 üzenetére
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #187563 üzenetére
Az enyém még biztosan bejáratós
Egyenlőre nem zavar ez a 20 pm. Ha pedig mégis, majd beállíttatom.
Nagyon szép ezzel a kék számlappala tied is, nekem ez a tokozású a fekete tankossal van meg . Gondolkozok egy pilótaszíjon hozzá. -
törölt tag
válasz
futizoli #187528 üzenetére
Köszönöm szépen !
Igazából nem csak a ruszkik, van zöld számlapos néhány japán isconsono : Köszönöm ! Nekem tetszik és az elosztása is szimpatikus
Van többféle szinben, mindegyik nagyon szép.
hagel: Köszi !
Hát igen, nem lehet mindíg csak Seiko
Nem csodálom, a többi ruszkimmal is megvagyok elégedve, bár azokon van 1-2 dolog amin változtatnék, de ez tényleg nagyon egybe van. Nem kotyog, nem lötyög sehol, még a kihúzott felhúzó tengely sem
-
törölt tag
Sziasztok !
Kicsit megkésve, de végre megérkezett hétfőn a Vostok Classica 690B25
Nagyon rendben van az óra. Szépen összerakott, igényes.
Új órák közül (ami nekem volt) a Bambínóhoz tudnám hasonlítani. Nekem ez jobban tetszik a csuklómon, mivel kicsit kisebb. Kn. 39mm. És mivel szeretem a kézi húzósokat, ez nekem pozitívum, hogy nem autómata.
Napi +20mp-et szedett eddig össze, de azt szigorúan tartja
20-as minőségi bőr szij, széles tüskés, kellemes viselet. Egy plusz mesh szíjat is kértem hozzá, ami meglepően jó minőségű, az Amphibianéhoz képest legalábbis.
Elég nehéz fényképezni, de azért próbálkoztam. -
törölt tag
válasz
fagyalllo #186478 üzenetére
Igen, tényleg igazi klasszikus
Én egyébként is oda vagyok a régi órákért és emiatt is fogott meg ennyire.#186479 hagel: én is szerezem látni a werket, bán nekem csak egy Seiko 5-nel van igy.
#186480) Mercutio_ : Tényleg elég drága, dehát ha ennyi, akkor ennyi
Volt egy kék bambínóm, sajnálom a mai napig, hogy eladtam...de azért ez egész más feeling szerintem
#186482) schawo : Szép óra ez is
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #152557 üzenetére
Újra rátaláltam ezekre böngészés közben és rászántam magam egy solar chronora.
Nem csalódtam benne, nagyon tetszik, bár fura volt hogy a chrono gombjainak nagyon kicsi a futása...mármint alig kell benyomni.
Szíjat lecseréltem rios-ra (ezzel hordtam a Bulovát, amitől megválok)
Napfényben még gyönyörűbb a számlap, de olyan képet még nem készítettem.
Jó masszív hatasa van az órának.
Ami kicsit negatívum, hogy csak a mutatókon van lume , nameg a 12-nél egy picike. -
törölt tag
válasz
#42007296 #179390 üzenetére
Írtátok, hogy a Camelion elem hulladék, ehhez egy kis tapasztalat.
Seiko quartz-omba kellett elemet cserélni, ezért is kérdeztem, mi az amit érdemes beletenni.
Nos, amit kivettem belőle az egy Camelion márkájú elem volt. Kicseréltem Sony-ra és a használtat félre tettem, hogy majd viszem a szelektívbe. Viszont annyira sűrű volt mostanában a program, hogy mindig elfelejtettem és közben el is telt kb. 1 hónap. Viszont ma pakolászás közben egy furcsa pukkanásra lettem figyelmes...szaglásztam, hogy vajon melyik elektronika vágta magát agyon, de semmi...ekkor néztem rá a félretett elemekre és a Camelion dobta hanyatt magát...szerencsére kárt nem tett és meg sem gyulladt, de ha ez az órában történik meg, biztos gallyra vágja.Szóval tényleg nem egy ajánlott elem típus !
Köszönöm a tanácsokat mégegyszer ! -
törölt tag
Elem kérdés.
Melyik elem márkát választjátok szivesebben quartz órákhoz ? Renata, Seizaiken, Camelion...stb.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #179227 üzenetére
Igen, kézzel húzos és lötyög mint a fene
Nagyjábol ugyanazok a hibái mint az Amphibiannak, csak itt még a tok is kopik. Nekem a korona melleti kiállások alatt már kilátszik a réz.
Szeretem így is, bar elbírná a 20-as szíjat. -
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #179204 üzenetére
Köszönöm
Én is dátum nélkülit szerettem volna, de ezzel a számlappal nem találtam olyat. A 100819-est én is nézegettem, az is szuper nagyon és a 420306-os sem rossz, nekem ezzel a számlappal van meg a 431306 amit szintén szeretek, de ugyanezek a betegségei.
Egyébként én imádom a kézzel húzós órákat, nem is ragaszkodnék az automatához, de ez legalább acél tokozású.
Ennyi pénzért tényleg azt mondom, hogy megérte !..pláne, hogy ez már ennyiért valóban vízálló.futizoli : Köszönöm
Azt hittem csak én fogtam ki ezt a selejtes szíjat...mikor összepattintottam a zárat, szinte azonnal szétnyílt...még a biztonsági csatot sem tudtam ráhajtani
Csak a japán órákéval tudtam összehasonlítani a koronazárat...azokhoz képest gondoltam. (150-es tokozás)
Hallottam már félfüllel ezt, de ilyen pontosan nem tudtam és azt gondoltam, hogy nem is egészséges ez az oda-vissza tekergetés. - közben megnéztem és tényleg írja a papírja ezt-
Van még 3 típus amit vadászok, de szinte beszerezhetetlen vagy horror áron van.Köszönöm a tippeket
-
törölt tag
Sziasztok !
Megjött Chistopolból az első Ampibian Classicom. 1,5 hét alatt ideért, vámmentesen
A gyári fémszíj nem volt valami biztató minőségű, le is cseréltem a hozzá járó ajándék nato szíjra. Bezelt is lecseréltem egy egyszerű tisztára. Igy már tényleg olyan, amit szivesen fogok hordani
Még egy kis bibije, a koronazár nem tul minőségi és az idő-dátum állítása picit bizonytalan. Nem mindíg érezhetők az állások és a mp mutató is néha furán ugrik közbe ...hát mint a Komandirskie-mnél
Összességében remek óra és ár-érték arányban tényleg jó ! -
törölt tag
válasz
Tsebacsi #179067 üzenetére
Szeretjük itt páran
fagyalllo: Nem is tudtam, hogy kifutott a gyári. Lehet, hogy ezek jobban méretreállithatók és egy picit olcsobbak is.
terra052: Én nagyon szeretem a gyári fémmel, mindíg is tetszett ez az óra...de egy jubilee-t én is elfogadnék még mellé. Megvenni pluszba már tulzásnak tartanám.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #178983 üzenetére
Zimbe sumo Instagram link
Egy rövidke videót találtam az óráról. -
törölt tag
válasz
terra052 #176058 üzenetére
Me' nem tudok olvasni
Szerintem egyáltalán nem passzol hozzá az adapter. Láttam a cikkben is ezt a megoldást. G-shock-oknál sokkal jobban passzol a hozzájuk illő adapter.
Egy másik helyen találtam is variációkat, de nem tetszik továbbra sem*szerk.: hogy ne lógjon ki, ne legyen szélesebb a tok aljától, inkább 18/20 as adaptert tudnék elképzelni maximum.
-
törölt tag
válasz
consono #176040 üzenetére
Nem mindennapos használatra vettem, de tényleg vigyázni kell rá. Sikerült odaütni picit és azonnal látszódik rajta. Szerencsére csak egy ponon és nem feltünő. Vékony festékréteg és nem egy kemény műanyag. De azért szép
#176042) terra052: szikével szerintem kivitelezhető. Inkább arra kell figyelnem majd hogy ne legyen bujtatóig varrva, hogy a varrásba ne kelljen belevágnom. 24-est kell 18-asra szabni
Adaptert szerintem nem találnék ami illeszkedik hozzá és elég széles nato is megy bele. 18-assal sem lenne szép már. Egyébként majdnem az összes natomat eladtam mert nem annyira szeretem. Csupán néhány órámon hagytam meg, amik pedig csak azzal néznek ki jól (szerintem ). -
törölt tag
Valaki keresett pár hónapja ilyen Seikot :
-
törölt tag
Szerintem még így is át kellene fogalmazni a topik nevét, mert nem hiszem , hogy az én svájciaim, nagy beszélgetésindítóak lennének egy Rolex és egy Omega poszt között !
Szerintem teljesen jó volt a régi rendszer és attól hogy hozzá nem tettem még szerettem itt olvasgatni, okosodni...és hozzáteszem, hogy nem a többmilliós svájciak hoztak lázba.
-
törölt tag
válasz
7s26c #170595 üzenetére
Onnan szedegettem vissza őket
saiyajin: Igen, saját képek. Köszi
eBay-s vásárlás volt .
Blind: Igazán nincs mit
Elvétve van licten, akkor érdemesebb. Eztelég nehéz megmondani, de nálam kb 1 hét alatt 1-2 percet szedhetett össze nagyjából.
Aske: nem vészes szerintem, de az acél szíjtól amit egyszer rátettem elütött kissé. Hátlapot levéve nem igazán látványos
...dehát 10e
Nekem igazából nincs vele problémám.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
csabulaxi #169636 üzenetére
Nagyon tetszik nekem is mind a kettő, de a ződet választanám
Valahol láttam már hogy a "lünettát" (igy hívják ennél is az üveg körüli gyűrűt?) fényesre polírozzák...nem tudom hogy titánnál mennyire lehet, de jól állna neki az is szerintem.
g0n21: már megelőztek a ref.számokkal
-
törölt tag
Aki mostanában rendelt a citywatches uk-ról, az
megkapta már a csomagot ? Ha igen kb. hány munkanap volt a szállítás ? -
törölt tag
válasz
gipsztigris #169250 üzenetére
Szuper videó ! Nagyon tetszik ez a régi hangvillás szerkezet. Egyszer be is szerzek egy régebbi spaceview-ot.
De az újabb hangvillások már nem ilyenek, azokrol nincs hasonló videó. Nem találtam. -
törölt tag
válasz
Szpeti20 #168967 üzenetére
Tegnap este meg is rendeltem
Bár kicsit furcsállom, hogy a citywatches-rol nem jött még csak automata visszajelzés sem.
A regisztrációs vásárlást én sem találtam ( mint már valaki irta a napokban), csak a vendégként PayPal-al verziót.
Mindenesetre a pénztől megszabadított
Kiváncsian várom már...bár sejtem, hogy lesz 1 honap igy is a szállítás...svéd postám másfél hete pihen Mo egyik postai depójában -vámmentes tétel-
-
törölt tag
válasz
#42007296 #168796 üzenetére
Köszönöm a szavazatokat!
Sejtettem, hogy nagyon megosztó lesz
A monster volt az elsődleges választásom igazábol, de a másik kettő is nagyon megfogott.
Solar-om még nincs, de nagyon tetszik ez a tipus.
A 3. -tol a mérete miatt tartok egy kicsit.
A monster bevonatának kopása miatt nem félek, mert ugysem lenne napi használatba a többi meglévő miatt .Átrágom még ezt, de az biztos hogy a Stein-ről lemondtam
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #168341 üzenetére
Itt jobban látszik a csiszolás .
Nekem kifejezetten tetszik, különleges, bár a tok annyira nem ideál.Veron: Biztosan megvan a módja, de a legjobb ha vigyáz rá az ember és akkor nem kell
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #168240 üzenetére
Óh, köszi
valamiért nem mindig működik a linkmásolás az app-ról :/
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #168108 üzenetére
Van 82 dollárért Carnival-ex is
Szerk.: képei alapján MT5601 werkel
-
törölt tag
válasz
squir #166024 üzenetére
Köszönöm a választ és ZiD -nek is !
Gondoltam, hogy nem kell prémium minőségre számítani, de nincsenek is olyan oráim, hogy összevethessem velük....mind 150e alatt van és mindegyikkel meg vagyok elégedve.
Mindenképp búvárt szeretnék és ugy érzem ez benne is marad akkor a kívánságlistámba. Sajnálom, hogy a zöld lünetta nem kerámia, de max ha megunom cseréltetem feketére .
Nézegetem régóta a seiko búvárokat is és az skx007- től a monsterekig van bőven ami tetszik..pl.: SRP583k1
is.Ha pedig nem búvár, akkor nekem EZ is tetszik.
-
törölt tag
Páran biztosan követitek a Facebook órás csoportjait.
Volt egy Steinhart-os vita az egyikben, miszerint gyenge minőségű avagy sem...Én pont most terveztem venni új órát és többek közt egy Ocean1 Green ETA2824-2 volt a kiszemelt, de kicsit elbizonytalanodtam. Ugye akármennyire is tetszik valami, ha többen irnak róla negatív dolgokat, akkor elbizonytalanodhat az ember.
Irtak olyat is, hogy gyenge minőségű a koronazár, a szíj...nem is emlékszem pontosan mindre.
Tudom, hogy ebben a csoportban azért van pár embernek és itt viszont nem láttam még panaszt rájuk. Ez azért van, mert árához képest nem lehet panasz rá és elsiklanak a "hibái" felett ? Vagy inkább csak károgás volt a FB csoporton ?
-
törölt tag
Instagram lopásbiztos órapróbáló
-
törölt tag
válasz
KelemenUhr #165635 üzenetére
Nállam a mutatók nem illenek a képbe, de gondolom kinek mi .
-
törölt tag
válasz
Alpachino #164943 üzenetére
Elnézést, még nem volt időm visszaolvasni addig a topikot
Az a VK64 quartz chrono werk pedig seiko ?!
Szerintem ~25e Ft ot megérGondolkoztam rajta én is...viszont mindig jön egy " hú, ez jó árba van és tetszik is, KELL"...aztán soha nem gyülik igy az "óráspersely" tele a következő kiszemelthez
-
törölt tag
Sturmanskie VK 64 quartz chrono elég jó árban van itt. Máshol 80e körül látni.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #162867 üzenetére
Már papírbol is kivágtam méretre, de annyira határeset, hogy ezt tényleg csak felprobálva tudnám eldönteni
Empsepo : köszönöm
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #162844 üzenetére
Félek igy látatlanba megrendelni. Ha nem is lógna le, betöltené a csuklómat az óra és csak ugy "leesne" a szíj alatta mondjuk 90 fokos szögbe, az sem tetszene. Rajtam biztos nem maradna ha befürödnék a méret miatt vele, de megszakqdna a szivem ha tul kellene adnom rajta...félő, hogy igy is megtartanám dobozlakónak
5-ös kezelő : igy érzem jól magam én is, ha lehet variálni
...és szerintem itt sokunk
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #162839 üzenetére
Fehérnek tűnik, bár kézben még nem fogtam.
Biztosan jól nézne ki úgy is.
Valószínűleg nekem is meglenne már egy komolyabb óra ára, ha a "gyüjteményemet" nézem, de hiába tetszene az az 1, az akkor is csak 1szeretem váltogatni őket és megelégszek egy 6e Ft-os Raketával is, ha az igazán tetszik
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #162829 üzenetére
Nekem tetszik ez a pilótás mutató
Snorkelt szerettem volna eredetileg 96b209 -et, de attól tartottam, hogy nagy lesz a vékony csuklómra
Szerintem még bőven vezetnek az Orient Mako-k és Ray-k , mint topikórák -
törölt tag
válasz
excalibur36 #162824 üzenetére
Örülök, hogy neked is összejött !
-
törölt tag
válasz
excalibur36 #162237 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest