- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Csak beugrottam szép estét és a legjobbakat kívánni nektek!
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #172202 üzenetére
Szép
-
berigazek
őstag
Üdv itt is mindenkinek!
24 óra alatt ez már 3. Topic...remélem,hogy az utolsó is egyben
-
berigazek
őstag
válasz
Tiszteletes #169939 üzenetére
Ma készült a kép ...Március 22-én
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
Tiszteletes #169884 üzenetére
Köszike
Még gyűjtök addig párat,pedig le akartam állni
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek és főleg azokkal a társakkal akik rendelkeznek GPS-es (Casio) órával.
Szó volt pár héttel ezelőtt arról,hogy a GPS-en keresztül az óra nem veszi,azaz nem frissít csak időt és semmi mást,mint pl.Nyári vagy Téli időszámítást (igaz,hogy Citizen F100 és F150 Caliber-ről beszélgettünk.) a barátom véletlenül teljesen elállította a Casio G Shock MTG-1000 sorozat egyik karóráját és egy gombnyomással,(45 sec alatt) manuálisan frissítette GPS-en keresztül a teljes óra beállításait,azaz időt,időzónát,dátumot is!Mondom Casio-ról van szó!Egyre tökéletesítenek mindent -
berigazek
őstag
válasz
excalibur36 #169114 üzenetére
Gratula,jó választás és használd egészséggel
-
berigazek
őstag
válasz
MenőManó03 #169014 üzenetére
Néztem én is.de nem találtam 20 perc alatt....jobb,ha a Certinának írsz,hogy melyik modellhez kelll....ők tudják,hogy van-e és melyik kompatibilis azzal.
-
berigazek
őstag
Csemegézzetek
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
g0n21 #168617 üzenetére
1 év AZ felesleges hidd el!Karórában!Autót viszem évente és 15 ezernék kötelező olajcsere,legdrágabb Castrol olajat is 15 ezernél lecserélem az összes létező szűrővel együtt.Épp,hogy ,,felelőtlen" nem voltam soha.Az órát is első 3 év után illik vinni utána mindenki,ahogy használja.Sós víz után pedig a fényképezőgépet,órát mindent szappanos édesvízben elmosok és kiszárítom.Azért mindig búvár óráim voltak vigyáztam rájuk.
-
berigazek
őstag
Bőrszíjak,csattok,stb....csemegézzetek
-
berigazek
őstag
Szép napot uraim,
Tőletek is megkérdezném,nemcsak a Facen,hogy egy szép barna tépőzáras karóravédő csuklópántot tudtok-e valahol és ugye ezeket a csuklópántokat zárt fémszíjra nem lehet feltenni,csak nyított szíjakra,mert át kell bujtatni a szíjakat a pánton?Ha kiveszek egy teleszkópot a lepkezárból,fémszíjból akkor át tudom csúsztatni a fémszíj két oldalát utána vissztateszem a tüskét...vagy van más megoldás is?
-
berigazek
őstag
Svájci óra
-
berigazek
őstag
Kellemes hétvégét mindenkinek,Seiko est van...csemegézzetek
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
adequate_cou #167583 üzenetére
Próbálni lehet bárhol,Hollywood-ban is mehetsz üzletről üzletre...ha tetszik megveszed,nem kötelezhetnek arra,hogy megvedd,amit még nem tudod,hogy meg fog-e tetszeni.Arra csuklóra passzol a 41 mm
-
berigazek
őstag
,
Na ez micsoda óra? -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
hornoti #167465 üzenetére
Igen...mindiig a PayPal regisztrált címedre küldik azok az oldalak,ahol nem regisztrálsz csak vendégként vásárolsz...Az angol oldalak biztonságosak ,megbízhatóak.
Lehet,hogy most készítik elő a csomagot,ha raktáron volt az óra és majd jeléentkeznek,ha postára adták,de furcsa,hogy nem jött rögtön Rendelés visszaigazoló emailed!?Jó a PayPAL,mert 180 napos védettséget élvezel!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest