Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Akár helytálló is lehetne, amit írsz, de jelen esetben nem kibogozhatatlan a dolog, a Cadisen egyértelműen a Helmet koppintotta, viszont a végeredmény eltérő lett. Volt olyan Cadisenem, és tök jó kis óra, de azért vannak eltérések, pl. még a méretei sem ugyanazok.
-
arn
félisten
Arra reagaltam, hogy az atutalas veszelyes… plane debit carddal, amugy nem kell tovabb gondolni. A hitelkartyaban nincs manapsag semmi kulonleges es extra.
Kisebb webshopoknal (ertsd nem az amazon), eszem agaban sincs utalgatni, akkor megyek mashova ahol van biztonsagos fizetesi mod.
-
Tufa_
aktív tag
-
Tufa_
aktív tag
A vacheron repult le egyszer a kezemrol amikor a gyari gumi szijjon volt. Pont egy kilazult csavar miatt a szij vegen ahol a csatt van. Szerencsere nem serult mert fu''re esett es masnapra postaztak a kiesett alkatreszt egy meghivassal egyutt egy ingyenes nagy szervizre.
Ahogy fagyallo irta fentebb, szerintem megoldottak a problemad, meg annak ellenere is hogy siman mondhattak volna hogy te okoztad a kart. Foleg hogy egy egy emberes cegrol van szo - meg ha nem is valaszolt neked karacsonyi szunet alatt 2 napon belul - szerintem becsulendo.
-
bigmasterg
addikt
Én most vettem lidl-ös 6os óratartót. Két féle volt, a 2 soros és egy soros.
Egy soros "csík" alakút vettem.
Az egy dolog hogy lőrés szerű rajta az ablak, de ami nekem fura, hogy lötyögnek benne a párnák. Ha megbillented a dobozt, billennek vele együtt az órák is benne és így szögbe sem tudod állítani őket, hogy rád nézzenek, ne felfelé.
Így.
De ennél olcsóbban valóban nem lehet tartót találni. Valszeg' ebbe kerülnek majd az olcsóbb óráim. -
csabulaxi
senior tag
egyem a jajdefontosvagyok kis szívedet!
Most tényleg mind a kettő alkalmazott gőzerővel csomagol, a majd neked küldött jajdejófejcég vagyunk levél később hoz majd új ügyfeleket.
Majd az ünnepek után kapsz egy levelet sűrű bocsánatkéréssel hogy a sok munka közben most vették észre a leveledet és tudjuk hogy Tankcsapda koncerten pogózás közben b@sztad oda az órát, de küld el nekik postán csingiling falvára és majd kipolirozva visszaküldik, mindezt ingyen ügyfélközpontú fiatalos cégként.
És ez milyen jól fog mutatni majd egy Facebook posztban. -
Sok tekintetben nem értek veled egyet.
Van pár igazi kupleráj cég.
Van pár érdekes és izgalmas kezdeményezés.
Az mindig fura volt nekem, hogy a mai modern cégekben nem az emberekkel, hanem arculatokkal, dizájnokkal vagy tolvajokkal lehet találkozni.
Dreher Antal. Richter Gedeont mindenki ismeri. Ellenben gőzöm sincs ki van a Zelos vagy Haldor mögött.
Itt vannak a gondok szerintem. Anonim módon lehet bújni az erdőben. -
@mriya@
őstag
Oké, mi elmondtuk, szerintünk mi lehet a szerviz (kereskedő) reakciója.
Te elmondtad a saját történetedet.
Most már eljött az ideje, hogy megreklamáld az órát, és majd leírd ide, mi lett a végkifejlet.
Remélem számodra pozitív lesz a megoldás.Az én órám sajnos elveszett, nem vettem észre, amikor leesett a csuklómról. 🙁
-
arn
félisten
Ez csak az elado joindulatan mulik…
en hangdobozokat kaptam levert sarokkal (2000+ eur) kicsereltettem, az uj mashol volt serult, irtam nekik, hogy ez nem ok… ok meg annyit irtak, hogy a masik dobozt ellenoriztek, es vagyok gyanus nekik. Siman kirohogtek, hogy adjam el, ha nem tetszik.
Tipikusan azaz eset, hogy bizonyitod? En ot ev mikva is karcmentesen adom el a cuccaimat, gondolhatod mennyire idegesit.
-
kovsol
titán
Szerintem fórumtárs nem arra gondolt, hogy direkt vágja neki az ember, hanem baleset történik. Az meg ugye nem garanciális.
Amúgy meg ha én lennék óragyártó akkor apró betűs részbe oda írnám, hogy mozgó alkatrész kilazulására nem vállalok garanciát, mindenki használat előtt vizsgálja meg. -
momcrew
tag
Most nézem az enyémet, nálam még ferdébb. Én is igyekszem mindkét oldalból kivenni egy-egy szemet. De úgy látszik nem ezen múlik. Engem nem zavar, mert én az óra másik oldalát nézem
. Nem tudok róla, hogy az óracsatnak hol illik lennie, de ha zavar próbáld meg úgy állítani, hogy tetszen.
-
momcrew
tag
-
Kbali
nagyúr
Majd a többiek is megszakértik, de szerintem mindkettő jó lehet. Napi használatra a zafír üveg jobb, az Orientek bőrszíja amúgy sem túl jó - meg higiéniai okokból is cserélnék egy használt órán.
Automata óránál arra is érdemes számolni, hogy járatni kell, meg kb. 5 évente kell nekik szerviz. -
Deskdiver
senior tag
Elvileg így kell:
Stopwatch Hand Adjustment 1. Pull crown out to position 3.
2. Press A to reset the stopwatch 1/10 second hand to the “0” position.
3. Press B to reset the second and minute hands. The hands only move clockwise.
4. With each press of A or B, the hands move one position. They move quickly if the buttons are
kept pressed.If the stopwatch hands function improperly, pull out crown and press A and B at the
same time for over 2 seconds. When the buttons are released, the stopwatch second and
1/10 second hands will spin around and return to “0.” This will indicate that the internal
circuit has been reset. -
fagyalllo
őstag
Szégyen és gyalázat, de a nagy japán gyártóknak sajnos nincs ilyen órájuk.
A Nixon re-run divatizét akartam volna javasolni, de elnézve pár valós fotót és videót, elég béna.
Esetleg nézegess ana-digi órákat, olyat a Casio is készít acéltokkal. Pl. egy Lineage LCW-M100D egy kis topikos kedvezménnyel nagyon jó vásár, acél, zafír, rádiós, fényevős. -
fagyalllo
őstag
Automatánál nap 5-10 másodperc eltérés teljesen természetes, a kinetic kvarc szerkezet, csak az akkut tölti a rotor forgásából nyert energiával.
Ha nem akarsz szöszölni az automatával, vegyél kvarcot, még jobb ha elemet se kell cserélni (Tough Solar, Eco-Drive, Seiko Solar...)Egy szép Edifice, 29-ért megveheted itthon, garival: EFR-526L-7AV
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest