- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
DJosef #213105 üzenetére
Kihúztam azt a cuccot, lenyomva tartottam 4 másodpercig. Pörgött valamit, vissza nyomtam ezt a bigyót a 0 pozícióra, egy nappal többet ír meg már 4 óra van.
Nem tudom mi értelme van ennek a sz*r ecodrive-nak, semmi értelme. Komolyan. Vissza se tudom állítani, azt se tudom hogy egyáltalán hogy kell resetelni, mert a dokumentációba ez van.
-
-
Aske
aktív tag
válasz
DJosef #192342 üzenetére
Nekem formára, méretre, színösszeállításra a ray sokkal jobban bejön. A kézzel húzhatóság meg a másodperc stop az egyértelmű előny. Azzal együtt, hogy koronazáras óránál egy fokkal macerásabb a felhúzás.
Én még esetleg egy zafírüveggel feltuningolnám, hogy legyen egy allrounder óra.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
DJosef #187116 üzenetére
Elvileg 4-5-6 évente szervizeltetni kell az automatákat, ez valahol 20-30K HUF körül lehet. Én imádom az Orienteket, de az biztos hogy egy ilyen értékű órát csak akkor szervizeltetnék ha elkezd ennek szükségességére utaló jeleket produkálni. Vagy még akkor sem, vennék inkább egy újat.
Ha csak alkalmanként használod, néha húzol rajta koronáról. Havonta azért illik megjáratni.
A FB csoportban olyan áron adják, hogy én ebből nem vennék használtat. Amúgy ha szép állapotú, megvigyázott, akkor valószínűleg semmi baja.Az utolsó bekezdésre: Vigyázz, elindultál a lejtőn!!! Most azt érzed, hogy kell egy automata. Aztán majd azt fogod, hogy OK, van egy búvár, de kell egy pilóta/elegáns/stb. Aztán azt, hogy kell egy svájci...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
DJosef #187116 üzenetére
Átlag 5 évente szerviz, kb. 15-20 ezer Ft. Megbízható eladótól lehet használtat is, de FB csoportban biztosan tud vki újat is kedvező áron, én 46-ról hallottam pl.
Havonta legalább egyszer járasd meg, ha nem használod, mert különben besűrűsödhet benne a kenőanyag. Amúgy meg a legtöbb óra jelzi, h kell a szerviz - lecsökken a lengésszög és a járástartalék. -
nederlanden
senior tag
válasz
DJosef #186301 üzenetére
Lauda:nekem igy egyszerubb!
Szoval lenne meg egy kerdesem:reggelre az aktualis nap folott megjelent az RCDV felirat,,,erre leiras szerint automatara akartam azt is allitani de sehogy nem sikerul,egyszeruen nem jelenik meg az rcdv on/off,.Miert jelent meg reggelre?Mi lenne a helyes beallitas?koszonom
-
nederlanden
senior tag
-
válasz
DJosef #183366 üzenetére
A timecenternél (=borkutime) kaphatsz kedvezményt, ha írsz timecenter néven futó fórumozónak.
DFI-nél számolj 27% áfával +3000 forint vámeljárás díjával, és azzal, hogy nem lesz garanciád. És a bolt nem izlandi, hanem távolkeleti (hong kongi).
-
TimeCenter
tag
válasz
DJosef #183083 üzenetére
DJosef:
Mindkét megoldás megfelelően biztosítja hosszú távon az óra működését ( TOUGH SOLAR és Eco-Drive ). A CITIZEN 7 éves járástartaléknál jár, míg ez a paraméter a CASIO modelleknél 2 év. A CASIO használ még néhány órájában SOLAR POWERED ( TIME MODULE ) technológiát használó szerkezetet, az nem bírja annyi ideig ( csak 3 hónap ).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest