- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léolo
csendes tag
válasz
fagyalllo #186098 üzenetére
Köszi! Először persze én is a facuccokra figyeltem fel, de aztán megakadt a szemem ezen, éspedig annyira, hogy szerintem nem fogom tudni lebeszélni magam róla.
Tehát aszondod, olcsó, de megbízható mechanikájuk van, és ha szitálni kezd az eső, jobb levenni, és eltenni, vagy eleve otthonhagyni?
Még a bőrrel van gondom (lelkiismereti), de igazság szerint cipőm is van most, ami bőr, sajnos. -
ciryl65
csendes tag
válasz
fagyalllo #185823 üzenetére
fagyallo
schawoHát ezt értem is meg nem is!
Az rendben van, hogy hirdeti, de nem fogom fel, miért ilyen áron.
Ha kész lesz a projekt, akkor majd leszállítja tizedére az árat, és akkor majd azt érzem, mennyire olcsón árulja?
Többszörösen eltúlzott áron hirdetni számomra nem épp vevőcsalogató marketing fogás. De ő tudja, mit miért tesz. -
bence0929
tag
-
bence0929
tag
válasz
fagyalllo #185708 üzenetére
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Na ne már, ez a werk kezd az agyamra menni, pedig a márkának vannak jó lépései és modelljei. H21,H31 stb., de ez nagyon off, tisztára olyan, mint a benzines autóknál a "kell a turbó minden motorba, mert a sima szívó ritkán megy tönkre"
és a feltűntetett szerkezetszámmal ez a vásárló félrevezetését ki is merítette, b@sszus, pedig csípem a márkát, a belépők között az egyik kedvencem
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #152557 üzenetére
Újra rátaláltam ezekre böngészés közben és rászántam magam egy solar chronora.
Nem csalódtam benne, nagyon tetszik, bár fura volt hogy a chrono gombjainak nagyon kicsi a futása...mármint alig kell benyomni.
Szíjat lecseréltem rios-ra (ezzel hordtam a Bulovát, amitől megválok)
Napfényben még gyönyörűbb a számlap, de olyan képet még nem készítettem.
Jó masszív hatasa van az órának.
Ami kicsit negatívum, hogy csak a mutatókon van lume , nameg a 12-nél egy picike. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
fagyalllo #185448 üzenetére
Na ez már döfi! Ráéreztek a kínaiak, hogy mit érdemes gyártani és hogy nem csak a gagyira van kereslet.
Ez az SLA017 zafírral, kerámiával, NH35-tel, 200m-el, 200$ környékén gyakorlatilag verhetetlen. Terveztem benevezni a teknősre, de azt hiszem, inkább megvárom ezt. Remélem a lume is jó lesz, az nagyon hiányzik, mióta eladtam az SKX-et.
Valami jó kis LLD homage-t kellene piacra dobniuk, nem is értem, az hogy nem jutott még eszükbe.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #185417 üzenetére
Az igaz.
Bár ha belegondolok az ETA kvarccal szerelt órámat kb. két hónapja állítottam be utoljára azóta sem mutat eltérést a rádiósomhoz képest. Az elem élettartamra pedig 108 hónapot írnak. Annyi ideig még egy órát sem tartottam meg, szóval nekem ez is ok.
Aki egy fél életre keres problémamentes órát annak talán jobb választás a Citizen. Én még mindig úgy gondolom, hogy egy liga csak másképp közelítették meg a problémát. Viszont azzal indexközé ütő mp mutatóval kezdeni kellene valamit.
( Az enyém szerencsére eltalálja. Ha nem tenné már nem lenne meg.
)
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #184928 üzenetére
Nem értek ilyesmihez. Bizonyítás, videó készítés gondolom. Visszaküldeni nem akarom. Így jártam.
Hagel : Talán nem ilyen elvetemültek a raktárosok. Postásoknak meg nem hinném, h lenne rá idejük. Bár a munkaerőhiány miatt már mindenhol találkozhatunk gyengébb kvalitású alkalmazottakkal. -
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #184919 üzenetére
Sátán!
Hétvégén Chronomeeting, most talán kijutok, 60i-n kívül
kivel lehet majd esetleg összefutni, és
lesz-e nála certifikátmiről lesz felismerhető? -
alphaville
aktív tag
válasz
fagyalllo #184726 üzenetére
Sőt, szemtelenül nagy a szakadék! Az itthoni árak, különösképpen a FB-csoportban tapasztalhatókkal, nem a realitást tükrözik. Persze, a piac szabályoz, de ha teret engednek az eladók a mérhetetlen és pofátlan alkudozásnak, eljuthatunk oda, hogy az európai órapiac "bazári majmai" leszünk az árak tekintetében.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
fagyalllo #184726 üzenetére
Igen, ez mindenre igaz, minél drágább, annál nagyobb az értékvesztés. És az 5...6 évente 30-50 ezres szervízt még nem is számoltuk. Ésszerűbb 5 évente venni egy új, olcsóbbat 😃. Amúgy a Davosákkal szemezgettem, de élőben nem estem szerelembe, pedig igen jó középútnak tűnt.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #184646 üzenetére
Nem mindegy nekem. Azt a lerohadt Audit rendbe lehet hozni, de Skoda motorral szart se fog érni. Meg más is lesz az érzés. De pontosan nem tudom, nem értek a lovakhoz.
ZoliZeeZoli: nem utángyártott, hanem eredeti. Az az Omega szerkezet alapvetően a korábban írt ETA kvarc, amit az Omi valamennyire átdolgozott-csinosított-átnevezett sajátra (nem volt ez ritka akkoriban és most is van rá példa több gyártónál). Szóval ha sikerül olyan ETA-t szerezned olcsóbban, akkor az kompatibilis az Omega-d szerkezetével és át lehet cserélni az alkatrészeket (mármint az elektronikáját. A mechanikai része nem minden pontban egyezik meg az alap szerkezettel)
Egy régi kvarc/elektro-mechanikus/hangvillás szerkezetet rendbehozni-javítani soha nem egyszerű, elég komoly türelemjáték.
De annak örülök, hogy értékmegőrzésre törekszel (nagyon helyes!), ezért a szerkezetet nehogy kicseréld(!) inkább türelmesen keress hozzá donort (nem lehetetlen, annyira nem régi szerkezet, lehet találni idővel). Legegyszerűbb, ha magát az Omega , vagy az ETA ref számokat ütöd be a keresőbe, úgy könnyebben találsz komplett szerkezetet, amit fel lehet használni donornak (egyes alkatrészek külön-külön beszerzése ezekhez szinte esélytelen) -
ZoliZeeZoli
csendes tag
válasz
fagyalllo #184634 üzenetére
Szia,
Alapvetően az értékmegőrzésre törekszem, így ha lehet Omega alkatrészekkel pótolnám. Amennyiben ilyen nyák panel van "után gyártott" verzióban, vagy biztosan ezt is valamely beszállító gyártotta, aki gyártott máshova is más logoval...még az is beleférne...
De az, hogy az egész belét kicseréljem csak hogy külsőleg "Omegának tűnjön" nem látom túl nagy értelmét. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #184640 üzenetére
Erősen kétlem, hogy min. tizedmiliméteres pontossággal minden adatában megegyező másik típusú szerkezetet lehetne találni (szerkezet átmérő, vastagság, tengelymagasság, dátumtárcsák vastagsága-szélessége-átmérője-elhelyezése, tengelyátmérők).
De ha lenne is, az már végképp "sufnituning", minden eredetiségét elveszti az óra.
Nekem is pihen egy gyönyörű elektro-mechanikus Bucherer a fiókban, várja az alkalmas "donor" feltűnését. -
-
Deskdiver
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz
fagyalllo #184488 üzenetére
Szerintem nincsen ezzel annyira nagy gáz, eddig ez a legrosszabb teszt amit a System 51-ről olvastam, máshol nyitottabbak az újdonságokra. A Tissotban sem lenne gond vele, főleg hogy kicsit tuningolták is, ha kvarcóra árban adnák. Mert ez a szerkezet kb. annyit érhet. Azok helyére is van kitalálva, nem véletlenül gyártják gépesítve...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #184353 üzenetére
BKK a megrendelő, szolgáltatásszervező kormányközeli vízfej, BKV az egyik alvállalkozó, aki végzi a tényleges melót. Többi alvállalkozó : Volán a MAN buszaival Seszták érdekeltség, VideoTon Arriva a másik, a nagyon széles Gáboré.
Evo87 : Ne piszkáld, korrigáld letevéskor.
Sungoo : Grat. Sokat szemezek vele, de nem vettem eddig. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #184241 üzenetére
+1 a kisebb méretre. Egy elegáns óra ekkorában már túl nagy, hülyén mutat.😔 (és az messze nem női, csak a japánok nem ismerik az arányokat😉)
Másrészt meg mire itt is kapható lesz, ugyan olyan túlárazott cédulát fog kapni, mint a Transocean.
Kár, mert alapvetően gyönyörű design -
palu
tag
válasz
fagyalllo #184213 üzenetére
Köszi a tippet!
A Tissel mint márka felkeltette az érdeklődésemet, két régóta vágyott stílusban is találtam náluk órát.
és a
A 9015-ös Miyota Automata ha jól tudom már nem belépő werk, magáról a gyártóról mit érdemes tudni azon túl hogy távol keleti?
Rendelt már valaki a fent említett webshopból? Kell vámra számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest