- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Én szívesen kimaradnék a folyamat izgalmaiból.
Ha kicsit is jártasabb lennék az órák világában, összeválogatnám a szóba jöhető tokokat, számlapokat és mutatókat, a többit rád bíznám.
Nézegettem Dzsana darabjait is képeken, de úgy érzem, nekem nem vintage kell, hanem vízálló új tok és ugye az egyenes fehér ceruza mutatók. Vagy nem kellene foglalkoznom egyáltalán beépítéssel, hanem nyúznom a Fortist, végül is az áll legközelebb az ízlésvilágomhoz. És a 2836 sem kényes annyira, még ha nem is WW II.
És az Archimede Pilot 42 is csak ül a dobozában szegény, már az is öt éves. Szatén finishelése van, nem merem hordani, nehogy karcolódjon - nem tudom, az hogyan javítható.Ma elővettem a dobozából a húsz éves /még nem szervizelt/ Seiko 5-ösöm, az első mozdításra elindult, meg sem kellett rázni. 35-36mm a tok, mégsem tűnik kicsinek a számlap miatt.
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha ekkora tortúra az összeépítés, akkor én még kivárok vele. Nem nekem való az alkatrész-vadászat.
Ha az öreg Slavát felújíttatom, talán elég lesz kézihúzós feelingnek. Bár nem olyan strapabíró, már tört a tengely egyszer, mikor leejtettem negyven centiről a szőnyegre.
Vagy maradok a logo nélküli Parnisoknál, engem valszeg kiszolgál egy 6497-es.Rexton 12 : Jól néz ki, és zafír, acél, 100m - sokat nem tudsz mellényúlni. Ha írsz TC fórumtársnak, biztosan segít. Méretre ügyelj, csuklódon hogy mutat, arányos legyen.
Blind : Vegyél újat, ne építgess, ha csak nincs egyéni elképzelésed. Rengeteg jó és szép óra van 2824 werkkel.
-
5-ös kezelő
senior tag
Üdv, Mester! Ha majd nagyon ráérsz.
Még csak gondolat szintjén vagyok, és amúgy is tök felesleges, annyi jó órám van, de előfordulhat.
Nem biztos, h érdemes moddolni az Orient Flight-omat egy üresebb számlappal és lumézott fehér "pencil" mutatókkal, de jobban látnám - a werk és a tok tökéletes.
A másik terv egy príma állapotú wehrmachtswerk /ha jól írtam/ beszerzése és egy cca. 39-es tokba építése lenne, szintén egyenes /ceruza/ fehér mutatókkal és fekete számlappal.
Szóval nem túl merész tervek, és még át kell gondolni, van-e értelme egyáltalán.Félix : Certina DS Power itt van a kezemben, csendes teljesen. Semmi rendellenes zaj, szinte zajtalan a rotor. 2 éves múlt, Tamás Jng és Entropy jóvoltából van nálam. Napi pár mp eltérés, pozíciókban szabályozható /kézen és 3 fel késik, lapjával siet/ gyárilag. Hibátlan eddig, igaz, ritkán viselem.
-
fagyalllo
őstag
Csak simán borongós időnek mondanám, plusz még a kicsit retkes ablaküveg is rásegít
csabulaxi:
A csaj súlyelosztása nem az igazi és szerintem az aranyra bukik. A jubileumi szíjban pont a nagy artikuláció tetszik, ennek csak a szélső szemei tömörek, a teljesen tömör már messze nem ilyen hajlékony. A zöld Seagull nagyon tetszik. -
Skimaster
senior tag
Én köszi a korrekt üzletet!!!
Egy kis beszámoló a többieknek:
Kicsit jobban megnéztem az ötletadó Black Bay-t,3 ezer pár száz dollár az ára,használtan 2-ért már van.Ugye ezért egy 2824 es ETA van benne módosítva,ebben,szintén ez a szerkezet van alap verzióban,töredék áron.Ugye az eredetin nincs dátum,de nekem kell,tehát ez is jó,és nekem a snowflake mutató annyira nemgyerebe,ezért ennek a módosításnak is örülök.Zafír és minden más rendben,lumenje nem túl erős,kicsit a lünetta laza,a bőrszíj nagyon jó,csak nekem kell a több sportosság,ezért kapta a natót.Tegnap fél 4 óta volt este 11-ig a kezemen,éjszaka pihent,most 4 mp-t késik.Szóval ez is jó!
Persze nem akarom egy gyári eredeti órához hasonlítani,mert ez másról szól,viszont ez egy nagyon korrekt kis darab!!!
-
csabulaxi
senior tag
-
Dzsana
senior tag
Elméletileg új az óra, nem illene. No meg akkor most is ott lenne. Nem borigatnám szét, ha így marad, ez egy örök rejtély lesz akkor. Mindenesetre jól letesztelem, mielőtt visszaküldöm, rázogatom, elmegyek benne futni. Na jó, azt nem. Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos.
-
fagyalllo
őstag
Mentségemre szóljon, a hirdetés szerint: "Fit ETA 6497,6498 Movement"
A vastagságon én is gondolkoztam, de úgy voltam vele, majd szól ha nem lehet megoldani és kitalálok valami B tervet.bbuffy linkelt előbb egy Rolexet, ott találtam egy csodaszép Radiomir 1940-et, bárcsak ilyen számlapot is készítenének a kínaiak!
Dzsana: hibátlan, köszönöm szépen!
-
Dzsana
senior tag
Hát ja, kösz az együttérzést! Én mondtam, hogy nem jó rá, de a kedves ügyfél ragaszkodott ehhez a számlaphoz, és a két mutatóhoz. I did it!
Na vájt szeműek, így már jobb? Ja, csiga nem játszik, és aki még lát benne huncutságot, annak egy levágott lófej szájában küldöm el, s majd igazít rajta!
Most kell majd bólogatni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest