- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Tik_Tak #186897 üzenetére
A saját pár évvel korábbi óraválasztásom ugrott be. Invicta, Seiko automata belsővel. Formaterv- Szinte egy az egyben "lopott" (nem ez a modell, de hasonló) .
A vízállóság hosszirányban vonatkozott rá... egy sima medencés fürdéstől megállt benne a víz. Azóta szárad
Arról is azt hittem hogy olcsó de jó lesz. Nem lett az -
squir
aktív tag
válasz
Tik_Tak #186650 üzenetére
Azért kérdezném, mennyit szánsz rá? Azért egy eredeti vintage SM300 vastagon 5000 EUR felett van...😉 a Tissot azért nem érdemes megvenni (bármilyen szép is a számlap) mert kicsi. Szerkezetre valszeg Valjoux 7734, vagy hasonló. Ha esetleg Lemania, vagy Valjoux72 van benne, az már teljesen más!
A Hamilton, a Droz és a Lemania kronó gyönyörűek, ritkák és drágák. Az első kettő EPSA tokos, korabeli ETA, vagy AS automata van bennük. A Lemania kronó nagyon baba darab, de az aztán tényleg ritka (és drága).
Ha vintage óra tetszik, akkor hajrá! Ezek mindegyike ritkaság, különleges és a történelem egy darabja. Érdemes velük foglalkozni! (Persze lehet választani a könnyebb utat és valami boltba besétálva venni egy tucatárut😉😁) -
knoxhu
senior tag
válasz
Tik_Tak #186641 üzenetére
[Bulova 666 Feet Chronograph] Ez például szerintem valami gyönyörű
-
g0n21
senior tag
válasz
Tik_Tak #184668 üzenetére
EZ A CSOPORT innen indult ki, őstagunk alapította két és fél éve, mostanra pedig Európa legnagyobb facebookos adás-vétel csoportja lett .
Nyilván sok tag - sokan fikázzák is, és többen próbáltak emiatt új csoportokat létrehozni, amik mégsem lettek olyan sikeresek.Van a csoport adminjai által szervezett börze, Chronomeetingnek hívják, vannak nyereményjátékok, stb...
-
Sungoo
addikt
válasz
Tik_Tak #184668 üzenetére
FB használt órák Ez a legnagyobb, majd' 50 ezres létszámmal.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tik_Tak #182173 üzenetére
Pont azok a képek és hozzá kapcsolódó szöveg hiányzik, amiből tényleg meg lehetne érteni az óra működését. A rugót és kerekeket még bárki el tudja képzelni, de a horgony, gátkerék és billegő ennél sokkal részletesebb és precízebb magyarázatot igényel.
Lehet hogy a szerző érti a témát, de írni nem tud róla. -
pulutodurumo
őstag
válasz
Tik_Tak #182121 üzenetére
Én már vagy kétszer majdnem vettem, csak nyuszi vagyok.
A szerkezete semmi extra, ebben az árkategóriában teljesen okés. A kinézet meg szubjektív, szerintem nagyon ütős; mind a tok, mind a számlap. Csak elég nagy, és magas is a domború üveg miatt ezért tartok tőle. Vegyél egyet, hogy legyen már valakinek a topikból! -
consono
nagyúr
válasz
Tik_Tak #182121 üzenetére
Én nagyon laikus véleményt tudok csak megfogalmazni
Nekem bejön amit linkeltél (abból is a 40-es), meg az 1963 is nagyon tetszik. Az 1970-ben Seiko automata szerkezet van, azzal szerintem sok baj nem lehet, de majd a többiek kijavítanak, ha esetleg mégis. A kidolgozottság képek alapján jónak tűnik, árvan sem vészesek igazán. A stílus meg szubjektív, nekem kimondottan tetszik ez a vintage vonulat. Ha nagyon kötekedni akarnék akkor az üveg lenne az: jó lenne ha zafír lenne, nem sima ásványi üveg.
-
törölt tag
válasz
Tik_Tak #180914 üzenetére
Szia.
Szerintem napi hordásra mindegyik, általad felsorolt óra tökéletes. A Sumo eléggé kilóg ebből a körből, ha van rá kereted anyagilag és bírja a csuklód a nagyobb tokméretet, én azt javasolom (bár én elfogult vagyok a Sumoval). Ha sok a Sumo, akkor nálam ebből a körből SKX a nyerő.
A Seikoknak nagyon jó a lumeja:
Monster:
[link]Sumo:
[link]SKX:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest