- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
-Kukori #205753 üzenetére
Én meg azt sajnálom ,hogy gyakorlatilag még mindig nem tudunk túl sokat az új "alsópolcos" megjelenésekről egy-egy "lopott" fotón kívül. Pl. az új "Arnie"-ról vagy SRPD33-ról meg a többiről. Szinte minden platformon láttam már elölről ,hátulról, oldalról, inggel, szövetkabáttal, papuccsal a sokmilliós új limitáltakat ,Prospexeket, GS-eket ami legtöbbünknek csak nedves álom marad, de az olcsóbbak mellőzve vannak. Ha esetleg van valakinek linkje a fentebb említett gazdaságos modellekhez ahol van valami infó méretről és található fotó mondjuk a hátlapról vagy oldalról azt megköszönném.
-
fagyalllo
őstag
válasz
-Kukori #205728 üzenetére
Minimális az esély, évek óta nem mutattak be új modelleket, de ha lesznek is, azokat nem szokták beharangozni, hanem egyszer csak megjelennek a boltokban.
Ráadásul Bázelben csak a drágább modelleket mutatják be, de azokból se mindet, az év során is jönnek majd folyamatosan újdonságok. -
Deskdiver
senior tag
válasz
-Kukori #204819 üzenetére
Én nem olvastam ilyesmiről de érdekes lenne. Ha meg akarnák tartani a teknős eredeti arányait akkor számlap átmérője valahol 22-23mm körül alakulna. Búvárórában az már szerintem nevezhető nőinek bármennyire is zsugorodóban van az óraméret trend.
Az új Sumo-ról szivárognak részletek. Az állítólagos "megerősített" infók alapján a méretei maradnak, szerkezet 6r35?, kerámia lünetta, ár 800 dollár körül. Kíváncsi vagyok mi válik ebből valóra.
-
BAti77
aktív tag
-
veloke
tag
válasz
-Kukori #184760 üzenetére
Érdemes megvenni Őket, bár szerintem respektje csak Tag fanatikusok körében van, nem túl népszerű modell család a S/EL modellcsalád, egyesek a márka mélyrepülésének időszakának tartják az akkoriban gyártott órákat. Én két modellt emelnék ki abból az időszakból, a Special Series Pilot és 1000m búvárt, ezek viszonylag ritkák, viszont elérhető árúak, engem ezek mozgatnak főleg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest