Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
@mriya@ #259733 üzenetére
A withings órám szintén nemzetközi garanciával jött. 5x cserélték ki és 6. alkalommal a pénzemet kaptam tőlük vissza úgy, hogy nem tőlük vettem közvetlen. 🤷. Akkor ez így már 7 eset. 😉
#No.01: én a Chrono 24 -et bátran ajánlom! A bulova lunar pilot órám is több mint 100e forinttal a hazai ár alatt jött onnan. Kitöltött nemzetközi garanciakàrtya és számla is van mellette.
-
-
válasz
@mriya@ #259649 üzenetére
205LE és folyamatosan rendelkezésre álló teljes nyomaték. Városban nagyon fürge 0-60 között. Mondjuk pályán is.
. És így 1 hét dodzsem élmény után nem ülnék vissza manuális váltós benzinesbe. Iszonyat kényelmes, hogy kb 1 db gàzpedàl elég a vezetéshez, a féket sem kell nagyon nyomogatni.
#Polarstar: nekem ez az első "dombornyomott szamlapos órám, OK, a Bulova lunar is apró mintás, de ez nekem nagyon adja!
-
BAti77
aktív tag
válasz
@mriya@ #259263 üzenetére
Miért ne lenne értelme? 2x5 perc leméréséhez nem kell feltétlen stopper, csak pontos óra, mivel egész perckor indítanak. A méréshez meg ott a lünettán a skála. A színeknek a számlapon meg akkor van jelentősége, ha pontban órakor indul a regatta. A rajtvonal megnyitás- előkészítő-start közötti időintervallumot jelölik.
-
eldoble
aktív tag
válasz
@mriya@ #259179 üzenetére
Talán ami biztos, de csak amit olvastam róla régebben és amit most gyorsan próbáltam a neten megnézegetni:
- a Doxa márka név pár éve a Jenny család tulajdonába került, akik birtokolnak egy olyan óra gyárat (Walca) amelyek Kínából szerzik be az alkatrészeket, valószínű ezek a kínai gyárak is az övék, és olyanoknak gyárt órát akik felcímkézik az óráikat pl. Hugo Boss.
- Valószínű ezekből a kínai gyárakból származnak a Doxa alkatrészei is és a svájci gyárban lesznek belőlük órák, ott, ahol a egyes órákra Doxa, egyesekre meg Hugo Boss felirat megy. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #259096 üzenetére
Csalódtam. Azt hittem, a Borka úr. Ő vajon milyen órát viselt, miközben kimentette a két fuldokló migráns hölgyet, akik később úgy meghálálták neki? Persze, nyilván búvárt.Szíj cserebere közben ismét emlegetem a 21 mm-es tokfülek kiagyalóit, remélem csuklanak. Citizenemre is elég lett volna 20-as.
Soad19 : Köszi a videót, jó volt. -
arn
félisten
válasz
@mriya@ #259074 üzenetére
nalam ugy megall egy masfel het mulva, az elejen pontos, aztan ahogy csokken a nyomatek, egyre pontatlanabb lesz, akkor is ha reggeltol estig hordom.
amugy valszeg eleg jol kalibraltak be, mert ha sokat mozgok, akkor gyk 0 koruli elteres jon ki naponta, de egy tipikus napom nekem ugy nez ki, hogy elviszem a gyereket iskolaba (fel ora), elmegyek ebedelni (20 perc), amugy otthon programozok. sportolashoz nem hordom, es ilyenkor van hogy fel napot pihen.
igazabol felhuzassal sem tudom olyan tartomanyban tartani, hogy ne kessen - de a kollega multkor azt mondta ez normalis, aktiv hordassal lenne lehetne fullra huzni.
amit viszont nem ertek... beallitas utan egyket napig siet, utana meg beall erre a -3s koruli ertekre. miert? ugyanugy huzom fel, mint minden reggel, elvileg a rugo hasonloan feszitett, miert viselkedik maskent par napig allitas utan?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
@mriya@ #258870 üzenetére
Amíg lehet kapni az adott órát én sem adnék többet egy használt óráért mint a legolcsóbb új ár mínusz 40%.
Egy nem kaphatóért már más a helyzet, ott jöhet a szerelem faktor vagy a tökéletes érdektelenség.
A titán rádiósért tuti nem mozdulnék 120 e fölött, az acél rádiós max 70-től lefelé, régi titán kronós nálam max 20 lehetne ha tetszene, többi meg a totális érdektelenség.
Ez csak az én véleményem. -
fagyalllo
őstag
válasz
@mriya@ #258855 üzenetére
A rádiós Citizen egy CB5010-81L, nagyon megkíméltnek néz ki, még most is kapható pár helyen, 50-ért nagyon rossz üzlet lenne eladni.
A másik egy CA0650-82L, szintén kifutott modell, kb. 100-120 körül volt az új ára.
A régi 6870 kvarc titán Citizent szintén nem adnám csokiért, az is szép állapotúnak tűnik. -
bigmasterg
addikt
válasz
@mriya@ #258799 üzenetére
Fém.
GM-5600SCM-1
Az GM mindig fémet jelöl a gshockokban.
De nézd meg videón.szerk.: De Casio.com.
"this model of the rigid and fashionable Metal Covered line features metal bezels. The stainless steel bezel is laser-machined, and the dial and translucent skeleton resin band are also intricately printed with a camouflage pattern on the front for a simple and stylish finish. "
Nyilván nem a full metal gmw-b5000
de pont annyira fém, mint mondjuk ez:
-
Veron
addikt
válasz
@mriya@ #258519 üzenetére
az ezüst YM stílusra gondolsz, ugye??
-
-
válasz
@mriya@ #258272 üzenetére
Mar a GS is kezdi uezt hasznalni. Egyebkent minden fem mindig karcolodik, de az hogy mennyire latod a karcokat, az nagyban fugg a feluletkezelestol. Egy olyan tukorre polirozott felulet mint a Rolex csatzar pl. vagy a GS tokja, megmutatja a legaprobb mikrokarcot is, amit egy szello okoz. Ha megnezel egy OP-t oyster szijat, azon alig latszik valami.
-
eldoble
aktív tag
válasz
@mriya@ #258210 üzenetére
A héten egy Orient Makó Automatát [link] használtam, szerdán a kezemen volt, ülő munkát végzek, néha kimegyek a műhelybe pár percre, délután amikor hazaértem (kocsiban is ültem hazafele) letettem, majd csütörtökön reggel elfelejtettem feltenni, du. amikor hazaértem hibátlanul, pontosan járt, pár másodpercig megrázogattam majd letettem, majd péntek reggel amikor újra felvettem még mindig hibátlanul járt.
Inkább mint írod is " kenés is lehet elégtelen" lehet valami gondja lesz. -
arn
félisten
válasz
@mriya@ #258118 üzenetére
A rotor tud egyaltalan akkora nyomatekot, mint a kezi felhuzas, ha kozel teljesen fel van huzva? Gondolom az rotor hatekonysaga folyamatosan romlik, ahogy egyre jobban feszitett a spiralrugo.
Vagy mindig ugy krealjak ezeket, hogy a legszelsosegesebb helyzetben is legyen eleg nyomatek a fullra felhuzashoz?
-
rbalint88
addikt
válasz
@mriya@ #258116 üzenetére
Ja, nem japan ez, hogy ket iranyba huzzon
Amugy forgatos tapasztalatom: a mindket iranyba huzo Seiko es az Eta-s Certina is siman megallt rajta, nem huzta elegge, mert nem fuggolegesen forgatta. Ha mindenkepp kell forgato, mar csak olyat vennek, amiben fuggolegesen all az ora.De jelenleg kevesbe zavar felhuzni es beallitani hetente-kethetente az automatat, amikor epp nem a fem CasiOak-ot akarom felvenni
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #257921 üzenetére
Nekem egy precisionistem volt olyan amit majdnem fél évig hordtam, és szilveszter éjfélkor négy másodperc késés volt benne.
#257930 Memmaao
"van pár "very ugly watches" a kínálatban."
Inkább azt mondanám, hogy formabontó tok kialakítása van némelyiknek, de aki szereti a nagy benga órákat -mint én is-, annak bejönnek a nagy Bulovák.
#257923 fakekorom
Sajnos arra nem tudok házi megoldást. Érdemes felkeresni olyat aki polírozással foglalkozik. Face-n sokan hirdetik magukat. -
fagyalllo
őstag
válasz
@mriya@ #257921 üzenetére
A használati útmutatók is ezt mondják kindkét márkánál. A Bulova nem ír pontosságot, csak hogy évente másodperceket tévedhet az óra.
Az ETA a Precidrive szerkezeteknél kronométer pontosságot jelöl, ami napi legfeljebb 0,07 másodperc eltérés, azaz évi kb. 25, valamint hordva jellemző (de nem garantált) pontosságnak évi 10 másodpercet ad meg. -
válasz
@mriya@ #257880 üzenetére
Ember! Ne vegyél már ki az észből! Ha már veréb vagy ebben, legalább ne forgasd a szemed, hogy biztosan igazam van!
Szerinted egy profilkép nélküli fb profil, valami angolos névvel 2022 reggel lehet létező legit felhasználó, aki egy 1200$ órát elad neked 65e forintért?! 🙈 Ne csináld már! Ez nem a 460e helyett 340e kategória. Ez 1200$ helyett 190$. Ilyen üzlet nincs. Pláne nem egy gyűjtői értékkel rendelkező, már nem kapható óra esetén!Ugyan úgy kamu, mint a 20x e forintos citizen 2023as reg felhasználó által hirdetve.
De OK, ràírtam a Seiko -rq, hogy meg akarom venni, kíváncsi vagyok még tudom e! 😉
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest