- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
kleopsz #261041 üzenetére
[unclestraps], [strapcode]. Van nekik többféle.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
kleopsz #259805 üzenetére
A gramm nem a minőség mértékegysége, pl. én a könnyű órákat szeretem, amiket szinte nem is érzek magamon, de ettől egyik sem lesz gagyi.
A korona méretét pedig már vásárlás előtt is láthattad a képeken. Tény, hogy nem árad belőle a tesztoszteron, de nem is az a dolga, mert ez egy elegáns, visszafogott óra, minimális díszítéssel, fényes tokkal, nem ebben indul az ember fát aprítani.
A másik talán már jobb lesz tömeg tekintetében, bár a gumiszíj miatt összességében könnyebb, de maga az óra nehezebb. És a koronája is nagyobb, ami nem árt, mert gyakrabban lesz rá szükség, mint egy kvarcóra esetén.Volt már mechanikus órád?
-
-
zmilaner
tag
válasz
kleopsz #259349 üzenetére
Én ugyan csak lelkes amatőr vagyok de önmagában az ár/érték arány jónak tűnik.
Hogy mi ajánlott az szerintem leginkább attól függ milyen órát szeretnél, mekkorát, alkalmi vagy mindennapos használat stb- Én pl. itt az aprón vadásztam egy ilyet: Casio LCW-M170DB-1AER 50K-ért és nagyon nem bántam meg, ezúton is köszönöm az ajánlást
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest