- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz
pulutodurumo #243585 üzenetére
-
gyuszmó
őstag
válasz
-
dud998
őstag
válasz
Ejnye!
-
MARVEL
tag
válasz
pulutodurumo #243416 üzenetére
Ha a fémszíjas változatot veszem meg, van elég hely a stift és a tok között arra, hogy időnként velcro vagy bőr nato szíjjal is tudjam viselni?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
pulutodurumo #243191 üzenetére
Többször is, nem keveset… még emelés előtt vettem utoljára a butikban, meg is lepett, hogy milyen szép számokat fognak kirakni következő héten (november vége-december eleje).
-
fattyu
veterán
válasz
pulutodurumo #243074 üzenetére
nomos?
-
SOAD19
addikt
válasz
pulutodurumo #243076 üzenetére
60% rémlett, és úgy tűnik jól: [link]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
pulutodurumo #243074 üzenetére
Ezzel egy igen érdekes problematikát vetettél fel!
Egy órának hány %-át kell az adott országban gyártani, hogy jogilag rá lehessen írni, hogy made in ______?Nyugi már rég elkezdtem rá gyűjteni
-
gyuszmó
őstag
válasz
pulutodurumo #243013 üzenetére
Nem, gyárilag az óra, szíj lenne az.
-
No.01
addikt
válasz
pulutodurumo #242864 üzenetére
Koszi! Ezek egyebkent mennyire kenyelmesek?? En sokaig nagyon femszij parti voltam, de ra kellett jonnom, h van olyan szitu amikor az nem a legjobb, de a foloslegesen nagyon sok szij vasarlasa helyett be kell latni, h jobb kiadbi egy dragabb, de minosegi szijert tobbet,minthogy veszek 4-5 kulonbozot ami vegul a fiok melyen landol (esetleg van aki atveszi vagy oda tudom ajandekozni)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
pulutodurumo #242757 üzenetére
Ez egy Steinhart szerintem nem nagyon hamisítják 2018-as, papíron jónak tűnik.
-
SOAD19
addikt
válasz
pulutodurumo #241816 üzenetére
Az valamiért nem zavar, a szíjon valamiért, csak minimális, díszítő jellegű polírt szeretem, mondjuk a szíj oldalán.
#241817 dzsi23
Ne legyél ennyire szigorú vele, ha már egy IWC-nél (videó) is előfordul, ez a figyelmetlenég, nemtörődömség.
Vagány kép lett, de a negyediket alig vettem észre. -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #241591 üzenetére
Höhö, nem véletlen az egyezés, a Junghans több Seiko szerkezetet is használ/használt, egész komolyakat is.
-
momcrew
tag
válasz
pulutodurumo #241521 üzenetére
Persze a 100 Liter meg 100 milla. Egy cseppel körbe lehet olajozni két órát 25-40 tűhegynyi adaggal. 10 milis kiszerelésben szokott lenni. A Moebius jó lesz az Omegának, Rolexnek, Breitlingnek. Ide nekünk elég a Horace meg a Liberty is X/10 áron.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #241521 üzenetére
Nem kell sok az olajból, egyesek mégis mintha slaggal locsolnák. Linkelni nem tudok, de a fb-on az elég béna nevű Órakedvelőknek szakmai csoport nevű privát csoportban lehet látni ilyeneket is, tocsog az olajban a szerkezet "szerviz" után.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
pulutodurumo #239333 üzenetére
Sony ? Sega inkább .
Ja a régi emlékek miatt ,de utána olvasva már tényleg Sony . -
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #239083 üzenetére
Úgy tudom, hogy már nem szállítanak Mo-ra.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #238746 üzenetére
-
csatacsita
tag
válasz
pulutodurumo #238590 üzenetére
Ó tényleg, egy olyat már birtoklok, nem bántam meg.
-
hdanesz
őstag
válasz
pulutodurumo #238562 üzenetére
Megtenném, de Debrecenben még nem láttam.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #238214 üzenetére
-
ricsik
őstag
válasz
pulutodurumo #236700 üzenetére
Önvédelmi fegyvernek is kiváló
17,7 mm magas és 265 Gramm. -
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #236714 üzenetére
De ha saját maga is belenyúlna, akkor hallgat a szerelő véleményére.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
pulutodurumo #236700 üzenetére
Nem,egyik sem kell.Csak szeretnék egy jó órát,ami nem sub clone és mondjuk 500euro-nál nem sokkal több.
De azért van zafír üveg,a lünetta lehetőség szerint kerámia és valami tisztességes szerkezet van benne.
Ezt eddig csak Steinhart-nál találtam meg.
Pl Oris aquis nagyon tetszik de az 500k...dzsi23: akkor biztosan felejtős, mivel nagyon vékony csuklóm van
-
busman
veterán
válasz
pulutodurumo #236381 üzenetére
Tényleg szépen pislàkol.
Mi ez?
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #236258 üzenetére
Nautilust hasonlítasz ehhez?
Én nem is azért tekerem a fejem, mert acél, hanem azért, mert ez túl bumszli öltönyhöz, ráadásul valóságal süt róla, hogy valami alsópolcos búvár. Ha már Orient, akkor inkább valami Bambino, vagy akár egy jóval olcsóbb kvarc, ami nem üti ennyire nyilvánvalóan az öltönyös viseletet.
"Mindennapi oltozethez (meg ha ing/zako/oltonynadrag is) en batran vennek femszijas vekonyabb orat."
Ha olyan az óra stílusa, simán el is megy vele.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #236177 üzenetére
Keveseket zavar, de hiába vannak kevesen, ha pont közéjük tartozom.
Ettől függetlenül jól néz ki, sőt, szvsz. jobb is, mint a Timex hasonló megoldása, de ha már 200m, akkor nálam inkább egy búvárlünettával tarolt volna... és ha már pepsi, akkor egy SKX009-féle pepsivel (
amiben felfedezhetőamibe belemagyarázható egy kis logika), nem a felezettel. -
busman
veterán
válasz
pulutodurumo #236123 üzenetére
Nem,a fekete számlaposat rendeltem. Ez nekem már kicsit sok .
-
busman
veterán
válasz
pulutodurumo #236108 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
pulutodurumo #236108 üzenetére
-
Sir Pocok
őstag
válasz
pulutodurumo #235806 üzenetére
Itt a komplett új szerkezetes széria:
-
Nimda
addikt
válasz
pulutodurumo #235810 üzenetére
Igen ez a régi, csak szemléltetésnek linkeltem. Az új is ilyen.
A 3495 nem tud BT-t. Jó is lenne + vibra
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #235765 üzenetére
Itt vannak jobb képek is: [ablogtowatch].
-
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #235435 üzenetére
Nekem egyik sem tetszett igazán, de a műsor szórakoztató volt.
Mondjuk megmutathatták volna közelebbről a második csatját, ha már ilyen jót röhögtek rajta.
-
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #235312 üzenetére
Rákerestem. Pofás órák ezek!
-
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #235307 üzenetére
Jó kép, de ez milyen óra?
Jó pihit.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #235211 üzenetére
Sőt, az eredeti G-Shock acéltokos
-
válasz
pulutodurumo #235191 üzenetére
Ha én nyerek a lottón akkor megcsinálom a saját óragyáramat.
Tissot alkatreszt pl nem fogunk beépíteni. -
válasz
pulutodurumo #235189 üzenetére
A Straton még drágább...
Attól tartok, hogy nem nagyon lesz olcsóbb. Max hasonlóból használt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pulutodurumo #234901 üzenetére
Nem a vam es az afa volt a kerdes.
Egyebkent idos holgy. Barotra kellene menni es egyben szeretne eladni a pakkot. -
hoffman_
nagyúr
válasz
pulutodurumo #234843 üzenetére
köszi az infót!
akkor nem reménytelen. rákérdezek így mindenképp, hogy mi várható a témában náluk.
-
Nimda
addikt
válasz
pulutodurumo #234828 üzenetére
Egyetlen oka van, mert kimondottan csúnya szvsz. Nem illik a képbe. Hamár kiadtak egy acél változatot, jobb lett volna egy picit változtatni a terveken, az összképen semmiképpen nem rontott volna.
-
Nimda
addikt
válasz
pulutodurumo #234717 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
pulutodurumo #234618 üzenetére
Nagyobb a tokfüle az órának egy picit mint ennek a szíjnak ,és így lenne rajta némi holdjáték és üreg?
fagyalllo
Értem ,köszönöm a gyors infót skacok -
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #234187 üzenetére
Nem böngésztem végig.
Mondjuk eddig egyetlen karórámról tudtam hogy mikor készült, de azt a "gyárból" vettem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pulutodurumo #234100 üzenetére
köszi!
ahogy néztem, volt itt mindenféle javaslat, a nagyon finom csiszolótól/körömpolírozótól kezdve a kencés kendőkön át egészen a dremelig. utóbbi lenne az igazán jó eredmény, de azt már lehet, hogy nem próbálnám meg elsőre. olvasgatok még.addig is, ha elvinném megcsinálni, ahogy látom budapesti bevált hely nem nő minden bokorban, főleg nem jellemző az alacsonyabb kategórijú óráknál. ezzel együtt van mostanában tapasztalat hellyel, ami nem ül rá fél évet és nem is teszi tönkre?
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #234051 üzenetére
Le lehet vágni a fölösleget.
-
Fall-N
veterán
válasz
pulutodurumo #234051 üzenetére
Meg az egy részest le lehet szedni stift kiszedése nélkül, csak fűzni kell. Így könnyebb a csere.
A két részes azért jó mert rá lehet tenni az okosórára is, és nem takarja ki a pulzusmérőt. Ilyen van az Amazfit Bipemen.
-
mike1334
veterán
válasz
pulutodurumo #233985 üzenetére
Köszi!
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #233965 üzenetére
Cimborám Mega1000-ese csak Ausztriában volt hajlandó szinkronizálni.
Magyarországon csak hébe-hóba. -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #233965 üzenetére
Én ezt próbáltam szintén Casióval, jól működött, gyorsan szinkronizált és pontosan: [link]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
pulutodurumo #233827 üzenetére
pofás igen, nem üt el tőle. gondolkodtam én is azon, hogy más irányba viszem az új szíjat, még nem döntöttem el
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #233734 üzenetére
Mertem azt feltételezni, hogy nem búvárkodás az a sport, mert akkor nagy valószínűséggel kiemelte volna, hogy bírnia kell a vizet, ahogy doddencs is tette.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #233498 üzenetére
Pár hete jártam az oldalukon, akkor ki is próbáltam; nem rossz.
Talán majd valamikor rá is nyomok a szerkesztés végén a rendelésre. De még várok, hogy a 41 millisnél is bővüljön a lehetőségek száma.
-
rozsgyi
tag
válasz
pulutodurumo #233498 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #233470 üzenetére
"simán öreges"
Én is így értettem, csak próbáltam finomabban fogalmazni, nehogy sértődés legyen, de úgy érzem, nem jött össze.
#233469 kabalapasika:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: a minőséggel nincs baj, korrektek a Roamerek, a Ronda 705 is teszi benne a dolgát (és olcsón pótolható is, ha baja lenne).
Viszont elgondolkodnék a japán vonalon is (SUR311P1, AW1640-83E, stb.), vagy ha már Roamer, azon a jóárasított Classic Line-on, ami hardveraprón fellelhető. Ezek mind komoly órák, de nem öregesek. -
andrew01
tag
válasz
Nekem is ez fordult meg a fejemben.. én kedvelem is a komoly órákat, van is római számosom, sőt képen tetszett ez is, de videón megnézve.. uhhhh, első gondolat volt, hogy ezt soha nem húznám fel.
tlac - ezek konstans marketing'akciók'.. havonta van pár napig -20% vagy -30% akkor érdemes felnézni, vettem is két hete egy Avontuur-t 3.800-értde a szíj miatt. Sötét szürkéskéket kerestem már egy ideje, és meglepetésemre nagyon jó minőségi a szíj
(Ahogy nézem már nincs is az a modell).
Az Avontuura meg felraktam egy sima feketét, 38mm-jével még marha jól is állotthonra jó játszósnak, nem kell félteni, ha koccan ide-oda. Slussz poén: indexre üt mp-mutatója, és az említett 55k svájcinak meg nem a videón
Jóóó nyilván mindenben jobb az.. de szerintem elvárható lenne már ennyiért vagy swiss cégérért, vagy legyen bármi is a mérőfok...
-
SOAD19
addikt
válasz
Én is 30 közepe vagyok, de én se vagyok még ehhez kellően komoly. Szerintem is kicsit öreguras. Érdemes lenne tudni, hogy az ajándékozott milyen stílusú, mert ha most is már inkább sportosabban öltözködök, sportosabb stílus, akkor esélyes, hogy sok-sok év múlva se fogja hordani, ezt az órát. Én se tudom elképzelni, hogy ilyet hordanék. Ha dress watchot akarnék venni, akkor egy max billt vennék talán.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #233284 üzenetére
Tök ugyanolyan, csak teljesen más.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pulutodurumo #233284 üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
pulutodurumo #233175 üzenetére
Akkor nem érnek ennyit.
Más jobb nevű gyártóknál ilyesmi kinézettel kb 25e-ig van remény találni valamit? Mindenképpen fémszíjasat akar, és ilyen dualosat. -
marquuard
veterán
válasz
pulutodurumo #233134 üzenetére
Daráltam már el így 4H35-öt, szerencsére csak egy párezres kínaiban.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #233134 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett, a fagyalllo által linkelt útmutatóból: "Ne állítsa a naptárt este 9 és hajnali 4 óra közötti mutatóállásnál, mert ez a naptárszerkezet meghibásodásához vezethet."
Szal nyugodtan állítható akár éjfélkor is az óra, csak a mutatók ne legyenek a fenti intervallumba állítva. Persze, te ezzel nyilván tisztában vagy, és józan paraszti ésszel is triviálisnak kellene lennie, de mindig rácáfol valaki.#233135 fagyalllo:
Szépen le van írva az útmutatóban, hogy előző napi dátumot (és napot) kell beállítani, az utolsó napot pedig időállító módban (2. kattanásnál) érdemes áttekerni; én is mindig így csinálom, így nem fordulhat elő déli dátumváltás.
A dátumváltás algoritmusát viszont azzal kezdeném a 0. pontban, hogy állítsuk az időt ~6 óra környékére, akkor nem lehet baj.Arra az esetre, ha valaki nem olvasná el az megjegyzést.
-
Putyin90
senior tag
válasz
pulutodurumo #232952 üzenetére
Az órához járó használati utasításban volt. Nekem is ez szúrt szemet, hogy merülgetni meg úszni lehet benne, de fürdeni meg zuhanyozni nem..
De inkább utánakérdeztem, minthogy kinyírjam az órát. -
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #232859 üzenetére
Nem láttam még ilyen Orientet.
Marha jó. -
fakekorom
tag
válasz
pulutodurumo #232816 üzenetére
https://erikasoriginals.com/
óccsó ali, pl.:
[link] -
Tufa_
aktív tag
válasz
pulutodurumo #232806 üzenetére
Tegnap eves voltam amikor ratalaltam ezekre a szijjakra(roman sharf videoban amikor a richard millet mutattak ezzel a szijjal), ugyhogy egyenlore meg csak nezelodom mik vannak. Ez ami neked van, van esetleg egy linked hozza?
-
hallador
addikt
válasz
pulutodurumo #232734 üzenetére
Nem unjátok hogy 100 évig is működhetne dolgot. Csak mert ez már nem az a 100 év ami 60-70 éve volt.
Azért egy Mako-t ne hasonlitsd egy, nála 3-or annyiba kerülő Svájci mechanikushoz. Mert nem nagyon lesz 70-90 ezerért olyan Svájci újonnan ami 100 évig megy. Nincs baj vele?
Ja a 300 ezres sem fog 100 évig menni szerintem... -
Szirtimorc
senior tag
válasz
pulutodurumo #232536 üzenetére
Köszönöm! Szerencse faktor volt erősen
-
momcrew
tag
válasz
pulutodurumo #232348 üzenetére
Nézek videókat, de nem győztek meg. Valaki babaolajat rakott bele. Elbizonytalanít, hogy az óra késni fog és visszacsinálni nem lehet. Várok még vele. Köszi az infókat. Köszi @mriya@.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #232388 üzenetére
A Trendmaker-t írja.
-
válasz
pulutodurumo #232348 üzenetére
Jópofák ezek a olajban futó órák. De a megjavítàsuk.... Kész agyrém lehet!
Mindent elönt az a k! Olaj, ha elkezded tekerni! -
momcrew
tag
válasz
pulutodurumo #232338 üzenetére
Hyper!
Látom, két éve töltötted fel paraffinolajjal. Működik az óra? Nem kezdte meg a műanyagot az olaj?
Én egy elektromos analógot töltenék fel. A videókból azt látom, hogy a domború számlapos óráknál látványosabb a feltöltés.
A paraffintól tartok, mert kőolaj származék, ellenben a szilikonolajjal. -
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #232308 üzenetére
szörnyű
-
Szepi1979
senior tag
válasz
pulutodurumo #232308 üzenetére
Nem találok szavakat...
-
minas
aktív tag
válasz
pulutodurumo #232035 üzenetére
Kösz, ezt az oldalt én is láttam. Inkább grafikával illusztrált oldalt keresnék.
De akkor pl. annak a stílusnak/típusnak a neve érdekelne, ami apró "csonka gúlákkal" adja ki a felületét a számlapnak. -
nrg.960
tag
válasz
pulutodurumo #232009 üzenetére
Privátban átdobod az Alis oldal linkjét, ahonnan rendelted? Nagyon allat ez az átlatszó neonzöld.
Köszi!
-
momcrew
tag
válasz
pulutodurumo #231722 üzenetére
Mert akkor mosolyog rád.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #231722 üzenetére
-
Talala
senior tag
válasz
pulutodurumo #231581 üzenetére
köszi, kiindulásnak jó lesz.
Jelenleg citizen a fő irány. BN0110, PMT56, AW1410, ilyesmiket keresek.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #231123 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #231074 üzenetére
Kotyva és benzin.
Szerintem mindenképpen leszárítják az alkatrészeket. -
GorkyZero
csendes tag
válasz
pulutodurumo #230783 üzenetére
Azért ez érdekes... Ungaro Swiss-ben mit mondanak erre? Casio órák bezzeg indexre ütnek
-
dellfanboy
őstag
válasz
pulutodurumo #230688 üzenetére
koszi filozok rajta.
viszont eszembe jutott, hogy otthon van egy osregi wostok oram asszem nagyfatere volt ez meg made in ussr, bar lehet ezt is litvaniaban szereltek ossze. nemtudom belul milyen szerkezetu, lehet ezt javittatnam meg/meg kapna egy bor szijat. nah meglesem milyen tipusu
hirtelen raguglizva nem sok jo tapasztalatot irnak ezekrol az orosz mecha orakrol
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
pulutodurumo #230660 üzenetére
Köszi, de egyik se tetszik. Az elsőre meg alig ad találatot.
-
csubuka
addikt
válasz
pulutodurumo #230147 üzenetére
Köszi, benézek majd egy órásboltba akkor, hátha.. Azért fura lett volna ha valami nem veszik el a nagy szétszerelés alkalmával
Még szerencse, hogy egy relatíve szabvány dolog volt az áldozat.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #230130 üzenetére
az 5610-es egyáltalán tud mást is mutatni?
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #230058 üzenetére
Az első változat szögletes volt belőle, pont jól illene ehhez az órához! -
Putyin90
senior tag
válasz
pulutodurumo #229905 üzenetére
Az már árban nem fér bele. 53 lett volna az XL.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
pulutodurumo #229893 üzenetére
Izopropil alkohol és kéztörlő papír. Az izopropil csak dörzsölésre, nehezen oldja a festéket, ezért a résekből nem oldja ki, csak a felső részről szedi le apránként, dörzsölgetve. A festék Tesco-ban kapható autó javító festék (olyan körömlakk szerű üvegben) 999,- forint
-
fakekorom
tag
válasz
pulutodurumo #229813 üzenetére
sztem az volt ott a reklám helye
-
@mriya@
őstag
válasz
-
Sungoo
addikt
válasz
Mert valakinek tényleg csak egy eszköz, amin néha meg lehet nézni, mennyi az idő, és pont lesz@rja, hogy néz ki.
-
fagyalllo
őstag
válasz
-
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #229684 üzenetére
Köszönöm, sejtettem hogy van ilyen.
Gondoltam itt is belefér egy kérdés. -
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #229369 üzenetére
Samsung böngészőben mobilon nincs ilyen opció...
-
válasz
pulutodurumo #229309 üzenetére
Szépek az órák elől.... Hátul már annyira nem.
Sima divatcuccok ezek is már. -
Empsepo
senior tag
válasz
pulutodurumo #229076 üzenetére
Gondoltam hogy valami ilyesmiről lehet szó.
-
Kaci84
őstag
válasz
pulutodurumo #229079 üzenetére
Ha meg semmilyen órát nem veszek akkor meg mégtöbbet. Automatákról volt szó és az utolsó hszekben a járástartalékot emelték ki. Volt kérdés, hogy mi a külömbség a kettő között, de nem érkezett válasz rá, tőled sem.
Nyílván jobb a szerkezet lehet tovább bírja majd, de ténylegesen a gyakorlatban ebből mennyi hasznosul ezt nem tudom. Pláne nekem amikor nem tudom mennyit használom majd bevállik-e stb. -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #228913 üzenetére
De nem attól lesz jó egy szíj, egy csat, ehhez az órához nagyon illik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest