Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni mivel a steam szerintem behúzott. A következő van megvettem a ghosts dlc-jét amit 15 euro-ra írtak ami kb 4500 Ft de legyen 5 ezer, erre levontak kb 9.000Ft. Utána néztem a bankba de ott is azt mondták 15 euro lett levonva ennek ellenére mégis 9.000 Ft hiányzik hogy lehet ez?????
Tegnap megvettem a Ghosts egyik speciális karakterét ami 1.99 euro, került, ez ugye kb 600 FT, de helyette 1.800 FT vont le. Nem tudok belépni a steam-be böngészőn keresztül, csak a programba, és ami a legdurvább még regisztrálni se, hogy tudnám jelezni a problémát!!!! Mintha IP cím alapján le lenne tiltva a regisztrációs lehetőségem. Valakinek van valami ötlete mire fel von le ennyi pénzt???? Vagy van valami egyéb költség amit nem tudatnak? A segítséget nagyon megköszönném. Amúgy sms-t kapok a számla mozgásomról. -
Hokunda
senior tag
Teszek még egy próbát, szóval valaki vásárolt már az Instant Gaming nevű honlapról? Tmobileos számra egyszerűen nem kapok értesítést, szóval ez csak egyéni hiba vagy maga az oldal megbízhatatlan?
-
Assimilator
őstag
Ha a doboz hátulján van Steam logó akkor igen, egyébként nem valószínű.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy dobozos Mafia játékot, azt tudom Steam-en is aktiválni/beregelni? -
Dot
őstag
Hali!
Haverokkal kitaláltuk, hogy játszunk a Loadout játékkal. Jól le is töltöttem steam-ről. Elindítottam és fekete képernyő. Nem csinál semmi. 25% cpu kihasználtság mondhatni fixen, ctrl alt del, majd pár sec múlva kiírja, hogy nem válaszol. Ennyi. Legfrissebb driverek, stb. Más játék gond nélkül megy(steam-es és non steam-es). Tud valaki segíteni?
-
-
Heavyrain
őstag
Segítséget kérnék,mert már kezd idegesíteni....
Be kéne lépnem az egyik ismerősöm fiókjába (megadta a felhasználónevet/jelszót/felhatalmazást) de folyamatosan visszadob azzal,hogy: Steam is having trouble connecting to the steam servers
-Az én adataimmal be tudok lépni
-Random felhasználónév+random jelszónál nem ezt írja ki,hanem,hogy hibás a jelszó
-Ha az ő felhasználó nevét írom be random jelszóval,akkor is visszadob a Steam is having trouble connecting to the steam servers üzenettel. (Nem pedig azt írja ki,hogy hibás a jelszó
) -
scope2007
addikt
üdv!
újra elkezdtem használni a steam accomat, aki gondolja vegyen fel
cs:s, cs:go, payday2 amit lenne is kedvem tolni majdd3m190dl1k3
-
Hokunda
senior tag
Aki ismeri az IG-t fel tudna világosítani, hogy mennyi idő telik el míg megküldik a vásárláshoz szükséges kódot? Ugye meg kell adni a mobilszámot, a paypal miatt a bank zárol 1 dollárt, viszont nem kaptam semmilyen megerősítő kódot amivel tovább léphetnék? Egyáltalán korrekt ez az oldal?
-
phenomHUN
senior tag
Ez durva.
Ha valaki kipróbálná esetleg, majd számoljon be róla, kérem - főként a régihez viszonyítva. 
-
eami
Topikgazda
válasz
Joe Swanson
üzenetére
cool, most már csak azt nem tudjuk melyik video, mit hogy csinált meg, és mi a válasz

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Választ kaptam a videó készítőjétől, szóval tárgytalan.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! TirexiHD készített egy videót a goat simulatorról. Hogyan csinálta meg? Ápr.1 a megjelenés ideje.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Server is enforcing consistency with this file: pumpshotgun_script....."
L4D2 csomószor kidob ezzel az üzenettel.
Van egy csomó letöltött workshop-os cuccom, de eddig nem volt velük baj.Hogyan tudnám orvosolni?
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Karácsonytól újévig minden onlány boltban volt valamennyi leárazás rá, legtöbb helyen 2000 forint körüli áron hozzá lehetett jutni. Szaftos -90%-os zakciót alig pár kiadó vállal be, nemhogy az Activision.

wwenigma: Steames Fable III jól működik, GfWL is működik, de a DLC letöltéssel lehetnek gondok, mert a játékosok egy részének nem fogadja el a DLC kódját, vagy épp nem akarja letölteni.
-
-
-
maross
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
Ok, itt lehet regisztralni thiefre

-
válasz
üzenetére
Mivel a lökött Activision csak pár évre vette meg az x-men illetve a pókember és Deadpool felhasználási liszencét igy a Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny és X-Men Origins: Wolverine játékok forgalmazását bekellett szüntetnie mivel lejárt a jog. Mondjuk az amazing spider man legalább visszakerült mert az is eltünt egy időre, többi pókemberes fene tudja miért nem került vissza... De nem csak a steam-en hanem a ps és xbox rendszerben is online nem vásárolható meg egyik se.
-
-
warcat
veterán
Tessék,itt az olcsó Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut 4.99 USD
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
abszolute

-
-
maross
nagyúr
3000ft-os thief groupbuyra lenne erdeklodo? Ha igen inditok egyet.
-
DJGABI
addikt
"30% OFF Explodemon" kupon kell valakinek? most amúgyis akcióban van [link], összevonható vele, így "csak" 4,47€
-
-
Arkennys
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyelőre kihagyom, lesz ez még -75 ben.

-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Eleg sokan lehuztak. Vagy tevedek?
-
Jofi81
őstag
A Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut-nak nem kellene olcsóbbnak lennie, ha már megvan az alapváltozat?
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az nem misztikus, inkább beszaratós.

-
Amur
addikt
Kaptam egy EA Origin-es Dragon Age kódot ajándékba. Van lehetőség a steam-hez rendelnem?
(a termék aktiválása steam-en menüben próbáltam,de azt írta érvénytelen a kód) -
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azért azt hoztam fel példának, mert kb. ez is ennyire interaktív.
Csak hogy ne érjen csalódás, ez inkább történetmesélés, mint kalandjáték. Nem akarok spoilerkedni, de nekem amennyire tetszett a kiindulási alap (hazaérkezel és üres a ház, nem vár senki, próbálod összerakni mi történhetett), annyire nem jött be a végkifejlet. Lehet azért, mert én mindenképpen egy misztikus játékot vártam, ehelyett inkább lett egy családi dráma.
(ne olvasd ha zavar egy enyhe spoiler)
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Gone Home rövidebb és sokkal könnyebb, ehhez képest
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Gone Home egy interaktív történet, gyakorlatilag nincs benne puzzle elem, vagy legalábbis minimális - olvasni kell és a jó helyre menni, megkeresni 1-2 kapcsolót, ennyi. A környezet viszonylag interaktív, de nem lényeges a továbbjutás szempontjából. Nekem a vége csalódás volt, pedig a koncepció tetszett. Inkább a Dear Esther-hez van közelebb.
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Safecracker koppintasnak tunik, erosebb tortenetbe agyazva. A feladvanyok is hasonlo nehezsegunek latszottak igy kivulrol (safecracker nalam megkapta az erosen ajanlott matricat, szerintem ez is megkapna egy proba utan
). -
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem olyan nehéz, hogy kividd a játékot, a nem kötelezők viszont közép és nehéz között vannak
-
ayo
veterán
Az Ether One remek példája annak, hogy a GreenLight-ból igenis kikerülnek jó játékok.
most a Humble Store-ban csak 12.5 euró - Steamen is akciós 16 euró
mivel a fejlesztő adott tesztpéldányt, ezért van ajánló is róla
http://jateknaplo.blog.hu/2014/03/27/ether_one -
válasz
ViharVadász
üzenetére
ATI-nál letölti a telepítőt és elindítja, legalábbis utoljára így volt, amikor próbáltam, de ez lehetett vagy 1 éve.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én nem is tudtam, hogy van ilyen.
Bár nekem legacy kategóriába tartozó vasam van, azt írta, a legfrissebb. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
Érdemesebb a gyártói weboldalon, valóban.
-
Ryder62
őstag
A videókártya driver frissítő hogy működik a steamben?
-
válasz
ujlakany1993
üzenetére

-
Kitoltam ezt a Hell Yeah című játékot, nagyon tetszett. Poénos.

-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem erdekel az mlm resze, csak azt probalom kitalalni hogy miert nem irodott jova a kis pluszpenz, ami bluegiftnek ment volna, hogy ha legkozelebb veszek valamit akkor ne rontsam el.
-
válasz
maross
üzenetére
https://www.g2a.com/goldmine/index/preview/
Én nem vagyok benne, de szerintnem mindig a reflinkről kell indítani a vásárlást.
Illetve "alád kell hogy regisztrálódjon?", tehát amolyan piramis játék szerű. Vagy nem erre gondoltál?
-
maross
nagyúr
Valaki vilagositson mar fel mint tudatlan adakozni vagyo reflinkezot. van egy g2a reflink usernevvel a vegen. Rakattintok es utana megjegyzi a bongeszom, es barmit veszek erzekeli? Csak mert tettem egy probat, es nem irodott jova penz a vonal másik vegen, nem tudom hogy minden jatekhoz kulon reflinket kell generalni, vagy hogy mukodik?
-
törölt tag
válasz
Ryder62
üzenetére

Jah csak eppen az Origin-en nincs semmi extra es ugy eletkeptelen az egesz
Steam-nel meg el lehet mondani, hogy mar annyi minden van rajta amit sokan el sem tudtak volna kepzelni evekkel ezelott (a sok szemet kartyas vacak meg tarsai... ).
Multis jatekoknal is neha tobb honap mire eletkepesek lesznek. Ez meg azert mar egy kicsit osszetettebb dolog szvsz.
Persze nem vedeni akarom oket, remelem a Postal 2.-ben latott jatek studio modjara vegzi a Valve is

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valaki kipróbálná esetleg, majd számoljon be róla, kérem - főként a régihez viszonyítva.