Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcusa
üzenetére
Megveszed marketen. Minden játék csak az elérhető kártyák felét adja (ha nem osztható kettővel maradék nélkül, akkor többet kapsz, például kilenc kártyásnál ötöt). A többit megveheted marketen, akár úgy, hogy amelyik játékot nem akarod kirakni, annak eladod a kártyáit. Illetve lehetőséged van cserélni is a barátaiddal (mutatja is, kinek van olyan kártya, ami neked kell).
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet egy kártyás játékban az összes kártyát megkapni? Pl. L4D2-ben kaptam 4 kártyát, még az első pár óra játék után. Viszont azóta már majd 100 órát játszottam, és az Achi-k 90%-a is megvan, de nem adott több kártyát. Hogy lehetne a maradék 4-et is megkapni?
Köszi!
-
warcat
veterán
Légyszi ne felejtsd ki az L betűt a zászló szócskából,különösen ennél a szóösszetételnél

Nem mindegy ám : Black F(l)ag
Visszatérve rá,csak arra tudok gondolni,hogy mindenképpen Steamre szeretnéd a játékot(hiszen sima Uplayest simán lehet olcsón szerezni,3000 volt pl a groupbuy ugye.
(Szerk.: közben továbbolvastam,hogy igen ez a gond)Én amazonon vettem 25 dollárért.de 30ért gyakran volt,ennyiért biztos megint lesz hamarosan,bár most gyenge a forint,de nagyságrendileg ehhez képest nem spórolnál sokat efféle ázsiai bizonytalan giftekkel,talán érdemesebb arra várnod.
-
Mate
nagyúr
Az hufban közel 4800 nem?
HA-n olcsóbban is vannak. Ő pl. 4500-ért adja splinter cell-el együtt.
-
csana
senior tag
Hát elvileg ugye az AC IV: BF elég újnak számít, és hát nem tudom, nem akarok szívni a "mohóságom" miatt később. Szerintem inkább kivárok egy GOTYT belőle, ami "tiszta". Igaz nem kéne "ügyeskedni" az árakkal, de kb ennyit nekem megérne ez a game.
mate3553 : 9 TF2 kulcsért már minden második orosz árusnál akad ASIA-i verzió

-
csana
senior tag
Üdv all!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e abból későbbiekben problemám, ha ázsiából származó giftet sóznak rám? Elég olcsón vannak "asia" jelöléssel megáldott AC4 Black Fag steam giftek, és bár mindenhol kihangsúlyozzák hogy ROW, azaz bárhol be lehet aktiválni, én mégis attól tartok, hogy bár be is lehet aktiválni nálunk, és lehetne játszani is vele, nem fogják-e egy hónap mólva meggondolni magukat a kiadók, és régiózárat dobni a játékra utólag..
-
Mate
nagyúr
Megvan a megoldás. Aki szintén úgy jár GTA 4-el, vagy GTA EFLC-vel mint én, vagyis nem indul neki, az próbálkozzon meg ennek letöltésével és játék főkönyvtárba másolásával.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Volt biztonsági mentésem így nem kellett újra leszednem stemről.Aa C meghajtóra raktam és működik. Érdekes, hogy a D meghajtón, ahol a többi játék is található a Common mappában, ott aholvá először telepítettem, ott már nem működik. Ki érti ezt, hogy miért csinálta ezt a frissítés.... 
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem egy Killing Floor guest pass-t, ha még van egyáltalán?
Előre is köszönöm!
Profilom: [link] -
cskamacska
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Ahhoz képest, hogy a GfWL megszűnt, a Operation Flashpoint: Red Diver multija teljesen jól megy rajta keresztül.
DLC letöltéssel akadnak problémák, a teljesen új online fiók létrehozása bizonytalan, de maga a rendszer még működik.Persze azt nem merném megjósolni, hogy július 1 után is ilyen jól fog menni.
-
-
Mármint nem tudom ez e hibája, csak látom GFWL-es játék és most február körül igérték hogy lelövik.

Bár júliusig vagy júniusig mennie kéne... nem tudom. Csak tipp.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Részben az övék, volt idejük bőven kiszedni a GfWL-t a játékuk alól. De hát régi a cucc, gondolom a takarítót se állították rá a dologra. Valahol szomorú azért.
-
-
sagem
addikt
válasz
djculture
üzenetére
A GTA minden sale alkalmával megkapja a maga akcióját, amivel mindig (de tényleg) a legtöbb eladott játék közé kerül, szóval még mindig jól tejel a kiadónak, ezért nem hiszem, hogy kiszednék. Ha nagyon muszáj lesz, akkor gondolom a rockcsillagok kiadnak hozzá valami gyorsfixet.
gonosz on: A Dirt 2 sorsa ellenben nem sok embert mozgat meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jancsi896
csendes tag
Srácok tudnátok segíteni? Nagyjából 1 órája, hogy lejött a team fortress2 játék a steam-ről(szerk. Ez volt tegnap este), gond nélkül felment, aztán jött a probléma. Bármelyik szerverre mennék rá ez fogad: "Nem védett módban vagy. Újra kell indítanod, hogy védett szerverekhez csatlakozhass" Hát én már újraindítottam mindent(játék-steam-gép), de nem akaródzik elindulni. Korábban már volt fenn(ca.1éve), akkor semmi hasonló nem jött elő, a gép sem lett újrarakva. VAC állapotom: Jó hírben állva ,,, Biztonsági állapot: Steam Guard védelem alatt 2013-03-28 óta.
Bárkinek bármi mentőötlet, lehetőleg újra telepítés nélkül. (windows xp)
Szerk2. Már újra raktam azóta párszor a steam-et, valamint újfent leszedtem a játékot, de továbbra sem jó. Csináltam olyat is, hogy a steam mappából kitöröltem dolgokat(kiv. A steamapp,steam.exe, meg még egy harmadik), "nemjuteszembe".obb-t letöröltem, de semmi. -
válasz
stevve
üzenetére
Legjobb volt a kommunikáció. Egyik héten azt mondták nem fog leállni csak a store szünik meg másik héten hogy a kulcskezelés is megszünik következő héten megint csak a store szünik meg ...Magyarán ők se tudták mi a franckarikát akarnak. Pár napja viszont a kulcskezelő szerver sikeresen megszünt létezni, pedig ugy volt hogy juliusban fog leállni.
Amúgy mivel a gfwl játékokat kezdi eltávolitani a steam(dirt 2 pl) igy a gta ezen része is megy a levesbe szerintem. -
x_o_n
veterán
Sziasztok
adott egy gift: far cry 3 deluxe,ami aktiváláskor far cry 3 deluxe RU-t ir,ezt aktiválhatom magyarországon?tudom használni?vagy locked.
-
Gondolom azért mert eddig online akountod volt most hogy kinyirták ezt a részt ujra kellene telepiteni offline akountot létrehozva. Sg fórumon lévők is igy oldották meg .Különben a rockstar bekaphatná a nyavaja játékát ha nem képes kiszedni ezt fél év alatt. Azóta tudni hogy a gameslive nyavaja lefog állni.
-
Ofline akounttal tudsz csak jászani mert a microsoft cég games for windows live sz@rja megszünt. Minden más játék aminél nem patchelték ki szintén így járt Én pont azért nem is vettem meg perpillanat annyit ér mint egy virágboltos verzió amelyik játék ezt a rendszert használja..
-
UPlay-en lehet nevet cserélni?

-
Mate
nagyúr
Nem tudjátok mi történt GTA: EFLC-vel? Nem indul el a mocsok és ahogy néztem sokaknak előjött a dolog.
-
csaba951
veterán
válasz
HEAHEA
üzenetére
Ugyanarra a meghajtóra KELL telepíteni, mint ahol a Steam is van, és már működik is!

Ez egyébként tömeges hiba, február 19-i Steam kliens frissítés után rengeteg embernél előállt ez a hiba. Ha nem akarod újra letölteni, akkor ennek a fórumnak az első hozzászólásában van 2 módszer is erre.
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Nagyon tanácstalan vagyok, korábban megvásároltam a Steamen a Splinter Cell Chaos Theory-t. Játszottam is vele. A napokban gondoltam újból előveszem, viszont, amikor rákattintok a parancsikonra nem csinál semmit, el sem akar indulni, nem ír ki semmilyen hibakódot sem. A többi steames játék működik. Mi lehet a gond??? Win 7 64bites op. rendsz. van, ha ez számít.
Járt már vki hasonlóan, esetleg más játékkal? A segítség jól jönne, köszönöm előre is! -
Zool1981
tag
-
Zool1981
tag
Sziasztok!Tud valaki segíteni?Tudom,hogy nem tartozik ide,de ma megvettem Steam-en a ghost recon future soldier-t,de a grafikai beállításoknál szürke egy csomó rész(DX 11),pedig elég normális gépem van..Mi lehet a baj?Hiába indítom a dx11-es exe-t,akkor is szürke marad.Ötlet?
-
törölt tag
Splinter Cell-bol nincs Steam-en a Pandora T.?

Amugy milyen a szeria kontrolleres iranyitasa?
-
Assimilator
őstag
Craftolnék TF2-ben erre Craft szerver nem elérhető. Mondjuk ezt azelőtt is kiírhatná, hogy rákattintok.

-
Assimilator
őstag
Most akartam tradelni, hogy meglegyen a kitűzőm, erre tessék. Rohadt Murphy.

Tényleg feltámadt!

-
törölt tag
De ha nem lognatok rajta allandoan akkor legalabb nalam menne normalisan

-
chriskox
újonc
Azt hittem csak nekem van ilyen problémám. Nekem se jön be már tegnap is rosszalkodott de ma semmi.
-
Üdv. Gyerekek már megen nem jó a sztím?
-
törölt tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nálam egyik sem jön be

-
Zool1981
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nálam is kakukk...Megvettem a Future Soldiert,azóta halál...

-
Assimilator
őstag
Viszont most nálam is bohóckodik a Steam, a weboldalra nem tudok bejelntkezni a kliensben pedig nem töltődik be semmi. Remélem nem tart sokáig.
-
Csapoati
nagyúr
Na ott a Ghost Recon Future Soldier 3,74€-ért Steamen. Hozzátenném, hogy ma a Köki-s Euronicsban láttam ugyanezt dobozosan 999 Ft-ért (Uplay természetesen).
-
Frod
addikt
-
törölt tag
Hogyan lehet megoldani a Skyrim atmasolasat egy 16GB-os pendrive-ra?
Ha csak siman atmasolom es utana megyek a letoltesre azt irja, hogy nincs eleg szabad hely a jatek futtatasahoz.
Ha elkezdem a letoltest az ures pendrive-ra es kezileg masolok be mindent akkor sem talalja meg a fajlokat
Valami egyeb otlet?szerk:
Problema megoldva. Delete es majd leszedi ujra, hogy r*hadjon meg
-
maross
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
fura..a russian storeban levok nem kaptak valami uj id-t, hogy mostantol fogva ne lehessen onnan venni? fullra visszacsinaltak az egeszet, vagy azert maradt egy kis modositas? Mert igy sok ertelme nincs.
szerk: amugy levettek mar a legtobb jatekrol, de még mindig maradt par utolag lockolt
-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
próbáld ki a gépeden, nem 1 szép látványos hasonló arcade játék van, ez sem szebb sokkal mint a többi, ez tuti nem azért volt mert lefelé nem lehetett volna...
Meg ugye akkor minek a menüben Grafikus Beállítások? Legyen csak felbontás azt jóéccakát.Nem figyeltem még meg de szerintem még ÁRNYÉKOK sincsenek a játékban, szóval nem arról van szó hogy egy Crysis 3/BF 4 oldalnézetből.
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Különben az is lehet hogy a szokásos marketing bullshit nem? Valaki próbálta már hogy régi kártyán megy e, vagy errort dob esetleg a jó kis fekete képernyő? Volt már olyan játék ahol egy szintre tették a gt240-et a gtx 780-al, csoda dolgokat tudnak néha kiírni..
-
Alien83
senior tag
Hát HD4870 dx9-10ben elég jó, nem csúcskarikról van szó meg nem Crysis-ozni akarnak ezzel, hanem egy szaros arcade játékot.
Most konkrétan erre értettem, ÁLLÍTOM neked ha ezt áttennék dx10-be mondjuk a haverom 4maggal meg HD4870-el sima liba tudná küldeni...ez mese.A fejlesztők döntöttek így egyértelműen, részben lehet nekik hogy ne kelljen optimalizálgatni sokat ezt értem, de 2 legyet egy csapásra, ugye a váltás is biztos nem utolsó a marketingnél.
-
cskamacska
addikt
Normál esetben a DX11(.1/.x) visszaskálázódik kevesebbet tudó vasakon, egyszerűen nem jelenik meg az effekt, ha nem támogatja a GPU. Pl Battlefield 4 is fut(mit fut, rohan, mint egy isiászos rokkant csiga
) 8500gt-n is, pedig az épp hogy DX10-es.Valami nagyon kemény dolgot kell tudnia annak a játéknak, ha direkt lekorlátozták hogy csak újabb gépen lehet vele játszani.
Esetleg mellé mehetett volna 6GB RAM, 2GB VRAM, meg 3GHz feletti 4 fizikai processzormag megkövetelése is, ha már így belejöttek. 
-
válasz
Alien83
üzenetére
Jó hát ez éppen nem a magyar átlagra van szabva aki kézhezkap 80-100 ezer nettót és egy vga meg ami jó valamire 30 ezer. Persze hogy mintha a fogát húznák annyira szeretne vga-t cserélni a kaja vásárlás a gyereknek ruhavásárlás és egyéb húszezerszer életbevágóbb dolog helyett.
Elég megnézni az aprós oldalt , rengeteg embernek max a valaki által levetett használt vga az amit megengedhetnek magának. Szerintem senki se azért vesz használt cuccot mert ez az álma nem pedig a 2-3 éves rendes új garis cucc. -
Alien83
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Persze nem 1 játékon fog mulni hogy azok játszhassanak a gépükön akiknek mondjuk HD4870-ük van, de hoppá.
Most haverom ha eljátszana vele cserélje le a jol müködő HD4870-esét csak mert dx11, holott a HD4870 lazán kipakolna 60+fps-tPersze fejlődést értem, elkerülhetetlen, de mondhatnám s CoD Ghost 6GB ram-ját vagy DX11-ét.
Akkor ezekszerint az sem véleteln van úgy. Még véletlen sem azé hogy a játékosokat belevigyék a vásárlásba.
Neem. -
Alien83
senior tag
99% hol volt ilyen felmérés?
nekem van pár ismerősöm, akiknek erős gépe van tudnak játszani, nem 280-os gépük van, csak nem dx11-es vga...na erre mit lépsz?
és ezért fektesen bele, csak ezért, holott bármilyen butaság sokan azért vesznek új vga-t ha a régibeszarik, nem bizniszelnek orrba-szájba, csak sokan nagy gémerek hiszik ezt hogy ez mindenhol így müködik hogy fogom az kicserélem.Bántás nélkül jegyzem meg.
-
-
Alien83
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
DX8? neem, de van 2 másik fasza háttér is az ilyen oldalazós cuccoknak, biztos valami őrületes dx11 játék lehet ha megcsinálták prev konzolokra is..
-
Alien83
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
HÁDE!

-
-
Alien83
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Arcade oldalazós játéknál? NC....talán mert nem szeretik sokan a kötelezőt, még ha ez nekünk csak pár ezerbe kerül, sokaknak ez a pár ezer nem csak pár ezer....az elv a lényeg, miért kellene dx11, az ilyen játékoknál semmi nem indokolná.
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Mondjuk eddig nem nagyon volt kényszerítő erő a lecserélésére de most már érkezik egy kettő, a crysis 3 se mai gyerek az se indult dx10 10.1 kártyán. Csak hát ugye az egy semmit se érő tech demo, igy nem adta azt az érzést hogy minden régi vga tulaj szaladjon venni másikat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
az, hogy a szelektívből visszaváltott pet palackokból nem jön ki az ára

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az írás alapján próbálj meg valamit a tűzfalon kalibrálni, hátha.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami